Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο προγραμμα του κινιτου TALK για επικοινωνία εχω το εξης προβλημα...οτι γραφω στον διαλογο,εμφανιζεται ομαδοποιημενο,το ιδιο και οι απαντησεις του συνομιλητη με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω τον διαλογο.....ξερει κανένας γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?? σε γνωστού μου το ίδιο κινιτό αυτό δεν συμβαίνει....να φταίνει η συσκευή μου??

η μήπως παίζει ρόλο αν ο συνομιλητής φαίνεται offline?

Σαν mobile data λόγικά ή κάτι τέτοιο... Προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή widgetsoid που έχει ότι μπορείς να φανταστείς από τέτοιου είδους διακόπτες-widgets! ;)

Bασιλη τη βρηκα την ακρη.

ηταν ενα widget με τ

ην ονομασια APN... δεν με δουλευε ομως γιατι ηθελε πρωτα να τικαρω το κουτακι για το ιντερνετ μεσω δικτυου.:)

σε εκεινο το lacation ρε γμτ, πως αλλαζει η φωτογραφια που εχω περασει?

δε το βρισκω με τιποτα.:O

δεν ξεχνώ...

Aυτή η φωτογραφία σου αν εννοείς αυτό, θα αλλάξει μέσα από τις επαφές, η κάρτα σου. Για δοκίμασε να αλλάξεις φωτογραφία και δες τι έγινε...

Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό;

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα σε όλους!! εχθές αγορασα το htc sensation! το κινητο είναι έτη φωτος μπροστά απο το iphone 4, δεν κολάει πουθενά και ειναι απιστευτα γρήγορο! το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι ενω ειμαι σε wifi η 3g οταν μου στέλνουν ενα μυνημα στο whats app δεν το λαμβανω αμέσως και πρεπει να ανοιξω εγω το προγραμμα και τοτε μονο θα μου ερθει το μυνημα.. εχω δοκιμασει ανοιγοντας την εφαρμογη μετα να μην πατησω back,back.. και πατω home για λιγο τοτε δεχομαι μυνηματα αλλα μετα απο 5 λεπτα τιποτα παλι μου στελνουν και δεν παιρνω χαμπαρι..!! τι μπορει να φταει?ευχαριστω!!
Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

Καλησπέρα σε όλους!! εχθές αγορασα το htc sensation! το κινητο είναι έτη φωτος μπροστά απο το iphone 4, δεν κολάει πουθενά και ειναι απιστευτα γρήγορο! το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι ενω ειμαι σε wifi η 3g οταν μου στέλνουν ενα μυνημα στο whats app δεν το λαμβανω αμέσως και πρεπει να ανοιξω εγω το προγραμμα και τοτε μονο θα μου ερθει το μυνημα.. εχω δοκιμασει ανοιγοντας την εφαρμογη μετα να μην πατησω back,back.. και πατω home για λιγο τοτε δεχομαι μυνηματα αλλα μετα απο 5 λεπτα τιποτα παλι μου στελνουν και δεν παιρνω χαμπαρι..!! τι μπορει να φταει?ευχαριστω!!

Στο Accounts and Sync τι εχεις τικαρισμενο απο τις 2 επιλογες που εχει;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Στο Accounts and Sync τι εχεις τικαρισμενο απο τις 2 επιλογες που εχει;

μια επιλογη εχει..συγχρονισμος επαφες! την εχω τσεκαρι

edit δεδομενα φοντου και αυτοματος συγχρονισμος! τσεκαρισμενα και τα δυο

Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

μια επιλογη εχει..συγχρονισμος επαφες! την εχω τσεκαρι

Settings-->Accounts & Sync εχει 2 επιλογες. Background Data και Ayto-Sync. Ειναι επιλεγμενες;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Settings-->Accounts & Sync εχει 2 επιλογες. Background Data και Ayto-Sync. Ειναι επιλεγμενες;

και τα δυο τα εχω ενεργά!

Αυτή η ζελατίνη προστασίας ειναι καλή; http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Xqisit-Screen-Protector-HTC-Sensation-10687.htm

Την έχει δοκιμάσει κανένας;;;

καλησπερα συμφορουμιτες.....

εδω εχουμε καμια απαντηση ?

"Σήμερα παρατήρησα ότι στις επαφές στα σταθερά νούμερα έχει παύλα αν 3 αριθμούς. Όταν το επιλέξω καλεί κανονικά. Το έχει κανείς άλλος;

Και ένα άλλο, έχω στη insertcoin Rom το νέο μάρκετ κ όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή βγάζει error. Στις free δουλεύει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος;

"

και εδω μηπως ?

"Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό;"

καλησπερα συμφορουμιτες.....

εδω εχουμε καμια απαντηση ?

"Σήμερα παρατήρησα ότι στις επαφές στα σταθερά νούμερα έχει παύλα αν 3 αριθμούς. Όταν το επιλέξω καλεί κανονικά. Το έχει κανείς άλλος;

Και ένα άλλο, έχω στη insertcoin Rom το νέο μάρκετ κ όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή βγάζει error. Στις free δουλεύει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος;

"

και εδω μηπως ?

"Μπορούμε να βρούμε τι WiFi widget που υπήρχε στο desire; για να το βάλω κ εδώ ή κάποιο άλλο διαφορετικό;"

α). Με όλες τις rom που βασίζονται στην ευρωπαικη 20e, 20f, 20... κ.λ.π έτσι εμφανίζονται οι αριθμοί των επαφών.

β). Με την τελευταία ενημέρωση Insert Coin Sense 2.3.5 Sense 3.5 Beta 3.1.3 το market δουλεύει σε μένα κανονικά και για buy.

α). Με όλες τις rom που βασίζονται στην ευρωπαικη 20e, 20f, 20... κ.λ.π έτσι εμφανίζονται οι αριθμοί των επαφών.

β). Με την τελευταία ενημέρωση Insert Coin Sense 2.3.5 Sense 3.5 Beta 3.1.3 το market δουλεύει σε μένα κανονικά και για buy.

Η beta σου δουλεύει γενικά χωρίς προβλήματα;

Σε αυτήν που έχω εγώ τώρα σου δούλευε αυτό με το μάρκετ;

Η insertcoin βασίζεται σε αυτό με το 20 που ανέφερες; τι είναι αυτό;

Η beta σου δουλεύει γενικά χωρίς προβλήματα;

Σε αυτήν που έχω εγώ τώρα σου δούλευε αυτό με το μάρκετ;

Η insertcoin βασίζεται σε αυτό με το 20 που ανέφερες; τι είναι αυτό;

Μπες εδώ και διάβασε. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112

Μπες εδώ και διάβασε. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112

το παρακολουθω το φορουμ για insertcoin 3.1.3 , αλλα διαβαζω οτι υπαρχουν πολλα προβληματακια ακομη.

Γιαυτο σε ρωτησα σχετικα αν ειναι ολα καλα με την νεα Beta 3.1.3. Ειναι σαν αυτην που εχω τωρα, την 2.5.5, σε καθημερινη χρηση με σταθεροτητα, εννοω??

Στην παλια σου δουλευε το μαρκετ οσον αφορα την αγορα εφαρμογων?

συγνωμη που σε ρωταω πολλα, αλλα εχω αγχωθει διαβαζοντας το φορουμ..

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!!

Aυτή η φωτογραφία σου αν εννοείς αυτό, θα αλλάξει μέσα από τις επαφές, η κάρτα σου. Για δοκίμασε να αλλάξεις φωτογραφία και δες τι έγινε...

αδελφε, εισαι δυναμη λεμε.

αυτο ηταν. μολις τωρα εκανα επεξεργασια στην καρτα μου, κ εκανα αφαιρεση της φωτογραφιας κ ολα οκ.

να σαι καλα... σε ευχαριστω πολυ!!!!!

δεν ξεχνώ...

το παρακολουθω το φορουμ για insertcoin 3.1.3 , αλλα διαβαζω οτι υπαρχουν πολλα προβληματακια ακομη.

Γιαυτο σε ρωτησα σχετικα αν ειναι ολα καλα με την νεα Beta 3.1.3. Ειναι σαν αυτην που εχω τωρα, την 2.5.5, σε καθημερινη χρηση με σταθεροτητα, εννοω??

Στην παλια σου δουλευε το μαρκετ οσον αφορα την αγορα εφαρμογων?

συγνωμη που σε ρωταω πολλα, αλλα εχω αγχωθει διαβαζοντας το φορουμ..

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!!

Γι' αυτό και χαρακτηρίζεται ως beta ακόμη. Εγώ που αν δω update τρέχω αμέσως να το βάλω δεν τη δοκίμασα την καινούργια. Υπομονή μέχρι να γίνει σταθερή είναι η γνώμη μου. ;)

Επειδη το εβαλα χτες και νομιζω οτι βολευει παρα πολυ το γραφω εδω. Επειδη με την μπαταρια εχουμε ολοι θεμα πρεπει να εχουμε ενα προγραμμα το οποιο ενημερωνει ποσο % εχει η μπαταρια αλλα μετα εχεις 2 ενδειξεις για την μπαταρια (το ενα το default και το αλλο απο το προγραμμα που εγκατεστησες) αλλαξα χτες την ενδειξη της μπαταριας σε αυτο

http://www.boulougouras.com/files/cinfo.jpg

Εδω ειναι ολες οι ενδειξεις της μπαταριας

http://www.boulougouras.com/files/batt.jpg

και για να το αλλαξετε οδηγιες εδω http://goo.gl/ETPvH

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Καλησπέρα κι από μένα :D

Ξέρουμε αν έχει γίνει full export και βέβαια import της stock ROM του Sensation XE;;;

Υποθέτω πως αφού η διαφορά μεταξύ Sensation και Sensation XE είναι μόνο στο κομμάτι του software τότε αυτό θα είναι εφικτό από τους (απίθανους) XDA. Αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο εκτός από αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262539

το οποίο αφήνει τον kernel comes στα 1188MHz (1.2) και όχι στα 1.5 που ανακοινώνονται για το XE.

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Αν διαβάσεις καλύτερα το θέμα που λες θα δεις ότι ο πυρήνας είναι στα 1.2 γιατί η HTC επέλεξε να τον αφήσει εκεί κι όχι γιατί τον πείραξε κάποιος.

Έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον άλλες 3 rom βασισμένες στο XE, ψάξε λίγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Υπάρχουν κάμποσες rom στο xda που βασίζονται στο sensation xe. Αν θυμάμαι σωστά όλες έχουν τον επεξεργαστη χρονισμενο στα 1.5gh

Αν διαβάσεις καλύτερα το θέμα που λες θα δεις ότι ο πυρήνας είναι στα 1.2 γιατί η HTC επέλεξε να τον αφήσει εκεί κι όχι γιατί τον πείραξε κάποιος.

Έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον άλλες 3 rom βασισμένες στο XE, ψάξε λίγο...

Ευχαριστώ για την απάντηση :) , απλώς θεωρώ λιγάκι υπερβολικό η HTC να ανακοινώνει επίσημα στα specs του XE επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,5 και να τον αφήνει στο 1,2. Πίστεψα ότι απλά το port δεν ήταν ολοκληρωμένο/σωστό...

Any way όπως προτείνει και ο "obscured" θα ψάξω κι άλλο! :O

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Μόλις μου ήρθε ΟΤΑ αναβάθμιση σε 1.45.168.1 Android 2.3.4 Vodafone branded

οντως μολις κανω κι εγω την αναβαθμιση!!!!

οντως μολις κανω κι εγω την αναβαθμιση!!!!

Και ειχα ανησυχία μηπως σε εμένα καθυστερεί...:-P