PANKAN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) ... ποιο από τα 2 hero 10 που κυκλοφορούν θεωρείται καλύτερο. Το ποιο πρόσφατο το Hero II ή το Hero I, λόγω chip γραφικών; 1. Το ένα είναι τετραπύρηνο το άλλο διπύρηνο. Προφανώς το τετραπύρηνο, ειναι λίγο καλύτερο σε επιδόσεις (όχι μεγάλη διαφορά) και καλύτερο σε αυτονομία επίσης. Αν πιστεύεις ότι "το τετραπύρηνο, ειναι λίγο καλύτερο σε επιδόσεις" και όχι το αντίθετο, γιατί δεν μπαίνεις στη σχετικό θέμα CPU - GPU: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για αυτές για να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου; Σε τι είναι πιο γρήγορα στη πραγματική ζωή τα τετραπύρηνα; Δώσε παραδείγματα εφαρμογών και παιχνιδιών και πες μας πως τρέχουν στα τετραπύρηνα και πως στα διπύρηνα. Μίλησέ μας για λαγκαρίσματα, σταθερότητα, συμβατότητα εφαρμογών, αξιοπιστία, κλπ. Edited March 11, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Έλα μην τρομάζεις τον κόσμο, μια χαρά είναι σε λίγο θα έρθει και χωρίς προβλήματα. Εγώ βλέπω ένα opening μετά την αναχώριση πάντως, κι έτσι προειδοποίησα:p Μπορεί να ναι και λάθος Αν πιστεύεις ότι "το τετραπύρηνο, ειναι λίγο καλύτερο σε επιδόσεις" και όχι το αντίθετο, γιατί δεν μπαίνεις στη σχετικό θέμα CPU - GPU: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για αυτές για να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου; Σε τι είναι πιο γρήγορα στη πραγματική ζωή τα τετραπύρηνα; Δώσε παραδείγματα εφαρμογών και παιχνιδιών και πες μας πως τρέχουν στα τετραπύρηνα και πως στα διπύρηνα. Μίλησέ μας για λαγκαρίσματα, σταθερότητα, συμβατότητα εφαρμογών, αξιοπιστία, κλπ.Ναι, ο A31 είναι συνολικά καλύτερος απ τον AML8726-M6, όπως και στα γραφικά των 2 μοντέλων. Μεταξύ αυτών έκανα τη σύγκριση, κι όχι γενικά. Ελπίζω να σου είμαι κατανοητός. Διορθώνω την πιο πάνω αναφορά μου όμως στο Hero 2 καθώς πρόσεξα μόλις οτι δεν έχει Α31, αλλά ACT ATM7029 και Vivante gc, που ναι χάλια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το ότι τα τάμπλετ με Allwinner Α31 είναι καλύτερα απ τα AML8726 Edited March 11, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soutz Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 οχι Pandawill,μακρια με τπτ μην παραγγειλεις απο εκει.... Κοιτα σαν μαγαζι είναι σοβαρο και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να χασεις λεφτα. Εγω εχω παραγειλει 5 tablets και μου ηρθαν σε 12 ημέρες. μαλιστα σε αλλη παραγγελια που δεν ειχαν κατι μου το ειπαν και τελικα την ακυρωσα. γενικα δεν νομιζω οτι ειναι στα sites που δεν πρεπει να επισκεφθεις. μαλιστα ειναι πολυ καλυτερο απο Merimobiles. νομιζω αναμεσα στα 3 πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael17 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Hello i am interesting for this tablet http://www.ipadalternative.com/el/169-ainol-novo-7-myth-quad-core-android-41-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html but i want to tell me if gpu is light ΑΤΜ7025 or normal ΑΤΜ7029 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Κοιτα σαν μαγαζι είναι σοβαρο και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να χασεις λεφτα. Εγω εχω παραγειλει 5 tablets και μου ηρθαν σε 12 ημέρες. μαλιστα σε αλλη παραγγελια που δεν ειχαν κατι μου το ειπαν και τελικα την ακυρωσα. γενικα δεν νομιζω οτι ειναι στα sites που δεν πρεπει να επισκεφθεις. μαλιστα ειναι πολυ καλυτερο απο Merimobiles. νομιζω αναμεσα στα 3 πρωτα. Μακριά απο pandawill. Απλά δεν εχουν τίποτα σε stock και σε τρενάρουν εβδομάδες ατελείωτες μέχρι να ζητησεις πισω τα χρήματά σου. Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με merimobiles. Στο merimobiles οτι έχει τιμή από κάτω είναι stock. Για όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία για το pandawill ας μπει στο facebook να δει τον χαμό που γίνεται με τις παραγγελίες που 1 -2 μήνες δεν έχουν ακόμη φύγει γιατί είναι out of stock http://www.facebook.com/PandawillFans Εγώ βλέπω ένα opening μετά την αναχώριση πάντως, κι έτσι προειδοποίησα:p Μπορεί να ναι και λάθος Ναι, ο A31 είναι συνολικά καλύτερος απ τον AML8726-M6, όπως και στα γραφικά των 2 μοντέλων. Μεταξύ αυτών έκανα τη σύγκριση, κι όχι γενικά. Ελπίζω να σου είμαι κατανοητός. Διορθώνω την πιο πάνω αναφορά μου όμως στο Hero 2 καθώς πρόσεξα μόλις οτι δεν έχει Α31, αλλά ACT ATM7029 και Vivante gc, που ναι χάλια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το ότι τα τάμπλετ με Allwinner Α31 είναι καλύτερα απ τα AML8726 Το hero 2 δεν περιμένεις κι εσύ gestavros2 ή κανω λάθος? Δεν θεωρείς δλδ ότι είναι καλό γιατί έχω καταλήξει κι εγω στην αγορά αυτή Μακριά απο pandawill. Απλά δεν εχουν τίποτα σε stock και σε τρενάρουν εβδομάδες ατελείωτες μέχρι να ζητησεις πισω τα χρήματά σου. Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με merimobiles. Στο merimobiles οτι έχει τιμή από κάτω είναι stock. Edited March 11, 2013 by gechro συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με merimobiles. Στο merimobiles οτι έχει τιμή από κάτω είναι stock. Μη παίρνεις όρκο. Έχω διαφορετική εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά να σας πω αφού στο pandawill δεν λέει sold out στο ainol novo 7 crystal και σε κάποια άλλα λέει αυτό σημαίνει πως το crystal είναι σε στοκ σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά να σας πω αφού στο pandawill δεν λέει sold out στο ainol novo 7 crystal και σε κάποια άλλα λέει αυτό σημαίνει πως το crystal είναι σε στοκ σωστά? Μην ορκίζεσαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Hello i am interesting for this tablet http://www.ipadalternative.com/el/169-ainol-novo-7-myth-quad-core-android-41-wifi-hd-2160p-dual-camera-hdmi-16gb.html but i want to tell me if gpu is light ΑΤΜ7025 or normal ΑΤΜ7029 Hi, that will be with the ΑΤΜ7029, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Λειτουργεί, ξανά, το trace των ΕΛΤΑ (και στα δύο site). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Περίπου κατανοητός. Θα επιμείνω πάντως ότι οι απαντήσεις σου για τους επεξεργαστές θα ήταν χρήσιμο να γραφτούν και στο θέμα CPU - GPU: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για αυτές. Χάνονται μέσα στις συζητήσεις για τις ταμπλέτες. Δέχομαι αυτό που λες ότι ο Α31 είναι καλύτερος από τον ΑΜL αλλά αναρωτιέμαι ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτό το συμπέρασμα. Όταν ξέρουμε ότι AML=cortex A9 άρα καλύτερος από τον A31=cortex A7 αλλά ταυτόχρονα και ότι AML=die 40nm άρα χειρότερος από τον A31=die 32nm. Τι είναι αυτό που υπερισχύει και κάνει συνολικά καλύτερο τον Α31; Είχα την εντύπωση ότι οι Α9 είναι πάντα καλύτεροι από τους Α7. Και τι γίνεται με τα γραφικά που αναφέρεις;Κοίτα. Η αρχιτεκτονική δεν παίζει τον κύριο λόγο. 2 παραδείγματα, με βάση εμπειρίες χρηστών και φυσικά τα Benchmarks που δεν μπορείς ν αμφισβητήσεις. Ο MTK6577 (διπύρηνος Α9) (antutu ~1800) αποδίδει τα μισά στα benchmarks απ τον MTK6589 (τετραπύρηνος Α7) (antutu ~3600). Ανεξάρτητα απ την αρχιτεκτονική, παίζουν πάρα πολλά άλλα ρόλο, αλλιώς πχ όλοι οι Α9 επεξεργαστές θα ταν ίδιοι, κάτι που δεν ισχύει φυσικά, υπάρχουν χαοτικές διαφορές. Επίσης, o A31 (τετραπύρηνος Α7) αποδίδει παραπάνω στα benchmarks απ τον RK3066, με μικρή διαφορά. Ένας τετραπύρηνος δυνατός Α9, όπως ο RK3166, ξεπερνάει με χαοτική διαφορά βέβαια τον τετραπύρηνο Α31 Παιδιά να σας πω αφού στο pandawill δεν λέει sold out στο ainol novo 7 crystal και σε κάποια άλλα λέει αυτό σημαίνει πως το crystal είναι σε στοκ σωστά? ναι καλά. αυτοί μάλλον έχουν πουλήσει την αποθήκη τους, κ δεν τους προμηθεύουν τα εργοστάσια τίποτα Λειτουργεί, ξανά, το trace των ΕΛΤΑ (και στα δύο site). Δεν λειτουργεί. Ότι κι αν βάλεις, δεν δίνει πληροφορίες. Και τηλέφωνο που πήρα σήμερα, ούτε κει μπορουσαν να μου πουν ,έχουν ακόμη πρόβλημα. @Gechro Το διπύρηνο παρέλαβα εγώ, προτίμησέ το. Edited March 11, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν λειτουργεί. Ότι κι αν βάλεις, δεν δίνει πληροφορίες. Και τηλέφωνο που πήρα σήμερα, ούτε κει μπορουσαν να μου πουν ,έχουν ακόμη πρόβλημα.Από το απόγευμα λειτουργούν και αυτό και αυτό, που έβγαλε και την ανακοίνωση, ότι δεν λειτουργεί. Μου ήρθε και ανανέωση στο Trackchecker για δέμα που παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδια παραγγειλα τελικα το hyundai x700 με Singapore post απο merimobilesκαι εχω κκαποιες ερωτησεις.Θα πληρωσω τελωνείο?το ταμπλετ αξιζεο για. 95€?Σε.ποσο καιρο θα ερθει;το tracking number μετα απο.ποση ωρα.ερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδια παραγγειλα τελικα το hyundai x700 με Singapore post απο merimobilesκαι εχω κκαποιες ερωτησεις.Θα πληρωσω τελωνείο?το ταμπλετ αξιζεο για. 95€?Σε.ποσο καιρο θα ερθει;το tracking number μετα απο.ποση ωρα.ερχεται? με ταχυδρομείο δεν περνάει τελωνείο καν. το ταμπλετ όπως σου ξαναπα είναι αρκετά καλό. Αν δεν καθυστερήσουν να το στείλουν υπολόγισε 2 βδομάδες. Το tracking θα στο δώσουν όταν το πακετάρουν γι αποστολή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 με ταχυδρομείο δεν περνάει τελωνείο καν. το ταμπλετ όπως σου ξαναπα είναι αρκετά καλό. Αν δεν καθυστερήσουν να το στείλουν υπολόγισε 2 βδομάδες. Το tracking θα στο δώσουν όταν το πακετάρουν γι αποστολή Δηλαδη σε ποσο περιπου καιρο θα το πακεταρουν?Α και τωρα που το.θυμήθηκα δεν εκανα τξν πλητωμη με paypal αλλα με prepaid visa υπαρχει περίπτωση να με κλέψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δηλαδη σε ποσο περιπου καιρο θα το πακεταρουν?Α και τωρα που το.θυμήθηκα δεν εκανα τξν πλητωμη με paypal αλλα με prepaid visa υπαρχει περίπτωση να με κλέψουν; Δεν θα σε κλέψουν, αλλά σε περίπτωση προβλήματος θα σε γράψουν στα .... τους. μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες πρέπει να το χουν στείλει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν θα σε κλέψουν, αλλά σε περίπτωση προβλήματος θα σε γράψουν στα .... τους. μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες πρέπει να το χουν στείλει Τοσο γρηγορα?αφου singapore ελεγε εως 16 μερες.αποστολή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τοσο γρηγορα?αφου singapore ελεγε εως 16 μερες.αποστολή! Εννοεί σε μέχρι 5 μέρες να το ετοιμάσουν αυτοί και άλλες 15 στη SingPost. Συνήθως ερχονται μέσα σε 15 μέρες....χοντρικά. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ποτε υπολογιζετε να το εχω εσεις που εχετε εμπειρια απο singapore post? Number:[RF1307*****SG] Track and Trace Events [singapore] Country/Area Postal Records 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 2013-03-10 Despatched to overseas (Country code: GR) [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:1.687 Seconds Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ποτε υπολογιζετε να το εχω εσεις που εχετε εμπειρια απο singapore post? Number:[RF1307*****SG] Track and Trace Events [singapore] Country/Area Postal Records 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 2013-03-10 Despatched to overseas (Country code: GR) [Greece] Country/Area Postal Records Wait time:1.687 Seconds Ίσως σε καμιά 10αριά μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ίσως σε καμιά 10αριά μέρες Μια χαρα ειναι,σχετικα γρηγορα μπορω να πω Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάντως εμένα που έγινε dispached στις 5/3 ακόμα δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα...εκτός κ αν έφτασε κ επειδή ουσιαστικά το tracking των ΕΛΤΑ άρχισε να ξαναλειτουργεί από χθες (?) δεν έχει ενημερωθεί (???) και μου βγάζει ότι ο αριθμός είναι λάθος κ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών!!Λέτε να πάρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάντως εμένα που έγινε dispached στις 5/3 ακόμα δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα...εκτός κ αν έφτασε κ επειδή ουσιαστικά το tracking των ΕΛΤΑ άρχισε να ξαναλειτουργεί από χθες (?) δεν έχει ενημερωθεί (???) και μου βγάζει ότι ο αριθμός είναι λάθος κ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών!!Λέτε να πάρω??Με ποιά εταιρεία το έστειλαν; Αν είναι με Singapore Post και έφτασε, θα σου βγάλει στο site της "arrived in destination country" Από τις 5/3 , άλλωστε, δεν πέρασαν και πολλές ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Με ποιά εταιρεία το έστειλαν; Αν είναι με Singapore Post και έφτασε, θα σου βγάλει στο site της "arrived in destination country" Με singapore post είναι αλλά ακόμα λέει ότι δεν έφτασε. Να μην ανησυχώ ε?? Απλά πλησιάζει κ το τριήμερο κ θα ήθελα να το είχα στα χέρια μου μέχρι τότε...αλλά μάλλον δεν το βλέπω γιατί κ Αθήνα να φτάσει θα πρέπει να το στείλουν Θεσσαλονίκη κ όπως ξέρουμε τα ΕΛΤΑ δε φημίζονται για την ταχύτητά τους. :) Ουφφφφ μάλλον πρέπει να κάνω λίγη υπομονή ακόμα!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Hi I wait an answer about my order 002180 03/01/2013. I dont have yet the tracking number. Please inform me soon. Thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts