alexgiak Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Παιδιά έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό μιας και έχει πέσει η τιμή του. Κοντά μου έχω το kinitomania και κάποιο υποκατάστημα του ebw. Καλές τιμές και οι δύο. το έχει πάρει κανείς από εκεί; Τελικά το ηχείο του είναι δυνατό; Θυμάμαι που είχα παλιά το dhd και ήταν σιγανό, αργότερα διάβασα ότι βελτιώθηκε η κατάσταση του, δεν θυμάμαι ακριβώς πως. Εδώ τι παίζει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Παιδιά έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό μιας και έχει πέσει η τιμή του. Κοντά μου έχω το kinitomania και κάποιο υποκατάστημα του ebw. Καλές τιμές και οι δύο. το έχει πάρει κανείς από εκεί; Τελικά το ηχείο του είναι δυνατό; Θυμάμαι που είχα παλιά το dhd και ήταν σιγανό, αργότερα διάβασα ότι βελτιώθηκε η κατάσταση του, δεν θυμάμαι ακριβώς πως. Εδώ τι παίζει; Ευχαριστώ φιλε μου δεν θα εχεις εγγυηση απο ελλαδα, δεν τα αναγνωριζει η ace helllas τα παραεισαγωγης παρα μονο για οσα ειναι αγορασμενα απο το εξωτερικο απο καταστημα στο εξωτερικο. ναι υπαρχει ευρωπαικη εγγυηση για ολα τα κινητα που προερχονται απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης αλλα πρεπει να ειναι αγορασμενα απο την χωρα προελευσης. δλδ κινητο με IMEI αγγλικο (οπως τα κινητα που φερνει ebw, kinitomania κτλ.) πρεπει να ειναι αγορασμενο απο την αγγλια και οχι απο καταστημα ελληνικο με ελληνικο ΑΦΜ. σου προτεινω απο expansys 20 ευρω διαφορα το εχει, και ειναι με γαλλικο ΑΦΜ, σε καλυπτει κανονηκα η ελληνικη αντιπρωσοπεια. το ηχειο ειναι μια χαρα παντως:lol: Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Πλέον δεν έχει το σέρβις η ACE Hellas. Δεύτερον δεν μπορούν μα αρνηθούν την εγγύηση για συσκευές που έχουν ΙΜΕΙ που περιορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα. Είναι παράνομο και θα πρέπει να επιμείνετε ζητώντας τους να σας δείξουν κάποιο σχετικό έγγραφο. Η μοναδική περίπτωση για άρνηση παροχής υπηρεσιών εγγύησης, είναι να πρόκειται για συσκευή branded σε κάποιο πάροχο εκτός ελλάδος η να προέρχεται από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Αν επιμείνουν ζητήσατε να σας απαντήσουν γραπτώς και απευθυνθείτε στην HTC στέλνοντας τους την απάντηση άρνησης του ελληνικού σέρβις. Αυτά τα κάνουν οι ελληνικές αντιπροσωπίες για να μας αναγκάζουν να αγοράζουμε από αυτές. Εφόσον στο βιβλιαράκι της εγγύησης αναγράφεται η ελληνική αντιπροσωπία, δεν μπορούν να αρνηθούν και μάλιστα με την δικαιολογία ότι δεν είναι αγορασμένη από τι εξωτερικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε από ελληνικό eshop είναι να προορίζεται για ΕΕ και να μην είναι από πάροχο πχ Vodafone Γαλλίας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 καλα λες κωστα, αλλα δεν αλλαζει κατι να το λεμε μονο εμεις , μπορεις να μου αναφερεις το αλλο service point της htc στην ελλαδα? υπαρχει ολοκληρο τοπικ προσφατο που γραφει την επισημη θεση της ace hellas και μαρτυριες ανθρωπων περι εγγυησης. παραθετω ενα αποσπασμα απο αυτο : Σε ερώτηση μου στον υπεύθυνο του service στην ACE Hellas έλαβα την εξής διευκρίνηση/οδηγία της HTC: 1. Συσκευές που έχουν αγοραστεί στο εξωτερικό (εντός Ευρώπης πάντα) και φέρουν απόδειξη αγοράς από το κατάστημα του εξωτερικού, εξυπηρετούνται από το service της Ελλάδας. Π.χ. Αγόρασα μια συσκευή στο Λονδίνο και τώρα είμαι Ελλάδα και χάλασε. 2. Συσκευές που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα και φέρουν ελληνική απόδειξη αγοράς αλλά δεν είναι Ελληνικές (εισαγωγής ACE Hellas/HTC Ελλάδος/Vodafone/Cosmote/Wind), θεωρούνται από την HTC "gray market" εισαγωγές και εξυπηρετούνται μόνο από την χώρα (region) στην οποία ανήκουν. Π.χ. αν το VNP έχει κάνει εισαγωγή από Αγγλία, η συσκευή έχει εγγύηση μόνο στην Αγγλία. Αυτό αναφέρεται και στα warranty terms της συσκευής, όχι πολύ ξεκάθαρα, όταν αναφέρεται στα regions για τα οποία έχει βγει η συσκευή. Region είναι η κάθε χώρα λίγο πολύ. Εξαίρεση η Expansys στην προκειμένη γιατί δεν έχει φυσικά Ελληνικό ΑΦΜ οπότε και οι αγορές συνοδεύονται από παραστατικά αγοράς Γαλλίας. Ξαναλέω ότι αυτό δεν είναι κάτι που αποφάσισε το service αλλά οδηγία από την HTC Europe προς όλα τα Ευρωπαϊκά service. http://www.navimania.gr/archive/index.php/t-23327.html Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Υπάρχει anti-glare ζελατίνη προστασίας για το sensation;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 καλα λες κωστα, αλλα δεν αλλαζει κατι να το λεμε μονο εμεις , μπορεις να μου αναφερεις το αλλο service point της htc στην ελλαδα? [/url] Ορίστε το service! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παιδιά εχω προσέξει κάτι στο κινητό. Λοιπόν οταν μιλάω και χαθεί το σήμα του ίντερνετ ή αλλάξει (3g >h κλπ) τότε πέφτει και η γραμμή με αυτον που μιλάω ενω υπάρχει σήμα. Γενικά βέβαια πέφτει και αλλες φορές η γραμμή και ειναι θεμα εταιρίας αλλα αυτο με την εναλλαγή του σήμτος δεν ειανι κουφό να πέφτει η γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παιδιά εχω προσέξει κάτι στο κινητό. Λοιπόν οταν μιλάω και χαθεί το σήμα του ίντερνετ ή αλλάξει (3g >h κλπ) τότε πέφτει και η γραμμή με αυτον που μιλάω ενω υπάρχει σήμα. Γενικά βέβαια πέφτει και αλλες φορές η γραμμή και ειναι θεμα εταιρίας αλλα αυτο με την εναλλαγή του σήμτος δεν ειανι κουφό να πέφτει η γραμμή? Είναι όντως παρά πολύ ενοχλητικό... Εγώ πάντως το εχω μόνιμα στο GSM only αντι για auto και έτσι αποφεύγω την εναλλαγή και την προσωρινή απώλεια στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Είναι όντως παρά πολύ ενοχλητικό... Εγώ πάντως το εχω μόνιμα στο GSM only αντι για auto και έτσι αποφεύγω την εναλλαγή και την προσωρινή απώλεια στο σήμα. Πραγματικα το σημα ειναι πολυ καλυτερο με GSM only αλλα το 3G δε...προχωραει... Υπαρχουν διαφορα προγραμματα sto market για αμεση εναλλαγη.Επισης μεγαλη μαγκια της cm(aosp) οπου ρυθμιζεις εσυ ποτε να γινεται αυτοματα η εναλλαγη,πχ οταν εισαι σε wifi να γυρναει σε GSM... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Πραγματικα το σημα ειναι πολυ καλυτερο με GSM only αλλα το 3G δε...προχωραει... Υπαρχουν διαφορα προγραμματα sto market για αμεση εναλλαγη.Επισης μεγαλη μαγκια της cm(aosp) οπου ρυθμιζεις εσυ ποτε να γινεται αυτοματα η εναλλαγη,πχ οταν εισαι σε wifi να γυρναει σε GSM... πες ενα σε παρακαλω!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 πες ενα σε παρακαλω!!! https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ζελατινα για ακριβη εφαρμογη στο κινητο; προτεινετε σας παρακαλω και μεθοδο...καθε φορα μου κανει φουσκαλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ζελατινα για ακριβη εφαρμογη στο κινητο; προτεινετε σας παρακαλω και μεθοδο...καθε φορα μου κανει φουσκαλες... Δες εδώ. Πολύ ικανοποιημένος από την επίσημη της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα Από 2 μέρα που είχα το Sensation του έκανα S-off ( σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 ) για να μπορώ να περάσω όλα τα προγράμματα που είχα στο προηγούμενο Android μου (hd2 με nand android rom). Την πρώτη μέρα ήταν μια χαρά και όλα τα προγράμματα που ζητούσαν άδεια SuperUser εγκαθίστονταν κανονικότατα. Την επόμενη μέρα όμως άρχισε το superUser 3.0.5 να μου βγάζει σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής κάθε φορά που έπρεπε να πάρω άδεια S.U. για κάποια λειτουργία! :blink: Θεώρησα ότι φταίει η version 3.0.5 και έτσι έκανα downgrade σε παλαιότερη (δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια..) το πρόβλημα παρέμεινε και έτσι υπέθεσα ότι ευθύνεται το ότι έχω κρατήσει την stock rom (voda gr branded) στην οποία είχα βγάλει τα bloatware. Έτσι φλάσαρα την Android Revolution HD™ 3.6.2 XE ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 ) αφού έκανα upgrade την Radio και SuperWipe όπως πρότεινε και ο "μάγειρας" [-καθόλου άσχημη rom αλλά είμαι στην 2μέρα χρήσης της-]. Το SuperUser 3.0.5 μου κάνει πάλι τα ίδια :cry: :cry: :cry: :ninja: (...σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο κ.λπ.) Παρακαλώ να δώσετε τα φώτα σας στον αόμματο :cool: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Υπάρχει ελληνικός οδηγός για να περάσεις την custom rom ? H κάποιο sticky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ζελατινα για ακριβη εφαρμογη στο κινητο; προτεινετε σας παρακαλω και μεθοδο...καθε φορα μου κανει φουσκαλες... Η original της HTC που είχα για το HD ήταν άψογη. Ο τρόπος για να μην έχεις φουσκάλες αλλα και σκόνη είναι απλός. Κανεις ένα ζεστό μπάνιο αφήνεις μετά λίγο το μπάνιο να φύγουν οι υδρατμοί (με κλειστή πόρτα) και μπαίνεις μέσα και κολλας της ζελατίνα. Έτσι δεν έχει το δωμάτιο σκόνη. Οι φουσκάλες σε καλές screen pro μετά από 1 μέρα χρήσης φεύγουν. Δες και αυτο http://www.sgpstore.com/ Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα Από 2 μέρα που είχα το Sensation του έκανα S-off ( σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 ) για να μπορώ να περάσω όλα τα προγράμματα που είχα στο προηγούμενο Android μου (hd2 με nand android rom). Την πρώτη μέρα ήταν μια χαρά και όλα τα προγράμματα που ζητούσαν άδεια SuperUser εγκαθίστονταν κανονικότατα. Την επόμενη μέρα όμως άρχισε το superUser 3.0.5 να μου βγάζει σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής κάθε φορά που έπρεπε να πάρω άδεια S.U. για κάποια λειτουργία! :blink: Θεώρησα ότι φταίει η version 3.0.5 και έτσι έκανα downgrade σε παλαιότερη (δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια..) το πρόβλημα παρέμεινε και έτσι υπέθεσα ότι ευθύνεται το ότι έχω κρατήσει την stock rom (voda gr branded) στην οποία είχα βγάλει τα bloatware. Έτσι φλάσαρα την Android Revolution HD™ 3.6.2 XE ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 ) αφού έκανα upgrade την Radio και SuperWipe όπως πρότεινε και ο "μάγειρας" [-καθόλου άσχημη rom αλλά είμαι στην 2μέρα χρήσης της-]. Το SuperUser 3.0.5 μου κάνει πάλι τα ίδια :cry: :cry: :cry: :ninja: (...σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο κ.λπ.) Παρακαλώ να δώσετε τα φώτα σας στον αόμματο :cool: ποιο CID εχεισ βαλει΄; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Παιδιά μόλις "μαγείρεψα" το πρώτο μου mod στην "κουζίνα". Όποιος έχει InsertCoin 3.3.2/3.3.3 μπορεί να το κατεβάσει και να το φλασάρει από recovery με τον κλασικό τρόπο. Είναι Stock % Battery (δηλαδή μέσα στη μπάρα της μπαταρίας αναφέρεται και το υπόλοιπο χρήσης της επί %). Edited October 17, 2011 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ποιο CID εχεισ βαλει΄; Αυτό που προτείνουν οι XDA στο step 4 δηλαδή το SUPER CID (από εδώ--> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 ) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unicrdc Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα Από 2 μέρα που είχα το Sensation του έκανα S-off ( σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 ) για να μπορώ να περάσω όλα τα προγράμματα που είχα στο προηγούμενο Android μου (hd2 με nand android rom). Την πρώτη μέρα ήταν μια χαρά και όλα τα προγράμματα που ζητούσαν άδεια SuperUser εγκαθίστονταν κανονικότατα. Την επόμενη μέρα όμως άρχισε το superUser 3.0.5 να μου βγάζει σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής κάθε φορά που έπρεπε να πάρω άδεια S.U. για κάποια λειτουργία! :blink: Θεώρησα ότι φταίει η version 3.0.5 και έτσι έκανα downgrade σε παλαιότερη (δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια..) το πρόβλημα παρέμεινε και έτσι υπέθεσα ότι ευθύνεται το ότι έχω κρατήσει την stock rom (voda gr branded) στην οποία είχα βγάλει τα bloatware. Έτσι φλάσαρα την Android Revolution HD™ 3.6.2 XE ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849 ) αφού έκανα upgrade την Radio και SuperWipe όπως πρότεινε και ο "μάγειρας" [-καθόλου άσχημη rom αλλά είμαι στην 2μέρα χρήσης της-]. Το SuperUser 3.0.5 μου κάνει πάλι τα ίδια :cry: :cry: :cry: :ninja: (...σφάλμα και αναγκαστικό κλείσιμο κ.λπ.) Παρακαλώ να δώσετε τα φώτα σας στον αόμματο :cool: Είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Η λύση που βρήκα είναι η παρακάτω: preferences--> Autpmatic responce-->Allow. Δεν το έχει ξανακάνει από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Η λύση που βρήκα είναι η παρακάτω: preferences--> Autpmatic responce-->Allow. Δεν το έχει ξανακάνει από τότε. Φίλε μόλις το δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί :happy: Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση! :up: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 64GB Micro SDXC στο Sensation http://www.androidnz.net/2011/09/sandisk-64gb-micro-sdxc-cards-confirmed.html Γνώμες ευπρόσδεκτες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Και τα χρήματα πόσα ;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Και τα χρήματα πόσα ;.... Προς το παρόν τίποτα...τσάμπα πραγμα :p http://shop.sandisk.com/DRHM/store?Action=DisplayCategoryProductListPage&SiteID=sdiskus&Locale=en_US&Env=BASE&parentCategoryID=11442400&categoryID=57048000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Ε..τσάμπα πράγμα!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts