Tyxerakias Δημοσιεύτηκε June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2011 https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.terpnon O δημοφιλής «κινητός» οδηγός διασκέδασης με αληθινές κριτικές χρηστών terpnon, μετά τις εκδόσεις του για iPhone και Samsung Bada, είναι πλέον διαθέσιμος δωρεάν και για το περιβάλλον του Android. Το terpnon της εταιρείας Mobartia αποτελεί σήμερα τη σίγουρη επιλογή δεκάδων χιλιάδων χρηστών του internet, του iPhone, των Samsung Bada συσκευών και τώρα και των Android phones, όταν θελήσουν να αναζητήσουν ένα εστιατόριο ή, ακόμη πιο σημαντικό, να γράψουν κριτική για αυτό και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητάς τους. Επιπρόσθετα, εκτός από χιλιάδες εστιατόρια και σημεία διασκέδασης, έχουν ήδη προστεθεί και πολυάριθμα καταστήματα λιανικής κυρίως στον χώρο της γαστρονομίας καθώς και επιλεγμένοι παραδοσιακοί ξενώνες. πηγή: mobilenews.com.cy Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Πολύ καλή εφαρμογή επιτέλους βγήκε για Android ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Πολύ χρήσιμη εφαρμογή Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δε δουλεύει σε αρκετές συσκευές απ' ότι είδα και το defy μου είναι μία από αυτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δυστυχώς και στο Milestone μου με CyanogenMod 7, ενώ ξεκινάει, κάνω εγγραφή λογαριασμού, μετά κρασάρει. :( Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δυστυχώς και στο Milestone μου με CyanogenMod 7, ενώ ξεκινάει, κάνω εγγραφή λογαριασμού, μετά κρασάρει. :( Και σε εμένα το ίδιο!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts