Frontier Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εάν σου έχουν στείλει απαντητικό e-mail με οδηγίες που να το στείλεις, αυτό είναι το RMA. Αυτό έστειλαν και σε εμένα, οπότε έστειλα το tablet με συστημένο ΕΛ.ΤΑ στη διεύθυνση που μου είπαν και έστειλα επίσης και τον αριθμό tracking (γιαυτό θέλουν συστημένο) στο sales@ipadalternative.com. Και πάντα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Γνωστός έβαλε παραγγελία για ένα tablet (Teclast P85) από εκεί (χρησιμοποιήσαμε το δικό μου Paypal λογαριασμό). Το tablet παραγγέλθηκε στις 6 Ιανουαρίου, έφυγε από εκεί στις 10 Ιανουαρίου και ακόμα να φθάσει (free shipping). Εννοείται ότι έχω ανοίξει dispute στο Paypal, το οποίο θα γίνει escalate εάν δεν έρθει τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι οι τύποι στέλνουν free-shipping χωρίς tracking (άσχετα αν στο e-mail σου λένε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να το εντοπίσουν) και πιθανότατα χρησιμοποιούν αποστολή Β' προτεραιότητας. Απλά για την ενημέρωσή σας. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Hi again to you all, I just got off the phone to the guys in China, they won't return until the 18th, please send me any inquiries to: jamie@ipadalternative.com and I will get back to you. I'm also still on vacation so please forgive me if I don't get back to you ASAP, Thanks again and on the 18th all will be cleared. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πήρα επιτέλους την ένδειξη: 09-02-2013 13-02-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Υποθέτω ότι το πακετάκι βρίσκεται ήδη Ελλάδα... Ενημέρωση περιμένω από αύριο; Πότε θα φανεί στα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πήρα επιτέλους την ένδειξη: 09-02-2013 13-02-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Υποθέτω ότι το πακετάκι βρίσκεται ήδη Ελλάδα... Ενημέρωση περιμένω από αύριο; Πότε θα φανεί στα ΕΛΤΑ; Μπράβο φίλε ...το δικο μου ακόμα να αλλάξει κ μου το έστειλαν 06/2/13... Τι να πω μακάρι να μην μπλέξω με τελωνείο. Άντε όταν το πάρεις πες μας εντυπώσεις κ βάλε κ φωτο στο άλλο πόστ για το onda V971 quad core. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πήρα επιτέλους την ένδειξη: 09-02-2013 13-02-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) Υποθέτω ότι το πακετάκι βρίσκεται ήδη Ελλάδα... Ενημέρωση περιμένω από αύριο; Πότε θα φανεί στα ΕΛΤΑ; Από ΕΛΤΑ δεν έχει φανεί κάτι ακόμα... Θα φανεί; Φίλε minko όπως σου είπα τελικά κατέληξα στο n972... Άλλαξα την παραγγελία δύο μέρες μετά την αρχική με 23 ευρώ επιπλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ναι το θυμάμαι απλα τα 2 μοντέλα ειναι σχεδόν ίδια..αν θες Φτιάξε νέο τοπικ κ πες μας εντυπώσεις ;) άντε να έρθει κ το δικο μ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γνωστός έβαλε παραγγελία για ένα tablet (Teclast P85) από εκεί (χρησιμοποιήσαμε το δικό μου Paypal λογαριασμό). Το tablet παραγγέλθηκε στις 6 Ιανουαρίου, έφυγε από εκεί στις 10 Ιανουαρίου και ακόμα να φθάσει (free shipping). Εννοείται ότι έχω ανοίξει dispute στο Paypal, το οποίο θα γίνει escalate εάν δεν έρθει τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι οι τύποι στέλνουν free-shipping χωρίς tracking (άσχετα αν στο e-mail σου λένε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να το εντοπίσουν) και πιθανότατα χρησιμοποιούν αποστολή Β' προτεραιότητας. Απλά για την ενημέρωσή σας.Έτυχε. Είχα παραγγείλει μεμβράνες οθόνης, καλωδια otg κι άλλα ψιλολοΐδια απ το tinydeal, κι ερχονταν σε λιγότερο από μήνα, με china post. Τώρα όσο αφορά το tracking number, όντως γελοίο να μην δίνουν ούτε σε ακριβές παραγγελίες. Καταρχάς δεν τους συμφέρει αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ολα μαζί έρχονται τελικά..... Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 11:34 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 09-02-2013 13:32 IPS από Merimobiles ....πλήρωσα Registered Airmail και ήρθε τελικά με EMS στα Ελτα Courier :D Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδια το δικο μ ακόμα δεν εχει αλλάξει...μήπως θα αλλάξει όταν έρθει στη Κρήτη; Μη μπλέξω με τελωνείο τώρα :( εμενα το έχουν στείλει απο 06/02/13 κ δεν εχει αλλάξει κατάσταση...Να τους στείλω e-mail ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδια το δικο μ ακόμα δεν εχει αλλάξει...μήπως θα αλλάξει όταν έρθει στη Κρήτη; Μη μπλέξω με τελωνείο τώρα :( εμενα το έχουν στείλει απο 06/02/13 κ δεν εχει αλλάξει κατάσταση...Να τους στείλω e-mail ; Με απλό ταχυδρομείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Όχι με Singapore post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Όχι με Singapore post... Ε βιάζεσαι λίγο. Μην αγχώνεσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ολα μαζί έρχονται τελικά..... [...]διόρθωση, «όλα μαζί τα άνοιξαν στο αεροδρόμιο»:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 διόρθωση, «όλα μαζί τα άνοιξαν στο αεροδρόμιο»:p Χιουμορ ....:lol::lol: Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ολα μαζί έρχονται τελικά..... Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 11:34 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 09-02-2013 13:32 IPS από Merimobiles ....πλήρωσα Registered Airmail και ήρθε τελικά με EMS στα Ελτα Courier :D Από ποιό site το κοιτάς....; Εμένα έβγαλε χθες ότι έφτασε Ελλάδα (το είδα στο singpost) αλλά δεν έχω νεότερη ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgor Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εάν σου έχουν στείλει απαντητικό e-mail με οδηγίες που να το στείλεις, αυτό είναι το RMA. Αυτό έστειλαν και σε εμένα, οπότε έστειλα το tablet με συστημένο ΕΛ.ΤΑ στη διεύθυνση που μου είπαν και έστειλα επίσης και τον αριθμό tracking (γιαυτό θέλουν συστημένο) στο sales@ipadalternative.com. Και πάντα αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Frontier για τη βοήθειά του καθώς και το ipadalternative για την γρήγορη ανταπόκρισή του. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα λεγόμενα του Frontier (για το RMA και τη διαδικασία αποστολής) γιατί το ίδιο έπραξα μετά από συνεννόηση με το ipadalternative.Το tablet το έστειλα σήμερα με συστημένο ΕΛ.ΤΑ και τα έξοδα αποστολής ήταν 11,5€. Ελπίζω, μαζί με τους 3-4 παραπάνω, να είμαστε οι τελευταίοι με αυτά τα προβλήματα, καθώς και το ταξίδι του tablet να είναι σύντομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Από ποιό site το κοιτάς....; Εμένα έβγαλε χθες ότι έφτασε Ελλάδα (το είδα στο singpost) αλλά δεν έχω νεότερη ενημέρωση.... Στο http://www.singpost.com κάνεις κλικ στο Track Item, βάζεις τον κωδικό που έχεις (πχ ο δικός μου ήταν RAXXXXXXXXXXXSG) και σου λέει ..... Arrived at overseas (Country code: GR) μετά κάτω σε άλλο πεδίο επιλέγεις Country Greece και ουσιαστικά σε πάει στο ΕΛΤΑ Track-trace ξαναδίνεις τον κωδικό σου και σου λέι πότε παραλήφθηκε, δρομολογήθηκε για Κ.Δ. (Κέντρο διανομής) ή το sao.cn σου λέει το τελευταίο status. το δικό μου έφτασε στις 16:34 Κ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ.. να ελπίζω για αύριο ? ή θα με πάει Δευτέρα ? Edited February 14, 2013 by mourgolykos . Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ολα μαζί έρχονται τελικά..... Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 11:34 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 09-02-2013 13:32 IPS από Merimobiles ....πλήρωσα Registered Airmail και ήρθε τελικά με EMS στα Ελτα Courier :Dσου χαρισαν 6€ δηλαδή και το στειλαν με EMS? θέλω κι εγώ τέτοια κόλπα :p Χιουμορ ....:lol::lol: εννοούσα ότι μπορεί να φτασαν αθήνα διαφορετική μέρα (το πότε φτάνουν δεν το μαθαίνουμε απ το τρακινγκ), αλλά οι σάκοι ανοιχτηκαν την ίδια ώρα και καταγράφτηκαν τα πακέτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδιά μόλις παρήγγειλα το "VIDO N90 FHD". Είναι πολύ καλή η τιμή 189 ευρώ. Το έβαλα με Σιγκαποπούρη Post + 5 ευρώ. Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) σου χαρισαν 6€ δηλαδή και το στειλαν με EMS? θέλω κι εγώ τέτοια κόλπα :p εννοούσα ότι μπορεί να φτασαν αθήνα διαφορετική μέρα (το πότε φτάνουν δεν το μαθαίνουμε απ το τρακινγκ), αλλά οι σάκοι ανοιχτηκαν την ίδια ώρα και καταγράφτηκαν τα πακέτα Λοιπόν επειδή με έχουν αμφισβ###σει και σε άλλα θέματα..... (μην το πάρεις προσωπικά, ούτε θέλω να ανοίξω αντιπαραθέσεις, όλοι τις εμπειρίες που βιώνουμε γράφουμε) θα δώσω και άλλα στοιχεία για το tracking που έκανα και το τι είδα σε μένα..... Δεν το συγκρίνω με κανενός άλλου αποστολές, ή ό,τι έγινε στην δική μου αποστολή ότι θα γίνει ή θα γίνεται και σε άλλους. Λοιπόν παραγγελία Merimobiles ..... 31 Jan 2013 κάτι stock out κάτι αλλαγές πήγε 6 Feb 2013 (τα έχω ξαναγράψει και πριν με τα γνωστά σχόλια :p ) Track Number πήρα στις 6 Feb Oversea GR στις 9 Feb --- SINGPOST άρα έφυγε 9 Φεβ (ουσιαστικά έφυγε 5 Φεβ αλλά το SINGPOST ενημερώνεται 3-4 μέρες μετα) Delivered Oversea GR 13 FEB --- SINGPOST άρα έφτασε GR στις 13 Φεβ επιλογή Χώρας Greece στο SINGPOST με πήγε στα ELTA Courier όπου ήταν EMS KAT (υποθέτω ΚΑΤ=κατάστημα) και Elta Courier όπου με το ίδιο track Number έγραφε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 09-02-2013 13:32 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-02-2013 11:34 IPS ως εδώ από ότι κατάλαβα η EMS παρέδωσε στην ΕΛΤΑ Courier μετά από αυτό στο sao.cn εγραφε 16:34 Κ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ.. (τώρα λέει not found προφανώς γιατί ολοκληρώθηκε η αποστολή) Ειχα ανάλυση βημάτων σε όλα τα στάδια... Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα έρθει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ περιοχής ή παραλαβή από Courier ΕΛΤΑ.... δεν ξέρω τι θα κάνει το Κ.Δ. .....περιμένω... Και πάλι τονίζω.....ότι γράφω είναι προσωπική εμπειρία.... διπλο-τριπλο-τσεκαρισμένο για να μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου και όποιος έχει αντίθετη γνώμη......ας κάνει το ίδιο. Για να ολοκληρώσω και την εικόνα της όλης διαδικασία η παραγγελία αφορούσε 1 Χ Ν101 Version 1 στα 164.93 € Shipping 6€ Total 170.93€ 5th Feb 2013 Flat Rate Per Item (Singapore post 10-16 Business Days) ουτε cent παραπάνω Edited February 14, 2013 by mourgolykos Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εμένα αυτή τη στιγμή στο sao.cn δεν φαίνεται καθόλου το πακέτο μου και δείχνει την ένδειξη "not found". Την ίδια στιγμή ούτε στα ελτά εμφανίζεται.... Τί μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εμένα αυτή τη στιγμή στο sao.cn δεν φαίνεται καθόλου το πακέτο μου και δείχνει την ένδειξη "not found". Την ίδια στιγμή ούτε στα ελτά εμφανίζεται.... Τί μπορεί να συμβαίνει; Περιμένουμε.....ειδοποίηση.....καλως τα δεχτήκαμε Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ναι αλλά δεν φαίνεται ούτε στο ΕΛΤΑ... Δεν έπρεπε να υπάρχει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Για να ολοκληρώσω και την εικόνα της όλης διαδικασία η παραγγελία αφορούσε 1 Χ Ν101 Version 1 στα 164.93 € Shipping 6€ Total 170.93€ 5th Feb 2013 Flat Rate Per Item (Singapore post 10-16 Business Days) ουτε cent παραπάνω Κ εγω έτσι εχω παραγγείλει αλλα απο της 6/2/13 δεν εχει αλλάξει τιπ στο Singapore post. Τι να πω ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts