Asterisd Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δεν δίνουν εγγύηση στα υλικά μετά τον πρώτο μήνα. Οπότε προσπέρνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δεν δίνουν εγγύηση στα υλικά μετά τον πρώτο μήνα. Οπότε προσπέρνα... Δηλαδή η εγγύηση που λέει ότι δίνει του 1 χρόνου τι είναι; Για την εργασία μόνο; Αυτό προκύπτει από την εμπειρία σας ή το αναφέρει στην σελίδα τους; Ποιος πληρώνει μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ναι, για την εργασία μόνο, το γράφουν καθαρά στην δεύτερη σελίδα των εγγυήσεών τους. Κινητό 200$, μας έμεινε αμανάτι όταν κάτι κάηκε πάνω στην πλακέτα και δεν δέχτηκαν να το επιδιορθώσουν. Διάβασε το αντίστοιχο τοπικ τους, αλλά και τις Κινέζικες εγγυήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μολις μπηκε η παραγγελια απο merimobiles (http://www.merimobiles.com/teclast-x98-air-3g-9-7-inch-2048-1536-intel-bay-trail-t-z3736-2-16ghz-android-4-4-suppiort-win8-1-2gb-32gb-tablet-pc_p/meri10541.htm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Ναι, για την εργασία μόνο, το γράφουν καθαρά στην δεύτερη σελίδα των εγγυήσεών τους. Κινητό 200$, μας έμεινε αμανάτι όταν κάτι κάηκε πάνω στην πλακέτα και δεν δέχτηκαν να το επιδιορθώσουν. Διάβασε το αντίστοιχο τοπικ τους, αλλά και τις Κινέζικες εγγυήσεις. Πάντως μου μοιάζει λίγο υπερβολικό αυτό που ζητάμε... Εδώ στις εγγυήσεις υπάρχει πρόβλημα όταν έχεις να κάνεις με Samsung, LG κ.λ.π και ζητάμε από τους Κινέζους εγγύηση; Αγοράζουμε κάτι στο 1/5 τιμής σε σχέση με τα επώνυμα και έχουμε και απαιτήσεις, όταν χαλάσει, να το στείλουμε δωρεάν, να μας το επισκευάσουν δωρεάν (ή να μας το αλλάξουν) και να μας το στείλουν πίσω από Κίνα; Ξαναλέω πολύ υπερβολικό !!! Το βασικό είναι να παραλάβεις αυτό που αγόρασες στο σωστό χρόνο και να μην έχει πρόβλημα. Edited November 28, 2014 by gfaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ότι θες λες. Ζητάμε μόνο ότι μας τάζουν. Εφόσον στην σελίδα τους αναφέρουν ένα χρόνο εγγύηση, θέλω ένα χρόνο εγγύηση επαναφοράς του κινητού σε λειτουργική κατάσταση. Αν δεν το έγραφαν αυτό, κανένα πρόβλημα. Το γράφουν όμως. Και τους προτίμησα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να έχω κάπου να στείλω την συσκευή σε περίπτωση βαριάς βλάβης. Χωρίς εγγύηση, δεν θα αγόραζα από αυτούς στα 200$, θα ψώνιζα από Aliexpress στα 180$. Τα μεταφορικά προς Κίνα είναι δικά μου. Η επιστροφή είναι δική τους, αλλά κοστίζει ούτε 5-6$ (δεν στέλνεις όλο το πακέτο πίσω, σκέτο κινητό, 150 γραμμάρια δέμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι σε αυτό το θέμα λίγο πιο τίμιοι, αφού το αναφέρουν στους όρους τους. Αλλά ποντάρουν στην τιμή και ξέρουν ότι και πάλι δεν θα χάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 καλησπέρα παιδιά.. για tablets που κοιταω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πάντως μου μοιάζει λίγο υπερβολικό αυτό που ζητάμε... Εδώ στις εγγυήσεις υπάρχει πρόβλημα όταν έχεις να κάνεις με Samsung, LG κ.λ.π και ζητάμε από τους Κινέζους εγγύηση; Αγοράζουμε κάτι στο 1/5 τιμής σε σχέση με τα επώνυμα και έχουμε και απαιτήσεις, όταν χαλάσει, να το στείλουμε δωρεάν, να μας το επισκευάσουν δωρεάν (ή να μας το αλλάξουν) και να μας το στείλουν πίσω από Κίνα; Ξαναλέω πολύ υπερβολικό !!! Το βασικό είναι να παραλάβεις αυτό που αγόρασες στο σωστό χρόνο και να μην έχει πρόβλημα. Πραγματικα τα εννοεις αυτα που γραφεις; Τα λεφτα για να αγορασεις το κινεζακι σου στα χαρησε καποιος; Ημαρτον δηλαδη, εγγυηση σου ταζουν και εγγυηση δεν σου δινουν και τους ζητας και συγνωμη που εισαι απαιτητικος ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις μπηκε η παραγγελια απο merimobiles (http://www.merimobiles.com/teclast-x98-air-3g-9-7-inch-2048-1536-intel-bay-trail-t-z3736-2-16ghz-android-4-4-suppiort-win8-1-2gb-32gb-tablet-pc_p/meri10541.htm) Μην νομιζεις οτι ψωνισες και απο το πιο σουπερ μαγαζι, στο 3μηνο χαλασε το touch σε ταμπλετ μου που ειχα χρησιμοποιησει 10 φορες και με βελαν και πληρωσα για να το επισκευασουν και μου το εστειλαν πισω ολοτελα σπασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πραγματικα τα εννοεις αυτα που γραφεις; Τα λεφτα για να αγορασεις το κινεζακι σου στα χαρησε καποιος; Ημαρτον δηλαδη, εγγυηση σου ταζουν και εγγυηση δεν σου δινουν και τους ζητας και συγνωμη που εισαι απαιτητικος Ε τότε αγοράστε Apple iPad και Samsung Galaxy Tab με 5-πλάσια τιμή όπου σας δίνουν αυτό που σας τάζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχει και μέση λύση. Δεν είναι ή του ύψους ή του βάθους. Έχει και καταστήματα που τιμούν την εγγύησή τους. Το ζυγίζεις αν θα δώσεις τα 10-20 παραπάνω δολλάρια και προχωράς. Στο κινητό των 70-80$ μπορείς να το ρισκάρεις, αλλά σε τάμπλετ πχ των 200-250$, έ, δεν νομίζω ότι είναι κόστος τα 10-20$ για να έχεις μιά εγγύηση από κατάστημα και όχι από Aliexpress ή τα γνωστά προβληματικά μαγαζάκια. Αν τώρα και δώσεις τα παραπάνω λεφτά και στο τέλος δεν σε καλύψουν, ε τότε για αυτό ακριβώς είναι αυτό το forum, για να μπορούμε να διαβάζουμε γνώμες και εμπειρίες άλλων, να μην μας πιάνουν κώτσο τόσο εύκολα οι κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Εντάξει ίσως κι εγώ απάντησα λίγο υπερβολικά... Απλά δεν μας έχουν συνηθίσει σε σωστό after sales support/service και σταματήσαμε να το θεωρούμε απαραίτητο... Εγώ το tablet που ήθελα δεν το έβρισκα στα πολύ "καλά" μαγαζιά (π.χ. vickmall) και το πήρα από Geekbuying... Ελπίζω να μην το πληρώσω... Απλά για να ξέρω για επόμενη αγορά, ποια είναι top αυτή την στιγμή; (ξέρω ότι αλλάζουν...) Edited December 2, 2014 by gfaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ant Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είναι ασφαλές να αγοράσω από Aliexpress μέσω πιστωτικής? γιατί paypal είδα ότι δεν έχει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είναι ασφαλές να αγοράσω από Aliexpress μέσω πιστωτικής? γιατί paypal είδα ότι δεν έχει... Ευχαριστώ Οπου δινεις την πιστωτικη σου εχεις το ρισκο κακοβουλης χρεωσης η υποκλοπης των στοιχειων της καρτας απο τριτους λογω μη επαρκων δικλιδων ασφαλειας στον σερβερ του πωλητη. Εγω προσωπικα στο αμαζον θα την εδινα, στον Αλι με τους 40 κλέφτες οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οπου δινεις την πιστωτικη σου εχεις το ρισκο κακοβουλης χρεωσης η υποκλοπης των στοιχειων της καρτας απο τριτους λογω μη επαρκων δικλιδων ασφαλειας στον σερβερ του πωλητη. Εγω προσωπικα στο αμαζον θα την εδινα, στον Αλι με τους 40 κλέφτες οχι. To ali δεν ειναι πωλητής, είναι ότι και το ebay και το amazon, απόλυτα ασφαλές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ant Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ευχαριστώ για τις αποαντήσεις. Από Aliexpress, pandawill, tinydeals πιο μαγαζι θα διαλέγατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Στο Ισπανικό φόρουμ hispatablets είδα ότι το Gearbest προσφέρει κάποια κουπόνια για διάφορα προϊόντα, μεταξύ άλλων και της Teclast x98 Air II android / Windows (τέρμα κάτω στη σελίδα) http://hispatablets.com/anuncios/gran-oferta-las-mejores-tablets-chinas-2014-t2714.html πόσο αξιόπιστο είναι το Gearbest βέβαια δεν το γνωρίζω, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εντάξει ίσως κι εγώ απάντησα λίγο υπερβολικά... Απλά δεν μας έχουν συνηθίσει σε σωστό after sales support/service και σταματήσαμε να το θεωρούμε απαραίτητο... Εγώ το tablet που ήθελα δεν το έβρισκα στα πολύ "καλά" μαγαζιά (π.χ. vickmall) και το πήρα από Geekbuying... Ελπίζω να μην το πληρώσω... Απλά για να ξέρω για επόμενη αγορά, ποια είναι top αυτή την στιγμή; (ξέρω ότι αλλάζουν...) Εγώ το tablet που ήθελα το είχε το Geek, αλλά δεύτερο 200άρι να μου χαλάσει και να μου μείνει στα χέρια ανεπισκεύαστο, όπως το Zopo που τους έστειλα το καλοκαίρι, δεν τους έδινα. Οπότε έκανα μιά μικρή παραχώρηση και πήρα το δεύτερο της λίστας μου από το Vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα. Ήθελα να ενημερώσω ότι το Geekbuying έφτιαξε ευρωπαϊκό warehouse (Ισπανία) και στέλνει σε 24-48 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πιο πολύ ενδιαφέρει τον κόσμο αν το geekbuying άλλαξε πολιτική για το aftersales του και δεν σε αφήνει ξεκρέμαστο όταν έχεις προβλήματα, παρά για ισπανικό warehouse εκτός αν μιλάμε για αγορές των 5-10ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Πιο πολύ ενδιαφέρει τον κόσμο αν το geekbuying άλλαξε πολιτική για το aftersales του και δεν σε αφήνει ξεκρέμαστο όταν έχεις προβλήματα, παρά για ισπανικό warehouse εκτός αν μιλάμε για αγορές των 5-10ευρώ. Τα 5-10 Ευρώ είναι πάρα πολλά... Μιλάμε για αγορές των 1-5 Ευρώ :) Edited December 15, 2014 by gfaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αφήσω (αρνητική) κριτική για κάποια μαγαζιά του Aliexpress. Ο ένας μου γύρισε τα λεφτά αφού 2 μήνες μετά την αποστολή δεν παρέλαβα τίποτα. Προφανώς δεν έστειλε ποτέ τίποτα. Ο δεύτερος μου γύρισε τα λεφά αφού μετά την πληρωμή μου ξεφούρνισε ότι δεν έχει το προιόν που ακόμα και σήμερα πουλάει από το μαγαζί του. Και από τις δύο συναλλαγές έχω χάσει λεφτά μέσα από τις αλλαγές συναλλάγματος και από τα τραπεζικά έξοδα. Και δεν μπορώ να βρω πως θα τους θάψω τους αλήτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ειναι τόσο καλό για να είναι αληθινό? http://www.fasttech.com/products/1120/10011098/1952200-t131s-10-1-inch-quad-core-1-5ghz-android-4-4 Παρακαλώ για μια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosakel Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά σε όλους,με υγεία και ευτυχεία σε όλο τον κόσμο!!!! Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο εδώ και 2 μήνες με αυτό το site που λέγεται : geekbuying.com και θέλω να τα πω σε κάποιους που μπορεί να με καταλάβουν και ίσως να με βοηθήσουν. Ο γολγοθάς μου ξεκινάει με την παραγγελία ενός tablet onda 989 από το site αυτό στις 15/10/2014 με πληρωμή μέσω pay pal (218 δολάρια).Μετά από 3 μέρες μου στέλνουν μήνυμα με το tracking number : RF287700790SG . Το παραθέτω για όποιον θέλει να το τσεκάρει για να δει αν έχω δίκιο σε αυτά που θα πω.Περιμένω και γω έχοντας μια μικρή εμπειρία από παραγγελίες από Κίνα,κανά μήνα με ενάμιση να μου σταλεί.Ξεχασμένος με την δουλειά μου και την κοράκλα μου , φτάνει αρχές Δεκεμβρίου να ψάχνομαι για το δέμα βλέποντας ότι έχει αργήσει πολύ,αφού άλλες παραγγελίες που είχα κάνει αργότερα μου είχαν σταλεί πολύ νωρίτερα.Το pay pal με έκλασε τελείως μιας και είχαν περάσει οι 45 ημέρες όπως μου είπαν μέσω mail ,θέλοντας να κάνω refund .Άρχισα ,λοιπόν, το τρέξιμο του Βέγγου , για να βρω μια άκρη.Μάταια όμως αφού δεν βρήκα τίποτα.Ο ένας στον άλλο και το δέμα πουθενά.Πήρα τηλέφωνα στο τελωνείο,στα ΕΛΤΑ,ξανά στο τελωνείο,ξανά στα ΕΛΤΑ,στα κεντρικά τους ,στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.Όλοι την ίδια απάντηση '' Το δέμα σας δεν έχει έρθει Ελλάδα παρ' όλο που η αποστολή από Κίνα μέσω sinapore post είχε έρθει.Θα κάνουμε αίτηση στην singapore post για αναφορά του θέματος.'' Με άπυρα mail επικοινωνίας με το geekbuying.com και με το singapore post ,κανένας δεν είναι διατεθειμένος να μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω ή να μου σταλεί άλλο tablet με άλλο τρόπο .Όλοι το έχουν ρίξει στις συγνώμες και από αποτελέσματα τίποτα.Μέχρι σήμερα δεν έχω δει ούτε tablet αλλά ούτε τα χρήματά μου πίσω. Βοήθεια,τα νεύρα μου,τί να κάνω πείτε μου !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δυστυχώς ειναι μεγαλο σφαλμα να αφησεις τις 45 μερες να περασουν... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts