Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δημιουργήσει gmail (mail.google.com) ; Το android σου θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό πάντα και θα μεταφέρεις εύκολα τις εφαρμογές σου και στα επόμενα (android φυσικά) τηλέφωνα σου :)

ναι φυσικα εχω αλλιως δεν ανοιγει το μαρκετ. εκανα και clear cache του μαρκετ και reset factory setting. μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν αφησα τη google να με παρακολουθει στο αρχικο setup του τηλεφωνου εκανα factory setting και πατησα σε ολα yes.

δηλαδη: send data to google 1-2-3 μπλα μπλα. ανοιξα ξανα το μαρκετ αλλα και παλι τπτ. αν κλεισω το wifi και ανοιξω τα data τα downloads γινονται κανονικα.

ναι φυσικα εχω αλλιως δεν ανοιγει το μαρκετ. εκανα και clear cache του μαρκετ και reset factory setting. μετα σκεφτηκα οτι επειδη δεν αφησα τη google να με παρακολουθει στο αρχικο setup του τηλεφωνου εκανα factory setting και πατησα σε ολα yes.

δηλαδη: send data to google 1-2-3 μπλα μπλα. ανοιξα ξανα το μαρκετ αλλα και παλι τπτ. αν κλεισω το wifi και ανοιξω τα data τα downloads γινονται κανονικα.

ειχε το μαρκετ 2.3.4 και μετα εβαλε το 3.3.11

καλησπερα στην παρεα. Μετα απο μια διακοπη για 20 ημερες που γυρισα στο παλιο μου diamond2 (αφου εσπασα το sensation) γυριζω πισω με sensation xe (απο επιδοτηση στο γραφειο). Επιβεβαιωνω λοιπον οτι η μπαταρια του απλού κάνει και στο XE αρα υποθετω οτι και του χε θα κανει στο απλο
Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

τελικα να πω οτι το προβλημα μου ας πουμε οτι λυθηκε. το ρουτερ vigor 2700vg δεν ειναι συμβατο με το sensation ή το αντιθετο. δοκιμασα με ενα ρουτερ του οτε και δουλευει κανονικα το downloading απο το μαρκετ.

Παιδιά το κινητό μου έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης!!!3 φορές έχει γίνει αυτό,η πιο πρόσφατη ήταν προχθές.Το είχα φορτίση το βράδυ και ήταν στο 100%,έβαλα ξυπνητήρι για να σηκωθώ το πρωί,έβαλα το κινητό δίπλα μου και κοιμήθηκα(δεν έκανα κάτι στο κινήτο,η μπαταρία ήταν κανονικά στο 100%).Κατά τις 05.00 το πρωί χτυπάει ο γνωστός ήχος οτι δεν έχει μπαταρία,το πιάνω και έκαιγε πραγματικά πολύ και η μπαταρία ήταν στο 4%.Ακούμπησα το κινητό στο πάτωμα(μάρμαρο) που ήταν κρύο,το άφησα 2 λεπτά εκεί,η μπαταρία πήγε στο 6% μετά ξαναπήγε στο 4% αλλά τουλάχιστον κρύωσε λίγο η συσκευή.Το έκλεισα,έβγαλα τη μπαταρία και το άφησα έτσι για 5 λεπτά μέχρι να "νιώσει".Μετά το έβαλα για φόρτιση και όλα "καλά". Τι λέτε να φταίει;Να χάλασε η μπαταρία;Τι;;; :worry:

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδιά το κινητό μου έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης!!!3 φορές έχει γίνει αυτό,η πιο πρόσφατη ήταν προχθές.Το είχα φορτίση το βράδυ και ήταν στο 100%,έβαλα ξυπνητήρι για να σηκωθώ το πρωί,έβαλα το κινητό δίπλα μου και κοιμήθηκα(δεν έκανα κάτι στο κινήτο,η μπαταρία ήταν κανονικά στο 100%).Κατά τις 05.00 το πρωί χτυπάει ο γνωστός ήχος οτι δεν έχει μπαταρία,το πιάνω και έκαιγε πραγματικά πολύ και η μπαταρία ήταν στο 4%.Ακούμπησα το κινητό στο πάτωμα(μάρμαρο) που ήταν κρύο,το άφησα 2 λεπτά εκεί,η μπαταρία πήγε στο 6% μετά ξαναπήγε στο 4% αλλά τουλάχιστον κρύωσε λίγο η συσκευή.Το έκλεισα,έβγαλα τη μπαταρία και το άφησα έτσι για 5 λεπτά μέχρι να "νιώσει".Μετά το έβαλα για φόρτιση και όλα "καλά". Τι λέτε να φταίει;Να χάλασε η μπαταρία;Τι;;; :worry:

Η συσκευη σου είναι εργοστασιακή η την έχεις πειράξει με root k custom rom ?

Nokia 8800 Scirocco

Όχι δεν άλλαξα τίποτα ακόμα,όλα αυθεντικά!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Όχι δεν άλλαξα τίποτα ακόμα,όλα αυθεντικά!!!

Την επόμενη φορά που θα στο κάνει μάλλον πρέπει να το στείλεις στο σέρβις.

Εκτός κι αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή προβληματική κ δουλεύει συνέχεια ο επεξεργαστης.

Nokia 8800 Scirocco

Αυτο φοβαμαι κ γω κ ψαχνω να δω ποια μπορει να ειναι,αν κ δεν εχω εγκαταστησει τις πολλες εφαρμογες,μονο καποιες βασικες,ας πουμε.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Κανενα προβλημα,ολα γινονται :)

Κανενα προβλημα,ολα γινονται :)

Βασικές μπορεί να τις θεωρείς εσύ. Αυτοδιοίκηση πρόβλημα σου είναι σύνθετο. Άρχισε πρώτα με τις εφαρμογές που είναι εύκολο. Σβήσε καμία που έβαλες τελευταία και συνήθως δημιουργούν προβλήματα αυτές που παρακολουθούν το σύστημα και τρέχουν στο παρασκήνιο. Παράδειγμα battery monitors, CPU monitors και αλλα τέτοια.

Nokia 8800 Scirocco

Νεα : RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_R_Radio_10.58.90 35.00U_10.15.9035.02_2_release_228602_signed.exe

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559

Νεα : RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_R_Radio_10.58.90 35.00U_10.15.9035.02_2_release_228602_signed.exe

Νεο radio και kernel ακουω οτι εχει μιας και η προηγουμενη εκδοση ειναι και αυτη 1.50.401.1 .Δεν το εχω βαλει ακομα για να πω διαφορες.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

τι διαφορεσ εχει;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

τι διαφορεσ εχει;;

Σε πρώτη φάση βλέπω λίγο καλύτερο σήμα στο wifi (όταν λέω λίγο εννοώ λίγο)

μπορούμε να βρούμε το καινούριο radio πουθενά να το περάσουμε χειροκίνητα ? Η να περιμένουμε OTA update?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... οταν αγορασα το κινητο αντινετωπιζα προβλημα με καποιες επανεκκινησεις. πριν δεκα μερες, εκανα την αναβαθμιση και το προβλημα διορθωθηκε. το ζητημα ειναι οτι με την τελευταια αναβαθμισε επανηλθε σε.σημαντικο βαθμο... τι κανω ;

καλησπερα εχω κανει root το κινητο και περασα τιν rom Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.7 και δεν μου αρεσε τοσο μπορειτε να μου προτεινεται καμια καλυτερη???και ενα θεμα αλλο που εχω απο τοτε που περασα την rom ειναι συνεχεια ανοικτο το ιντερνετ της καρτας και δεν μπορω να το κλεισω!!!!!!

μπορούμε να βρούμε το καινούριο radio πουθενά να το περάσουμε χειροκίνητα ? Η να περιμένουμε OTA update?

Γιατί, έχεις κάποιο πρόβλημα με το radio που έχεις τώρα?

καλησπερα εχω κανει root το κινητο και περασα τιν rom Android_Revolution_HD-Sensation_3.6.7 και δεν μου αρεσε τοσο μπορειτε να μου προτεινεται καμια καλυτερη???και ενα θεμα αλλο που εχω απο τοτε που περασα την rom ειναι συνεχεια ανοικτο το ιντερνετ της καρτας και δεν μπορω να το κλεισω!!!!!!

Το θέμα rom είναι καθαρά υποκειμενικό οπότε δοκίμασε και δες ποια σου κάθετε καλύτερα.. Εγώ πχ προτιμώ την Insert Coin..

Όσο για τα data πας: Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα και ξετικάρεις το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όχι δεν έχω κάποιο θέμα απλά καλό είναι να γίνει η ενημέρωση λογικά θα το δώσει η HTC σε OTA Update το νέο Radio

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση. Μιας και είμαι κάτοχος Legend και σκοπέυοντας να πάρω το Sensation θέλω να ρωτήσω αν τα sms μέσω sync θα περάσουν και στη νέα συσκευή.

Και κάτι ακόμα επειδή δεν μπορώ να διαβάσω τις αμέτρητες σελίδες θα πάρει την 4.0?

Εχει ακουσει κανεις,ποτε θα ανακοινωθει η νεα εκδοση 4.0 του Android?

Εχει ανακοινωθει εδω και καιρο. Το ποτε θα το εχουμε εμεις τελος Ιανουαριου περιπου.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]