Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς, η κατάσταση με τα ΕΛ.ΤΑ είναι προβληματική ακόμα και σε επίπεδο τοπικών υπηρεσιών.

Στην περίπτωσή μου (διαμένω Χίο), παρατηρείται το εξής: από τη στιγμή που το αντικείμενο φανεί στο ΚΔ Αεροδρομίου, την επόμενη ημέρα είναι εδώ στο ΚΔ Χίου, εκτός εάν εμφανισθεί Παρασκευή οπότε έρχεται Κυριακή. Όμως - και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω - από τη στιγμή που το πακέτο φθάσει στο ΚΔ Χίου, ο διανομέας το παίρνει μαζί του, περνάει από τη διεύθυνση παράδοσης και αφήνει ειδοποίηση (!) για το πακέτο ώστε αυτό να παραληφθεί από το κατάστημα στην πόλη την ΕΠΟΜΕΝΗ ημέρα (μετά τις 10πμ). Κατά τη φάση αυτή - πριν την επόμενη ημέρα - το δέμα φαίνεται στο online σύστημα ως "προς παράδοση" (αλλά μπορεί και να μη φανεί καθόλου). Το παράλογο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ενώ το έχει μαζί του, δεν το παραδίδει αλλά αφήνει ειδοποίηση, το πακέτο επιστρέφει ξανά στο ΚΔ για να προωθηθεί στο κατάστημα και καθυστερεί ακόμα μια ημέρα. Και μιλάμε ότι είναι μονοκατοικία, με άτομα που βρίσκονται όλο το πρωί εκεί (είναι και το γραφείο μου, άρα είμαι και εγώ εδώ), δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην υπάρχει κάποιος να το παραλάβει.

Προσπάθησα και εγώ να μάθω εάν μπορώ να παραλάβω το δέμα από το ΚΔ με την ειδοποίηση και την ταυτότητά μου ΣΗΜΕΡΑ και η απάντηση ουσιαστικά ήταν όχι, ενώ έγινα μπαλάκι μεταξύ ΚΔ και καταστήματος (τα κλασσικά, δώστε μας τον αριθμό, πως λέγεστε, ξαναπάρτε μας κ.λπ). Ποια λογική έχει να παίρνει ένα δέμα κάποιος για παράδοση, να μη το παραδίδει, να αφήνει ειδοποίηση και ουσιαστικά το δέμα να πρέπει να επιστρέψει αυτομάτως στο κατάστημα για να παραδοθεί την επομένη;

Εάν για κάτι τόσο απλό γίνεται τέτοια διαδικασία, δε μου προκαλεί καμία εντύπωση το να καθυστερήσει κάποιος να παραλάβει κάτι, μόνο και μόνο επειδή το αντικείμενο "κόβει βόλτες" γύρω-γύρω ή βρίσκεται παρατημένο σε κάποια αποθήκη.

Ακου τι θα κανεις ενα πρωι που θα περναει ο ταχυδρομος θα εισαι εκει,θα μιλησεται και θα του γνωρισεις τα ατομα που θα παραλαμβανουν και θα υπογραφουν αντι για σενα.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[...]

Αρκετές πωλήσεις κάνουν και κάποιοι πωλητές από το aliexpress (κινέζικο ebay). Έχουν αναφερθεί πάρα πολλά κακά και θα απέφευγα ακόμη και τους μεγαλύτερους.

ξέρω μεγάλα καταστήματα στο aliexpress με καλύτερες υπηρεσίες κι επικοινωνία από άλλους με δικιά τους σελίδα, και σίγουρα τα προτιμώ κι έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος

Με βάση την εμπειρία σας, με swisspost πόσο χρόνο κάνει ένα δέμα να έρθει;

Καλά δεν διαβάζεις λίγο πιο πάνω;

Και εγώ και άλλοι, περιμένουμε κοντά 2 μήνες δέματα που στάλθηκαν από το cube-tablet με swiss post. Το πότε τελικά θα φτάσουν και αν θα φτάσουν ποτέ, είναι άγνωστο.

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4505589#post4505589

και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4505656#post4505656

Να αποφύγεις με κάθε τρόπο την swiss post. Αν ο πωλητής δεν δέχεται άλλο τρόπο αποστολής τότε να αγοράσεις από αλλού.

Η πρώτη μου εμπειρία, από ainol-novo (Η ίδια εταιρία έχει και το cube-tablet)

2012-12-17 18:16	ITM_EXP_10 Mailed, Location:Swiss Post SINGAPORE
2012-12-17 18:16	ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2012-12-17 18:16	ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2012-12-17 18:17	ITM_EXP_65 Departed transit country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2012-12-17 18:17	ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2012-12-20 19:36	ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country, Location:CH-8010 Zürich 1
2012-12-20 19:38	ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country, Location:CH-8010 Zürich 1
2013-01-03 00:04	Αντικείμενα σε Συσκευασία, Location:ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ο τυχερότερος πρέπει να μουν

Η δεύτερη εμπειρία μου

2013-01-03 18:34	ITM_EXP_10 Mailed, Location:Swiss Post SINGAPORE
2013-01-03 18:34	ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2013-01-03 18:34	ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE

Ακόμη περιμένω.

Γενικά, μακρυά από swiss post

Η δεύτερη εμπειρία μου

2013-01-03 18:34	ITM_EXP_10 Mailed, Location:Swiss Post SINGAPORE
2013-01-03 18:34	ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE
2013-01-03 18:34	ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country, Location:Swiss Post SINGAPORE

Ακόμη περιμένω.

Γενικά, μακρυά από swiss post

Δηλαδή το δέμα του gerstavros2 βρίσκεται στη Ζυρίχη από τις 3-4 Ιανουαρίου. Μέσα σε ένα σάκο που δεν ανοίγει γιατί η αποστολή είναι β' προτεραιότητας. Καί όταν κάποτε ανοίξει και σταλεί στη Αθήνα, θα περιμένει κι εδώ ακόμη περισσότερο.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Θα ήταν καλύτερα να πας σε ένα καλό 2 πύρινο παρά σε ενα αργό τετραπυρινο,που ειναι χειρότερο και από τα διπύρηνα...

τι εννοεις αργο; καθως βλεπω να ειναι στο 1.5GHz ο επεξεργαστης..

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Δυστυχώς έχει γίνει ήδη παραγγελία από ainol-novo.com ....

12/01 έγινε...

Date Time Event Processed by Notes

Tue 15.01.2013 17:22 Mailed Swiss Post SINGAPORE

Tue 15.01.2013 17:22 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE

Tue 15.01.2013 17:22 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE

Tue 15.01.2013 17:23 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE

Tue 15.01.2013 17:23 Departure from border point of origin country

Έχουν γραφτεί πάντως αρκετά.

οπως;

ξερουμε κατι συγκεκριμενο πανω σε αυτο;

Δηλαδή το δέμα του gerstavros2 βρίσκεται στη Ζυρίχη από τις 3-4 Ιανουαρίου. Μέσα σε ένα σάκο που δεν ανοίγει γιατί η αποστολή είναι β' προτεραιότητας. Καί όταν κάποτε ανοίξει και σταλεί στη Αθήνα, θα περιμένει κι εδώ ακόμη περισσότερο.

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Σύμφωνα με το τρακινγκ, δεν έχει καταγραφτεί στη ζυρίχη. Δεν ξέρω αν ειναι β προτεραιότητας, η αγορά είναι από άλλο κατάστημα, όχι ainol-novo, cube-tablet κλπ

Στα ίδια λεφτά καλύτερα να παρεις ενα διπύρηνο, θα χει καλύτερα χαρακτηριστικά και οθόνη, και καλύτερη αυτονομία

Σύμφωνα με το τρακινγκ, δεν έχει καταγραφτεί στη ζυρίχη. Δεν ξέρω αν ειναι β προτεραιότητας, η αγορά είναι από άλλο κατάστημα, όχι ainol-novo, cube-tablet κλπ

Το δέμα σου έφυγε αεροπορικώς στις 3-1 για Ζυρίχη. Εσύ που λες να βρίσκεται; Στον αέρα; Στη Ζυρίχη είναι μέσα σε ένα σάκο που δεν τον ανοίγουνε.

Θα δεις ότι την ίδια μέρα που θα ανοιχτεί ο σάκος και θα καταγραφεί στη Ζυρίχη, θα πάρει και το δρόμο για την Αθήνα. Για να ξεκινήσει η νέα αναμονή.

Δυστυχώς έτσι είναι. Εμένα τουλάχιστον, τα ΕΛΤΑ μου επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά, ότι το δέμα μου είναι στην Αθήνα από 1-1 (29-12 γράφει το SAO αλλά είναι και η πρωτοχρονιά στη μέση). Μέσα σε ένα κλειστό σάκο στο αεροδρόμιο. Και το πότε θα ανοίξει ο σάκος για να καταγραφεί και να φανεί στο tracking των ΕΛΤΑ, είναι άγνωστο.

ασε τα υπολοιπα: RK3066, Exynos Quad or A31

Στα ίδια λεφτά καλύτερα να παρεις ενα διπύρηνο, θα χει καλύτερα χαρακτηριστικά και οθόνη, και καλύτερη αυτονομία

το Ainol NOVO 7 Fire (Flame) εχει πιο μεγαλη μπαταρια (5000) και bluetooth.. τωρα οθονη, αναλυσεις και τα σχετικα ειναι ιδια..

Δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής,το ταβλετ αυτό έχει το μαύρο του το χάλι GPU...

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

το Ainol NOVO 7 Fire (Flame) εχει πιο μεγαλη μπαταρια (5000) και bluetooth.. τωρα οθονη, αναλυσεις και τα σχετικα ειναι ιδια..

Bluetooth, καλύτερη μπαταρία, καλύτερα υλικά και σίγουρα ποιοτητα κατασκευής, καλύτερη κάμερα, ενώ επιδόσεις επεξεργαστή και γραφικών σχεδόν ίδιες, κι ας είναι τετραπυρηνα. ΔΕΝ αξίζει το τετραπύρηνο, κι η αυτονομία του θα ειναι κακή

Λοιπον κυριοι επειδη ειδα και επαθα να βρω το δεμα μου και να το παρω εχοντας το παραγειλει απο 04/12/12 απο ainol - store.com αποφασισα να σας πω τι να κανεται για να το παρεται και εσεις.

Πρωτα απο ολα να ξερεται οτι το δεμα ειναι β προτεραιοτητας SAO και ας εχει Τ/Ν.

Δευτερον να ξερεται οτι τα ελτα δεν φερουν καμια ευθηνη για αυτην την καθυστερηση αντιθετος προσπαθουν να εξυπερετησουν

Λοιπον τα βηματα

1.σε κανα μηνα απο τοτε που θα τοδιωξουν απο το μαγαζι μεχρι να φτασει στην ζυριχη θα στειλεται ενα μηνυμα μεσα απο το επισημο σαιτ της swiis post και θα ρωτησεται με ποια πτηση εφυγε απο ζυριχη για αθηνα ο σακος.

2.θα περιμενεται περιπου 10 - 20 μερες για να το διωξουν οταν το δειτε στην Ζυριχη.

3.Οταν σας απαντησουν και εχεται τον αριθμο αποστολης της πτησης τοτε.

4.Παιρνεται τηλεφωνο στις αποθηκες του κεντρου διανομης στο αεροδρομιο 2103538161 ζηταται τον υπευθηνο και μιλατε μαζι του για το ποσο εχει καθυστερησει το δεμα.

5.Επειδη στην ελλαδα ειμαστε ακομα ανθρωποι ο υπευθηνος θα ενδιαφερθει και θα προσπαθηση να το βρει ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ με swiiss post γιατι το δεμα σας ειναι β διαλογης ΣΑΟ εαν μενεται Αθηνα ισως σας πουνε να πατε απο εκει να το βρειτε.Εαν εισται απο επαρχια ισως (συγουρα θα ψαξουν αυτοι για εσας) επαναλαμβανω χωρις να ειναι υποχρεωμενοι.

Γιατι πρεπει πρωτα να τελειωσουν τα Α προτερεωτητας και μετα να ασχοληθουν με τα β.........(λογικο αφου καποιος πληρωνει για Α να εχει προτερεοτητα)

6.Σε ολοι αυτην την διαρκεια και την αναμονη καντε dispute sto paypal kai sta kapakia eskalate και ζητηστε εαν οχι ολο το ποσο αλλα μερους αυτου να σας επιστραφει ,γιατι σε 2 μηνες το ταμπλετ που θα ερθει θα ειναι σίγουρα παλιο και δεν μπορείς να πληρώνεις 20$+ αποστολη και οι κόπροι να το στελνουν Β προτεραιότητας.

να προσθεσω επισης οτι οι κοπροι μου διαβεβαιωσαν μεσα στο σαιτ τους οτι το δεμα θα κανει 12 με 18 μερες να ερθει........

Ελπιζω να βοηθησα και να σας πω οτι το ταχυδρομειο μας ειναι απο τα καλητερα και πραγματικα οι ανθρωποι εκει κανουν οτι μπορουνε κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Αυτα τα λιγα σε 1-2 μερες θα ερθει και το ταμπλετ που το εχω πληρωμενο απο 04/12/12

και δημοσια θελω να ευχαριστησω το ταχυδρομειο για την εξυπηρετηση (μεχρι τηλ στο κινητο με πηραν FORZA ELTA........)

Edited by sili

ΟΚ, καλα εκανα και παραγγειλα Fire τοτε..

να ρωτησω.. απο το http://www.dx.com εχει παρει κανεις ταμπλετ; το μαγαζι ειναι καλο και εχω παρει καποια πραγματα κατα καιρους, με δωρεαν αποστολη που αργει πολυ βεβαια..

Με τα ταμπλετ δεν ξερω τι γινεται και πως τα στελνουν..

Παιδιά θέλω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal από το merimobiles,αλλά θέλω να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω τελωνείο!

Παιδιά θέλω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal από το merimobiles,αλλά θέλω να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω τελωνείο!

να πληρωσεις απλη αποστολη και ας αργησει λιγο μοκρυα απο dhl feedex κτλ

να πληρωσεις απλη αποστολη και ας αργησει λιγο μοκρυα απο dhl feedex κτλ

Singapore post θα επιλέξεις. Γενικά με συστημένο ταχυδρομείο και EMS δεν πληρώνεις τίποτα στο τελωνείο

Ενα ταμπλετ ειπα να αγορασω και εγω και μου το βγαλατε μουφα(καλα κανετε,μην κανουμε και σαπιες αγορες:p).Τι λετε γι'αυτο;http://www.merimobiles.com/cube-u23gt-ice-dual-core-rk3066-8-inch-1024-768-with-android4-0-4-16gb-1-6ghz-hdmi_p/meri5756.htm

Το site ειναι καλο απ΄οτι διαβασα σε προηγουμενα σχολια,μενει να ακουσω καποια σχολια και να βαλω πλωρη σιγα σιγα.

Ενα ταμπλετ ειπα να αγορασω και εγω και μου το βγαλατε μουφα(καλα κανετε,μην κανουμε και σαπιες αγορες:p).Τι λετε γι'αυτο;http://www.merimobiles.com/cube-u23gt-ice-dual-core-rk3066-8-inch-1024-768-with-android4-0-4-16gb-1-6ghz-hdmi_p/meri5756.htm

Το site ειναι καλο απ΄οτι διαβασα σε προηγουμενα σχολια,μενει να ακουσω καποια σχολια και να βαλω πλωρη σιγα σιγα.

πολύ καλό το U23GT

Απλό ταχυδρομείο (το τζάμπα). Με κούριερ περνάει πάντα από τελωνείο.

Εμένα μου έφτασε δέμα με απλό ταχυδρομείο (China Post) από το merimobiles, σε 15 μέρες από την αποστολή (20 μέρες από την παραγγελία. Αν το έχουν διαθέσιμο αυτό που θες να αγοράσεις και το στείλουν άμεσα, σε 2-3 εβδομάδες θα το έχεις.

Να προσέξεις τη διαθεσιμότητα γιατί αυτοί δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να σου πουν ότι δεν το έχουν και εσύ θα περιμένεις.

Να ξέρεις ότι η ημερομηνία αποστολής δεν είναι όταν σου δίνουν tracking number αλλά όταν πραγματικά το πάνε στο ταχυδρομείο. Η πραγματική ημερομηνία αποστολής θα φανεί στις μηχανές αναζήτησης (sao κλπ).

πολύ καλό το U23GT

Υπερβολικά βαρύ όμως 880γρ τα βρίσκω πολλά,και με ίσως λίγο μικρής διάρκειας μπαταρία,από ότι είδα του δίνει 5 ώρες.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Υπερβολικά βαρύ όμως 880γρ τα βρίσκω πολλά,και με ίσως λίγο μικρής διάρκειας μπαταρία,από ότι είδα του δίνει 5 ώρες.

χαχα, προς θεού. 450gr είναι, έχουν κάνει λάθος, ή γράψαν το βαρους του πακέτου συνολικά.

Η μπαταρία είναι αρκετά καλή, 4500mAh, 5 ώρες βιντεο είναι τέλεια