gold79 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Κανείς που να ξέρει να μου λύσει την απορία ρε παιδιά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδια καλημερα Νεος σε android (απο WM) Πρωτη ερωτηση file manager εχουμε στο κινητο και πως τον βρισκουμε? Δευτερη ερωτηση Ποιος ειναι ο καλυτερος filemanager στο market Ευχαριστώ Πρώτη απάντηση: όχι δεν έχουμε. Δεύτερη απάντηση: ES File Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 καλησπερα και παλι. εχει κανει κανεις εγγραφη στην εφαρμογη HTC Hub????? Γιατι ζηταει ονοματεπωνυμο και αριθμο τηλ με κωδικο περιοχης????? Ποσο ασφαλες ειναι να καταχωρησεις αυτα τα στοιχεια????? Πριν λιγο καιρο μου κλεψανε το desire και με δελεαζει η δυνατοτητα που μου παρεχει το HTC SENSE να κλειδωσω το κινητο και να σβησω επαφες και αρχεια μεσω υπολογιστη σε περιπτωση που την ξαναπατησω αλλα να δινω και τοσα προσωπικα στοιχεια ετσι χαλαρα δεν μου αρεσει καθολου.:mad: Αν δεν δώσεις το τηλέφωνό σου πώς θα το βρει το HTC Hub για να το κλειδώσει? Αν είσαι τόσο δύσπιστος μην το κάνεις. Κωδικός περιοχής εννοεί το +30... που βάζουμε για Ελλάδα. Προσωπική πληροφορία το κινητό? :lol: Μόνο εγώ δεν έχω το κινητό σου. Google το έχει Microsoft το ΄χει εφορία το 'χει facebook το 'χει Τράπεζες το 'χουν Εταιρίες τελεμάρκετινκ το 'χουν Εμπορικά καταστήματα το 'χουν ( και μην πεις δεν το έχεις δώσει ποτέ) κλπ κλπ Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ξερετε κανεναν ευκολο τροπο να μετατρεψω τις επαφες του τηλεφωνου που ειναι καμια 600αρια σε google και να εχω ετσι backup και στον λογαριασμο google μου; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ξερετε κανεναν ευκολο τροπο να μετατρεψω τις επαφες του τηλεφωνου που ειναι καμια 600αρια σε google και να εχω ετσι backup και στον λογαριασμο google μου; Επαφές->menu->Εισαγωγή/Εξαγωγή->Εξαγωγή σε κάρτα SD και μετά το ίδιο και Εισαγωγή από κάρτα SD κι τέλος Λογαριασμός Google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ποιά η διαφορά της αποθήκευσης μίας καινουριας επαφής στο google από την αποθήκευσή της στο τηλέφωνο??? (οι επιλογές στις επαφές είναι 3...σε google, στο τηλέφωνο και στη SIM) ξέρει κάποιος να βοηθήσει?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ποιά η διαφορά της αποθήκευσης μίας καινουριας επαφής στο google από την αποθήκευσή της στο τηλέφωνο??? (οι επιλογές στις επαφές είναι 3...σε google, στο τηλέφωνο και στη SIM) ξέρει κάποιος να βοηθήσει?:wacko: αν την αποθηκευσεις στο google θα συγχρονιστει και θα παει στο google account ου εχεις δηλωσει οταν το ανοιξες.(gmail) η αλλη αποθηκευεται στο τηλεφωνο και η αλλη στη sim. απο κει και περα διαλεγεις εσυ και ποιες απο αυτες θες να εμφανιζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) αν την αποθηκευσεις στο google θα συγχρονιστει και θα παει στο google account ου εχεις δηλωσει οταν το ανοιξες.(gmail) η αλλη αποθηκευεται στο τηλεφωνο και η αλλη στη sim. απο κει και περα διαλεγεις εσυ και ποιες απο αυτες θες να εμφανιζονται. Ωραία μέχρι εδώ...όταν πάω να αποθηκεύσω όμς επαφή στο τηλέφωνο ανοίγει ένα πινακάκι και λέει .."ενδέχεται να χαθούν ορισμένα πεδία επαφών.Είστε βέβεοι ότι επιθυμείτε να αλλάξετε τύπο λογαριασμού το Τηλέφωνο?" α)τι ενοεί ότι θα χαθούν κάποια πεδία?? και αυτό ισχύει για την συγκεκριμένη επαφή ή για όλες??? β) και όταν λες ότι θα συγχρονιστεί η επαφή και θα πάει στο google account - δηλαδή στο gmail - τι σημαίνει πρακτικά αυτό?? βοηθησε με ρε φίλε γιατί το σύστημα τώρα το μαθαίνω,η δουλειά με κυνηγάει και δεν μπορώ να περάσω καμία επαφή γιατί έχω γενική άγνοια με το θέμα.....θα σου είμαι υπόχρεος! Edited September 4, 2011 by gold79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 To android δουλεύει με το google. Για αυτό ανοίγεις και gmail account αν δεν έχεις. Στο gmail account σου έχεις και επαφές αν θέλεις να περάσεις και ημερολόγιο. Τι συμβαίνει τώρα. Αν εσύ θέλεις να αποθηκεύσεις επαφές στο gmail account σου, τότε κάνεις προσθήκη στο google account. Αν δεν θέλεις, τότε στο τηλέφωνο. Το καλό με το gmail είναι ότι οι επαφές δεν χάνονται. Παραμένουν στον server (όσο εσύ δεν τις διαγράφεις). Μπορεί κάποια στιγμή (δεν στο εύχομαι) να χρειαστείς hard reset. Μπορεί αύριο να βάλεις μια custom rom. Αν γίνουν όλα αυτά από το gmail account σου θα φορτωθούν στο κινητό σου. Στα προηγούμενα κινητά είχες πάντα 2 επιλογές. Αποθήκευση επαφές στο τηλέφωνο ή στην κάρτα sim. Ε τώρα έχεις και τρίτη επιλογή να περαστούν στο gmail account σου. Βέβαια για να περαστούν στο gmail account σου θα πρέπει να πας εκεί που λέει λογαριασμοί και συγχρονισμοί και να τσεκάρεις εκεί που λέει google. Mέχρι στιγμής καταλαβαίνεις ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) To android δουλεύει με το google. Για αυτό ανοίγεις και gmail account αν δεν έχεις. Στο gmail account σου έχεις και επαφές αν θέλεις να περάσεις και ημερολόγιο. Τι συμβαίνει τώρα. Αν εσύ θέλεις να αποθηκεύσεις επαφές στο gmail account σου, τότε κάνεις προσθήκη στο google account. Αν δεν θέλεις, τότε στο τηλέφωνο. Το καλό με το gmail είναι ότι οι επαφές δεν χάνονται. Παραμένουν στον server (όσο εσύ δεν τις διαγράφεις). Μπορεί κάποια στιγμή (δεν στο εύχομαι) να χρειαστείς hard reset. Μπορεί αύριο να βάλεις μια custom rom. Αν γίνουν όλα αυτά από το gmail account σου θα φορτωθούν στο κινητό σου. Στα προηγούμενα κινητά είχες πάντα 2 επιλογές. Αποθήκευση επαφές στο τηλέφωνο ή στην κάρτα sim. Ε τώρα έχεις και τρίτη επιλογή να περαστούν στο gmail account σου. Βέβαια για να περαστούν στο gmail account σου θα πρέπει να πας εκεί που λέει λογαριασμοί και συγχρονισμοί και να τσεκάρεις εκεί που λέει google. Mέχρι στιγμής καταλαβαίνεις ;. ΑΑαααχ νασαι καλα ρε φίλε! δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθάς! λοιπόν πήγα εκεί που λέει λογαριασμός και συγχρονισμός και τσέκαρα εκει που λέει google και άνοιξε ενας άλλος πίνακας που λέει συγχρονισμός Επαφές (το οποίο δίπλα έχει ένα σιμαδάκι με δύο βελάκια που σχηματίζουν κυκλάκι) και από κάτω λέει συγχρονισμός Gmail, συγχρονισμός Picasa Web Albums, συγχρονισμός Ημερολόγιο. 1)Τι από όλα αυτά τσεκάρω? 2)Το ημερολόγιο είναι αυτό του κινιτού? ή είναι ένα άλλο εικονίδιο που βρήκα και λέει Ημερολόγιο Android ?? επίσης το ημερολόγιο είναι κάτι που χρησιμόποιώ πάραπολύ και πρεπει να γνωρίζω τι γίνεται... 3)όσον αφορά το Picasa που λέει? υπάρχει αυτό το πρόγραμμα μέσα στο κινιτό?γιατί δεν το βρήκα.. 4)Κατά την γνώμη σου που είναι καλύτερα να αποθηκεύσ τις επαφές? στο τηλέφωνο ή στο google?? και αν θέλω και στα δύο?? γίνεται???ξέρεις πως? να τα κάνω ένα copy paste? 5) Όταν τσεκάρω το τηλέφωνο για αποθήκευση επαφών μου λέει ότι θα χαθούν πάποια πεδία επαφών.Τι ενοεί?? συγγνώμη για τον βομβαρδισμό...μου είναι απολίτως αναγκαίο να καταλάβω την λειτουργία των βασικών πραγμάτων στο κινιτό για να μπω στην φιλοσοφία του... επειδή τα έγραψες πολύ κατανοητά τα παραπάνω ,θα ξανακάνεις τον κόπο να μου εξηγήσεις και ακόμα 2 πράγματα?? ευχαριστώ! Edited September 4, 2011 by gold79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ρε παιδια με τη 2.3.4 τι γινεται? αφου ειναι ετοιμη γτ δεν μας την δινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ίσως γιατί βγαίνει η 2.3.5. Vodafone είναι η συσκευή σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ίσως γιατί βγαίνει η 2.3.5. Vodafone είναι η συσκευή σου? ναι ειναι ελληνικη βονταφον αλλα οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι δεν θελω να την πειραξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καμια βοηθεια καποιος ρε παιδια για την περιπτωση μουυ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 1 : Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει :p Αυτό έχει να κάνει με τα minor updates (bug fixes), ενώ τα τρία πρώτα όταν αλλάζουν έχουμε major update (εννοείται πως η αλλαγή από 2.3.3 σε 2.3.4 είναι major update φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ναι ειναι ελληνικη βονταφον αλλα οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι δεν θελω να την πειραξω. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει η 1.45 για τα ελληνικά vodafone. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Βρίσκω μόνο την 1.35. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει η 1.45 για τα ελληνικά vodafone. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Βρίσκω μόνο την 1.35. Όσον αφορά εμενα μπορώ να επιβεβαιώσω οτι όντως δεν εχει έρθει η 1.45 στο ελληνικό μου Vodafone μεχρι σήμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ποιός ξέρει κάποιό τρόπο να μου πεί πως να μεταφέρω και να αντιγράψω τις επαφές μου από το google που τις έχω περασμένες και στο τηλέφωνο (χωρίς όμως να διαγραφούν από το google έτσι?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Δεν σε ξέχασα φίλε αλλά χθες δεν ήμουν σπίτι. Θα πας στις Επαφές, θα πατήσεις Menu, μετά Εισαγωγή εξαγωγή. Θα κάνεις εξαγωγή στην κάρτα sd, μετά θα πατήσεις εκεί που λέει google και θα κάνεις εξαγωγή. Μετά αφού τελειώσει θα κάνεις εισαγωγή από κάρτα SD και δημιουργία επαφών στο τηλέφωνο.. Και μετά τέλος ! Edited September 5, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Πόσες φορές κάνετε τους πρώτους κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης της μπαταρίας σε μια νέα συσκευή; Πόσο είναι το "σωστό"; Στο ίντερνετ ψάχνοντας βλέπεις τύπους να προτείνουν πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση για 8 ώρες (νομίζω αυτό πια είναι τελείως λάθος), βλέπεις άλλους να λένε "χρησιμοποίησε κατ' ευθείαν τη συσκευή μέχρι 10-5% και 3-4 φορές φόρτιζε τη όσο χρειαστεί μέχρι να πάει πάλι 10-5%" (αυτό έκανα εγώ) κι άλλες πολλές αλχημείες. Βάσει τεκμηρίων και χημείας ποιο είναι η ιδανική μέθοδος όμως; Edited September 5, 2011 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Πόσες φορές κάνετε τους πρώτους κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης της μπαταρίας σε μια νέα συσκευή; Πόσο είναι το "σωστό"; Στο ίντερνετ ψάχνοντας βλέπεις τύπους να προτείνουν πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση για 8 ώρες (νομίζω αυτό πια είναι τελείως λάθος), βλέπεις άλλους να λένε "χρησιμοποίησε κατ' ευθείαν τη συσκευή μέχρι 10-5% και 3-4 φορές φόρτιζε τη όσο χρειαστεί μέχρι να πάει πάλι 10-5%" (αυτό έκανα εγώ) κι άλλες πολλές αλχημείες. Βάσει τεκμηρίων και χημείας ποιο είναι η ιδανική μέθοδος όμως; Καλησπέρα. Εξ αρχής μπορείς να χρησιμοποιείς τη μπαταρία άφοβα. Καλό είναι όμως να κανείς 2 πλήρεις κύκλους φόρτισης.Η αποφόρτιση να μη πέφτει κάτω από 15%. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Πόσες φορές κάνετε τους πρώτους κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης της μπαταρίας σε μια νέα συσκευή; Πόσο είναι το "σωστό"; Στο ίντερνετ ψάχνοντας βλέπεις τύπους να προτείνουν πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση για 8 ώρες (νομίζω αυτό πια είναι τελείως λάθος), βλέπεις άλλους να λένε "χρησιμοποίησε κατ' ευθείαν τη συσκευή μέχρι 10-5% και 3-4 φορές φόρτιζε τη όσο χρειαστεί μέχρι να πάει πάλι 10-5%" (αυτό έκανα εγώ) κι άλλες πολλές αλχημείες. Βάσει τεκμηρίων και χημείας ποιο είναι η ιδανική μέθοδος όμως; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Ο οδηγός για την φόρτιση δεν δουλεύει στο sensation. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Ο οδηγός για την φόρτιση δεν δουλεύει στο sensation. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Ο οδηγός για αυτός που λες είναι για calibraρισμα της μπαταρίας και νομίζω ευθύνεται το Recovery γι' αυτό (που δε λειτουργεί εννοώ, στο Sensation), οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος. Edited September 5, 2011 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Κατέβασα το Advanced Task Killer για το κινιτό και διαπιστώνω ότι όποτε πάω να σβήσω ανοικτά προγραμματα υπάρχουν τα εξής που είναι πάντα ανοιγμένα και χωρίς να τα έχω χρησιμοποιήσει!! διαχείρηση εργασιών ειδήσεις χάρτες εμφάνιση σε εμένα skype σύνδεση σε πολυμέσα τα σβήνω,και μετά από 3 λεπτά αν ξαναμπω στο πρόγραμμα βρίσκω άλλα ανοιγμένα συν μερικά από αυτά ξανά!! θα τρελαθώ δηλαδή ρε παιδιά!! τι γίνεται??? γιατί το κάνει αυτό? μήπως δεν είναι καλό το πρόγραμμα? υπάρχει κάποιο καλύτερο να μου προτείνετε να κατεβάσω? Edited September 5, 2011 by gold79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts