gold79 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Στο προγραμμα του κινιτου TALK για επικοινωνία εχω το εξης προβλημα...οτι γραφω στον διαλογο,εμφανιζεται ομαδοποιημενο,το ιδιο και οι απαντησεις του συνομιλητη με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω τον διαλογο.....ξερει κανένας γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?? σε γνωστού μου το ίδιο κινιτό αυτό δεν συμβαίνει....να φταίνει η συσκευή μου?? η μήπως παίζει ρόλο αν ο συνομιλητής φαίνεται offline? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Σαν mobile data λόγικά ή κάτι τέτοιο... Προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή widgetsoid που έχει ότι μπορείς να φανταστείς από τέτοιου είδους διακόπτες-widgets! ;) Bασιλη τη βρηκα την ακρη. ηταν ενα widget με τ ην ονομασια APN... δεν με δουλευε ομως γιατι ηθελε πρωτα να τικαρω το κουτακι για το ιντερνετ μεσω δικτυου.:) σε εκεινο το lacation ρε γμτ, πως αλλαζει η φωτογραφια που εχω περασει? δε το βρισκω με τιποτα.:O Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Aυτή η φωτογραφία σου αν εννοείς αυτό, θα αλλάξει μέσα από τις επαφές, η κάρτα σου. Για δοκίμασε να αλλάξεις φωτογραφία και δες τι έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους!! εχθές αγορασα το htc sensation! το κινητο είναι έτη φωτος μπροστά απο το iphone 4, δεν κολάει πουθενά και ειναι απιστευτα γρήγορο! το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι ενω ειμαι σε wifi η 3g οταν μου στέλνουν ενα μυνημα στο whats app δεν το λαμβανω αμέσως και πρεπει να ανοιξω εγω το προγραμμα και τοτε μονο θα μου ερθει το μυνημα.. εχω δοκιμασει ανοιγοντας την εφαρμογη μετα να μην πατησω back,back.. και πατω home για λιγο τοτε δεχομαι μυνηματα αλλα μετα απο 5 λεπτα τιποτα παλι μου στελνουν και δεν παιρνω χαμπαρι..!! τι μπορει να φταει?ευχαριστω!! Παράθεση Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους!! εχθές αγορασα το htc sensation! το κινητο είναι έτη φωτος μπροστά απο το iphone 4, δεν κολάει πουθενά και ειναι απιστευτα γρήγορο! το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι ενω ειμαι σε wifi η 3g οταν μου στέλνουν ενα μυνημα στο whats app δεν το λαμβανω αμέσως και πρεπει να ανοιξω εγω το προγραμμα και τοτε μονο θα μου ερθει το μυνημα.. εχω δοκιμασει ανοιγοντας την εφαρμογη μετα να μην πατησω back,back.. και πατω home για λιγο τοτε δεχομαι μυνηματα αλλα μετα απο 5 λεπτα τιποτα παλι μου στελνουν και δεν παιρνω χαμπαρι..!! τι μπορει να φταει?ευχαριστω!! Στο Accounts and Sync τι εχεις τικαρισμενο απο τις 2 επιλογες που εχει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Στο Accounts and Sync τι εχεις τικαρισμενο απο τις 2 επιλογες που εχει; μια επιλογη εχει..συγχρονισμος επαφες! την εχω τσεκαρι edit δεδομενα φοντου και αυτοματος συγχρονισμος! τσεκαρισμενα και τα δυο Παράθεση Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 μια επιλογη εχει..συγχρονισμος επαφες! την εχω τσεκαρι Settings-->Accounts & Sync εχει 2 επιλογες. Background Data και Ayto-Sync. Ειναι επιλεγμενες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Settings-->Accounts & Sync εχει 2 επιλογες. Background Data και Ayto-Sync. Ειναι επιλεγμενες; και τα δυο τα εχω ενεργά! Παράθεση Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Αυτή η ζελατίνη προστασίας ειναι καλή; http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Xqisit-Screen-Protector-HTC-Sensation-10687.htm Την έχει δοκιμάσει κανένας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλησπερα συμφορουμιτες..... εδω εχουμε καμια απαντηση ? "Σήμερα παρατήρησα ότι στις επαφές στα σταθερά νούμερα έχει παύλα αν 3 αριθμούς. Όταν το επιλέξω καλεί κανονικά. Το έχει κανείς άλλος; Και ένα άλλο, έχω στη insertcoin Rom το νέο μάρκετ κ όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή βγάζει error. Στις free δουλεύει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος; " και εδω μηπως ? "Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό;" Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλησπερα συμφορουμιτες..... εδω εχουμε καμια απαντηση ? "Σήμερα παρατήρησα ότι στις επαφές στα σταθερά νούμερα έχει παύλα αν 3 αριθμούς. Όταν το επιλέξω καλεί κανονικά. Το έχει κανείς άλλος; Και ένα άλλο, έχω στη insertcoin Rom το νέο μάρκετ κ όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή βγάζει error. Στις free δουλεύει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος; " και εδω μηπως ? "Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό;" α). Με όλες τις rom που βασίζονται στην ευρωπαικη 20e, 20f, 20... κ.λ.π έτσι εμφανίζονται οι αριθμοί των επαφών. β). Με την τελευταία ενημέρωση Insert Coin Sense 2.3.5 Sense 3.5 Beta 3.1.3 το market δουλεύει σε μένα κανονικά και για buy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 α). Με όλες τις rom που βασίζονται στην ευρωπαικη 20e, 20f, 20... κ.λ.π έτσι εμφανίζονται οι αριθμοί των επαφών. β). Με την τελευταία ενημέρωση Insert Coin Sense 2.3.5 Sense 3.5 Beta 3.1.3 το market δουλεύει σε μένα κανονικά και για buy. Η beta σου δουλεύει γενικά χωρίς προβλήματα; Σε αυτήν που έχω εγώ τώρα σου δούλευε αυτό με το μάρκετ; Η insertcoin βασίζεται σε αυτό με το 20 που ανέφερες; τι είναι αυτό; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Η beta σου δουλεύει γενικά χωρίς προβλήματα; Σε αυτήν που έχω εγώ τώρα σου δούλευε αυτό με το μάρκετ; Η insertcoin βασίζεται σε αυτό με το 20 που ανέφερες; τι είναι αυτό; Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Μπες εδώ και διάβασε. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Μπες εδώ και διάβασε. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112 το παρακολουθω το φορουμ για insertcoin 3.1.3 , αλλα διαβαζω οτι υπαρχουν πολλα προβληματακια ακομη. Γιαυτο σε ρωτησα σχετικα αν ειναι ολα καλα με την νεα Beta 3.1.3. Ειναι σαν αυτην που εχω τωρα, την 2.5.5, σε καθημερινη χρηση με σταθεροτητα, εννοω?? Στην παλια σου δουλευε το μαρκετ οσον αφορα την αγορα εφαρμογων? συγνωμη που σε ρωταω πολλα, αλλα εχω αγχωθει διαβαζοντας το φορουμ.. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Aυτή η φωτογραφία σου αν εννοείς αυτό, θα αλλάξει μέσα από τις επαφές, η κάρτα σου. Για δοκίμασε να αλλάξεις φωτογραφία και δες τι έγινε... αδελφε, εισαι δυναμη λεμε. αυτο ηταν. μολις τωρα εκανα επεξεργασια στην καρτα μου, κ εκανα αφαιρεση της φωτογραφιας κ ολα οκ. να σαι καλα... σε ευχαριστω πολυ!!!!! Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 το παρακολουθω το φορουμ για insertcoin 3.1.3 , αλλα διαβαζω οτι υπαρχουν πολλα προβληματακια ακομη. Γιαυτο σε ρωτησα σχετικα αν ειναι ολα καλα με την νεα Beta 3.1.3. Ειναι σαν αυτην που εχω τωρα, την 2.5.5, σε καθημερινη χρηση με σταθεροτητα, εννοω?? Στην παλια σου δουλευε το μαρκετ οσον αφορα την αγορα εφαρμογων? συγνωμη που σε ρωταω πολλα, αλλα εχω αγχωθει διαβαζοντας το φορουμ.. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!! Γι' αυτό και χαρακτηρίζεται ως beta ακόμη. Εγώ που αν δω update τρέχω αμέσως να το βάλω δεν τη δοκίμασα την καινούργια. Υπομονή μέχρι να γίνει σταθερή είναι η γνώμη μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Επειδη το εβαλα χτες και νομιζω οτι βολευει παρα πολυ το γραφω εδω. Επειδη με την μπαταρια εχουμε ολοι θεμα πρεπει να εχουμε ενα προγραμμα το οποιο ενημερωνει ποσο % εχει η μπαταρια αλλα μετα εχεις 2 ενδειξεις για την μπαταρια (το ενα το default και το αλλο απο το προγραμμα που εγκατεστησες) αλλαξα χτες την ενδειξη της μπαταριας σε αυτο http://www.boulougouras.com/files/cinfo.jpg Εδω ειναι ολες οι ενδειξεις της μπαταριας http://www.boulougouras.com/files/batt.jpg και για να το αλλαξετε οδηγιες εδω http://goo.gl/ETPvH Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα κι από μένα :D Ξέρουμε αν έχει γίνει full export και βέβαια import της stock ROM του Sensation XE;;; Υποθέτω πως αφού η διαφορά μεταξύ Sensation και Sensation XE είναι μόνο στο κομμάτι του software τότε αυτό θα είναι εφικτό από τους (απίθανους) XDA. Αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο εκτός από αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262539 το οποίο αφήνει τον kernel comes στα 1188MHz (1.2) και όχι στα 1.5 που ανακοινώνονται για το XE. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αν διαβάσεις καλύτερα το θέμα που λες θα δεις ότι ο πυρήνας είναι στα 1.2 γιατί η HTC επέλεξε να τον αφήσει εκεί κι όχι γιατί τον πείραξε κάποιος. Έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον άλλες 3 rom βασισμένες στο XE, ψάξε λίγο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Υπάρχουν κάμποσες rom στο xda που βασίζονται στο sensation xe. Αν θυμάμαι σωστά όλες έχουν τον επεξεργαστη χρονισμενο στα 1.5gh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αν διαβάσεις καλύτερα το θέμα που λες θα δεις ότι ο πυρήνας είναι στα 1.2 γιατί η HTC επέλεξε να τον αφήσει εκεί κι όχι γιατί τον πείραξε κάποιος. Έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον άλλες 3 rom βασισμένες στο XE, ψάξε λίγο... Ευχαριστώ για την απάντηση :) , απλώς θεωρώ λιγάκι υπερβολικό η HTC να ανακοινώνει επίσημα στα specs του XE επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,5 και να τον αφήνει στο 1,2. Πίστεψα ότι απλά το port δεν ήταν ολοκληρωμένο/σωστό... Any way όπως προτείνει και ο "obscured" θα ψάξω κι άλλο! :O Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μόλις μου ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση σε 1.45.168.1 Android 2.3.4 Vodafone branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μόλις μου ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση σε 1.45.168.1 Android 2.3.4 Vodafone branded οντως μολις κανω κι εγω την αναβαθμιση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 οντως μολις κανω κι εγω την αναβαθμιση!!!! Και ειχα ανησυχία μηπως σε εμένα καθυστερεί...:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts