Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι ακόμα...

Και τι περιμένεις, να περάσουν οι 60 μέρες; http://trade.alibaba.com/order_list.htm

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

άνοιξα dispute. Και τώρα τι γίνεται;

Αν περάσουν οι 15 μέρες και δε γίνει τπτ τότε τι κάνω; Το escalate που λέει τί είναι;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

άνοιξα dispute. Και τώρα τι γίνεται;

Αν περάσουν οι 15 μέρες και δε γίνει τπτ τότε τι κάνω; Το escalate που λέει τί είναι;

Αν δεν σου επιστρέψουνχρήματα κανεις escalate και αναλαμβάνει το paypal

Paypal δεν έχει στο aliexpress...

Για το escalate έχεις 3 μέρες λεει. Οπότε αν σε 3 μέρες δεν γίνει τπτ πρέπει να κάνω escalate? Αλλίως δεν υπάρχει ελπίδα;

Αρνηθηκαν το dispute και λενε να στειλω το tablet πισω για refund. Αν δεν το στειλω δςν εχει refund. Τωρα τι κανω; δε θελω να πληρωσω και αλλα λεφτα για ενα χαλασμενο tablet απο την αρχή

Αρνηθηκαν το dispute και λενε να στειλω το tablet πισω για refund. Αν δεν το στειλω δςν εχει refund. Τωρα τι κανω; δε θελω να πληρωσω και αλλα λεφτα για ενα χαλασμενο tablet απο την αρχή

Εννοείται θα το στείλεις πίσω, πάντα έτσι γίνεται. Αφού το στείλεις, αν δεν σου κάνουν refund, κάνεις claim, κι επίσης αν καθυστερήσει και πλησιάζει το όριο αυτόματου κλεισίματος του dispute, πάλι κάνεις escalate σε claim. Στο claim, παρεμβένει το alibaba κι αναλαμβάνει την δικαίωσή σου

Οπα μισο με μπερδεψες. Το dispute ληγει σε 14 μερες. Αποκλειεται να φτάσει εκει τοσο γρηγορα. Σωστα; οπότε δε μπορω να κανω escalate που λες γιατι δεν θα εχει φτασει ακομα οποτε δεν θα ξερω αν εχουν σκοπο να μου δωσουν τα λεφτα πισω. Το claim που λες μπορεις να το κανεις οποτε θες; δλδ και αφου περασουν οι 60 μερες της παραγγελίας ;

Επισης θα πρεπει να πατησω. Οτι εχω λαβει την παραγγελια πριν ληξουν οι 60 μερρς; η να το αφησω να ληξει; η να ζητησω παραταση πριν το στειλω ωστε αν αυτοι κανουν τον κινεζο να μπορω να ανοιξω dispute παλι;

sorry που κουραζω αλλα δεν εχω ξανακάνει

Οπα μισο με μπερδεψες. Το dispute ληγει σε 14 μερες. Αποκλειεται να φτάσει εκει τοσο γρηγορα. Σωστα; οπότε δε μπορω να κανω escalate που λες γιατι δεν θα εχει φτασει ακομα οποτε δεν θα ξερω αν εχουν σκοπο να μου δωσουν τα λεφτα πισω. Το claim που λες μπορεις να το κανεις οποτε θες; δλδ και αφου περασουν οι 60 μερες της παραγγελίας ;

Επισης θα πρεπει να πατησω. Οτι εχω λαβει την παραγγελια πριν ληξουν οι 60 μερρς; η να το αφησω να ληξει; η να ζητησω παραταση πριν το στειλω ωστε αν αυτοι κανουν τον κινεζο να μπορω να ανοιξω dispute παλι;

sorry που κουραζω αλλα δεν εχω ξανακάνει

http://help.aliexpress.com/make_refund_request.html

http://help.aliexpress.com/file_claim.html

Ναι. Οπότε για να κάνω escalate ή claim θα πρέπει να μην έχουν περάσει οι 60 μέρες. Μετά τις 60 μέρες δεν μπορείς να κάνεις τπτ;

Ναι. Οπότε για να κάνω escalate ή claim θα πρέπει να μην έχουν περάσει οι 60 μέρες. Μετά τις 60 μέρες δεν μπορείς να κάνεις τπτ;

Μετά τις 45 μέρες στο paypal, και τις 60 στο aliexpess, είσαι στο έλεος του εμπόρου. Ο έμπορος που το πήρες σου προσφέρει απ' ότι είδα 15 μέρες επιπλέον, δηλαδή σύνολο 75 μέρες, αλλά αυτό δεν σε νοιάζει πια, εφόσον έχεις ανοίξει ήδη dispute.

Να εδώ μπερδεύομαι. ΠΟυ λες οτι δε με νοιάζει γιατί άνοιξα dispute. Το dispute ομως λήγει σε 15 μέρες. Και σε 15 μέρες αποκλείεται να φτάσει το tablet εκει.. Οπότε αφού λήξει τι γίνεται;

Να εδώ μπερδεύομαι. ΠΟυ λες οτι δε με νοιάζει γιατί άνοιξα dispute. Το dispute ομως λήγει σε 15 μέρες. Και σε 15 μέρες αποκλείεται να φτάσει το tablet εκει.. Οπότε αφού λήξει τι γίνεται;

Claim .

παραγγειλα απο dealsprime το pipo m6 του φιλου μου και ενα κινητο απο 4/9/13 το Pipo πηρε tracking number την επομενη μερα... το κινητο ακομα in progress τους στελνω μηνυμα και δεν απαντανε ... μονιμα offline στο chat... τι να κανω?δεν μου εχει ξανατυχει?

Hello, I made payment to geekbuying.com via western union and now i received response by operators that payment is not done and you haven't received my money. I have photo from western union about details and i know that everything is ok. Can you text me privately about that issue, i need my order faster, i appriciate all help by your site.

Για να επιστρέψει χρήματα η Paypal πρέπει να έχει γίνει claim.

Συνήθως ο πωλητης αφού παραλάβει την επιστροφή, πιστώσει το λογαριασμό σου στο Paypal.

Λοιπόν αφού έκανα dispute και τους έστειλα και το tracking number, μου ρθε απάντηση από τον πωλητή ότι δεν τη αποδέχετε. Αλλά μου στειλε μύνημα μέσω paypal ότι να μην ανησυχώ και μόλις παραλάβουν το tablet θα μου τα βάλουν τα χρήματα. Είναι καθησυχαστικό το μήνυμα για να περάσουν οι μέρες ή όντως έτσι πρέπει να γίνει? Το paypal μου γράφει ότι η υπόθεσή μου μπορεί να γίνει claim (escalate) από 2/8 εως 25/9. Πότε εγω θα πρέπει να την κάνω σε claim??? και αν αυτοί δεν παραλάβουν το δέμα που τους έστειλα μέχρι την 25/9??? Τι γίνεται??? εγω το έστειλα στις 3/9.

Παιδιά αυτό http://dealsprime.com/pipo-u8-quad-core-tablet-pc-7-85-ips-1024-768-android-4-2-rk3188-bt-16gb.html για τα χρήματα του είναι καλό? Το site είναι αξιόπιστο? (ευχαριστώ)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδιά αυτό http://dealsprime.com/pipo-u8-quad-core-tablet-pc-7-85-ips-1024-768-android-4-2-rk3188-bt-16gb.html για τα χρήματα του είναι καλό? Το site είναι αξιόπιστο? (ευχαριστώ)

Το καλύτερο μέχρι στιγμής, έχει και το θέμα του (λινκ)

Justin hello

I am looking for a tablet until 80 euros

i want it to play also with tv and have gps and sd card slot

want it more for games and internet

any ideas?

Vita Brevis

Είμαι εντελώς άσχετος από αυτό το θέμα γι αυτό χρειάζομαι μία βοήθεια.... Είναι το πρώτο μου ποστ και έτσι καλωσορίζω όλα τα παιδιά .... Θα ήθελα να μου προτείνετε μία κινέζικη ταμπλέτα 9 με 10 ίντσες αξιόπιστη με καλή οθόνη κυρίως όπως και το κατάστημα που μπορώ να την προμηθευτώ ... το κόστος να είναι μεταξύ 120 και 150 ευρώ ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Κάπου νομίζω διάβασα στο site του dealsprime ότι δεν κάνει αλλαγές; Αν έρθει με πρόβλημα η συσκευή και το στείλεις πίσω την αλλάζουν ή μόνο την επισκευάζουν;

Hello, I made payment to geekbuying.com via western union and now i received response by operators that payment is not done and you haven't received my money. I have photo from western union about details and i know that everything is ok. Can you text me privately about that issue, i need my order faster, i appriciate all help by your site.

OK, I will do that. Please check your inbox.

Hello Justin,

Is there any discount coupon for the Pipo M9Pro-3G RK3188 right now?

best regards

Yes, we have. I will send you a PM with details.

Hi, I can not send you PM. Can you contact me?

Justin hello

I am looking for a tablet until 80 euros

i want it to play also with tv and have gps and sd card slot

want it more for games and internet

any ideas?

Hi, to meet all your function requirements, this one is a good choice: http://www.geekbuying.com/item/OEM-T7-Android-4-0-Quad-Core-Tablet-PC-Exynos-4412-1-4Ghz-7--IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-RAM-8GB-GPS-HDMI-White-BT-314953.html

But it is a little higher than 80 euros. You can think about it.

Edited by navi55

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

Ενας φιλος θελει να του παρω ενα ταμπλετ μεχρι 150ε ειναι για απλη χρηση σκαιπ ιντερνετ και πολυ λιγο παιχνιδια. Να ειναι πανω απο 9".

Εχετε να προτηνετε καποιο?

Το αινολ που εχω δεν βγαινει αλλο να του παρω το ιδιο