drum2004 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια μια ερωτηση.. σε ποιον φακελο στην καρτα πρεπει να βαλω τις φωτογραφιες που θελω, για να τις εμφανιζει το τηλεφωνο απο το μενου εικονες? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Φαντάζομαι ότι σε οποιονδήποτε φάκελο θα εμφανίζονται στις εικόνες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ετσι νομιζα κ εγω Βασιλη, αλλα δεν.. εμφανιζει ελαχιστες.:( Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ετσι νομιζα κ εγω Βασιλη, αλλα δεν.. εμφανιζει ελαχιστες.:( Τι εννοείς εμφανίζει ελάχιστες; Οσες έχεις τοσες εμφανιζει... Όταν κανεις επιλογή το htc widget μετα κανείς επιλογή το αλμπουμ πού θελεις η μπορείς να επιλεξεις ολες τις φωτογραφίες. Σε τι δυσκολεύεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) πως να στο εξηγησω τωρα? ειχα περασει ολες τις φωτο απο το προηγουμενο τηλεφωνο μου σε εναν φακελο στον υπολογιστη. εχω βαλει τωρα την καρτα για να τις μεταφερω στο νεο τηλεφωνο. τις περασα, αλλα απο το μενου γκαλερι δεν μου τις εμφανιζει ολες. λογικα πρεπει να τις μεταφερω σε καποιον συγκεκριμενο φακελλο της καρτας. το ιδιο κ με τα βιντεο. δεν μου τα εμφανιζει. ουτε σε φακελους τα βγαζει οπως τα ειχα πριν. οκ.. εριξα χυμα τους φακελους μεσα στην καρτα κ τα εμφανιζει κανονικα. ουφφφ.. αλλο προβληματακι τωρα. κατεβασα απο το μαρκετ το Call meter κ το wiki. μου τα εμφανιζει σαν συντομευση στην οθονη με το σηματακι του adroit... αλλαζει αυτο? εκανα απεγκατασταση, κ ξανα εγκατασταση κ λυθηκε κ αυτο. ενας μεταφραστης που ειχε μου εξαφανιστηκε.. βοηθεια παιδες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 23, 2011 by kollatos Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπέρα, μια ερώτηση (όπου αυτή ελπίζω να απαντηθεί), υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε στην ενημέρωση του καιρού να μας εμφανίζει και άλλα μέρη (πόλεις - χωριά) της Ελλάδας; Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Έβαλα και εγώ στο Sensation τα παρακάτω. Custom ROM: InsertCoin 2.5.5-1 Kernel: Bricked-Kernel 2.6.35.14 v0.91 Radio: 10.58.9035.00P_10.15.9035.02_2 Υποστηρίζεται η σύνδεση HDMI με την tv βέβαια με το ανάλογο adapter με αυτή τη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Έβαλα και εγώ στο Sensation τα παρακάτω. Custom ROM: InsertCoin 2.5.5-1 Kernel: Bricked-Kernel 2.6.35.14 v0.91 Radio: 10.58.9035.00P_10.15.9035.02_2 Υποστηρίζεται η σύνδεση HDMI με την tv βέβαια με το ανάλογο adapter με αυτή τη rom? Τι διαφορές εχεις δει απο την στοκ ρομ; Την έχεις περάσει αρκετές μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) παιδια? ξερει κανενας φιλος να μου υποδειξει καποιο widget που να ανοιγοκλεινει τη συνδεση του τηλεφωνου με το ιντερνετ? το δικο του το μαμα που το λεει "κινητες" στη συντομευση ειναι ατσαλο καπως κ θελω να βαλω ενα που να ταιριαζει με τα αλλα τρια που εχω κατεβασει απο το μαρκετ, οπως του GPS, WI-FI, k Bluetooth. δεν μπορει να συγχονιστει ο λογαριασμος mail που εχω στο windowslive. μπορει να βοηθησει κανενας φιλος? Edited September 23, 2011 by kollatos Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 δεν μπορει να συγχονιστει ο λογαριασμος mail που εχω στο windowslive. μπορει να βοηθησει κανενας φιλος? Τι εννοείς δεν μπορεί να συγχρονιστεί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 δεν μπορω να στειλω η να λαβω μειλ απο τον λογαριασμο που εχω στο windowslive. ενω στην αρχη μου εδειξε οτι περναει αυτοματα τις ρυθμισεις, με θυρες pop κ τετοια, στη συνεχεια που δοκιμασα να στειλω μειλ δεν τα καταφερα. το gmail δουλευει κανονικα παντως, αλλα το .......@windowslive.com με τιποτα. δε βρισκω με τιποτα καποια βοηθεια να περασω τις ρυθμισεις χειροκινητα. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Τι διαφορές εχεις δει απο την στοκ ρομ; Την έχεις περάσει αρκετές μερες; 1 εβδομάδα. Σταθερή και σφαιράτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 1 εβδομάδα. Σταθερή και σφαιράτη. Διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας; Μεγάλη. http://insertcoin-roms.org/htc-sensation/download Περνάς πρώτα την •InsertCoin Sense Android 2.3.4 Version 2.5.5 και μετα με τη σειρά τα 2 updates. Εκανα και δωρεά μέσω PayPaL γιατί αξίζει. Κάνει συνεχώς νέα updates και χρειάζεται στήριξη αυτή η προσπάθεια για να συνεχιστεί...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 καλησπέρα, μια ερώτηση (όπου αυτή ελπίζω να απαντηθεί), υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε στην ενημέρωση του καιρού να μας εμφανίζει και άλλα μέρη (πόλεις - χωριά) της Ελλάδας; Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Μια ερωτηση πολυ συμαντικη ρε παιδια. Ολα καλα με αυτο το κινιτο αλλα δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ σημα!μια με δυο γραμμες και μερικες φορες αφαντο το σημα...... Ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει? Ειναι θεμα συσκευης?εχω προβλημα στην επικοινωνια! Ποσο να ξενερωσω......??? Edited September 23, 2011 by gold79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Γυρισε το σε ''μόνο GSM'' θα δεις διαφορά στο σήμα και στην απόδοση μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σπίτι μου. Το είχα 3G και δεν είχα καθόλου σημα όποτε έπαιρνα τηλ έπεφτε η γραμμή όταν το γύρισα σε μόνο GSM το σήμα έγινε full :-) Edited September 23, 2011 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μεγάλη. http://insertcoin-roms.org/htc-sensation/download Περνάς πρώτα την •InsertCoin Sense Android 2.3.4 Version 2.5.5 και μετα με τη σειρά τα 2 updates. Εκανα και δωρεά μέσω PayPaL γιατί αξίζει. Κάνει συνεχώς νέα updates και χρειάζεται στήριξη αυτή η προσπάθεια για να συνεχιστεί...:) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ίσως την επόμενη εβδομάδα την δοκιμάσω(είμαι στο εξωτερικό και δεν μου ειναι εύκολο προς το παρόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) Γυρισε το σε ''μόνο GSM'' θα δεις διαφορά στο σήμα και στην απόδοση μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σπίτι μου. Το είχα 3G και δεν είχα καθόλου σημα όποτε έπαιρνα τηλ έπεφτε η γραμμή όταν το γύρισα σε μόνο GSM το σήμα έγινε full :-) Ναι αλλα μετα δε θα εχουμε και το θεματακι με το ιντερνετ?δηλαδη δε θα ειναι αργο αφου θα χουμε βαλει το 3g στο οφ? Edited September 23, 2011 by geovrettos1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Γυρισε το σε ''μόνο GSM'' θα δεις διαφορά στο σήμα και στην απόδοση μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σπίτι μου. Το είχα 3G και δεν είχα καθόλου σημα όποτε έπαιρνα τηλ έπεφτε η γραμμή όταν το γύρισα σε μόνο GSM το σήμα έγινε full :-) Μα ρε συ δεν το εχω καν με 3G....ιντερνετ εχω μονο με το ασυρματο απο το σπιτι συνεπως θα το εχω και μονο GSM.Και το σημα σπιτι ειναι πολυ αδυναμο......τι δεν κανω καλα??? Βοηθηστε γιατι εχω αρχισει να ξενερωνω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μα ρε συ δεν το εχω καν με 3G....ιντερνετ εχω μονο με το ασυρματο απο το σπιτι συνεπως θα το εχω και μονο GSM.Και το σημα σπιτι ειναι πολυ αδυναμο......τι δεν κανω καλα??? Βοηθηστε γιατι εχω αρχισει να ξενερωνω....... Αν αυτο σου συμβαίνει μόνο μέσα στο σπίτι...δοκίμασε να βγεις στο μπαλκόνι η αλλαξε σπιτι. Το κινητό δεν θα φταίει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) τα χαπια μου ρε γμτ. μου ερχονται mail στο gmail αλλα δεν μου βγαζει ειδοποιηση κ αργω να τα δω. τι στα διαλα θελει ρυθμιση? εννοω στο εικονιδιο της συντομευσης. εβγαζε πανω του εναν αριθμο, αναλογα με το ποσα mail εχω. στο αντιστοιχο εικονιδιο των sms, μου βγαζει κανονικα αριθμο οταν ερχεται καποιο σμσ. τι φταιει? μου εχει τσακισει τα νευρα.:mad: κ επεισης δεν μπορω να περασω σωστες ρυθμισεις κ για το mail που εχω στο @windowslive. κατι πρεπει να γινεται με τις θυρες κ τα ποπ.... Edited September 23, 2011 by drum2004 ................. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια οταν λεμε απενεργοποιουμε το 3G εννοουμε << γρηγορες ρυθμισεις--δικτυο κινητης τηλεφωνιας --απενεργοποιηση>> και ειμαστε οκ? Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια οταν λεμε απενεργοποιουμε το 3G εννοουμε << γρηγορες ρυθμισεις--δικτυο κινητης τηλεφωνιας --απενεργοποιηση>> και ειμαστε οκ? Ναι...Δε χρειαζεται τπτ αλλο...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μάλλον πρέπει τελικά να αλάξω σπίτι...! άλλο θέμα... θέλω να μου προτείνετε ένα καλό task killer...έχω βάλει το Advanced task killer και το BAttery doctor saver+a task saver και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ....το BAttery doctor saver+a task saver μου κάνει που και που πρόβληματάκι και κάνει κάτι σαν επανεκίνηση του κινιτού εμφανίοντας το σήμα htc της έναρξης... το Advanced task killer μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλό.... τι γνώμη έχετε? ποιό χρησιμοποιείτε εσείς?? κάνω άσχημα που έχω δύο μαζί στο κινιτό?? μήπως μπορεί να το μπλοκάρουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts