Jump to content

[Eφαρμογή] Terpnon - Οδηγός διασκέδασης

Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.terpnon

O δημοφιλής «κινητός» οδηγός διασκέδασης με αληθινές κριτικές χρηστών terpnon, μετά τις εκδόσεις του για iPhone και Samsung Bada, είναι πλέον διαθέσιμος δωρεάν και για το περιβάλλον του Android.

Το terpnon της εταιρείας Mobartia αποτελεί σήμερα τη σίγουρη επιλογή δεκάδων χιλιάδων χρηστών του internet, του iPhone, των Samsung Bada συσκευών και τώρα και των Android phones, όταν θελήσουν να αναζητήσουν ένα εστιατόριο ή, ακόμη πιο σημαντικό, να γράψουν κριτική για αυτό και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητάς τους.

Επιπρόσθετα, εκτός από χιλιάδες εστιατόρια και σημεία διασκέδασης, έχουν ήδη προστεθεί και πολυάριθμα καταστήματα λιανικής κυρίως στον χώρο της γαστρονομίας καθώς και επιλεγμένοι παραδοσιακοί ξενώνες.

πηγή: mobilenews.com.cy

- Alex

Πολύ χρήσιμη εφαρμογή

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Δυστυχώς και στο Milestone μου με CyanogenMod 7, ενώ ξεκινάει, κάνω εγγραφή λογαριασμού, μετά κρασάρει. :(
--- Sony Xperia 5 II ---

Δυστυχώς και στο Milestone μου με CyanogenMod 7, ενώ ξεκινάει, κάνω εγγραφή λογαριασμού, μετά κρασάρει. :(

Και σε εμένα το ίδιο!! :(