Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν μια εβδομαδα παραγγελια hero2 se pandawill (happyhour)...αφου δεν ειχα καποια επιβεβαιωση, επικοινωνησα μεσω facebook, και μια εβδομαδα μετα αφου μου ειπαν διαφορες σαχλαμαρες (οτι ετοιμαζεται κτλ,) εντελει παραδεχθηκαν οτι δεν ειχαν στοκ και περιμενουν νεα παρτιδα...ζητησα ακυρωση της παραγγελιας για να μην απευθυνθω σε paypal, και ω του θαυματος την ιδια μερα μου εδωσαν και tracking number me SingPost!! τωρα περιμενω λιγες μερες να δω αν θα το εντοπιζω...

οσο για merimobiles ειχαν κατευθειαν επιβεβαιωση για ενα hyundai x600, αλλα εδω και 3 μερες εχω μηνυμα awaiting fullfilment...:cry:

αυτα, και οτι νεοτερο θα ενημερωσω αν οι πληροφοριες σας φανουν χρησιμες

αυτό με το pandawill που στο στειλαν είναι θεύμα:lol: συνήθως λένε δεν το χουν κ κάνουν refund. αλλά κακώς πήρες το hero2, λάθος επιλογή αλλά τώρα πάει. Από merimobiles περίμενε, θ αργήσουν 4-5 μέρες να στείλουν

4-5 ημέρες μετά την απόστολή θα το ψάξεις εδώ (στο κάτω πεδίο) με το νούμερο Αxxxxxxx.

Μετά από καμιά δεκαριά μέρες θα φανεί στο Sweden Post με το κανονικό tracking number RFxxxxxxxxxSE.

Μετά από άλλες τόσες θα φανεί στα ελτά κουριερ και την άλλη μέρα στα κανονικά ελτα.

Για να μη βάζεις πολλά site, βάλε το RFxxxxxxxxxSE κατυθείαν εδώ και ψάχνε με το track with options.

ή το βάζεις στο sao.cn και τα ψάχνει όλα αυτόματα

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κοιτώντας ένα οικονομικό τάμπλετ στα 150-170€ περίπου έχω καταλήξει στο Hero 1.

Ρώτησα πριν μερικές μέρες μερικούς φίλους αν το Hero 1 ή Hero 2 θεωρείται καλύτερο αλλά με ψιλομπέρδεψαν καθώς υπήρξαν διφορούμενες απόψεις. τελικά κατέληξα ότι το Hero 1 λόγο κάρτας γραφικών και Bluetooth θεωρείται καλύτερο.

Έχω δίκιο, ή κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάτι καλύτερο;

αυτό με το pandawill που στο στειλαν είναι θεύμα:lol: συνήθως λένε δεν το χουν κ κάνουν refund. αλλά κακώς πήρες το hero2, λάθος επιλογή αλλά τώρα πάει. Από merimobiles περίμενε, θ αργήσουν 4-5 μέρες να στείλουν

1) Ακριβώς το ίδιο έγινε και με μένα. Βαγγέλη νομίζω τα είπαμε και στο facebook για το θέμα...Ελπίζω να πάνε ολα καλά.

2) Γιατί μας τη χαλάς βρε gestavros2? Δεν είχα ρωτήσει στο θέμα ainol hero και δεν έλαβα απάντηση για το αν αξιζει το 2? Ε άρα καλό είπα θα ναι.:lol:

Παιδιά κοιτώντας ένα οικονομικό τάμπλετ στα 150-170€ περίπου έχω καταλήξει στο Hero 1.

Ρώτησα πριν μερικές μέρες μερικούς φίλους αν το Hero 1 ή Hero 2 θεωρείται καλύτερο αλλά με ψιλομπέρδεψαν καθώς υπήρξαν διφορούμενες απόψεις. τελικά κατέληξα ότι το Hero 1 λόγο κάρτας γραφικών και Bluetooth θεωρείται καλύτερο.

Έχω δίκιο, ή κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάτι καλύτερο;

Hero 1.

1) Ακριβώς το ίδιο έγινε και με μένα. Βαγγέλη νομίζω τα είπαμε και στο facebook για το θέμα...Ελπίζω να πάνε ολα καλά.

2) Γιατί μας τη χαλάς βρε gestavros2? Δεν είχα ρωτήσει στο θέμα ainol hero και δεν έλαβα απάντηση για το αν αξιζει το 2? Ε άρα καλό είπα θα ναι.:lol:

αν δεν παίζεις παιχνιδια, δεν πειράζει, μην χαλιέσαι:p

Hero 1.

αν δεν παίζεις παιχνιδια, δεν πειράζει, μην χαλιέσαι:p

Μήπως ζηλεύεις που θα έχουμε το 2 κάποιοι και μονο με 125 €??? :lol:

4-5 ημέρες μετά την απόστολή θα το ψάξεις εδώ (στο κάτω πεδίο) με το νούμερο Αxxxxxxx.

Μετά από καμιά δεκαριά μέρες θα φανεί στο Sweden Post με το κανονικό tracking number RFxxxxxxxxxSE.

Μετά από άλλες τόσες θα φανεί στα ελτά κουριερ και την άλλη μέρα στα κανονικά ελτα.

Για να μη βάζεις πολλά site, βάλε το RFxxxxxxxxxSE κατυθείαν εδώ και ψάχνε με το track with options.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Το cao.cn δεν μπορεί να "δει" κωδικούς του τύπου Αxxxxxxxxxxxx.

Συγκεκριμένα βγάζει "Notfound Invalid Item".

Κάνει μόνο για τα επόμενα βήματα με το RExxxxxxxxxxSE.

Ακόμη καλύτερα, αν έχει κάποιος Android συσκευή, είναι με το TrackChecker, που ανανεώνει και μόνο του.

Για αναζητήσεις από Banggood θέλει δύο events, ένα για κάθε κωδικό.

Υπάρχει και για windows.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και έχω πάψει να ψάχνω στα sites.

Edited by parisal

Ακόμα απο την δευτέρα είναι στο αεροδρόμιο το singapore post μου.

Μόνο στο elta-courier βλέπω status...

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-03-2013 07:59 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2013 19:47 IPS

Έχε το νου σου, αύριο, για κανένα ειδοποιητήριο.

Μπορεί να μην ανανεώνουν το status.

Εννοείται ότι θα κοιτάς στο ΕΛΤΑ Track & Trace, από εδώ και πέρα.

Το ελτα κούριερ μέχρι την άφιξη γράφει.

Guest iPadAlternative
Hi Jamie! I just wanted to say that today I received Hyundai Play X900 that I ordered from you on 25/2 and everything is OK so far. The tablet works fine and every one of the 4 presents was in the packet. I hope I don't have any problems in the future! Keep up the good work! :)

Thanks, enjoy your tablet!

Eυχαριστω μολις παραγγειλα ενα με singapore post.Ποσες μερες κανει το tracking number να δειξει info;

Hi, it might take 1-2 days for the tracking number to show on their website, thanks

Edited by navi55

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα. :oops:

Ο gestavros2 σου φταίει τώρα.

οταν λες λαθος επιλογη (σιγουρα τωρα δεν αλλαζει) τι ακριβως εννοεις?απλα να ξερω τι μειονεκτημα υπαρχει και για ποια δουλεια θα επρεπε να επιλεξω κατι αλλο....που ξερεις μπορει να το πασαρω πουθενα(!!!!) και να παρω αλλο, τωρα που μαθαμε τον δρομο...

οταν λες λαθος επιλογη (σιγουρα τωρα δεν αλλαζει) τι ακριβως εννοεις?απλα να ξερω τι μειονεκτημα υπαρχει και για ποια δουλεια θα επρεπε να επιλεξω κατι αλλο....που ξερεις μπορει να το πασαρω πουθενα(!!!!) και να παρω αλλο, τωρα που μαθαμε τον δρομο...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα. :oops:

Ο gestavros2 σου φταίει τώρα.

Βρε δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγω στις κτριτικές που είχα διαβάσει στα ξένα forum ένα είχα καταλάβει: ότι το μηχανημα είναι τούμπανο και τα σπάει!!!

Αγόρασα Ainol novo 10 από merimobiles και μου ήρθε με ράγισμα στην οθόνη. Μέτα από μια εβδομάδα ανταλλαγής email (στείλε φώτο, κλπ) περιμένω να το RMA για να το στείλω πίσω! Το customer support είναι τραγικά αργό. Η ερώτηση μου είναι να ανοίξω paypal dispute η όχι και αν ποτέ φτάσει το tablet china να πάρω το ίδιο η να πάω σε κάνα καλύτερο και πιο? Το ainol λίγο που το δούλεψα είναι άψογο αλλά μου αρέσει και τo http://www.merimobiles.com/pipo-m9-1-8ghz-4-rk3188-quad-core-10-1-inch-ips-1280-800-android-4-1-2gb-ram-8gb_p/meri7336.htm

Περίμενε το ειδοποιητήριο, ή πέρνα απ το ταχυδρομειο σου, γιατί δεν δουλεύει το tracking system των ελτά

το hero 1 είναι καλύτερο αλλά αν δεν παίζεις παιχνιδια, μικρό το κακό

Αγόρασα Ainol novo 10 από merimobiles και μου ήρθε με ράγισμα στην οθόνη. Μέτα από μια εβδομάδα ανταλλαγής email (στείλε φώτο, κλπ) περιμένω να το RMA για να το στείλω πίσω! Το customer support είναι τραγικά αργό. Η ερώτηση μου είναι να ανοίξω paypal dispute η όχι και αν ποτέ φτάσει το tablet china να πάρω το ίδιο η να πάω σε κάνα καλύτερο και πιο? Το ainol λίγο που το δούλεψα είναι άψογο αλλά μου αρέσει και τo http://www.merimobiles.com/pipo-m9-1-8ghz-4-rk3188-quad-core-10-1-inch-ips-1280-800-android-4-1-2gb-ram-8gb_p/meri7336.htm
πρήξτους, κι άνοιξε και dispute

Μεσα στο site κάνε chat με τον John και θα σου στήλει το RMA.΅Εξηγησέ του τι έγινε και θα το φροντίσει. Αρκει να εχεις κάνει e-mail μεσα από το account σου sto σιτε για΄να πάρεις αριθμό πτωτοκόλου.

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

About order 1812 ....again

It is a N101 2 that could not charge.

22 Ian 13 , was shipped back to you.

23 Ian , left Athens.

4 Feb , arrived at the destination.

28 Feb , was picked up by you (or someone in China).

14 Mar , nothing ( you have not sent another one , or refund the money in case you cannot send it for any reason).

Please sort it out , as soon as possible.

Thank you.

Here are some details about the tracking of the tablet sent back to you.

item No. Year Status Location Destination Country Date

RE089019399GR 2013 Departure from outward office of exchange GRATHA CN 20130123 0432

RE089019399GR 2013 NULL GR101 CN 20130123 0436

RE089019399GR 2013 Arrival at outward office of exchange 10010200 CN 20130128 1241

RE089019399GR 2013 NULL 10010200 CN 20130128 1428

RE089019399GR 2013 NULL 51805300 CN 20130203 0923

RE089019399GR 2013 NULL 51805300 CN 20130203 1415

RE089019399GR 2013 Unsuccessful delivery 51802003 CN 20130204 084500

RE089019399GR 2013 Final delivery 51802003 CN 20130228 200151

Παρήγγειλα το Ramos w27

http://www.merimobiles.com/Ramos_W27_Dual_Core_1_5GHz_16GB_10_1_inch_1024_600_p/meri5753.htm

Και μου στείλανε mail στις 9 Μαρτίου, ότι έχει αποσταλεί ( και καλά).

Έχω αρχίσει να τους ζορίζω λίγο, διότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο σύστημα το tracking number που μου έδωσαν.

Το θέμα είναι, ότι ξέχασα να προσθέσω να μου βάλουν και ελληνικά...

Σήμερα τους το ζήτησα ( εάν δεν έχει φύγει από εκεί). Ελπίζω να το πρόλαβα...

Παρήγγειλα το Ramos w27

http://www.merimobiles.com/Ramos_W27_Dual_Core_1_5GHz_16GB_10_1_inch_1024_600_p/meri5753.htm

Έχω αρχίσει να τους ζορίζω λίγο, διότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο σύστημα το tracking number που μου έδωσαν.

μα έχει ελληνικά το τάμπλετ

Παρήγγειλα το Ramos w27

Καλά μην αγχώνεσαι...Και εμένα που εμφανίστηκε στο site ότι έφυγε από Σιγκαπούρη για Ελλαδα στις 5-3 με singpost (παρήγγειλα το ainol hero1 από ipadalternative στις 1-3...οι οποίοι από τη μεριά τους ήταν άψογοι γιατί το στείλανε την επόμενη μέρα) σήμερα που μίλησα με τα ΕΛΤΑ γιατί λεω μπας και δεν ανανέωσαν το site τους μου είπαν ότι από Σιγκαπούρη φαίνεται ότι το έστειλαν στις 6-3 κ να περιμένω καμιά 10αριά μέρες ακόμα!!Οπότε άντε βγάλε άκρη ποιος λέει την αλήθεια κ ποιος ψέμματα!Πάντως κάποια στιγμή θα έρθει... ελπίζω σώο και αβλαβές :)