kaluas Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Vita ρε παιδιά, όχι Beta :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 το ειχα ξεχασει τελειως το νεο "psp" αρκετα καλη τιμη, στα ιδια επιπεδα με το 3ds απο θεμα hw δεν το συζητω ειναι πολυ μπροστα, μακαρι να δουμε και τιτλους Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εχω μια απορια...με το 3g θα μπορεις να κανεις και τηλεφωνικες κλησεις η μονο ιντερνετ???το περιμεναμε καιρο και με τετοια τιμη ειναι πολυ καλη λυση...μου αρεσει αρκετα ο σχεδισμος του σχετικα με τα αλλα psp και το multitouch μου εκανε πολυ εντυπωση...:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εχω μια απορια...με το 3g θα μπορεις να κανεις και τηλεφωνικες κλησεις η μονο ιντερνετ???το περιμεναμε καιρο και με τετοια τιμη ειναι πολυ καλη λυση...μου αρεσει αρκετα ο σχεδισμος του σχετικα με τα αλλα psp και το multitouch μου εκανε πολυ εντυπωση...:) Οχι,μονο για ιντερνετ ειναι Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με το psp που το πρωτοβγήκε..τα γραφικά φαίνονται πολύ καλύτερα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εχω μια απορια...με το 3g θα μπορεις να κανεις και τηλεφωνικες κλησεις η μονο ιντερνετ???το περιμεναμε καιρο και με τετοια τιμη ειναι πολυ καλη λυση...μου αρεσει αρκετα ο σχεδισμος του σχετικα με τα αλλα psp και το multitouch μου εκανε πολυ εντυπωση...:) Επίσημα, το 3G θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για Internet ... Βέβαια ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορούν να κάνουν τα hacks, έτσι ??? ;) Αλλά και εμένα μου αρέσει πολύ το design και η κατασκευή του, λένε ότι είναι συμπαγής, χωρίς αποσπώμενα μέρη .. Ειδικά η 5άρα OLED οθόνη, θα δείχνει πολύ πιο όμορφα τα παιχνίδια μας αλλά και ταινίες, εγώ προσωπικά που βλέπω ταινίες και σειρές στο PSP μου το βλέπω σαν ένα πολύ μεγάλο συν :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Επίσημα, το 3G θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για Internet ... Βέβαια ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορούν να κάνουν τα hacks, έτσι ??? ;) Αν δεν υπάρχει το κατάλληλο hardware ότι hack και να κάνεις δεν φτάνει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με το psp που το πρωτοβγήκε..τα γραφικά φαίνονται πολύ καλύτερα πάντως... ε, βγαινει και μετα απο 6μιση χρονια. λογικο δεν ειναι; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ε, βγαινει και μετα απο 6μιση χρονια. λογικο δεν ειναι; O Maya δεν έχει άδικο στην παρατήρησή του ... Το PSΡ δεν είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια του PS2 ... Το PSVita όμως είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια του PS3, ported βέβαια, αλλά μπορεί ... :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Λες να ειναι ισαξια? Αμφιβαλλω αλλα θα το δουμε στην πραξη Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Επίσημα, το 3G θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για Internet ... Βέβαια ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορούν να κάνουν τα hacks, έτσι ??? ;) Αλλά και εμένα μου αρέσει πολύ το design και η κατασκευή του, λένε ότι είναι συμπαγής, χωρίς αποσπώμενα μέρη .. Ειδικά η 5άρα OLED οθόνη, θα δείχνει πολύ πιο όμορφα τα παιχνίδια μας αλλά και ταινίες, εγώ προσωπικά που βλέπω ταινίες και σειρές στο PSP μου το βλέπω σαν ένα πολύ μεγάλο συν :D οκ..και τρομαξα οτι θα παιρνει τηλεφωνο...σιγουρα στα επομενα χρονια θα το δουμε και αυτο:lol::lol: umd για αλλα psp θα παιρνει...σωστα???η μονο απο το store και το pc θα εχουμε παιχνιδια?? αμα ισχυει το 2ο πιστευω θα τα παει καλα γιατι ο κοσμος δεν θα αναγκαζεται να δινει τοσα λεφτα για παινχιδια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Λες να ειναι ισαξια? Αμφιβαλλω αλλα θα το δουμε στην πραξη Στην πρώτη παρουσίασή του, τον Ιανουάριο, ο Kojima έπαιξε το Metal Gear Solid 4 στο PSVita .... Συνεπώς πιστεύω πως μπορούμε να δούμε πολλά από αυτή την φορητή ... ... umd για αλλα psp θα παιρνει...σωστα???η μονο απο το store και το pc θα εχουμε παιχνιδια?? ... Όπως γράφω στο πρώτο post, τα παιχνίδια του PSVita θα είναι σε μορφή καρτών με μέγεθος 2Gb και 4Gb, αλλά λογικά θα κυκλοφορούν και μέσω του PSStore, ίδιο μέγεθος εννοείται ... Αρκετά καλή αναβάθμιση από τα UMD όπου το μέγεθός τους ήταν 1Gb & 2Gb για τα Dual Layer ... :) Περισσότερα νέα για την συνεργασία PS3 & PSVita ... "Είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που έφερε το Wii U η Nintendo και μου έκανε εντύπωση ότι δεν είναι ακριβώς όπως είχε φημολογηθεί", είπε ο Yoshida στην Ε3 ενώ συνέχισε "Ήδη πολλοί αρχίζουν να ρωτάνε σχετικά με τη σύνδεση του Vita και του PS3 ώστε να γίνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή με τη χρήση των δύο οθονών. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να πειραματιστούμε." Για όσους δεν γνωρίζουν το Wii U, μην ανησυχείτε, μόλις χθες παρουσιάστηκε, μπορείτε να δείτε βίντεο του τι ζήλεψε η Sony, !!! Edited June 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Περισσότερα νέα για την συνεργασία PS3 & PSVita ... "Είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που έφερε το Wii U η Nintendo και μου έκανε εντύπωση ότι δεν είναι ακριβώς όπως είχε φημολογηθεί", είπε ο Yoshida στην Ε3 ενώ συνέχισε "Ήδη πολλοί αρχίζουν να ρωτάνε σχετικά με τη σύνδεση του Vita και του PS3 ώστε να γίνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή με τη χρήση των δύο οθονών. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να πειραματιστούμε." Για όσους δεν γνωρίζουν το Wii U, μην ανησυχείτε, μόλις χθες παρουσιάστηκε, μπορείτε να δείτε βίντεο του τι ζήλεψε η Sony, !!! Aυτό που πάντα η Sony αντέγραφε κάτι από τη Nintendo με τσάτιζε από παλιά! (μεγάλος fan της Nintendo :D ) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Η ιδέα με τα cloud saves (αρχίζεις στο PS3 και συνεχίζεις στο Vita ή το ανάποδο) είναι καταπληκτική, αρκεί να μη χρειάζεται να αγοράσεις το ίδιο παιχνίδι δύο φορές. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Για το αν πρέπει να αγοράσουμε και τα δύο παιχνίδια δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά εγώ όταν είδα πως κοστολογεί το PSVita με 250 ευρώ την WiFi only έκδοση, έπαθα μία κρισούλα, λόγω όλων εκείνων των φημών και πιστεύω ότι αν δεν ήταν η κατάσταση με το PSN, το PSVita δεν θα χε αυτή την τιμή .... Πάντως μετά από αυτή την ανακοίνωση των 250 ευρώ, μπορώ να περιμένω να γίνεται αυτό που λες χωρίς να χρειαστεί να αγοράζεις και τα δύο παιχνίδια αλλά με κολπάκι ... Για παράδειγμα να μην υπάρχει κάποιο παιχνίδι για PSVita αλλά να μεταφέρει το PS3 κάποια δεδομένα, όχι όλα ενός παιχνιδιου και να μπορείς να παίζεις μέχρι ενός σημείου ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 όταν είδα πως κοστολογεί το PSVita με 250 ευρώ την WiFi only έκδοση .... 250$ όχι ευρώ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 250$ όχι ευρώ. 250$ στην Αμερική, αλλά επειδή δεν είμαστε στην Αμερική και είμαστε στην Ευρώπη, θα το αγοράσουμε στα 250 Ευρώ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 O Maya δεν έχει άδικο στην παρατήρησή του ... Το PSΡ δεν είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια του PS2 ... Το PSVita όμως είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια του PS3, ported βέβαια, αλλά μπορεί ... :) είναι καλή φάση να βλέπεις το uncharted σε portable από τη στιγμή που περιμένεις και το καινουριο uncharted στο ps3....και από ότι μου φάνηκε, τα γραφικά του πλησίαζαν το πρώτο uncharted στο ps3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 τα γραφικα του σε παιχνιδια προ και τετοια θα πλησιαζουν το ps3??...η θα ειναι τοσο κακα οσο στο κανονικο psp...???εννοω αν θα ειναι ιδια εκδοση του παιχνιδου σε θεμα γραφικων?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Kαινούργια κονσόλα ... Περισσότερες δυνατότητες .... Ειδικά στο Pro και παρόμοιου τύπου, που είναι φουλ ρηχά παιχνίδια θα έχει πολύ καλύτερα γραφικά από τα αντίστοιχα στο PSP ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=xBTxJ0_bNEU Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ε, βγαινει και μετα απο 6μιση χρονια. λογικο δεν ειναι; Σχεδόν 8 πες καλύτερα. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Το Playstation Vita χειριστήριο στο PS3! Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Το Playstation Vita χειριστήριο στο PS3! πολυ καλο αυτο...αν και πιστευω λιγοι θα το κανουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Το 2012 η κυκλοφορία του PSVita Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts