demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 μου φαινεται οτι ο χρηστης giotria3 το εχει κανει... τουλαχιστον φαινεται στην υπογραφη του κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ανεβηκε η εκδοση RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe http://goo.gl/NYWyz Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ανεβηκε η εκδοση http://goo.gl/NYWyz καλημέρα. Μήπως ξέρουμε τι παραπάνω μας δίνει; Ευχαριστούμε για την πολύ γρηγορη ενημέρωση Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 βοηθησε μας και εμας να το rootαρουμε :( Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ανεβηκε η εκδοση http://goo.gl/NYWyz Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε. Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ. Edited November 21, 2011 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αυτό δεν θέλει ρουτ για να το περάσουμε. Με μια πρώτη ματιά βλέπω το νέο μάρκετ. ρε παιδια μπορει κανενασ να ανεβασει το exe,, την ρομ εννοω,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 παιδιά εγώ ξενέρωσα με τη κακή ποιότητα κατασκευής του, έπαιζε πολύ το πλαινό κουμπί του ήχου και έπαιζε η δεξιά μεριά του κινητού μέσα στο περίβλημα, ήταν ενοχλητικό για μένα, επίσης πρόσεξα ότι δεν είχε καλό σήμα (death grip;;) σε κάποια σημεία που άλλα είχαν καμπάνα. Δυστυχώς έπεσα στην περίπτωση, ελπίζω εσείς να το χαρείτε. Το έδωσα και πήρα κάτι άλλο. Τα γράφω προς ενημέρωση υποψηφίων αγοραστών και χωρίς διάθεση για αντιδικία με κανέναν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Έβαλε κανείς το καινούριο Update είδε καμιά βελτίωση ? Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Έβαλε κανείς το καινούριο Update είδε καμιά βελτίωση ? φιλε και να θελουμε να το βαλουμε,, το tο link για download δεν δουλευει..:( Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δουλεύει απλός θέλει Premium λογαριασμό που σημαίνει θέλει λεφτά :cry: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δουλεύει απλός θέλει Premium λογαριασμό που σημαίνει θέλει λεφτά :cry: οποτε θα περιμενουμε την μαμα google;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Την HTC θέλεις να πεις αυτή θα δώσει το update με ΟΤΑ. Αφού διέρρευσε πιστεύω δεν θα αργήσει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Την HTC θέλεις να πεις αυτή θα δώσει το update με ΟΤΑ. Αφού διέρρευσε πιστεύω δεν θα αργήσει. ουπσ ναι,,:X:X Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Εγώ το κατέβασαν το πρωί και το πέρασα πριν μια ώρα. Ακόμα κάνω εγκαταστάσεις.... Όταν τελειώσω θα σας πω εντυπώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το gps lockαρε πιο γρήγορα. Θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές. Δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όταν πατάς το home δεν κάνει screen capture πάντως... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Και μια φωτό με τα χαρακτηριστικα Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ το κατέβασαν το πρωί και το πέρασα πριν μια ώρα. Ακόμα κάνω εγκαταστάσεις.... Όταν τελειώσω θα σας πω εντυπώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το gps lockαρε πιο γρήγορα. Θα συνεχίσω κάποιες δοκιμές. Δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όταν πατάς το home δεν κάνει screen capture πάντως... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk δεν το ανεβαζεισ και σε εμασ,, η απαγορευετε΄΄;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν το ανεβαζεισ και σε εμασ,, η απαγορευετε΄΄;; Το αρχείο το εχω στον υπολογιστή στο γραφείο. Αύριο το πρωί θα είμαι πάλι εκεί. Δεν το ηξερα ότι υπήρχε πρόβλημα να το ανεβάσω κάπου... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Το αρχείο το εχω στον υπολογιστή στο γραφείο. Αύριο το πρωί θα είμαι πάλι εκεί. Δεν το ηξερα ότι υπήρχε πρόβλημα να το ανεβάσω κάπου... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk :);):).................... εχει καμια αλλαγη;; εβαλαν Mirror to 1.50.401.1.. οποτε κατεβαζουμε,,:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559&page=89:) nikolaos_l σε ευχαριστω για την προθυμια σου παντωσ,, αν βαλετε την νεα ρομ δεν κανει update το google map, οποτε googlarete αυτο .. Google Maps 5.12.0 apk ;) Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula13 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Να το αγορασει απο Ευρωπη καλυτερα και να ψαξει για σφραγισμενο. Εγω το αγορασα απο Αγγλια και σφραγισμενο και το πληρωσα και πιο φτηνα και το κινητο ηταν ολοκαινουργιο. Κοιταζοντας το τωρα στο Amazon.co.uk το κινητο κανει 430 Euro. http://www.amazon.co.uk/dp/B004Z4SJ78/ref=pe_54381_27528671_pe_vfe_dt1 οχ αυτο για το τελωνειο δεν το ξερα ακουω γενικα οτι αγοραζουν απο εξωτερικο κ δεν το ακουσα αυτο ποτε.. ναι σφραγισμενο εννοειται θα παρω..ειχα κοιταξει κ ειχα βρει ενα με 400 στο ebay αλλα απο Η.Π.Α.το amazon ειναι κατι αντιστοιχο με το ebay? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited November 21, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 οχ αυτο για το τελωνειο δεν το ξερα ακουω γενικα οτι αγοραζουν απο εξωτερικο κ δεν το ακουσα αυτο ποτε.. ναι σφραγισμενο εννοειται θα παρω..ειχα κοιταξει κ ειχα βρει ενα με 400 στο ebay αλλα απο Η.Π.Α.το amazon ειναι κατι αντιστοιχο με το ebay? Μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά από Αμερική, η πιθανότητα να στο σταματήσουν στο τελωνείο, κυρίως λόγου του κόστους, είναι υπαρκτή. Κάποιοι λένε πως με αποστολή μέσω USPS δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλού κακού όμως τσέκαρε πρώτα τιμές σε μαγαζιά εντός Ευρώπης, (π.χ. Αγγλία) και στο Αγγλικό ebay (ebay.co.uk, προσοχή οι πωλητές να είναι από United Kingdom!). Aν υπάρχει κανείς που έχει ξανακάνει παραγγελία τέτοιου κόστους από εξωτερικό ας μας δώσει τα φώτα του. :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 φιλε και να θελουμε να το βαλουμε,, το tο link για download δεν δουλευει..:( Το ανεβασα πριν απο λιγο σε ενα αλλο filehost για οποιον το θελει http://goo.gl/7AV82 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 βοηθησε μας και εμας να το rootαρουμε :(Μην περιμένεις ..άστο ...έχω ζητήσει από καιρό να βγει ένα sticky ελληνικό να βοηθησει και τους υπόλοιπους εδω και προσφέρθηκε και ένα admin να βοηθήσει αλλά τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μην περιμένεις ..άστο ...έχω ζητήσει από καιρό να βγει ένα sticky ελληνικό να βοηθησει και τους υπόλοιπους εδω και προσφέρθηκε και ένα admin να βοηθήσει αλλά τίποτα :( Ρε παιδιά η διαδικασία είναι πραγματικά 2-3 κλικ, τόσο απλή και περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ -> http://tinyurl.com/3vd9dgg Αν τώρα κάποιος δεν ξέρει αγγλικά και δυσκολεύεται ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο :). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά έβαλα την νέα ρομ αλλά τρωει κάτι κολλιματα τρελα.. γιατί;; και έκανα και επαναφορά παλι.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Παιδιά έβαλα την νέα ρομ αλλά τρωει κάτι κολλιματα τρελα.. γιατί;; και έκανα και επαναφορά παλι.. Δεν έχω συναντήσει κάτι απο εχτές. δεν έχω δει βεβαια και καμία τρελή διαφορά.... Μια ερώτηση ψιλοασχετη. Έχω ενα bluetooth keyboard που θέλω να συνδέσω με το κινητό. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω καταφέρει να γράψω ελληνικά εως τώρα παρα μόνο αγγλικά... Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι να με βοηθήσει; Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν έχει πολλές διαφορές. Ίδια κακογραμμενη ροm με λιγες διορθώσεις είναι για να μας κοροιδευουν. Είχα επικοινωνία με την HTC τηλεφωνική κ ο προϊστάμενος μου είπε ακου εδώ ότι οι ROM Xda είναι φτιαχτες κ έχουν προβλήματα κ δεν ευθύνονται για αυτα. Του είπα ότι είναι official κ λέει δεν έχει βγάλει η εταιρεία Rom .exe στο Android μόνο μέσω ota. Γενικά ασυναρτησίες κ τελική απάντηση ότι το δικό μου τηλέφωνο με 1.45.401.3 official Xda κι ένα απειραχτο αγορασμενο από Ελλάδα σίγουρα θα έχει προβλήματα το δικό μου σε σχέση με το άλλο. Άσχετοι εντελώς. Στο email με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μας δινόταν η αναβάθμιση στο 4.0 την προηγούμενη εβδομάδα. Στο τηλέφωνο μου είπε τον άλλο μήνα. Ότι να ναι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts