stamatis3133 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μπαα, εχει τρεις μαχες σιγουρα. Ηδη στο επομενο εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μπαα, εχει τρεις μαχες σιγουρα. Ηδη στο επομενο εχει. Τρεις; εγώ ξέρω winterfell και kings landing, η τρίτη ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Τρεις; εγώ ξέρω winterfell και kings landing, η τρίτη ποια είναι; Εχει και μια σε εκεινο το Κάστρο που δεν εχουν χασει ποτε μαχη, δε θυμάμαι πως το λένε.Σορυ παιδια αλλα δεν ξερω να βαλω αντι σποληερ Σύμφωνα παντα με διαρροές του σεναρίου ππυ διάβασα περισυ και ως τωρα πάνε καλα και περιμένω το επόμενο επεισόδιο για να επιβεβαιωθουν. Edited April 23, 2019 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Είδα επιτέλους το δεύτερο. Δε με τρέλανε, κάτι το οποίο θα κάνει το τρίτο!!!! Επιτέλους μάχη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Είδα επιτέλους το δεύτερο. Δε με τρέλανε, κάτι το οποίο θα κάνει το τρίτο!!!! Επιτέλους μάχη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε στο τρίτο βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα. Μακάρι να διαψευστω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ούτε στο τρίτο βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα. Μακάρι να διαψευστω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω της ίδιας άποψης είμαι, αρχίζω και πιστεύω ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα παίξουν πέτρα-ψαλίδι οι επίγειοι στρατοί, οι δράκοι αμπεμπαμπλόμ μεταξύ τους κι όποιος κερδίσει... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το τρέιλερ του 3ου επεισόδιου διαφωνεί μαζί σας. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Κάτι δεν πάει καλά με την άμυνα στο κάστρο. Δεν είναι δυνατόν οι νεκροί να πέρασαν ολόκληρο τοίχος και να κολλήσουν σε ένα καστρακι. Δηλαδή κάθονται και περιμένουν να τους έρθουνε σαν το κουγκι; Με ταμπούρια δεν βλέπω φως ούτε δείχνει ρεαλιστικό για την δύναμη του εχθρού. Έχει ζουμί ακόμη, στο επόμενο θα είναι μια μικρή μάχη μόνο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Δηλαδή τον τελευταίο καιρό βλέπετε λογικά όσα γίνονται; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Αν εννοείς τα πρώτα δυο επεισόδια δεν έδειξε και τίποτα τρομερό.. Στο πρώτο ήταν η μάζωξη των προσώπων στο κάστρο και το δεύτερο μια αναμονή και ιστοριούλες πριν τη μάχη που υπό άλλες προϋποθέσεις σειράς θα σε έπαιρνε ο ύπνος.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Το τρέιλερ του 3ου επεισόδιου διαφωνεί μαζί σας.Ναι το τρέιλερ μιας διαψεύδει, αλλά αυτά μπορεί να είναι σκηνικά του τελευταίου τετάρτου του επεισοδίου. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα όλο το επεισόδιο θα έχει μάχες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι δεν πάει καλά με την άμυνα στο κάστρο. Δεν είναι δυνατόν οι νεκροί να πέρασαν ολόκληρο τοίχος και να κολλήσουν σε ένα καστρακι. Δηλαδή κάθονται και περιμένουν να τους έρθουνε σαν το κουγκι; Με ταμπούρια δεν βλέπω φως ούτε δείχνει ρεαλιστικό για την δύναμη του εχθρού. Έχει ζουμί ακόμη, στο επόμενο θα είναι μια μικρή μάχη μόνο Sent from my iPhone using TapatalkΕγώ πιστεύω ότι ο Night king βλέπει πράγματα μέσω του Μπραν. Είναι πολύ πιθανό να τους αιφνιδιάσει γνωρίζοντας πως έχουν παραταχθεί και να πάει με τον δράκο να χτυπήσει αλλού. Τους υπόλοιπους white walkers ίσως τους αφήσει εκεί που όλοι περιμένουμε να γίνει το μακελειό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Πιστεύω ότι βλέπει μέσω του Μπραν. Η σερσει γνωρίζουμε πως θα κινηθεί??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Πιστεύω ότι βλέπει μέσω του Μπραν. Η σερσει γνωρίζουμε πως θα κινηθεί??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊσως να πάει προς τα εκείνη ο Night king. Υποθέσεις βέβαια. Σίγουρα είναι ένας από τους χαρακτήρες η Σερσει που περιμένω να μας αφήσουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Εγώ περιμένω αρκετούς να πουν το ποίημα..... Προβλέπω θεαματική νίκη του night king. Αυτό θέλω βασικά. Θα με άρεσε σαν τέλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Εγώ περιμένω αρκετούς να πουν το ποίημα..... Προβλέπω θεαματική νίκη του night king. Αυτό θέλω βασικά. Θα με άρεσε σαν τέλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ αυτό θα ήθελα γιατί πολύ μας τα επρηξαν :D Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Μακάρι να γινόταν έτσι.. Να μας χαιρετήσουν όλοι γιατί τους βαρέθηκα και να μείνει ο king Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ο night king πάει στο kings landing και "ξυπνήσει" τον balerion; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Δράκος???? Ποιος είναι αυτός???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Πολυ ωραιο το σημερινό, δεν σας το χαλάω, δειτε και τα συζητάμε μετα. Μην αφησετε να σας το χαλασουν με σποηλερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Απλά πες μας αν γίνεται επιτέλους Μαχη και αν πήγε κανείς στα θυμαράκια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Απλά πολύ σκοτάδι ρε παιδιά . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 πολυ σκοτάδι, εχει μαχη, οποτε ολο και καποιος πεθαινει, εχει αμερικανια μεσα, δειτε και αναλυουμε μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 εντάξει εντάξει! Λογικά το βράδυ έχω προβολή! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Δυνατό.!!! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Έπος! Απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts