SagoniasSlutRose Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 For the custom tax in UK, it depends. In general, it is about 20% of the declaration amount. And the for the Wi-Fi signal, it is good. And for the discount coupon, please pay attention to our promotion. I can not make sure right now. Thanks but I'll go for nexus 3g... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μου ειπε οτι ΑΥΡΙΟ θα το στείλουν και αν δε μπορούν να το στείλουν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, το θέμα ειναι ποσο καιρό θα κανει η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ?από το merimobiles θα το παρω που ειχα πάρει και το cube 30 gt2. Η από το china24 που το εχει 210 ευρώ η χαμηλότερα τιμή από όλους ειναι αξιόπιστο το china 24 ? εγώ είδα σε αυτό το σαϊτ αυτό http://dealsprime.com/tablet-pc/brands/pipo-tablets/pipo-m9-pro-quad-core-3g-android-4-2-2-tablet-pc-gps-rk3188-1-8ghz-10-1-1920-1200-32gb.html στο china 24 το ίδιο πόσο έχει ? ποιο είναι το λινκ ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Hi, I remembered that your problem was that your order has not been combined with your account. Hasn't it been solved? That's right This is my problem and i don't have a solution The price of the order is small, but this is the 4th order from your e-shop and the 2 of them had problems :blink: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Παίδες έχω παρατηρήσει το εξής με το geekbuying. Όσες παραγγελιες έχω κανει πάντα οι τιμές που ειναι σε $ δέν αντιστοιχούν στις κανονικές τιμές σε ευρώ, το ταμπλέτ που έκανα παραγγελια Σε $ ήταν 309 μειων το κουπόνι 15 $ μας κανει 294$ έλα όμως που όταν κανείς τη μετατροπή στο site τους σε ευρώ αντιστοιχεί σε πιο πολύ τιμή απο οτι ειναι στη πραγματικοτητα, ρώτησα και μου είπαν οτι το PayPal το κανει και κάτι τέτοια, δέν έχει σχέση με το PayPal αλλά με το site τους που μας χρεώνουν πιο πάνω από τη κανονική τιμή, αυτό ειναι μεγάλη κοροϊδία και γίνεται μόνο σε αυτό το site. Στο merimobiles που είχα πάρει ένα ταμπλέτ οι τιμές αντιστοιχούν στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σε ευρώ και όχι κοροϊδιες, κοιτάξτε να δείτε οτι σας λέω ισχύει, κάντε τη μετατροπή σε ευρώ και μετά γυρίστε τη μετατροπή του site από $ σε € για να δείτε πόσο μας κλέβουν. Ντροπή μεγάλη και μου φαίνεται τελευταία φορά που πήρα από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μια δυο δοκιμες που εκανα σε μετατροπες €/δολ., αυτες γινονται με ισοτιμια 1:1,30 που ειναι η μεση τιμη της εποχης (σημερα/χθες ειναι 1:1,33). Εννοεις οτι το "κολπο" γινεται κατα την πληρωμη στην PayPal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μια δυο δοκιμες που εκανα σε μετατροπες €/δολ., αυτες γινονται με ισοτιμια 1:1,30 που ειναι η μεση τιμη της εποχης (σημερα/χθες ειναι 1:1,33). Εννοεις οτι το "κολπο" γινεται κατα την πληρωμη στην PayPal; To minideal την ιδια τιμη την μετατρεπει με 2€ περισσοτερα. Αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μια δυο δοκιμες που εκανα σε μετατροπες €/δολ., αυτες γινονται με ισοτιμια 1:1,30 που ειναι η μεση τιμη της εποχης (σημερα/χθες ειναι 1:1,33). Εννοεις οτι το "κολπο" γινεται κατα την πληρωμη στην PayPal; Δέν εννοώ ισοτιμία απλά όταν γυρίσεις στο site από $ σε € η τιμή που σου δείχνει το site