vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μα έχει ελληνικά το τάμπλετ Αναφέρει στα χαρακτηριστικά Multilanguage support. Μήπως έπρεπε να τους ζητήσω ποια γλώσσα θέλω? Ή έχει κάποιες εγκατεστημένες? ελπίζω σώο και αβλαβές Από το πληκτρολόγιό σου και στου κινέζου το αφτί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αναφέρει στα χαρακτηριστικά Multilanguage support. Μήπως έπρεπε να τους ζητήσω ποια γλώσσα θέλω? Ή έχει κάποιες εγκατεστημένες? Έχει και Ελληνικά μην ανησυχείς. Ακόμα και στα κινέζικα να έρθει είναι πανεύκολο να το αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια. Θελω να προπαραγγειλω το CUBE U30GT2. Θα ηθελα να μου πειτε απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω... Απο την επισημη σελιδα της CUBE ή απο ενα απο τα site που προτεινονται εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια. Θελω να προπαραγγειλω το CUBE U30GT2. Θα ηθελα να μου πειτε απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω... Απο την επισημη σελιδα της CUBE ή απο ενα απο τα site που προτεινονται εδω? θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Κάτσε να βγει να δεις τι θέματα θα έχει και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια. Θελω να προπαραγγειλω το CUBE U30GT2. Θα ηθελα να μου πειτε απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω... Απο την επισημη σελιδα της CUBE ή απο ενα απο τα site που προτεινονται εδω? Δεν υπαρχει επισημη σελιδα. Ουτε της Cube, ουτε της Pipo, ουτε Ainol. Ολοι resellers ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Έχει και Ελληνικά μην ανησυχείς. Ακόμα και στα κινέζικα να έρθει είναι πανεύκολο να το αλλάξεις Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν έχει ελληνικά εγκατεστημένα. Τουλάχιστον έχει αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια. Θελω να προπαραγγειλω το CUBE U30GT2. Θα ηθελα να μου πειτε απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω... Απο την επισημη σελιδα της CUBE ή απο ενα απο τα site που προτεινονται εδω? Αν εννοείς τους απατεώνες του cube-tablet.com, δες εδώ αλλά ψάξε και παλιότερες εγγραφές μου σχετικά με τη περιπέτεια που έζησα εγώ και πολλοί άλλοι μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν έχει ελληνικά εγκατεστημένα. Τουλάχιστον έχει αγγλικά... έχει όλες τις γλώσσες, όπως κάθε τάμπλετ. απλά αν είπες greek, δεν το βρήκαν φυσικά :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παρήγγειλα προχθες με singapore post απο ipadalternative το hyundai t7 και μου βγαζει απο χθες αυτο INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο σημαινει οτι δεν εχει ακομα πληροφοριες h singapore post για το πακετο; Οσο αναφορα την merimobiles ειχα πολυ κακη εμπειρια! 20 μερες και ενω ελεγαν οτι ειχαν στοκ μου ειχαν στειλει ψευτικο tracking number που δεν εβγαζε τιποτα στην singapore post.Μολις τους εκανα dispute μου ειπαν οτι ειχαν προβλημα με τελωνεια και επστρεψαν πραγματα πισω.Αυτο δεν μου το ειχαν πει μεσω email. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ακόμα απο την δευτέρα είναι στο αεροδρόμιο το singapore post μου. Μόνο στο elta-courier βλέπω status... ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-03-2013 07:59 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2013 19:47 IPS Ωραίοι στο Merimobiles, για την ιστορία, έφυγε 26/2. Τελικά το 'χε πάρει η γιαγιά της κοπέλας που το περίμενε (ίδια διεύθυνση/όνομα :rolleyes: ) απο την τετάρτη... σήμερα το πήρε στα χέρια της (Window N70HD). Ευχαριστημένη. offtopic: αξίζει να του αλλάξω rom; Υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 offtopic: αξίζει να του αλλάξω rom; Υπάρχει κάτι; 4.1 δεν εχει; μην του αλλάξεις ρομ, μια χαρά ειναι η στοκ. rootαρέ το μόνο. πολύ καλό τάμπλετ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Παιδια το merimobiles μου εστειλε email με κουπονι εκπτωσης 7%.ο Κωδικος του ειναι part2.Οποιος ενδιαφερεται ας το χρησιμοποιησει. [singapore] Country/Area Postal Records 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 2013-03-10 Despatched to overseas (Country code: GR) [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:1.448 Seconds Ειναι ολα οκ εσεις που εχετε αγορασει με Singpore post? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 15, 2013 by navi55 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γεια σας παιδια. Θελω να προπαραγγειλω το CUBE U30GT2. Θα ηθελα να μου πειτε απο που ειναι καλυτερα να το προπαραγγειλω... Απο την επισημη σελιδα της CUBE ή απο ενα απο τα site που προτεινονται εδω? μπορεις να το παρεις απο εδω μαλιστα με ενα κουπονι που ισχυει για 48 ωρες(part2) βγαινει 199 ευρω,τιμη μπομπα!! αλλα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω καλυτερα να περιμενεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μπορεις να το παρεις απο εδω μαλιστα με ενα κουπονι που ισχυει για 48 ωρες(part2) βγαινει 199 ευρω,τιμη μπομπα!! αλλα οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω καλυτερα να περιμενεις... Σχετικά με το merimobiles: όπως έγραψα και σε άλλο σχετικό νήμα: ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ MERIMOBILES, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ !!! Εχω στείλει το tablet μου (zenithink zt280) για επισκευή στο merimobiles από τον Νοέμβρη και δεν μου το έχουν επιστρέψει ακομη. Χάλασε στα καλά καθουμενα η αφη στην οθονη με απειροελαχιστη χρηση. Τους ενοχλω συνεχεια και μου απαντανε με αξιμνημονευτη ευγενεια οτι μολις το λαβουν απο το εργοστασιο θα μου το στείλουν αμεσα... Και τους έχω προπληρωσει κιόλας για την επισκευη παρολο που στην ιστοσελίδα αναφερουν οτι παρέχουν εγγύηση ! Για σκεφτειτε ολοι διπλα για αγορα απο merimobiles φίλτατοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το ipadalternative σε ποσό καιρό στέλνει ρε παιδιά? έχω κάνει παραγγελία από 8/3 και όλο το στέλνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το ipadalternative σε ποσό καιρό στέλνει ρε παιδιά? έχω κάνει παραγγελία από 8/3 και όλο το στέλνουν! Σου έχει δώσει tracking number; Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 . [singapore] Country/Area Postal Records 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 2013-03-10 Despatched to overseas (Country code: GR) [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:1.448 Seconds Ειναι ολα οκ εσεις που εχετε αγορασει με Singpore post? αφού λέει ότι αναχωρισε για ελλαδα στις 10/3, οκ είναι Το ipadalternative σε ποσό καιρό στέλνει ρε παιδιά? έχω κάνει παραγγελία από 8/3 και όλο το στέλνουν!τι παρήγγειλες? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Hi Jamie, I bought an Ainol NOVO 10 HERO from iPadAlternative (Order: #002184) on the 01/03. On the Singapure Post page it is : 04-03-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 05-03-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) It's been 11 days that it is "Despatched to overseas" and still nothing! Yesterday i called our local post department and they said that the package didn't arrived yet and that on the 6th of March was still at Singapore and that i have to wait 10 more days to call them again to see if they have anything new! Correct me if i am wrong but this is a long wait for airmail!!?? Can you please check it? Thanks, Dina Edited March 16, 2013 by daltzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Κινητό... το huawei honor 2 και ούτε tracking έχω ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδια δεν υπαρχουν καλα και κακα μαγαζια. Οποιος εχει ασχοληθει λιγο με Κινα θα ξερει οτι σε ολα στα παντα παιζει παντα με την προταση και αν σου κατσει. Καταρχην ειναι βλακεια να ακουω πχ οτι το buyinicons εχει καλυτερα πχ Ainol Απο το merimobiles? Δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο. Ολοι περνουν απο ολες τις εταιριες τα ιδια κομματια. Η μονη διαφορα που μπορει να εχουν αυτα τα μαγαζακια ειναι η καλυτερη επικοινωνια το ενα απο το αλλο. Για να καταλαβετε περιπου πως ειναι ειναι κατι περιπτερακια το πολυ 50τμ που πουλανε διαφορα προιοντα. Η εμπειρια μου δεν ειναι απο τις εταιριες Tablet αλλα απο πολλα αλλα ηλεκτρονικα που παραγγελνω απο το 2006. Αυτα ολα τα αναφερω για να μην νομιζετε οτι υπαρχουν καλα και κακα μαγαζια η μεγαλα και μικρα. Ειναι απο Κινα και δεν ξερεις τι θα αντικρισεις μολις ερθουν , απο το εμπορευμα την συσκευασια και το περιεχομενο. Παρακαλας να μην ειναι χαλασμενο για να μην αναγκαστεις να το στειλεις πισω, σε ολες τις εταιριες. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ulvergr στείλ τους ξανά ένα email ή στο τσατ κλπ, μπορεί να μην έχουν στοκ και να το ψάχνουν, το πιθανότερο Παιδια δεν υπαρχουν καλα και κακα μαγαζια. Οποιος εχει ασχοληθει λιγο με Κινα θα ξερει οτι σε ολα στα παντα παιζει παντα με την προταση και αν σου κατσει. Καταρχην ειναι βλακεια να ακουω πχ οτι το buyinicons εχει καλυτερα πχ Ainol Απο το merimobiles? Δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο. Ολοι περνουν απο ολες τις εταιριες τα ιδια κομματια. Η μονη διαφορα που μπορει να εχουν αυτα τα μαγαζακια ειναι η καλυτερη επικοινωνια το ενα απο το αλλο. Για να καταλαβετε περιπου πως ειναι ειναι κατι περιπτερακια το πολυ 50τμ που πουλανε διαφορα προιοντα. Η εμπειρια μου δεν ειναι απο τις εταιριες Tablet αλλα απο πολλα αλλα ηλεκτρονικα που παραγγελνω απο το 2006. Αυτα ολα τα αναφερω για να μην νομιζετε οτι υπαρχουν καλα και κακα μαγαζια η μεγαλα και μικρα. Ειναι απο Κινα και δεν ξερεις τι θα αντικρισεις μολις ερθουν , απο το εμπορευμα την συσκευασια και το περιεχομενο. Παρακαλας να μην ειναι χαλασμενο για να μην αναγκαστεις να το στειλεις πισω, σε ολες τις εταιριες. Σωστότατος. Αλλά υπάρχουν κι οι περιπτώσεις μαγαζιών που πουλάνε ελλατωματικά που αγοράζουν φθηνότερα, ή δεν κάνουν έλεγχο όσων στέλνουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Γιατί ενώ μπαίνω κανονικά στην ιστοσελίδα ipadalternative όταν πάω να δω την παραγγελία μου, μου βγάζει Μη έμπιστη σύνδεση??? Έχει να κάνει με την αναβάθμιση που έκαναν στο site τους??Γιατί μέχρι κ χθες έμπαινα κανονικά! Έγινε κ σε κανέναν άλλο το ίδιο???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εγω σημερα πηρα ειδοποιηση οτι ερχεται το πακετο απο ipadalternative.Τελικα πληρωνεις κατι παραπανω αλλα ειναι αξιοπιστο site.Εχει παραγγειλει κανεις hyundai t7 να μας πει γνωμη; Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εγω σημερα πηρα ειδοποιηση οτι ερχεται το πακετο απο ipadalternative.Τελικα πληρωνεις κατι παραπανω αλλα ειναι αξιοπιστο site.Εχει παραγγειλει κανεις hyundai t7 να μας πει γνωμη; Despatched to overseas (Country code: GR) Και εγώ στα ίδια φίλε Hyundai T7 despatched άντε να έρθει... ωραίο εργαλέιο φαίνετε έχω δει ολα τα reviews στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εγώ στα ίδια φίλε Hyundai T7 despatched άντε να έρθει... ωραίο εργαλέιο φαίνετε έχω δει ολα τα reviews στο youtube. ναι απο 7αρες φαινεται απο τις καλυτερες για να δουμε!Δεν ξερω firmware εαν παιζουν! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts