Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2004 pws vlepete to myphone?Einai mia sxesh agaphs?To vlepete apla san mia akomh selida me forum gia tin texnologia?To vlepete san mia megalh oikogeneia?Poios tomeas tou forum einai o agapimenos sas? Basika einai ligo aoristo to 8ema alla epidi egw proswpika entypwsiastika apo to poly kalo klima pou epikratei anamesa sta melh tou forum kai to endiaferon pou dixnei o allos gia ton synan8rwpo tou estw kai mesa apo ena pc eipa na rwthsw etsi wste na exw mia pio oloklhrwmenh apopsh :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Πράγματί, ένας λόγος που''κόλλησα'' στο myphone'' είναι ότι επικρατεί ένα πολύ όμορφό κλίμα, κάτι σαν οικογένεια. Είναι αυτό που λένε''ένας για όλους και όλοι για έναν''! Μπορείς να βρεις πληροφορίες και βοήθεια για ότι σχεδόν σε απασχολεί γύρω από την τεχνολογία και όχι μόνο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά του myphone!A...η αγαπημένη μου κατηγορία είναι οι ΄διαξιφισμοί΄!!!!!!!! :D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Δίχως πλάκα είναι η πρώτη σελίδα που θα ανοίξω μόλις μπω στο δίκτυο,γράφω σπάνια,αλλά μπορώ να ζητήσω ότι πληροφορίά/βοήθεια θέλω,αγαπημένη μου κατηγορία είναι το chat&fun!!! Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Η σχεση μου με το myphone;Σχεση εξαρτησης... :p μου "τρωει" το 90% του ιντερνετικου μου χρονου χαλαρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Σχεση...παθους! Ειναι σαν τα πατατακια Lay's... Δε μπορεις να φας μονο ενα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 to sigouro einai oti einai eksarthsh.twra an ayto einai kalo h kako,tha deiksei... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Σωστα, εξαρτηση... Εμενα μεχρι στιγμης μου βγαινει σε καλο γιατι μαθαινω τα παντα πολυ πριν καποιους αλλους... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 καθε μερα μπαινω. με κολλησε ο gtsia το "παλιο"ξαδερφακι lol το μονο κακο ειναι οτι απαγορευονται οι θρησκευτικες συζητησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklotr Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 κι εγώ μαζί σας είμαι παιδιά είμαι άρρωστος με υπολογιστές και κινητά οπότε το my phone είναι το απαραίτητο για κάθε μέρα.και να φανταστείς το έμαθα κατα τύχη στα links ενός χρήστη του pcmagazine.gr Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Σχέση; Εγώ, δεν έχω σχέσεις με καμιά. Που να την βρω άλλωστε αν δεν φεύγω από το myPhone; :) Πάντως, είναι ωραία να έχεις κάποιο που όταν τον ρωτήσεις πόσα χρώματα έχει το Ρ900/6600/SX1 κτλ να σου πει 65536 και όχι 65000, 64000 ή 16000 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 e3artisi . to na mpw internet kai na mhn mpw myphone adunaton :) Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Πρέπει να ζητήσω ένσημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) mono kala logia mporo na po gia to site kai olous pou sxetizontai me auto ! eimaste oloi mia oikogenia me ta kala kai ta kaka tis, kai giauto exei ftasei ekei pou einai - kai ekei tha meinei - STHN KORYFI!!! Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 8 Απρ. 2004 , 01:25) Πρέπει να ζητήσω ένσημα :) :D :D lol!!! Εγραψες!! Εσυ θα είχες πάρει σύνταξη τώρα... Κόλλημα το MyPhone!!!!! :lol: Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Σχέση εξάρτησης. Το 95% του χρόνου μου στο ίντερνετ το περνάω εδώ. Το 2ο σπίτι μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ki egw eksartimenos.Kathe mera mpainw,eite apo to kinito eite apo to pc.Simply the best:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Ε και εγώ μια απο τα ίδια... :p Πρόσφατα το έμαθα. Καλό φαίνεται... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Από τις πιο αξιόλογες "γωνίες" του διαδικτύου (...μάλλον "κόμβος", δηλαδή... :D ) Τιμή μου που είμαι Μέλος. :) Κατά τα λοιπά, με καλύπτει, απολύτως, η απάντηση του Hunter. Χαιρετώ. :happy: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 MYPHONE? :blink: :blink: τι ειναι αυτο?τρωγεται? :p μια πολυ καλη παρεα με ενδιαφεροντα ατομα κ ωραιες αποψεις. ενας χωρος με πολλες γνωσεις που μπορεις να εχεις απαντησει για καθε προβλημα. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Poli kali, an kai tsakonamaste merikes fores, tin ksanvriskoume..! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest steliosp Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Είναι από τα καλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ site (αν όχι το καλύτερο). Εγώ μπαίνω κάθε μέρα. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν!!! Πάρα πολύ χρήσιμο site ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Συνήθως κάθε μέρα αλλά μόνο για διάβασμα,βαριέμαι να γράφω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 εχω καταντησει να χω παθει στερηση με το myphone...δεν παιρνα μερα που να μην μπω εστω και για μιση ωρα.... Ο λογος??? απλα το περιβαλλον και οι ανθρωποι που αποτελουν το myphone.. αλλα και ολα αυτα που μαθαινουμε καθημερινα Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από terlegkas7 Συνήθως κάθε μέρα αλλά μόνο για διάβασμα,βαριέμαι να γράφω. File mou exei ali gluka na grafeis! Na vlepeis na sxoliazoun kai na suzitane tis apopseis sou. Einai na min kaneis tin arxh ama ginei h arxi meta den ksekolas kai auto den to lew mono gia 'sena! :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (Sharp GX10i: SHARP-TQ-GX10i/1.0gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.d.1 (GUI) MMP/1.0) Egw pali tis perissoteres fores anoigw internet mono gia to myphone. Epishs to myphone einai o logos pou phra cosmokarta kai pou kavatzwsa to sharp ths aderfhs mou (pio aneth plohghsh sto wap apo to T610) kai thn afhsa me ena palio nokia gia tis diakopes tou Pasxa. H katastash mou einai akrws sovarh. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts