Jump to content

Game of Thrones (HBO)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φοβάμαι μην καταλήξει η Καλισι όπως ο Ρομπ Σταρκ στον ματωμένο γάμο. Εκεί που περιμένουμε σίγουρη νίκη να καταλήξει να κλαίει τους δράκους της μπρος τα πόδια της Σέρσεϊ.

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανοιγουν πολλα μετωπα, γινονται πολλες συμμαχιες και φιλιες, πολλες αιφνιδιαστικες κινησεις και εξυπνες τακτικες πολεμου και πιστευω οτι οι ανατροπες θα ερχονται η μια μετα την αλλη. Αν ισχυουν κιολας οι φημες και οι διαρροες του 6ου επεισοδιου, θα γινει χαμος!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοβάμαι μην καταλήξει η Καλισι όπως ο Ρομπ Σταρκ στον ματωμένο γάμο. Εκεί που περιμένουμε σίγουρη νίκη να καταλήξει να κλαίει τους δράκους της μπρος τα πόδια της Σέρσεϊ.

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω ποτε δε θεωρουσα την Καλισι και τους δρακους της σαν σιγουρη νικη. Ναι μεν φαινεται να εχει το πλεονεκτημα, αλλα παντοτε μπορει να γινει η στραβη. Ειδικα οταν ξερουν ολοι πλεον οτι εχει τρεις δρακους στην κατοχη της, ολοι θα ψαξουν να βρουν τον τροπο αντιμετωπισης τους.

Εγω το μονο που θελω απο αυτη την σειρα οταν τελειωσει, ειναι να εχει δικαιο τελος με οτι αυτο συνεπαγεται και ας χρειαστει μερικα αγαπημενα προσωπα η χαρακτηρες της σειρας να φυγουν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ποιος θα μείνει στο τέλος και αν μείνει και κανείς να ανέβει στο θρόνο

Κάτσε μη δούμε στο τέλος να έχουν μείνει μόνοι τους οι νεκροζώντανοι να γελάμε...το ωραίο είναι ότι όπως δείχνει το πράγμα όλα είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όσον αφορά τη Σέρσει, ας μην ξεχνάμε και την προφητεία της μάγισσας. Της είχε πει ότι θα χάσει τα 3 παιδιά της - κάτι που βγήκε - και επίσης ότι θα την σκοτώσει ο μικρότερος αδερφός της. Άρα αν επαληθευτεί το τελευταίο η Σέρσει θα βγει από τον χάρτη της διεκδίκησης του θρόνου.

Edited by dv85

Κάτσε μη δούμε στο τέλος να έχουν μείνει μόνοι τους οι νεκροζώντανοι να γελάμε...το ωραίο είναι ότι όπως δείχνει το πράγμα όλα είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όσον αφορά τη Σέρσει, ας μην ξεχνάμε και την προφητεία της μάγισσας. Της είχε πει ότι θα χάσει τα 3 παιδιά της - κάτι που βγήκε - και επίσης ότι θα την σκοτώσει ο μικρότερος αδερφός της. Άρα αν επαληθευτεί το τελευταίο η Σέρσει θα βγει από τον χάρτη της διεκδίκησης του θρόνου.

Μηπως ο μικροτερος αδελφος της ειναι η Αρυα μεταμφιεσμενη σε αυτον:lol:

Βεβαια καποια στιγμη θα ξυπνησει και αυτος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μηπως ο μικροτερος αδελφος της ειναι η Αρυα μεταμφιεσμενη σε αυτον:lol:

Βεβαια καποια στιγμη θα ξυπνησει και αυτος.

Χαχα μ΄άρεσε η πρώτη εκδοχή :p Και οι δύο αδερφοί της είναι μικρότεροι από εκείνη νομίζω. :cool:

Χαχα μ΄άρεσε η πρώτη εκδοχή :p Και οι δύο αδερφοί της είναι μικρότεροι από εκείνη νομίζω. :cool:

Ε ναι, ειναι mature πλεον η Σερσει:lol:

Εμενα παντως μου αρεσε σε αυτο το επεισοδιο η ευγνωμοσυνη και πιθανοτατη φιλια μεταξυ Τζορας και Σαμ. Μου αρεσε η συναντηση μεταξυ Καλισι και Σνοου που ακομα ειναι νωρις μεν, αλλα σταδιακα θα εξελιχθει σε συμμαχια και καποια στιγμη ισως μαθουν την αληθεια που τους συνδεει. Μου αρεσε που ο Θηον ζει ακομα και ισως παιξει τον ρολο του και αυτος μελλοντικα. Οπως επισης και η συναντηση της Σανσα επιτελους με τον μικροτερο αδελφο της.

Αυτο που δεν μου αρεσε ισως, ειναι οτι οταν ο Σνοου γυρισει στο τειχος, ισως η Σανσα να θεωρειται πιο σημαντικη απο αυτον. Δεν ξερω αλλα φοβαμαι αυτη την εξελιξη της Σανσα που παιρνει πρωτοβουλιες και ανοιγει το στομα της πολυ στις αποφασεις του. Η συμβουλη του μικροδαχτυλου πολυ σωστη για τον κοσμο που ζουμε αλλα ταυτοχρονα επικινδυνη κιολας αν την λαβει σοβαρα υποψιν της.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιος θα μείνει στο τέλος και αν μείνει και κανείς να ανέβει στο θρόνο

Η σειρα στην ουσια ειναι υπερπαραγωγη. Εχει πολλους ηθοποιους, χαρακτηρες, προσωπα και πρωταγωνιστες. Ο καθενας ξεωριστα εχει τον δικο του ρολο στο παιχνιδι. Οποτε οι ανατροπες θα ειναι πολλες. Ποιος θα πεθανει, ποιος θα ζησει, ποιος θα δικαιωθει και ποιος οχι, ποιος θα νικησει και ποιος θα χασει, ποιος θα καθησει τελικα στον θρονο και ποιος θα τον χασει απο τα χερια του, ολα ειναι στον αερα. Αυτη την στιγμη παντως οι Λαννιστερ δειχνει να σκεφτονται εξυπνα και να εχουν το πανω χερι, μεχρι ολα να ερθουν ισως τουμπα.

Αυτη την στιγμη παντως οι Λαννιστερ δειχνει να σκεφτονται εξυπνα και να εχουν το πανω χερι, μεχρι ολα να ερθουν ισως τουμπα.

Εγώ απλά πιστεύω ότι το όλο σκηνικό είναι απλά και μόνο γιατί δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον μία σειρά όπου από τις δύο αντιμαχούμενες πλευρές, η μία έχει απεριόριστη δύναμη και η άλλη είναι σχεδόν αποδυναμωμένη.

Κάπως έπρεπε να εξισορροπηθεί το πεδίο, γιατί όσο μισητή και αν είναι στο ευρύ κοινό η Cersei, μία νίκη της Daenerys δε θα ήταν καθόλου "επική" και στο πνεύμα της σειράς αν έμοιαζε σα να κλέβει γλυκά από παιδάκι.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ε ναι, ειναι mature πλεον η Σερσει:lol:

Εμενα παντως μου αρεσε σε αυτο το επεισοδιο η ευγνωμοσυνη και πιθανοτατη φιλια μεταξυ Τζορας και Σαμ. Μου αρεσε η συναντηση μεταξυ Καλισι και Σνοου που ακομα ειναι νωρις μεν, αλλα σταδιακα θα εξελιχθει σε συμμαχια και καποια στιγμη ισως μαθουν την αληθεια που τους συνδεει. Μου αρεσε που ο Θηον ζει ακομα και ισως παιξει τον ρολο του και αυτος μελλοντικα. Οπως επισης και η συναντηση της Σανσα επιτελους με τον μικροτερο αδελφο της.

Αυτο που δεν μου αρεσε ισως, ειναι οτι οταν ο Σνοου γυρισει στο τειχος, ισως η Σανσα να θεωρειται πιο σημαντικη απο αυτον. Δεν ξερω αλλα φοβαμαι αυτη την εξελιξη της Σανσα που παιρνει πρωτοβουλιες και ανοιγει το στομα της πολυ στις αποφασεις του. Η συμβουλη του μικροδαχτυλου πολυ σωστη για τον κοσμο που ζουμε αλλα ταυτοχρονα επικινδυνη κιολας αν την λαβει σοβαρα υποψιν της.

Πιστεύω πως η σχέση Τζόρας-Σαμ θα βοηθήσει πάρα πολύ στη συμμαχία Τζον-Καλίσι.

Όσον αφορά τον μικροδάχτυλο, λίγα τα ψωμιά του μιας και ο Μπραν βλέπει τα πάντα. Πιστεύω θα πει πολλές αλήθειες ο Μπραν και γενικά έχω περιέργεια να δω την αντίδραση του σνόου όταν μάθει ότι είναι ανηψιός της δράκαινας.

Επίσης, ξεχάσαμε να πούμε για τη γιαγιά...απλά ρισπέκτ.....γυναίκα με @@.

Ο Τύριον φαίνεται να το χάνει στη στρατηγική τελευταία.

Edited by dv85

Πιστεύω πως η σχέση Τζόρας-Σαμ θα βοηθήσει πάρα πολύ στη συμμαχία Τζον-Καλίσι.

Όσον αφορά τον μικροδάχτυλο, λίγα τα ψωμιά του μιας και ο Μπραν βλέπει τα πάντα. Πιστεύω θα πει πολλές αλήθειες ο Μπραν και γενικά έχω περιέργεια να δω την αντίδραση του σνόου όταν μάθει ότι είναι ανηψιός της δράκαινας.

Επίσης, ξεχάσαμε να πούμε για τη γιαγιά...απλά ρισπέκτ.....γυναίκα με @@.

Ο Τύριον φαίνεται να το χάνει στη στρατηγική τελευταία.

Η γιαγια οντως. Κυνικη και @@τη μεχρι το τελος. Οπως και η εξομολογηση για τον θανατο του Τζοφρευ.

Αν και θεωρητικα τουλαχιστον, θα μπορουσε να κανει κατι για να σωθει. Να καταπιει ας πουμε κατι που θα ξερνουσε το κρασι με το δηλητηριο αν δεν δρα κατευθειαν.

τελος κ η γιαγια, τελος κ οι λεσβιες του ντορν. τα λεγαμε, τα γραφαμε.

η ξανθια ταπα συνεχιζει να τρωει φαπες απο την σερσει. προφανως υπαρχει ενας (βαρυς) προδοτης στον κυκλο της. Θα ερθει ο Τζορα να τις δωσει καλυτερες συμβουλες απο τον νηφαλιο νανο. Για αρχη θα ακολουθησει τη συμβουλη της γιαγιας(RIP).

Χειροτερη ηθοποιος απο την Σανσα δεν υπαρχει, επτα σεζον κ ειναι πιο κρυα κ απο το Winterfell.

τελος κ η γιαγια, τελος κ οι λεσβιες του ντορν. τα λεγαμε, τα γραφαμε.

η ξανθια ταπα συνεχιζει να τρωει φαπες απο την σερσει. προφανως υπαρχει ενας (βαρυς) προδοτης στον κυκλο της. Θα ερθει ο Τζορα να τις δωσει καλυτερες συμβουλες απο τον νηφαλιο νανο. Για αρχη θα ακολουθησει τη συμβουλη της γιαγιας(RIP).

Χειροτερη ηθοποιος απο την Σανσα δεν υπαρχει, επτα σεζον κ ειναι πιο κρυα κ απο το Winterfell.

Αληθεια μιας και το ανεφερες και εχω μπερδευτει λιγο επειδη γινονται ολα σε χρονο dt. Ειναι δυνατον να εχουν αιχμαλωτες κορη και μανα και να εχουν σκοτωσει τις αλλες δυο κορες της και να μην εχει αντιδρασει κανεις απο το Ντορν? Ενα ολοκληρο βασιλειο τιποτα? Οπως επισης στο προηγουμενο επεισοδιο μου φανηκε πολυ ευκολη η νικη του Εουρον κατα των αλλων Γκρειτζου. Με ελαχιστα καραβια κατατροπωσε υποτιθεται τον πιο δυνατο στολο και τα καλυτερα καραβια τους.

Μου φαινεται προσπαθουν σε ωριαια επεισοδια να τα δειξουν ολα και βιαζονται λιγακι:p

Πάντως το σενάριο από τότε που παρέκκλεινε των βιβλίων, έχει "αδυνατίσει" πολύ. Όλο "άλματα" βλέπουμε και "ξεπετες" για να κλείσει κάποια στιγμή η σειρά.

Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://gizmodo.com/game-of-thrones-star-says-she-got-acting-role-because-s-1797495366

Δε λέει και τίποτα που δεν ξέραμε.

Ότι οι ηθοποιοί σε πολλές ταινίες επιλέγονται βάσει άλλων κριτηρίων και όχι του ταλέντου τους είναι γνωστό από τη γέννηση του Hollywood.

Αν οι ηθοποιοί επιλέγονταν βάσει ταλέντου δε θα είχαμε δει ποτέ ξανά ταινία με το Statham, ή τον The Rock ή το Vin Diesel ή τη Megan Fox και γενικά περίπου το 70% του σημερινού κινηματογράφου, για τους οποίους ισχύει ότι το νούμερο σουτιέν ή ο αριθμός κοιλιακών είναι 10 φορές μεγαλύτερο από το ταλέντο τους.

Πάντως η Sansa δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε (στο συγκεκριμένο ρόλο, στο X-Men ήταν όντως κακή) να είναι πιο ζεστή.

Έχει περάσει τα πάνδεινα για τα οποία ουδέποτε είχε προετοιμαστεί - για την ακρίβεια, είχε προετοιμαστεί για μια ζωή σε παλάτια και βασιλιάδες. Πώς ακριβώς να γινόταν "γλυκιά και ζεστή";

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ειναι που δεν τον εχει φαει ακομα, ρομαντικα:lol:

Κι ούτε πρόκειται...

Ναι από ότι φαίνεται, η σειρά θα τελειώσει και η Sansa δεν.... :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

διερρευσε το 4ο σε χαμηλη, απ οτι διαβασα, ποιοτητα.

εγω παντως got δεν βλεπω σε κατω απο 1080p :p

διερρευσε το 4ο σε χαμηλη, απ οτι διαβασα, ποιοτητα.

εγω παντως got δεν βλεπω σε κατω απο 1080p :p

Ακριβώς δεν αξίζει να το δεις σε χαμηλή ποιότητα τέτοια σειρά.

το κατεβασα απο περιεργεια για να δω την ποιοτητα...μια χαρα ειναι βλεπεται ανετα.

το θεμα ειναι τωρα το βλεπεισ η δεν το βλεπεισ?