Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου φαινεται οτι ο χρηστης giotria3 το εχει κανει...

τουλαχιστον φαινεται στην υπογραφη του κατι παρομοιο

Ανεβηκε η εκδοση

RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe

http://goo.gl/NYWyz

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ανεβηκε η εκδοση

καλημέρα. Μήπως ξέρουμε τι παραπάνω μας δίνει;

Ευχαριστούμε για την πολύ γρηγορη ενημέρωση

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Ανεβηκε η εκδοση

Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε.

Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ.

Edited by agriniopk

Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε.

Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ.

ρε παιδια μπορει κανενασ να ανεβασει το exe,, την ρομ εννοω,,

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδιά εγώ ξενέρωσα με τη κακή ποιότητα κατασκευής του, έπαιζε πολύ το πλαινό κουμπί του ήχου και έπαιζε η δεξιά μεριά του κινητού μέσα στο περίβλημα, ήταν ενοχλητικό για μένα, επίσης πρόσεξα ότι δεν είχε καλό σήμα (death grip;;) σε κάποια σημεία που άλλα είχαν καμπάνα. Δυστυχώς έπεσα στην περίπτωση, ελπίζω εσείς να το χαρείτε. Το έδωσα και πήρα κάτι άλλο. Τα γράφω προς ενημέρωση υποψηφίων αγοραστών και χωρίς διάθεση για αντιδικία με κανέναν. Ευχαριστώ

Έβαλε κανείς το καινούριο Update είδε καμιά βελτίωση ?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Έβαλε κανείς το καινούριο Update είδε καμιά βελτίωση ?

φιλε και να θελουμε να το βαλουμε,, το tο link για download δεν δουλευει..:(

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Δουλεύει απλός θέλει Premium λογαριασμό που σημαίνει θέλει λεφτά :cry:

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Δουλεύει απλός θέλει Premium λογαριασμό που σημαίνει θέλει λεφτά :cry:

οποτε θα περιμενουμε την μαμα google;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Την HTC θέλεις να πεις αυτή θα δώσει το update με ΟΤΑ. Αφού διέρρευσε πιστεύω δεν θα αργήσει.

Την HTC θέλεις να πεις αυτή θα δώσει το update με ΟΤΑ. Αφού διέρρευσε πιστεύω δεν θα αργήσει.

ουπσ ναι,,:X:X

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγώ το κατέβασαν το πρωί και το πέρασα πριν μια ώρα. Ακόμα κάνω εγκαταστάσεις.... Όταν τελειώσω θα σας πω εντυπώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το gps lockαρε πιο γρήγορα. Θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές. Δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όταν πατάς το home δεν κάνει screen capture πάντως...

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Και μια φωτό με τα χαρακτηριστικα

Edited by kollatos

My Phone Samsung Note 9

Εγώ το κατέβασαν το πρωί και το πέρασα πριν μια ώρα. Ακόμα κάνω εγκαταστάσεις.... Όταν τελειώσω θα σας πω εντυπώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το gps lockαρε πιο γρήγορα. Θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές. Δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όταν πατάς το home δεν κάνει screen capture πάντως...

δεν το ανεβαζεισ και σε εμασ,, η απαγορευετε΄΄;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

δεν το ανεβαζεισ και σε εμασ,, η απαγορευετε΄΄;;

Το αρχείο το εχω στον υπολογιστή στο γραφείο. Αύριο το πρωί θα είμαι πάλι εκεί. Δεν το ηξερα ότι υπήρχε πρόβλημα να το ανεβάσω κάπου...

My Phone Samsung Note 9

Το αρχείο το εχω στον υπολογιστή στο γραφείο. Αύριο το πρωί θα είμαι πάλι εκεί. Δεν το ηξερα ότι υπήρχε πρόβλημα να το ανεβάσω κάπου...

:);):).................... εχει καμια αλλαγη;;

εβαλαν Mirror to 1.50.401.1.. οποτε κατεβαζουμε,,:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559&page=89:)

nikolaos_l σε ευχαριστω για την προθυμια σου παντωσ,,

αν βαλετε την νεα ρομ δεν κανει update το google map, οποτε googlarete αυτο ..

Google Maps 5.12.0 apk ;)

Edited by kollatos
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Να το αγορασει απο Ευρωπη καλυτερα και να ψαξει για σφραγισμενο. Εγω το αγορασα απο Αγγλια και σφραγισμενο και το πληρωσα και πιο φτηνα και το κινητο ηταν ολοκαινουργιο.

Κοιταζοντας το τωρα στο Amazon.co.uk το κινητο κανει 430 Euro.

http://www.amazon.co.uk/dp/B004Z4SJ78/ref=pe_54381_27528671_pe_vfe_dt1

οχ αυτο για το τελωνειο δεν το ξερα ακουω γενικα οτι αγοραζουν απο εξωτερικο κ δεν το ακουσα αυτο ποτε.. ναι σφραγισμενο εννοειται θα παρω..ειχα κοιταξει κ ειχα βρει ενα με 400 στο ebay αλλα απο Η.Π.Α.το amazon ειναι κατι αντιστοιχο με το ebay?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο μήνυμα σου.

Edited by kollatos

οχ αυτο για το τελωνειο δεν το ξερα ακουω γενικα οτι αγοραζουν απο εξωτερικο κ δεν το ακουσα αυτο ποτε.. ναι σφραγισμενο εννοειται θα παρω..ειχα κοιταξει κ ειχα βρει ενα με 400 στο ebay αλλα απο Η.Π.Α.το amazon ειναι κατι αντιστοιχο με το ebay?

Μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά από Αμερική, η πιθανότητα να στο σταματήσουν στο τελωνείο, κυρίως λόγου του κόστους, είναι υπαρκτή. Κάποιοι λένε πως με αποστολή μέσω USPS δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλού κακού όμως τσέκαρε πρώτα τιμές σε μαγαζιά εντός Ευρώπης, (π.χ. Αγγλία) και στο Αγγλικό ebay (ebay.co.uk, προσοχή οι πωλητές να είναι από United Kingdom!).

Aν υπάρχει κανείς που έχει ξανακάνει παραγγελία τέτοιου κόστους από εξωτερικό ας μας δώσει τα φώτα του. :cool:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

φιλε και να θελουμε να το βαλουμε,, το tο link για download δεν δουλευει..:(

Το ανεβασα πριν απο λιγο σε ενα αλλο filehost για οποιον το θελει

http://goo.gl/7AV82

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

βοηθησε μας και εμας να το rootαρουμε :(
Μην περιμένεις ..άστο ...έχω ζητήσει από καιρό να βγει ένα sticky ελληνικό να βοηθησει και τους υπόλοιπους εδω και προσφέρθηκε και ένα admin να βοηθήσει αλλά τίποτα :(

Μην περιμένεις ..άστο ...έχω ζητήσει από καιρό να βγει ένα sticky ελληνικό να βοηθησει και τους υπόλοιπους εδω και προσφέρθηκε και ένα admin να βοηθήσει αλλά τίποτα :(

Ρε παιδιά η διαδικασία είναι πραγματικά 2-3 κλικ, τόσο απλή και περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ -> http://tinyurl.com/3vd9dgg

Αν τώρα κάποιος δεν ξέρει αγγλικά και δυσκολεύεται ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο :).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά έβαλα την νέα ρομ αλλά τρωει κάτι κολλιματα τρελα.. γιατί;; και έκανα και επαναφορά παλι..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά έβαλα την νέα ρομ αλλά τρωει κάτι κολλιματα τρελα.. γιατί;; και έκανα και επαναφορά παλι..

Δεν έχω συναντήσει κάτι απο εχτές. δεν έχω δει βεβαια και καμία τρελή διαφορά....

Μια ερώτηση ψιλοασχετη. Έχω ενα bluetooth keyboard που θέλω να συνδέσω με το κινητό. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω καταφέρει να γράψω ελληνικά εως τώρα παρα μόνο αγγλικά...

Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι να με βοηθήσει;

Edited by kollatos

My Phone Samsung Note 9

Δεν έχει πολλές διαφορές. Ίδια κακογραμμενη ροm με λιγες διορθώσεις είναι για να μας κοροιδευουν. Είχα επικοινωνία με την HTC τηλεφωνική κ ο προϊστάμενος μου είπε ακου εδώ ότι οι ROM Xda είναι φτιαχτες κ έχουν προβλήματα κ δεν ευθύνονται για αυτα. Του είπα ότι είναι official κ λέει δεν έχει βγάλει η εταιρεία Rom .exe στο Android μόνο μέσω ota.

Γενικά ασυναρτησίες κ τελική απάντηση ότι το δικό μου τηλέφωνο με 1.45.401.3 official Xda κι ένα απειραχτο αγορασμενο από Ελλάδα σίγουρα θα έχει προβλήματα το δικό μου σε σχέση με το άλλο.

Άσχετοι εντελώς.

Στο email με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μας δινόταν η αναβάθμιση στο 4.0 την προηγούμενη εβδομάδα. Στο τηλέφωνο μου είπε τον άλλο μήνα. Ότι να ναι.

Nokia 8800 Scirocco