ειναι 6 με 8 ευρώ παρά πάνω από την κανονική που ισχύει, αυτό δέν ειναι θέμα PayPal slαλλά ειναι θέμα του geekbuying και έτσι εξοικονομούν περισσότερα χρήματΑ ? Κοινώς μας κλέβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Δέν εννοώ ισοτιμία απλά όταν γυρίσεις στο site από $ σε € η τιμή που σου δείχνει το site ειναι 6 με 8 ευρώ παρά πάνω από την κανονική που ισχύει, αυτό δέν ειναι θέμα PayPal slαλλά ειναι θέμα του geekbuying και έτσι εξοικονομούν περισσότερα χρήματΑ ? Κοινώς μας κλέβουν Άλλα κινέζικα site τσεκαρες; Αυτό που περιγράφεις το κάνουν όλοι. Και για αυτό έχει αναφερθεί δεκάδες φορές σε διάφορα θέματα, ότι πάντα αγοράζουμε σε δολάρια και αφήνουμε την μετατροπή σε € να την κάνει η Τράπεζα μας. Έτσι θα έχουμε την καλύτερη ισοτιμία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Άλλα κινέζικα site τσεκαρες; Αυτό που περιγράφεις το κάνουν όλοι. Και για αυτό έχει αναφερθεί δεκάδες φορές σε διάφορα θέματα, ότι πάντα αγοράζουμε σε δολάρια και αφήνουμε την μετατροπή σε € να την κάνει η Τράπεζα μας. Έτσι θα έχουμε την καλύτερη ισοτιμία. Ειναι απατεώνια των site αυτό που κανουν, μόνο το merimobiles δείχνει τη κανονική τιμή, αυτό γιατι το δείχνει και τα αλλά όχι, ειναι απατεώνες και κλέφτες, δε ξανά ψωνίζω από εδώ, έχε χάρη που δέν είχε το cubot το merimobiles αλλιώς θα σου έλεγα εγώ. Το merimobiles τα στέλνει όλα δωρεάν και πολύ γρήγορα σε αντίθεση με αυτούς εδώ που περιμένουμε δέκα χρόνια, μας λέει free shipping που στη πραγματικότητα για να μας δώσει track number θέλει 1,74 νομίζω παραπάνω, γιατι κύριοι να σας δώσουμε?αφού και αν δέν δώσουμε παλι track number ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ και δέν έχει καμία διάφορα αν πληρώσεις η όχι, αλλη μια απατεώνια αυτό, Αν με ξανά δουν να μου γράψουν και στα φιλαράκια θα τα στείλω άλλου να ψωνισουν, τσέκαρε merimobiles να δεις οτι δέν κλέβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ό,τι να ναι. Ειναι απατεώνια των site αυτό που κανουν, μόνο το merimobiles δείχνει τη κανονική τιμή, αυτό γιατι το δείχνει και τα αλλά όχι, ειναι απατεώνες και κλέφτες, δε ξανά ψωνίζω από εδώ, έχε χάρη που δέν είχε το cubot το merimobiles αλλιώς θα σου έλεγα εγώ. Το merimobiles τα στέλνει όλα δωρεάν και πολύ γρήγορα σε αντίθεση με αυτούς εδώ που περιμένουμε δέκα χρόνια, μας λέει free shipping που στη πραγματικότητα για να μας δώσει track number θέλει 1,74 νομίζω παραπάνω, γιατι κύριοι να σας δώσουμε?αφού και αν δέν δώσουμε παλι track number ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ και δέν έχει καμία διάφορα αν πληρώσεις η όχι, αλλη μια απατεώνια αυτό, Αν με ξανά δουν να μου γράψουν και στα φιλαράκια θα τα στείλω άλλου να ψωνισουν, τσέκαρε merimobiles να δεις οτι δέν κλέβειΤο merimobiles έχει free shipping με ταχυδρομείο κίνας, για αποστολή από σινγκαπούρη χρεώνει επιπλέον. Επίσης κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!. Το geekbuying έχει freeshipping αποστολή από σινγκαπούρη, που ναι ταχύτερο γενικά το ταχυδρομείο τους χωρίς απροσδόκητες καθυστερήσεις. ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ TRACKING NUMBER ΦΥΣΙΚΑ, το επιπλέον κόστος είναι για shipping insurance, που χρεώνουν έξτρα πολλά καταστήματα, αλλά αν πληρώνεις με paypal δεν έχει νόημα, και δεν σε υποχρέωσε κανείς να το πληρώσεις στην τελική Αν δεν σ αρέσει, αγόραζε απ το merimobiles που είναι κωλομάγαζο, κάνει 10 μέρες να στείλει, κάνει λάθη (μου χε στείλει λάθος κινητό, σ άλλον δεν του στειλε το ένα απ τα 2 προϊόντα που χε παραγγείλει), έχει ανύπαρκτο after sales support, ή στέλνει «επισκευασμένα» τάμπλετ σπασμένα κλπ Παίδες έχω παρατηρήσει το εξής με το geekbuying. Όσες παραγγελιες έχω κανει πάντα οι τιμές που ειναι σε $ δέν αντιστοιχούν στις κανονικές τιμές σε ευρώ, το ταμπλέτ που έκανα παραγγελια Σε $ ήταν 309 μειων το κουπόνι 15 $ μας κανει 294$ έλα όμως που όταν κανείς τη μετατροπή στο site τους σε ευρώ αντιστοιχεί σε πιο πολύ τιμή απο οτι ειναι στη πραγματικοτητα, ρώτησα και μου είπαν οτι το PayPal το κανει και κάτι τέτοια, δέν έχει σχέση με το PayPal αλλά με το site τους που μας χρεώνουν πιο πάνω από τη κανονική τιμή, αυτό ειναι μεγάλη κοροϊδία και γίνεται μόνο σε αυτό το site. Στο merimobiles που είχα πάρει ένα ταμπλέτ οι τιμές αντιστοιχούν στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σε ευρώ και όχι κοροϊδιες, κοιτάξτε να δείτε οτι σας λέω ισχύει, κάντε τη μετατροπή σε ευρώ και μετά γυρίστε τη μετατροπή του site από $ σε € για να δείτε πόσο μας κλέβουν. Ντροπή μεγάλη και μου φαίνεται τελευταία φορά που πήρα από εδώ Οι τιμές σε ευρώ προφανώς εμφανίζονται με παλιότερη ισοτιμία συναλλάγματος. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν κάνεις αγορά, η αγορά γίνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, επομένως την μετατροπή την κάνει η τράπεζα ή το paypal (ανάλογα τι έχεις ρυθμίσει στο paypal). Μην κράζεις και παραπληροφορείς χωρίς να ξέρεις, να ρωτάς πρώτα και να το ψάχνεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ό,τι να ναι. Το merimobiles έχει free shipping με ταχυδρομείο κίνας, για αποστολή από σινγκαπούρη χρεώνει επιπλέον. Επίσης κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!. Το geekbuying έχει freeshipping αποστολή από σινγκαπούρη, που ναι ταχύτερο γενικά το ταχυδρομείο τους χωρίς απροσδόκητες καθυστερήσεις. ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ TRACKING NUMBER ΦΥΣΙΚΑ, το επιπλέον κόστος είναι για shipping insurance, που χρεώνουν έξτρα πολλά καταστήματα, αλλά αν πληρώνεις με paypal δεν έχει νόημα, και δεν σε υποχρέωσε κανείς να το πληρώσεις στην τελική Αν δεν σ αρέσει, αγόραζε απ το merimobiles που είναι κωλομάγαζο, κάνει 10 μέρες να στείλει, κάνει λάθη (μου χε στείλει λάθος κινητό, σ άλλον δεν του στειλε το ένα απ τα 2 προϊόντα που χε παραγγείλει), έχει ανύπαρκτο after sales support, ή στέλνει «επισκευασμένα» τάμπλετ σπασμένα κλπ Οι τιμές σε ευρώ προφανώς εμφανίζονται με παλιότερη ισοτιμία συναλλάγματος. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν κάνεις αγορά, η αγορά γίνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, επομένως την μετατροπή την κάνει η τράπεζα ή το paypal (ανάλογα τι έχεις ρυθμίσει στο paypal). Μην κράζεις και παραπληροφορείς χωρίς να ξέρεις, να ρωτάς πρώτα και να το ψάχνεις Κανείς μεγάλο λάθος για αυτό που λες οτι έχει παλιά τιμή, κανουν απατεώνια και με χρεώνουν βάσει του site τους και τη συναλλαγή τη κάνω με PayPal, το merimobiles γιατι δείχνει κανονικά τις τιμές? Οσο για τη καθυστέρηση ρωτά εένα που παρήγγειλα το ταμπλέτ από 29/7 και μετά από πολλές πιέσεις μου το στείλανε 13/8 , πλάκα μας κανουν? Οσο για τις απαντήσεις όταν τους ρωτάω γιατι το κάνουν αυτό στο site τους μου απαντάνε τα δικά τους, με το merimobiles παρήγγειλα το προηγούμενο ταμπλέτ και ήρθε σε 15 μέρες και οσο για την υποστήριξη μια χαρά μου απαντούσαν όχι όπως εδώ μετά από 10 χρόνια όπως εδώ, ευτυχώς ειναι ο Justin εδώ και συνεννοούμαστε αν Δεν ήταν θα σου έλεγα εγώ αν έβγαζες άκρη Εδώ με χρεωσαν 12 ευρώ παραπάνω για 2 παραγγελιες , δε παραπληροφόρηση κανένα και ΜΠΕΣ στο site και κάνε μετατροπή από $ σε € και κοίτα πόσο μας κλέβουν, γνωρίζω πολύ καλά και μη μου λες οτι παραπληροφωρω το κόσμο. Μάλλον εσύ παραπληρφιρεις το κόσμο εδώ και όχι εγώ και εγώ μιλάω με αποδείξεις όχι στον αέρα, Όχι δε ξανά ψωνίζω από εδώ γιατι με κλέβουν και εγώ θελω να ψωνίζω σε ευρώ και όχι σε $ Γιατι να παίρνω σε $ επειδή κανει ψευτιές το geekbuying? Γιατι το merimobiles δείχνει σωστά?ειναι απλό το θέμα δείχνει σωστά γιατι ειναι ρυθμισμένο να δείχνει κανονική τιμή ενώ αυτό εδώ όχι. Να δω ποτέ θα στείλουν το κινητό και πιστευω να μη κανουν όπως με το ταμπλέτ. Βλέπω πόσο αξιόπιστο site ειναι δέννανέφεραν καν οτι το pipo m9 pro ειναι προ παραγγελια αλλά ανέφεραν οτι ειναι διαθέσιμο, Οπότε μην μου τη λες Εγώ δε κατηγορώ ποτέ κανεναν άδικα καΙ δέν έχω και κανένα συμφέρον να το κάνω. Εσύ μπορεί να χεις συμφέρον και υποστηρίζεις geekbuying. Όταν με κλέβουν θα το πω γιατι βλάκες ήμαστε να μας χρεώνουν αυτοί οτι γουστάρουν? Αν ποτέ το διορθώσουν αυτό αν και δε νομίζω γιατι ειναι η πολιτική τους έτσι ίσως ξανά ψωνίσω Αυτοί θα χάσουν όχι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μόλις είδα πως το geekbuying αν επιλέξεις ευρώ, κάνει την συναλλαγή όντως σε ευρώ (σ αντίθεση με τους άλλους που χρεώνουν μόνο δολλάρια, ό,τι κι αν δείχνει το site τους). Ο λόγος που χρεώνει παραπάνω το geekbuying στην μετατροπή λοιπόν, είναι οι χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος, που θα πληρώσουν οι ίδιοι , για να μετατρέψουν τα ευρώ που τους δίνεις σε δολλάρια κλπ. Όποιος νομίζει πως είναι κλέψιμο, ας παραπονεθεί στις τράπεζες ή στο paypal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Υ.Γ Αν δε σας συμφέρουν αύτα που γράφω δε χρειάζεται να μας διαγράφεται μηνύματα και να μας φιμώνεται! Κανείς δεν έσβησε τα μηνύματά σου, είναι όλα εδώ. Ο λόγος που τα μετέφερα είναι για να κρατήσω καθαρό το συγκεκριμένο νήμα ώστε να μπορούν να απαντούν σε θέματα παραγγελιών (μην ξεχνάμε ότι ο εκπρόσωπος του geekbuying το διαβάζει μέσω μηχανικής μετάφρασης), αλλά και γιατί το καταλληλότερο νήμα για συζήτηση σχετικά με την αξιοπιστία των Κινέζικων sites, είναι το "αξιόπιστα Κινέζικα sites". Κανένας δε φίμωσε κανέναν, σας παρακαλώ να διατηρήσετε ένα επίπεδο στη συζήτηση χωρίς κατηγορίες. Ευχαριστώ. Υ.Γ: Το μήνυμα αυτό όπως και όλα τα προηγούμενα θα μεταφερθούν στο σχετικό νήμα μετά από λίγο. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Κανείς μεγάλο λάθος για αυτό που λες οτι έχει παλιά τιμή, κανουν απατεώνια και με χρεώνουν βάσει του site τους και τη συναλλαγή τη κάνω με PayPal, το merimobiles γιατι δείχνει κανονικά τις τιμές? Οσο για τη καθυστέρηση ρωτά εένα που παρήγγειλα το ταμπλέτ από 29/7 και μετά από πολλές πιέσεις μου το στείλανε 13/8 , πλάκα μας κανουν? Οσο για τις απαντήσεις όταν τους ρωτάω γιατι το κάνουν αυτό στο site τους μου απαντάνε τα δικά τους, με το merimobiles παρήγγειλα το προηγούμενο ταμπλέτ και ήρθε σε 15 μέρες και οσο για την υποστήριξη μια χαρά μου απαντούσαν όχι όπως εδώ μετά από 10 χρόνια όπως εδώ, ευτυχώς ειναι ο Justin εδώ και συνεννοούμαστε αν Δεν ήταν θα σου έλεγα εγώ αν έβγαζες άκρη Εδώ με χρεωσαν 12 ευρώ παραπάνω για 2 παραγγελιες , δε παραπληροφόρηση κανένα και ΜΠΕΣ στο site και κάνε μετατροπή από $ σε € και κοίτα πόσο μας κλέβουν, γνωρίζω πολύ καλά και μη μου λες οτι παραπληροφωρω το κόσμο. Μάλλον εσύ παραπληρφιρεις το κόσμο εδώ και όχι εγώ και εγώ μιλάω με αποδείξεις όχι στον αέρα, Όχι δε ξανά ψωνίζω από εδώ γιατι με κλέβουν και εγώ θελω να ψωνίζω σε ευρώ και όχι σε $ Γιατι να παίρνω σε $ επειδή κανει ψευτιές το geekbuying? Γιατι το merimobiles δείχνει σωστά?ειναι απλό το θέμα δείχνει σωστά γιατι ειναι ρυθμισμένο να δείχνει κανονική τιμή ενώ αυτό εδώ όχι. Να δω ποτέ θα στείλουν το κινητό και πιστευω να μη κανουν όπως με το ταμπλέτ. Βλέπω πόσο αξιόπιστο site ειναι δέννανέφεραν καν οτι το pipo m9 pro ειναι προ παραγγελια αλλά ανέφεραν οτι ειναι διαθέσιμο, Οπότε μην μου τη λες Εγώ δε κατηγορώ ποτέ κανεναν άδικα καΙ δέν έχω και κανένα συμφέρον να το κάνω. Εσύ μπορεί να χεις συμφέρον και υποστηρίζεις geekbuying. Όταν με κλέβουν θα το πω γιατι βλάκες ήμαστε να μας χρεώνουν αυτοί οτι γουστάρουν? Αν ποτέ το διορθώσουν αυτό αν και δε νομίζω γιατι ειναι η πολιτική τους έτσι ίσως ξανά ψωνίσω Αυτοί θα χάσουν όχι εγώ Πήγαινε λοιπόν στο merimobiles, επέλεξε νόμισμα το ευρώ, κάνε παραγγελία, κι όταν φτάσεις στην σελίδα πληρωμής του paypal δες αριστερά σε τι χρεώνει. Σε δολλάρια :rolleyes: Την μετατροπή την πληρώνεις εσύ στην τράπεζα ή στο paypal όμως. Μόνο το geekbuying χρεώνει στο νόμισμα που θα επιλέξεις και πληρώνει εκείνο την μετατροπή στην τράπεζα (θα λεγα στο paypal, αλλά το paypal χρεώνει πολλύ περισσότερα απ τη διαφορά του geekbuying για μετατροπή). Έλα μετά πες μου ποιος παραπληροφορεί και δεν έχει αποδείξεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Πήγαινε λοιπόν στο merimobiles, επέλεξε νόμισμα το ευρώ, κάνε παραγγελία, κι όταν φτάσεις στην σελίδα πληρωμής του paypal δες αριστερά σε τι χρεώνει. Σε δολλάρια :rolleyes: Την μετατροπή την πληρώνεις εσύ στην τράπεζα ή στο paypal όμως. Μόνο το geekbuying χρεώνει στο νόμισμα που θα επιλέξεις και πληρώνει εκείνο την μετατροπή στην τράπεζα (θα λεγα στο paypal, αλλά το paypal χρεώνει πολλύ περισσότερα απ τη διαφορά του geekbuying για μετατροπή). Έλα μετά πες μου ποιος παραπληροφορεί και δεν έχει αποδείξεις Εγώ το cube 30gt2 το πήρΑ από merimobiles και έκανα τη παραγγελια σε ευρώ και οσο έλεγε το site τόσο πλήρωσα ούτε ένα ευρώ παρά πάνω οπότε αυτά που λες δέν ισχύουν για το merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Εγώ το cube 30gt2 το πήρΑ από merimobiles και έκανα τη παραγγελια σε ευρώ και οσο έλεγε το site τόσο πλήρωσα ούτε ένα ευρώ παρά πάνω οπότε αυτά που λες δέν ισχύουν για το merimobiles Μας δουλεύεις. Μπορούμε να μπούμε κι άλλοι να κανουμε παραγγελία, και ξέρουμε την αλήθεια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχω αγορασει απο το tinydeal.com 2 tablet ... TINYDEAL.COM ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ το ployer momo 9 και το ployer momo 19 9.7 ips quad core Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχω αγορασει απο το tinydeal.com 2 tablet ... TINYDEAL.COM ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ το ployer momo 9 και το ployer momo 19 9.7 ips quad core Έχω αγοράσει tablet από εκεί το Γενάρη και δεν ήρθε ποτέ. Ευτυχώς που υπάρχει το paypal dispute και πήρα τα χρήματά μου πίσω. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έκανα μια παραγγελία tablet από ebellking.com στις 31/7 αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο και μου πρότεινε άλλο (κακώς γιατί στη σελίδα τους δεν έγραφαν ότι δεν ήταν διαθέσιμο ). Εγώ δεν συμφώνησα και συμφωνήσαμε να γίνει η επιστροφή του ποσού στον λογαριασμό μου στο PayPal. Από τοτε τιποτα ακόμα. Τους έχω γράψει ίσα με 20 email και η απαντηση τους είναι ότι το θέμα προωθήθηκε στο τμήμα πωλήσεων και θα γίνει επιστροφή. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε και λέω να ανοίξω υπόθεση- dispute στο paypal. Ξέρετε λεπτομέρειες πόσες μέρες μετά και μέχρι πόσο εχω περιθωριο μετά την αγορά να την υποβάλω? Σε ποια απο τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να την εντάξω στο σύστημα τής PayPal? Έχει 2 κατηγορίες. 1 ότι δεν έχεις ποτέ κάνει παραγγελία και δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη και 2 ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμη το δέμα η δεν είναι σωστό το προϊόν. http://db.tt/kVlUqPAy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το 2ο μου φαίνεται πιο σωστό. Και καλά κάνεις και ανοίγεις dispute. Η επιστροφή χρημάτων μόλις γίνεται από την μεριά του πωλητή, άντε το πολύ σε 2-3 ημέρες να φαίνεται και σε σένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παίδες φίλος ψάχνει κινέζικο με 3G και GPS, έκδοση Android 4.1, έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό; Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλημερα θελω να παραγγειλω το pipo m7pro απο PiPo-Store .Ειναι αξιοπιστο ? εχει και χαμηλοτερες τιμες για τα pipo ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Χαίρεται, προσπάθησα και εγώ σήμερα να βάλω παραγγελία και έφαγα πόρτα.PayPal gateway has rejected request. User does not have a good funding source with which to pay (#11084: User does not have a good funding source with which to pay)..Περιττό να αναφέρω οτι το Paypal συνδέεται με μία Visa Electron της Eurobank και την έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές μέσω internet χωρίς πρόβλημα.:( Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Χαίρεται, προσπάθησα και εγώ σήμερα να βάλω παραγγελία και έφαγα πόρτα.PayPal gateway has rejected request. User does not have a good funding source with which to pay (#11084: User does not have a good funding source with which to pay)..Περιττό να αναφέρω οτι το Paypal συνδέεται με μία Visa Electron της Eurobank και την έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές μέσω internet χωρίς πρόβλημα.:( Visa Electron δε νομίζω να δέχεται το PayPal. Γιατί δεν επικοινωνείς με το PayPal ώστε να πάρεις μια ξεκάθαρη απάντηση. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δέχεται γιατί έχω κάνει πολλές αγορές με paypal και electron τα τελευταία 3 χρόνια. Θα ρωτήσω τα καρντάσια στο Pay. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts