Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να προσθέσω και εγώ ότι υπάρχουν Αγγλικά στο 17Track.net:

http://www.17track.net/IndexEn.html

θα δοκιμάσω και τα παραπάνω δεν τα ήξερα!! Thank for the info!!!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To china post πάντα καθυστερεί στην ενημέρωση του tracking

Για tracking πάμε στα παρακάτω, με αγγλικά, ώστε να καταλαβαίνουμε κι όλας:p

http://globalshippingtracking.ebay.com/shippinghub/ship.jsp

http://www.track-chinapost.com/

ή για singpost που ναι η συνηθισμένη και γρήγορη επιλογή κατευθείαν εδώ http://www.singpost.com/ και πατάμε track item αριστερά

no results... :lol: Το πακέτο φάντασμα! :ninja:

το μόνο αποτέλεσμα που παίρνω είναι από το 17track.net κι αυτό είναι στα κινέζικα (ακόμα και στην αγγλική έκδοση... :rolleyes: )

no results... :lol: Το πακέτο φάντασμα! :ninja:

το μόνο αποτέλεσμα που παίρνω είναι από το 17track.net κι αυτό είναι στα κινέζικα (ακόμα και στην αγγλική έκδοση... :rolleyes: )

θα πάρει λίγες μέρες να εμφανιστεί. αν περάσουν 5 μερες και δεν εχεις πληροφοριες τότε επικοινωνησε με το καταστημα

Το iPadAlternative.com δημοσίευσε μια λίστα με τα tablets που διαθέτει αυτή τη στιγμή και τα οποία έχουν περάσει κάποια στοιχειώδη test αξιοπιστίας: http://www.tabletsdroid.com/forum/discussion/47960/live-tablet-availability#Item_1

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το ipadalternative.com; Έχω παραγγείλει το hyundai hold x (αγορά με paypal) από τις 3/11 και ακόμα το status είναι payment accepted. Μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους μόνο μέσω chat την Παρασκευή 9/11 όπου μου είπαν ότι θα σταλεί σε 48 ώρες. Από τότε δεν έχουν απαντήσει σε κανένα mail μου (έχω στείλει 5) ούτε έχει αλλάξει το status? Τραγική αντιμετώπιση. Ήξερα ότι αγοράζοντας από κινεζικο site θα είχα κάποια θέματα αλλά δεν περίμενα οτι ούτε στα mail μου δεν θα απαντάνε. Απαράδεκτοι.

Τι προτείνετε να κάνω; Να ξεκινήσω dispute μεσω paypal;

Άσχετο: Για το hold x έχει κανείς άποψη; Το πήρα χωρίς να το πολυψάξω...

Έμπλεξες, το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουν stock. Γενικά το ipadalternative αν και δημοφιλές, είναι και ακριβό και αναξιόπιστο τελευταία. Όσο για το hyundai hold x δεν το ξέρω αλλά το rock x της ίδιας εταιρίας ειναι πολύ καλό και ποιοτικό

Έμπλεξες, το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχουν stock. Γενικά το ipadalternative αν και δημοφιλές, είναι και ακριβό και αναξιόπιστο τελευταία. Όσο για το hyundai hold x δεν το ξέρω αλλά το rock x της ίδιας εταιρίας ειναι πολύ καλό και ποιοτικό

Χωρίς να θέλω να τρομάξω τον φίλο, η συμπεριφορά αυτή θυμίζει τη δική μου περίπτωση με την παραγγελια του Aurora2. Πολλές μέρες αναμονή με το ίδιο status για να μου πούνε στο τέλος ότι υπήρχαν καμμένα pixel και OOPS τελείωσαν και τα κομμάτια. Πιθανολογώ ότι θα σου προτείνουν κάποιο άλλο, αντίστοιχων χαρακτηριστικών προϊόν, μόνο που ακριβώς στα ίδια λεφτά δεν υπάρχει κάτι (επειδή το hold είναι λίγο ακριβότερο). Κάνε λίγη υπομονή ακόμα, αλλά πίεσέ τους με μηνύματα (φαντάζομαι έχεις κάνει account).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έχω καμία επικοινωνία μαζί τους. Αυτό με έχει εκνευρίσει περισσότερο. Γι' αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικότερο και αν κα΄ποιος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους τις τελευταίες μέρες.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έχω καμία επικοινωνία μαζί τους. Αυτό με έχει εκνευρίσει περισσότερο. Γι' αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικότερο και αν κα΄ποιος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους τις τελευταίες μέρες.

Εγώ ειχα ξεκινήσει επικοινωνία. Όταν είδα ότι το status μου είχε κολλήσει ξαναρώτησα. Όταν καθυστέρησαν να απαντήσουν πίεσα λίγο περισσότερο και απάντησαν αμεσως και πρότειναν αντικατάσταση με άλλο tablet. Γι'αυτό σου είπα να επιμείνεις, ίσως ανεβάζοντας κιόλας τον τόνο.

Σου προτείνω να γραφτείς και να έρθεις σε επαφή μαζί τους, μέσω του tabletsdroid.com forum. Είναι το 'επίσημο' support forum τους και - απ'ότι βλέπω - απαντούν κανονικά εκεί.

Άνοιξε ένα νέο νήμα εκεί, ανέφερε τον αριθμό παραγγελίας σου και λογικά θα πάρεις απάντηση.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινεζικο tablet αλλα θελω μια βοηθεια.. ψαχνω tablet που να μπορει να σηκωσει παιχνιδια του τυπου asphalt 7 κτλπ... καποια προταση? (και απο οικονομικης πλευρας κατι καλο :P )

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινεζικο tablet αλλα θελω μια βοηθεια.. ψαχνω tablet που να μπορει να σηκωσει παιχνιδια του τυπου asphalt 7 κτλπ... καποια προταση? (και απο οικονομικης πλευρας κατι καλο :P )
Πόσες ίντσες? Το Cube U30gt και τα αντίστοιχων χαρακτιριστικών τάμπλετ είναι μια χαρά σε επιδόσεις σε παιχνιδια

Παιδιά εγώ παράγγειλα για πρώτη φορά απο το Ipadalternative.com

το PiPo U1 συγκεκριμένα 5 Νοεμβρίου δευτέρα βράδυ.. τετάρτη πρώι έγινε

shipped και απο εχθές μου το εμφάνισε στα elta track δηλαδή κομπλέ καταστάσεις..

οπότε δε πιστεύω πως υπάρχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας απο μεριά τους..

Λογικά και αύριο θα το έχω η τη Παρασκευή.. μου έβγαλε μόλις αυτό:

Wed Nov 14 2012 23:42:15 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB)

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Θα έρθει λογικά ε ?

[...]

Wed Nov 14 2012 23:42:15 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB)

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θα έρθει λογικά ε ?

θα σου έρθει ειδοποιητήριο και θα πας να το παρεις λογικά

Λες αύριο η μεθαύριο.. η απο Δευτέρα....

Λογικά για να έφτασε θεσσ/νικη.. είμαι κι απο θεσσ/νικη.. θέλω να πιστεύω ότι

αύριο θα δώ κάτι στο γραμματοκιβωτιο :cry:

Λες αύριο η μεθαύριο.. η απο Δευτέρα....

Λογικά για να έφτασε θεσσ/νικη.. είμαι κι απο θεσσ/νικη.. θέλω να πιστεύω ότι

αύριο θα δώ κάτι στο γραμματοκιβωτιο :cry:

κοίτα, εγώ όταν βλέπω ότι έτοιμο για παραλαβή στο tracking site, πηγαίνω με το tracking number στο καταστημα των ελτα και το παίρνω χωρίς να περιμένω να ρθει το ειδοποιητήριο, το οποίο συνήθως αργεί, ενώ μου χε τύχει και να μην ερθει καν παλιότερα

Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια χρηστών τους τελευταίους 1-2 μήνες θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ipadalternative ειναι αναξιόπιστο και πάντως όχι πιο αξιόπιστο από τα περισσότερα κινέζικα μαγαζιά. Και μέσα βάζω και κάτι απίθανα μαγαζιά στο aliexpress. Ίδιο είναι, και από αυτά που διαβάζω τελευταία, ίσως είναι και χειρότερο.

Το μόνο που σώζει το ipadalternative (και κάνει κάποιους να συνεχίζουν να το διαφημίζουν) είναι ότι χρησιμοποιεί στις αποστολές του την Singapore Post που έχει πολύ χαμηλή τιμή και πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης. Καμμία σύγκριση με την ακριβή EMS ή την πολύ αργή China Post που χρησιμοποιούν οι άλλοι. Κι έτσι συνεχίζει να μένει στον αφρό.

Δες εδώ τη δικιά μου εμπειρία από το ipadalternative . Διάβασε όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις που έμπλεξες.

Μήπως η λύση είναι να τους ενημερώσεις κι εσύ ότι θα κοινοποιήσεις το πρόβλήμά σου μαζί τους; Να πάρεις τα λεφτά σου πίσω μια ώρα αρχήτερα τουλάχιστον.

Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια χρηστών τους τελευταίους 1-2 μήνες θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ipadalternative ειναι αναξιόπιστο και πάντως όχι πιο αξιόπιστο από τα περισσότερα κινέζικα μαγαζιά. Και μέσα βάζω και κάτι απίθανα μαγαζιά στο aliexpress. Ίδιο είναι, και από αυτά που διαβάζω τελευταία, ίσως είναι και χειρότερο.

Το μόνο που σώζει το ipadalternative (και κάνει κάποιους να συνεχίζουν να το διαφημίζουν) είναι ότι χρησιμοποιεί στις αποστολές του την Singapore Post που έχει πολύ χαμηλή τιμή και πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης. Καμμία σύγκριση με την ακριβή EMS ή την πολύ αργή China Post που χρησιμοποιούν οι άλλοι. Κι έτσι συνεχίζει να μένει στον αφρό.

Δες εδώ τη δικιά μου εμπειρία από το ipadalternative . Διάβασε όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις που έμπλεξες.

Μήπως η λύση είναι να τους ενημερώσεις κι εσύ ότι θα κοινοποιήσεις το πρόβλήμά σου μαζί τους; Να πάρεις τα λεφτά σου πίσω μια ώρα αρχήτερα τουλάχιστον.

Τα περισσότερα σοβαρά κινέζικα μαγαζιά έχουν επιλογή για Singapore Post, και μαλιστα προεπιλεγμένη. Κι έχουν και χαμηλότερες τιμές και φαίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση απ το ipadalternative. Άρα τίποτα απολύτως δεν σώζει το ipadalternative

Εδώ είναι μια λίστα με μαγαζιά για tablets που χω χρησιποιήσει κι έχω θετική εμπειρία

pandawill.com

merimobiles.com

fastcardtech.com

vopmart.com

hotmid.com

-1 για το ipadalternatives...πληρωθήκαν μέσω paypal απο τις 08/11 και ακόμη τίποτα ... Μήπως να ακυρώσω και να ζητήσω refund ???

Το μόνο που με κρατάει είναι μην τυχόν και πληρώσω τελωνείο με τις υπόλοιπες που γράφεις πχ pandawill ...

η αγορά είναι 180 ευρώ

http://www.focalprice.com/CE0176X/E680_7_Android_404_MTK6575_10GHz_Tablet_PC_with_Dual_Card_Dual.html?Currency=EUR#.UKTEqofZZf0

Ρε παιδια μια χαρη. Ρίξτε μια ματια σε αυτο το σιτε και πειτε λιγο αποψεις. Αυτο το tablet που εχω ποσταρει ειναι και τηλεφωνο? Παιζει να ειναι τρελη μουφα ή οχι? Αξιζει να το παραγγειλω?

Ευχαριστω πολυ

Εχω αγοράσει απο το focalprice και δεν ειχα θέμα .. αυτό που βλέπεις δεν είναι ΚΑΙ τηλέφωνο ... το 3g που είδες είναι μόνο για ιντερνετ μέσω sim κάρτας .. Δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο για αγορές πάνω απο 100 ευρώ ..

Ρε παιδιά στο elta track με βγάζει:

Wed Nov 14 2012 01:07:48 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Wed Nov 14 2012 01:12:08 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

Wed Nov 14 2012 23:42:15 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Thu Nov 15 2012 03:37:57 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή Συσκευασίας

Thu Nov 15 2012 06:30:17 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

Παραλαβή Συσκευασίας

Thu Nov 15 2012 06:35:46 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

Thu Nov 15 2012 08:13:38 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

Προς Επίδοση

Thu Nov 15 2012 09:31:14 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` `

`

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

και πάω κάτω και βλέπω ότι έχει έρθει το ειδοποιητηριο και φευγω κατευθειαν για ΕΛΤΑ και με λενε να περασω αυριο... η απο Δευτέρα... τι γίνεται? δν έχει ερθει ακομα και πως μου ηρθε ειδοποιητηριο...