greekscouser Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Γεια χαρα, Εγω το πηρα απο ebw 417,5 e (εισαγωγη απο Γερμανια - Τ-mobile). Ολα καλα αν εξαιρέσω οτι εχει προεγκατεστημενες καποιες εφαρμογες της Tmobile. ;) Ενα αλλο θέμα επίσης είναι ότι στις κατά καιρούς αναβαθμίσεις ΟΤΑ οι συσκευές που δεν είναι branded προηγούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ενα αλλο θέμα επίσης είναι ότι στις κατά καιρούς αναβαθμίσεις ΟΤΑ οι συσκευές που δεν είναι branded προηγούνται Σωστο και αυτο, αλλα αφου δεν μπηκα στην διαδικασια να το παρω απο τους πρωτους (ας ειναι καλα το HD2..) και να το πληρωσω 600 ευρω και αποφασισα να περιμενω, πως θα περιμενω και λιγο παραπανω για τις ΟΤΑ δεν πειραζει.. Αν και δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξω πριν το κανω S-OFF.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Σωστο και αυτο, αλλα αφου δεν μπηκα στην διαδικασια να το παρω απο τους πρωτους (ας ειναι καλα το HD2..) και να το πληρωσω 600 ευρω και αποφασισα να περιμενω, πως θα περιμενω και λιγο παραπανω για τις ΟΤΑ δεν πειραζει.. Αν και δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξω πριν το κανω S-OFF.. :p Εγώ λέω μια και έχεις τέτοια υπομονή...να περιμένεις λίγο γιατί θα κυκλοφορήσουν πολύ καλές συσκευές ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα το πήρα κι εγώ παιδιά, είχα το s2 και κάπου το βαρέθηκα, μου έλειπε ο καιρός της htc :p, και είπα να το δώσω πριν πέσει κι άλλο η τιμή του και τελικά πήρα το sensation από το κινιτομάνια που είναι στην γειτονιά μου (πολυτεχνείο, έχουμε την τιμητική μας απόψε :lol:). Πρόλαβα οριακά πριν κλείσει. Παιδιά δεν ξέρω αλλά η πρώτη επαφή με το κινητό γενικά μου βγήκε καλό, παραεισαγωγής βέβαια. Το πλήρωσα 417 ευρώ, σφραγισμένο-καινούργιο, ήξερα ότι είναι παραεισαγωγής βέβαια. Στην αρχή μόνο μου κόλλησε μετά την πρώτη εκκίνηση και δεν αναταποκρινόταν η οθόνη αφής αλλά με μια επανεκκίνηση πάει σφαίρα, τώρα φορτίζει. Πρόλαβα όμως και έκανα μια κλήση και τις βασικές ρυθμίσεις. Παιδιά, το ηχείο δεν είναι χάλια, εντάξει ίσως λίγο πιο χαμηλό από το s2 και πάλι ίσως αλλά ικανοποιητικό, το ακουστικό μια χαρά επίσης και γενικά το sense έχει άλλη αίσθηση. Το μόνο που πρόσεξα ήταν ότι το κουμπί στο πλάι για την ένταση του ήχου, παίζει λίγο, δεν είναι πολύ σφιχτό, δεν το θεωρώ ελάττωμα γιατί δεν παίζει τόσο που να πάει να βγεί, αλλά εσάς είναι τελείως σφιχτό ή είναι λίγο χαλαρό σαν το δικό μου; Επίσης υπάρχει άλλος τρόπος να δω με το imei για ποια χώρα προορίζετο εκτός από το να πάρω την εδώ αντιπροσωπεία; :O Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 @ alexgiak Και εμένα ψίλοπαίζει το κουμπί της έντασης αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Τώρα για το imei εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτό το site http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εγώ λέω μια και έχεις τέτοια υπομονή...να περιμένεις λίγο γιατί θα κυκλοφορήσουν πολύ καλές συσκευές ;-) Ετσι περιμενα τοσο καιρο (απ' οταν κυκολφορησε το sensation) και καινουρια συσκευη που να αξιζει περισσοτερο (value for money) μεχρι τωρα δεν υπαρχει κατα την αποψη μου. Το HTC Εdge θα ειναι μια αξιολογη προταση αλλα μεχρι να κυκλοφορήσει... Οπως και να εχει δεν το εχω μετανιωσει.. Στα λεφτα αυτα ειναι πιστευω μια καλη αγορα! ;) Το μόνο που πρόσεξα ήταν ότι το κουμπί στο πλάι για την ένταση του ήχου, παίζει λίγο, δεν είναι πολύ σφιχτό, δεν το θεωρώ ελάττωμα γιατί δεν παίζει τόσο που να πάει να βγεί, αλλά εσάς είναι τελείως σφιχτό ή είναι λίγο χαλαρό σαν το δικό μου;Ευχαριστώ Κι εμενα το ιδιο ειναι.. Θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ Ψάξε την επίσημη της HTC από e-bay. Αυτήν έχω και είμαι ικανοποιημένος πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 κι εγώ αυτό σκέφτηκα για την επίσημη, κάποια θήκη αν έχει να προτείνει κάποιος που να καλύπτει και τα πλαϊνά; Επίσης ξέχασα να σας ρωτήσω και για κάρτα μνήμης 16άρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπέρα παιδιά! έχω δεί ένα HTC SENSATION από ebay και σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί είναι πιο φθηνα..αλλα διάβαζα καπου εδώ για unlock και κατι τέτοια και επειδή δεν γνωρίζω πολλά θα θελα να μου πείτε αν θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από το εξωτερικό..ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ειναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο? πχ t mobile απο ποια χωρα θα γίνει η αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ειναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο? πχ t mobile απο ποια χωρα θα γίνει η αγορα; γενικά διάβαζα εδω μερικούσ που λέγαν έτσι..αντιθέτοσ αυτό που χω κοιτάξει λέει unlock .. μετά θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από άλλη χώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 κι εγώ αυτό σκέφτηκα για την επίσημη, κάποια θήκη αν έχει να προτείνει κάποιος που να καλύπτει και τα πλαϊνά; Επίσης ξέχασα να σας ρωτήσω και για κάρτα μνήμης 16άρα. Ευχαριστώ Αυτή περίμενα κι επιτέλους είδα βγήκε. Από e-bay τη βρίσκεις με 15 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ screen protector μονο η επισημη της htc. ταιριαζει αψογα στο κοιλωμα που κανει η οθονη case εχω της incipio και ειναι αψογη.καλυπτει το κινητο γυρω γυρω,λεπτη,απολυτη εφαρμογη http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=incipio+sensation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 παιδια αγορασα πριν δυο ημερες το συγκεκριμενο κινητο απο την βονταφον. ωστοσο αντιμετωπιζω προβλημα με τα βιντεο τυπου avi . οποιον player και αν δοκιμασα, ο ηχος κοβεται μετα απο δυο λεπτα... τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τον MX Video Player τον δοκίμασες είναι απτούς καλύτερους. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 καλημερα...ετοιμαζομαι να παρω σημερα το seansation xe ,προβληματιζομαι ομως για την ποιοτητα του ακουστικου στις κλησεις ,ειναι δυνατο?εχω το desire s και ειμαι ετχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 στο απλό sensation που πήρα προχθές μια χαρά είναι το ακουστικό ακούγεται δυνατά όσο χρειάζεται χωρίς να σε κουφαίνει, ίσως ένα σκαλί πάνω από το desire s που είχα πιο παλιά. Και το ηχείο μια χαρά είναι στα επίπεδα του s2. Αλήθεια ξέρει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω βιντεάκια να παίζουν και στον μαμίσιο player από ότι είδα είναι σε mpeg και πρέπει να είναι σε mp4. O player που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω όντως παίζει τα πάντα, απλά ο μαμίσιος έχει και αυτή την ενίσχυση για τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotria3 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 καλησπέρα παιδιά! έχω δεί ένα HTC SENSATION από ebay και σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί είναι πιο φθηνα..αλλα διάβαζα καπου εδώ για unlock και κατι τέτοια και επειδή δεν γνωρίζω πολλά θα θελα να μου πείτε αν θα χω κάποιο πρόβλημα επειδή θα ναι από το εξωτερικό..ευχαριστω:) Φίλε μου εγώ αγόρασα το Sensation από Αμερική, και ήταν όντως unlock όπως και το έλεγε. Στην συνέχεια το έκανα s-off και και root και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!!!! Έχω τώρα 3 μήνες το τηλέφωνο και όλα καλά, ούτε πρόβλημα με το δίκτυο, ούτε τίποτα!!!! :D:D:D:D Παράθεση LENOVO VIBE S1 Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW) XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO Greek Stable 7.2.1.0 Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλησπερα, υπαρχει καποιο topic για το Sensation XE? Σκεφτομαι να το παρω αλλα ακομα δεν βρηκα καποιο τοπικο φορουμ εδω μεσα για να διαβασω γνωμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ευχαριστώ παιδιά, να ρωτήσω ποια ζελατίνα προστασίας προτείνετε; Με νοιάζει να είναι clear type όχι ματ δηλαδή κτλ και επίσης για θήκη, με ενδιαφέρει να καλύπτει και το κουμπιά στο πλάι που είπαμε. Πήρα μια ζελατίνα από το πλάισιο αλλά δεν μου εφαρμόζει καλά στο πλάι που κάνει σαν μια κούρμπα η οθόνη. Από ελληνικό μαγαζί κατά προτίμηση και είναι ιντερνετικό με αντικαταβολή. Ευχαριστώ Καλησπέρα σαν ζελατίνα η αυθεντική είναι μια χαρα. Σαν θήκη χρησιμοποιώ την http://www.case-mate.com/HTC-Sensation-Cases/Case-Mate-HTC-Sensation-Tough-Cases.asp παρα πολυ καλη θηκη Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 μια χαρά ευχαριστώ. Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω κάτι ακόμα για την ποιότητα κατασκευής; Πρόσεξα ότι το σώμα του κινητού ελαφρά παίζει μέσα στο αλουμινιένο κάλυμα, σε εσάς συμβαίνει αυτό; Φαντάζομαι πως όταν το βάλω σε θήκη δεν θα το καταλαβαίνω. Κοίταξα και το imei και το κινητό είναι αγγλικό, δεν με χαλάει καθόλου, ήξερα ότι ήταν παραεισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπερα, υπαρχει καποιο topic για το Sensation XE? Σκεφτομαι να το παρω αλλα ακομα δεν βρηκα καποιο τοπικο φορουμ εδω μεσα για να διαβασω γνωμες. Your wish is our command! Εδώ λοιπόν το θέμα για το sensation XE :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 μια χαρά ευχαριστώ. Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός να ρωτήσω κάτι ακόμα για την ποιότητα κατασκευής; Πρόσεξα ότι το σώμα του κινητού ελαφρά παίζει μέσα στο αλουμινιένο κάλυμα, σε εσάς συμβαίνει αυτό; Φαντάζομαι πως όταν το βάλω σε θήκη δεν θα το καταλαβαίνω. Κοίταξα και το imei και το κινητό είναι αγγλικό, δεν με χαλάει καθόλου, ήξερα ότι ήταν παραεισαγωγής. σε εμενα δεν παιζει καθολου αριστη συμπαγης κατασκευη κατα τη γνωμη μου καμια σχεση με desire hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μιας και το Sensation με το Sensation XE δεν έχουν διαφορά στο hardware αν στο Sensation προσπαθήσουμε να βάλουμε την επίσημη ρομ από το Sensation XE θα κουμπώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts