camelakos2 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε ευχαριστω, που θα βρω αυθεντικη στην αθηνα παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σε ευχαριστω, που θα βρω αυθεντικη στην αθηνα παιζει? εδώ είσαι: https://www.skroutz.gr/s/3330203/Samsung-EB-F1A2GBU.html Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Λοιπον πηρα νεα μπαταρια, αυθεντικη, ποση ωρα να την φορτισω? Επισης να της κανω calibration? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Την φορτίζεις μέχρι να φορτίσει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Σε ευχαριστω, γιατι απο το μαγαζι μου ειπαν κατι για 8 ωρες την πρωτη φορα, ειχα την εντυπωση οτι αυτο ισχυε για τα παλια κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Σε ευχαριστω, γιατι απο το μαγαζι μου ειπαν κατι για 8 ωρες την πρωτη φορα, ειχα την εντυπωση οτι αυτο ισχυε για τα παλια κινητα. Φυσικά αυτό ισχύει για τα αρχαία κινητά. Πρώτη φόρτιση πρακτικά δεν υπάρχει. Αν θες μόνο οι πρώτες αποφορτίσεις να είναι μέχρι 15-10% πριν το ξαναβάλεις στην πρίζα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εγώ αυτό που έχω διαβάσει σε σχετικά πρόσφατο άρθρο, είναι ότι προτιμότερο να φορτίζουμε την μπαταρία μεταξύ 10-90%. Ούτε πιο πάνω, αλλά ούτε και πιο κάτω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Φυσικά αυτό ισχύει για τα αρχαία κινητά. Πρώτη φόρτιση πρακτικά δεν υπάρχει. Αν θες μόνο οι πρώτες αποφορτίσεις να είναι μέχρι 15-10% πριν το ξαναβάλεις στην πρίζα. Πολυ σωστα, οντως ετσι ειναι, το αφησα μεχρι 100% το βγαλα και το χρησημοποιω κανονικα, μολις παει, και ελπιζω οχι απο σημερα, 15-10% θα του τραβηξω μια κατοσταρα, και αλλη μια δυο φορες να στρωσει. Εγώ αυτό που έχω διαβάσει σε σχετικά πρόσφατο άρθρο, είναι ότι προτιμότερο να φορτίζουμε την μπαταρία μεταξύ 10-90%. Ούτε πιο πάνω, αλλά ούτε και πιο κάτω. Οκ σε ευχαριστω, θα το κανω απο 10-15% μεχρι 100 να ισιωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts