maglaras Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αυτή στην υπογραφή μου.. την viper την τελευταία.. πάει πολύ καλά δεν έχω προβλήματα... Ολα της καλα αλλα την ειχα φορτωμενη και ειχα ψιλο Lag και 2-3 restart του Launcher την ημερα λογο απεπαρκειας μνημης :mad: Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ολα της καλα αλλα την ειχα φορτωμενη και ειχα ψιλο Lag και 2-3 restart του Launcher την ημερα λογο απεπαρκειας μνημης :mad: Φορτωμενη και εγω αλλα κανενα restart... Καμια επανεκιννηση το εκανα στις 2-3 μερες μονο για να μην κολλαει... Τωρα με την cmx ενα εχω να πω... Ταχύτατη οσο δεν παει...... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Φορτωμενη και εγω αλλα κανενα restart... Καμια επανεκιννηση το εκανα στις 2-3 μερες μονο για να μην κολλαει... Τωρα με την cmx ενα εχω να πω... Ταχύτατη οσο δεν παει...... Αμα βάλεις και τον Nova θα χασεις το φως σου :lol: Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παιδιά πόσο κάνει η αλαγή σπασμένης οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Οθόνη ή digitizer; Για digitizer φίλος εδώ στην Καλαμάτα πλήρωσε 80€, το ανταλλακτικό από eBay έχει 25 με 30 άμα πιάνει το χέρι σου το προσπαθείς. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Οθόνη ή digitizer; Για digitizer φίλος εδώ στην Καλαμάτα πλήρωσε 80€, το ανταλλακτικό από eBay έχει 25 με 30 άμα πιάνει το χέρι σου το προσπαθείς. Η αφή και τα κουμπιά πιάνουν μια χαρά...η εξωτερική οθόνη έσπασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Η αφή και τα κουμπιά πιάνουν μια χαρά...η εξωτερική οθόνη έσπασε... Αυτό είναι το digitizer. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αυτή στην υπογραφή μου.. την viper την τελευταία.. πάει πολύ καλά δεν έχω προβλήματα... Είχα καιρό να το πειράξω το Sensation και έβαλα την Viper. Πω ρε παιδιά! Καταπληκτική δουλειά έχουν κάνει. Και έχω δει και θεαματικά αποτελέσματα και στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Η Viper τις πρώτες μέρες πάει πάντα καλά μετά αρχίζει τα κουλά. Τώρα ετοιμάζουν την 1,4 να δούμε πως τα πάει και αυτή Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Η Viper τις πρώτες μέρες πάει πάντα καλά μετά αρχίζει τα κουλά. Τώρα ετοιμάζουν την 1,4 να δούμε πως τα πάει και αυτή Τωρα ειναι αργα...! Τωρα πηραμε το iphone 5 να τους πεις..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Τωρα ειναι αργα...! Τωρα πηραμε το iphone 5 να τους πεις..! Καλά δεν είσαι και ο μόνος που ετοιμάζει βαλίτσες για άλλα μέρη αλλά όχι και iPhone, μας πέφτει βαρύ :lol: Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 αυτο το restart που κανει το sense ολη την ωρα εχει αρχισει και μου την δινει ασχημα....:mad: Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 αυτο το restart που κανει το sense ολη την ωρα εχει αρχισει και μου την δινει ασχημα....:mad: Με ποια Rom Είσαι? Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikis45 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 αν κανετε ενα hard swap 8α λυ8ουν ολα τα προβληματα σας...no restart no lags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erotokritos27 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) καλησπερα ! ειμαι νεος στην android scene και μαλλον εχω κανει πατατα! εχω ενα htc sensation z710e το οποιο προσπαθησα να φλασαρω με την cm 10 αλλα εχω ασχημα αποτελεσματα προφανως λογο μιας συμαντικης παραλειψης! η συσκευη ειναι s on !!! τωρα δεν μπουταρει με τιποτα οτι ρομ και να του περασω ειναι κολημενο στο μπουτ λογκο !!! το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω σε recovery boot !!! Hboot 1.27.000 s-on καλα τα καταφερα ? υπαρχει ελπιδα? Edited November 8, 2012 by erotokritos27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 καλησπερα ! ειμαι νεος στην android scene και μαλλον εχω κανει πατατα! εχω ενα htc sensation z710e το οποιο προσπαθησα να φλασαρω με την cm 10 αλλα εχω ασχημα αποτελεσματα προφανως λογο μιας συμαντικης παραλειψης! η συσκευη ειναι s on !!! τωρα δεν μπουταρει με τιποτα οτι ρομ και να του περασω ειναι κολημενο στο μπουτ λογκο !!! το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω σε recovery boot !!! Hboot 1.27.000 s-on καλα τα καταφερα ? υπαρχει ελπιδα? Πάνω από το s-on τι λέει? Μήπως λέει Unlocked? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erotokritos27 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 καλησπερα! ναι *unlocked* λεει !!! οκ, λοιπον βρηκα μια ρομ που ειναι stock based και την περασα και η συσκευη παει μπαλλα !!! υπαρχει τωρα τροπος να γινει s-off εκτος απο αυτον με το βραχυκυκλωμα που βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28036&d=1352557117 όχι κι άσχημα! έτσι δεν είναι?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 καλησπερα! ναι *unlocked* λεει !!! οκ, λοιπον βρηκα μια ρομ που ειναι stock based και την περασα και η συσκευη παει μπαλλα !!! υπαρχει τωρα τροπος να γινει s-off εκτος απο αυτον με το βραχυκυκλωμα που βρισκω? Εδώ έχεις κοιτάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα Πήρα μια συσκεύη htc one x για την οποία έχω αφμιβολία αν είναι γνήσια, πως μπορώ να το καταλάβω, λέει ότι φοράει έκδοση 4.1.5 επάνω προσπαθώ να βάλω Ελληνικά με το mylocate αλλά βγάζει πάλι Αγγλικά και κατά την επαναφορά τα βγάζει όλα κινέζικα επίσης επίσης το htc sync δεν το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά καλησπέρα Πήρα μια συσκεύη htc one x για την οποία έχω αφμιβολία αν είναι γνήσια, πως μπορώ να το καταλάβω, λέει ότι φοράει έκδοση 4.1.5 επάνω προσπαθώ να βάλω Ελληνικά με το mylocate αλλά βγάζει πάλι Αγγλικά και κατά την επαναφορά τα βγάζει όλα κινέζικα επίσης επίσης το htc sync δεν το αναγνωρίζει. Γράφεις σε λάθος θέμα, εδώ συζητάμε για το Sensation. Όσον αφορά την απορία σου, επικοινώνησε με το Επίσημο Service HTC για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jidellas_09 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα. Έχω ενα htc sensation το οποίο το έχω πάρει από τη vodafone.Όταν το ανάβω φορτώνει κανονικά το σήμα της htc και κολλάει όταν φορτώνει το σήμα της vodafone (στην εκκίνηση). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκολλήσω ή θα πρέπει να το πάω στη vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα. Έχω ενα htc sensation το οποίο το έχω πάρει από τη vodafone.Όταν το ανάβω φορτώνει κανονικά το σήμα της htc και κολλάει όταν φορτώνει το σήμα της vodafone (στην εκκίνηση). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκολλήσω ή θα πρέπει να το πάω στη vodafone; Υπάρχει τρόπος, αλλά θα χάσεις ότι υπάρχει στο τηλέφωνο.. Το σβήνεις τελείως (για σίγουρα βγάλε μπαταρία), το ανάβεις κρατώντας πατημένο το volume down και επιλέγεις το factory reset όταν ανάψει. Μετά κανείς επανεκκίνηση και έτοιμο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά να πάρω digitizer απο το ebay απο τα φθηνά - φθηνά ή είναι εντελώς "μούφα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 αν κανετε ενα hard swap 8α λυ8ουν ολα τα προβληματα σας...no restart no lags. μπορείς να δώσεις περισσοτερες πληροφορίες πως γίνεται γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts