KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 παιδια εχω κουραστει να ψαχνω και μου εχουν βγει τα ματια.....εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. http://www.merimobiles.com/pipo-m3-1-6ghz-dual-core-10-1-inch-ips-1280-800-android-4-1-dual-camera-hdmi-bluetooth-5mp-cam_p/meri5774.htm http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/100-cube-u30gt-dual-core-101-inch-ips-1280800-with-android-403-os-dual-camera-hdmi.html Εχετε μηπως να μου προτεινετε κατι αλλο αντιστοιχο? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 παιδια εχω κουραστει να ψαχνω και μου εχουν βγει τα ματια.....εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. http://www.merimobiles.com/pipo-m3-1-6ghz-dual-core-10-1-inch-ips-1280-800-android-4-1-dual-camera-hdmi-bluetooth-5mp-cam_p/meri5774.htm http://ipadalternative.com/en/high-end-tablet-pcs/100-cube-u30gt-dual-core-101-inch-ips-1280800-with-android-403-os-dual-camera-hdmi.html Εχετε μηπως να μου προτεινετε κατι αλλο αντιστοιχο? Επειδή είμαι στην ίδια μοίρα με σένα εγώ κοιτάω http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm?setCurrencyId=33 ......απλά να σου πω ότι το συγκεκριμένο είναι το Version 1 (παλιό μοντέλο) με τα 2 ηχεία μπροστά, 32GB αλλά το πίσω καπάκι είναι πλαστικό σε ασημένιο χρώμα......ετσι μου απάντησαν στο e-mail. Ρίξε μια ματιά..... Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Φίλε κ το V971 που έχουμε παραγγείλει εγω κ κάποια παιδια απο το φόρουμ είναι ακριβός το ίδιο με το δικο σ απλα είναι ποιο καινούργιο μοντέλο με 10 points display κ δεν εχει πίσω κάμερα...πες μας εντυπώσεις;η μπαταρία του πως είναι ; Φωτεινότητα τι λέει ; Κ Καλορίζικο!!!! φίλε επανέρχομαι και θέλω να σε ρωτήσω το εξής: έχω στείλει δύο mail και δεν μου έχουν απαντήσει... εσύ με ποιον τρόπο επικοινώνησες μαζί τους; μέσω της ειδικής φόρμας στο myaccount ή κατευθείαν με email? μετά από πόσες ημέρες σου απάντησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Επειδή είμαι στην ίδια μοίρα με σένα εγώ κοιτάω http://www.merimobiles.com/window-n101-1-6-ghz-dual-core-rk3066-10-1-inch-ips-1280-800-with-32gb-android-4-1-hdmi-bluetooth_p/meri6566.htm?setCurrencyId=33 ......απλά να σου πω ότι το συγκεκριμένο είναι το Version 1 (παλιό μοντέλο) με τα 2 ηχεία μπροστά, 32GB αλλά το πίσω καπάκι είναι πλαστικό σε ασημένιο χρώμα......ετσι μου απάντησαν στο e-mail. Ρίξε μια ματιά..... Μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξιμο ριχνω ακυρο στο cube Λογω του προβληματος με την οθονη κατα το φορτισμα οπως βλεπω οτι πολλοι εχουν. Οσο για το window δεν το ειχα προσεξει,θα το ψαξω. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μετα απο πολυ διαβασμα και ψαξιμο ριχνω ακυρο στο cube Λογω του προβληματος με την οθονη κατα το φορτισμα οπως βλεπω οτι πολλοι εχουν. Οσο για το window δεν το ειχα προσεξει,θα το ψαξω. Για το cube συμφωνώ και εγώ.Το PIPO M3 μου αρέσει πολύ,έχω ρωτήσει κανα δυο φορές χωρίς να πάρω απάντηση εάν έχει προβλήματα και ποια. Λένε ότι στο καινούριου (το παλιό είχε πρόβλημα με wifi και cpu) έχουν διορθωθεί όλα και πάει σφαίρα Ελπίζω κάποιος που να το έχει αγοράσει η να ξέρει για αυτό να μας απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Για το cube συμφωνώ και εγώ.Το PIPO M3 μου αρέσει πολύ,έχω ρωτήσει κανα δυο φορές χωρίς να πάρω απάντηση εάν έχει προβλήματα και ποια. Λένε ότι στο καινούριου (το παλιό είχε πρόβλημα με wifi και cpu) έχουν διορθωθεί όλα και πάει σφαίρα Ελπίζω κάποιος που να το έχει αγοράσει η να ξέρει για αυτό να μας απάντηση. Ολα τα Pipo πλεον ειναι τα καινουργια χωρις κανενα προβλημα στη cpu....σε ξενα φορουμ που διαβασα κανεις δεν εχει προβληματα και πολλα reviews το εχουν στα τοπ. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Φίλε μ εγω αγορασα το ταμπλετ κ τους έστειλα e-mail απο το my account view message. Την Αγορα την έκανα Πέμπτη..τα μηνύματα τα έστειλα Πέμπτη βράδυ κ μ απάντησαν τη Δευτέρα προι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ολα τα Pipo πλεον ειναι τα καινουργια χωρις κανενα προβλημα στη cpu....σε ξενα φορουμ που διαβασα κανεις δεν εχει προβληματα και πολλα reviews το εχουν στα τοπ. Roms για αυτό υπάρχουν? Στο myphone.gr παντος δεν φαίνετε κάποιος να γνωρίζει πράγματα για το tablet:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Roms για αυτό υπάρχουν? Στο myphone.gr παντος δεν φαίνετε κάποιος να γνωρίζει πράγματα για το tablet:( Αυτο ειδα και με ανυσηχει,οποτε παλι στο καναβατσο επεσα....φτου και απο την αρχη Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Αυτο ειδα και με ανυσηχει,οποτε παλι στο καναβατσο επεσα....φτου και απο την αρχη Και γω ειχα καρφωθεί στο PIPO M3 αλλα δεν έβρισκα ακετά στοιχεία....και ήταν λίγο "μπερδεμένες" οι απόψεις και τα specs με τα προβλήματα.....και το φοβήθηκα μην είναι σαν το CUBE πάντως κοίτα το νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344484&page=1 με βοήθησε να ξεκαθαρίσω το μυαλό μου. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Το έχω ξαναγράψει αλλά άλλη μια φορα δεν πειράζει Όσοι έχετε πρόβλημα με της Οθόνες κατά την φόρτιση να τσεκάρετέ τους φορτιστές γιατί με τον κινέζικο ανταπτορα βραχικυκλονοι τα πάντα Εγώ παρει ένα παλιό φορτιστή από άλλο μηχάνημα που έβγαζε τα ίδια μιλιαμπερ άλλαξα τα φις με λίγη μονοτικη ταινία και σωθικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 θέλω να χτυπήσω αμεσα ενα καλο 7αρι ταμπλετ για μενα.. συμφωνα με οσα μπορεσα να διαβασω εδω στο φορουμ, λεω να παρω και αλλο ενα Ainol NOVO 7 Fire (Flame).. νομιζω θα με καλυπτει μια χαρα.. νομιζω ειναι απο τα καλυτερα στις 7" αλλα το στοκ στο iPadAlternative τελείωσε!!! οποτε απο που προτεινετε να το παρω; ενα αξιοπιστο μαγαζι που να εχει και στοκ...; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 θέλω να χτυπήσω αμεσα ενα καλο 7αρι ταμπλετ για μενα.. συμφωνα με οσα μπορεσα να διαβασω εδω στο φορουμ, λεω να παρω και αλλο ενα Ainol NOVO 7 Fire (Flame).. νομιζω θα με καλυπτει μια χαρα.. νομιζω ειναι απο τα καλυτερα στις 7" αλλα το στοκ στο iPadAlternative τελείωσε!!! οποτε απο που προτεινετε να το παρω; ενα αξιοπιστο μαγαζι που να εχει και στοκ...; banggood φαίνεται να το έχει αλλά μίλα μαζί τους Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 εγω αγοραζω μονο http://www.minideal.net skype osen_tony με τι σου ήρθε και σε πόσες ημέρες; και, αν έχεις την καλοσύνη, γιατί μόνο από εκεί; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 PIPO MAX M1 Εληφθει.:):):):) Παραγγελεια 6/1 Shipped 8/1 Παραλαβη στα χερια μου σημερα 29/1. Καταστημα banggood.com Θα ακολουθησει βιντεο απο το unboxing αλλα μεχρι να ανεβει ας εκφρασω την χαρα μου με τον γραπτο λογο. Καλα δεν ειχα και αλλη φορα ταμπλετ,μονο μια φορα ενα 7ιντσο για δυο μερες. Η πρωτη εντυπωση απο το ανοιγμα του κουτιου ειναι λιγο φτωχη απο την έλλειψη του γνησιου κουτιου της συσκευασιας. Αλλα αυτη η χαρα ούτως η αλλος κραταει λιγο.Η συσκευασια ειχε μεσα τα δυο usb καλωδια,τον φορτιστη 5v 2,5Α ενα screen protector,και τον μετατροπεα σε ευρωπαικη πριζα.Τον οποιο πρεπει να πω οτι θα τον πεταξω καθοτι ειναι πολυ ελαφρυς στην κατασκευη.Εχω εναν πολυ καλυτερο.Το σημαντικότερο ειναι οτι ηρθε σωστα ο φορτιστης.Και τα ακουστικα. Το εβαλα σε χρηση και επαθα την πλακα μου.Η εικονα τελεια.Ο ηχος θα μπορουσε να ηταν δυνατότερος.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το ratio 4:3 και 9'7 inches.Γενικα μου εκατσε καλα με την πρωτη επαφη. Να το χαρω λιγο μερικες μερες και θα προχωρισουμε και στο ρουταρισμα.Να βγαλω και τις κινεζιες. Να ευχαριστησω τον TeoPas για την πρωτη παρουσιαση και προταση του Pipo M1 αλλα και ολους τους αλλους αγοραστες που βοηθησαν με τις παρουσιασεις τους στην τελικη αποφαση μου.Τον diplomat για τις ανακουφιστικές απαντησεις κατα την δυσκολη περιοδο της αναμονης. Οπως και τον frontier για την πολυ χρησιμη πληροφορια με την πληρωμη σε δολαρια στο paypal. Οπως και το καταστημα banggood για την αποστολη.Και καλα που ειναι και αυτοι γιατι αν περιμεναμε να παρουμε apple pad την ειχαμε ασχημα.!!!! Αυτα για την ωρα και ευχομαι να πανε ολα καλα. Έτσι μου έρχεται να... δακρυσω από αυτά που διαβάζω... Χεχεχεχε.... Με το καλό να το χαρείς... Το tablet έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 με τι σου ήρθε και σε πόσες ημέρες; και, αν έχεις την καλοσύνη, γιατί μόνο από εκεί; θέμα lag δεν εχει η εγω δεν καταλαβαινω.Με Singapore Post 15 μερες εκανε [τοσο συνηθως κανει] και το καλο με αυτον[πωλητη] ειναι οτι τον εχεις online σχεδον παντα στο skype,για οτι το θες Τονυ το αφεντικο.Το ειδε η κορη μιας γειτονισας και τρελαθηκε να το αγορασει,χτες του μιλαω στο skype και πληρωνω,σημερα το εστειλε.οτι προβλημα ειχα μου το ελυσε αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Με Singapore Post 15 μερες εκανε [τοσο συνηθως κανει] και το καλο με αυτον[πωλητη] ειναι οτι τον εχεις online σχεδον παντα στο skype,για οτι το θες Τονυ το αφεντικο.Το ειδε η κορη μιας γειτονισας και τρελαθηκε να το αγορασει,χτες του μιλαω στο skype και πληρωνω,σημερα το εστειλε.οτι προβλημα ειχα μου το ελυσε αμεσως καλή περίπτωση ακούγεται το μαγαζί, και ούτε το ήξερα! υπάρχει λόγος να μιλήσει κανείς πρώτα μαζί του στο skype; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εγω εχω ξενεροσει λίγο...ακόμα να μ στείλουν e-mail με το tracking number :( κ εχω πληρώσει απο την Πέμπτη...Πόσες μέρες κάνουν να το στείλουν αφου είναι διαθέσιμο ; Δεν ξέρω τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minko Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Τους έστειλα κ άλλο mail κ μου απάντησαν : Sorry for the delay in your shipment, waiting the Firmware updation. Next mail from us is your tracking No. Ε για να δούμε... Edited January 30, 2013 by Minko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Θέλω να πάρω το ainol novo hero I k λέω να το πάρω απο το Geekbying http://www.geekbuying.com/item/Ainol-NOVO10-Hero-10-1-inch-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-IPS-Screen-1280-800-AML8726-M6-1G-RAM-16GB-312498.html Με singapore post το στέλνει?Προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους στο chat αλλα δεν είναι ποτέ online...Eίναι οκ για αγορά απο εκεί?Eπίσης το LIGHTAKE δεν το έχει πεί κανένας,πουλάει και αυτό tablets. http://lightake.com/detail.do/sku.Ainol_NOVO10_Hero_Dual_Core_10.1_inch_Android_4.1_Tablet_PC_1GB_16GB___Black-59366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 banggood φαίνεται να το έχει αλλά μίλα μαζί τους τωρα λεει Temporary Out Of Stock. εστειλα μηνυμα να ρωτησω και περιμενω... Καποιο αλλο μαγαζι εχει κανεις να προτεινει;;;;;;;; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φίλε μην τα κόψεις!! Είναι ειδικά για οθόνες αφής, τα γκρι σημεία έχουν θερμικό υλικό που πιάνεις στις capacitive οθόνες! και τα γάντια είναι καλής ποιότητας χαχαχ οχι δεν τα έκοψα...τα άφησα μέσα στο σακουλάκι τους όπως ήταν και τα έβαλα σε ένα συρτάρι, για να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα και απλά σκέφτηκα οτι ήταν δώρο! Ελπίζω να μην μας κάνει τόοοσο κρύο που να χρειαστεί να τα φορέσω :ninja:, εύχαριστώ πάντως όλους για την άμεση απάντηση και το ενδιαφέρον! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Θέλω να πάρω το ainol novo hero I k λέω να το πάρω απο το Geekbying http://www.geekbuying.com/item/Ainol-NOVO10-Hero-10-1-inch-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-IPS-Screen-1280-800-AML8726-M6-1G-RAM-16GB-312498.html Με singapore post το στέλνει?Προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους στο chat αλλα δεν είναι ποτέ online...Eίναι οκ για αγορά απο εκεί?Eπίσης το LIGHTAKE δεν το έχει πεί κανένας,πουλάει και αυτό tablets. http://lightake.com/detail.do/sku.Ainol_NOVO10_Hero_Dual_Core_10.1_inch_Android_4.1_Tablet_PC_1GB_16GB___Black-59366 απο γκεεκ παραγγηλα και εγω ainol novo hero 10.1 22/1 στις 24/1 ηταν σιγκαπουρι και απο 26/1 πεταει υπερποντια και ακομα το περιμενω φιλος πηρε και αυτος απο εκει 14/1 παρελαβε 28/1 και ειναι σουπερ το εργαλειο καλητερα να τους στηλεις e-mail απαντανε την επομενη μερα εγω μια χαρα συννενοηθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τωρα λεει Temporary Out Of Stock. εστειλα μηνυμα να ρωτησω και περιμενω... Καποιο αλλο μαγαζι εχει κανεις να προτεινει;;;;;;;; Σταμάτησε η παραγωγή του fire. Δες εδώ, έστειλα μήνυμα και ηταν οι μονοι που μου παν ότι έχουν λίγα σε στοκ http://www.aliexpress.com/item/Ainol-novo-7-Fire-Flame-7-IPS-Capacitive-screen-Dual-Core-Tablet-PC-Amlogic-8726-1/647962063.html Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 απο γκεεκ παραγγηλα και εγω ainol novo hero 10.1 22/1 στις 24/1 ηταν σιγκαπουρι και απο 26/1 πεταει υπερποντια και ακομα το περιμενω φιλος πηρε και αυτος απο εκει 14/1 παρελαβε 28/1 και ειναι σουπερ το εργαλειο καλητερα να τους στηλεις e-mail απαντανε την επομενη μερα εγω μια χαρα συννενοηθηκα Αρα με singapore post το στέλνει.Ωραία αυτό ήθελα να μάθω βασικά.Στο service@geekbyuing εστειλες ή offline message στο chat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts