Jump to content

Blackberry PlayBook

Te_salat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελος, Προσωπικά δεν ακουσα οτι δεν θα αναβαθμιστεί σε 10. Αν καποιος εχει επίσημη ανακοίνωση ας την αναρτήσει.

Για να λεμε και του στραβού το δίκιο, ναι.

http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/blackberry-playbook-will-definitely-be-upgraded-to-bb10-1128459

Back In Black

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άχρηστο δεν είναι ...ίσως ήταν υπερβολικός ο όρος. Άχρηστο με την έννοια όμως ότι κουβαλάει πολύ καλά specs σε ένα software που χωλαίνει. Όσο για τις android εφαρμογές , απο όσο είχα ψάξει λίγο - διορθώστε με - χρειάζεται μια διαδικασία για να περαστούν και όχι φυσικά μέσω bb appworld.

Τέλος όντως γίνεται λόγος ότι τελικά θα έρθει η ΒΒ10. Άλλα το πότε δεν είπαν...:rolleyes:

Φιλικά

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Καλησπέρα! Χρειάζομαι για μια ακόμη φορά τη βοήθειά σας!

Έμεινα από μπαταρία και τώρα δεν φορτίζει. Για την ακρίβεια παρουσιάζει το πρόβλημα που περιγράφεται παρακάτω (Ανάβει κόκκινο για περίπου δεκα δευτερόλεπτα, μετά αναβοσβήνει πράσινο πέντε φορές και μετά σβήνει πάλι). Την λύση που προτείνεται εδώ την έχει δοκιμάσει κανένας; Έχετε κάποια άλλη ιδέα; Θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Solution:

*Press Start Button

*As you press the start button, quickly insert then pull-out USB stock Playbook Charger off the USB port (less then a second with each start button press + insert/pull-out)

*Playbooks USB port can be damaged over-time, so wiggle the USB stock Charger while performing the Start Button + Insert/Pull-out method.

***I did this at least 5-7 times***

*Perform steps continuously until Red LED light turns on for 8-10 seconds and then the green/orange flashing LED indicator 5x.

*Once this happens, leave playbook alone for at least 2-3 hrs.

***While waiting, make sure you try and press the start button once again to see if the playbook is finally receiving the good 'ol electro-juices-s-s-s by observing the same Red LED light turning on for 8-10 seconds then green/orange flashing LED indicator 5x. This means you've finally done-did-it.***

*After 2-3 hrs of waiting, un-plug the USB stock Charger then perform Hard Reset (Start+ Vol Up/Down) and wait for about 10-15 seconds.

***Warning, if you dont wait 2-3 hrs before pulling the USB stock Charger, you will be stuck back to a dead Playbook once again and going to have to start all over.***

*Wait for the Red LED to turn back on and the RED DEAD BATTERY ICON with the BOLT should pop up on the screen.

*The oscillating green lights should initiate showing signs of your playbook finally drankin' sum juices LOL!

*Make sure you now wait for another 2-3 hrs until the playbook starts up by its own along with the low battery sound indicator.

*From here, you have the option to leave the playbook on while it charges or turn it off and having a higher rate of charge.

Σε εμένα όταν έτυχε που ξελιγωθηκε από μπαταρία και δεν αναβε, έκανα αυτό που ειχα διαβάσει στο CB. Πατησα παρατεταμενα για 20-30 δευτερόλεπτα το κουμπί του on/off, το αφησα γιαν5 δευτερόλεπτα και το ξαναπατησα και άναψε. Απλά. Δοκιμασε το δεν χανεις κατι.
BlackBerry Passport and a Playbook

Rapid Charger έχεις χρησιμοποιήσει? Στις περισσότερες φορές φταίει το micro usb. Με την μαγνητική επαφή που χρησιμοποιεί (3 pins) ο rapid charger λύνεται το πρόβλημα. Είχα προβλήματα φόρτισης πρόσφατα. Αγόρασα ένα rapid charger και τώρα μια χαρά.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Καλησπερα?καλημερα σε ολους!

Παρηγγειλα πριν λιγο Playbook στα 64MB (μου πηρε λιγο, αλλα το αποφασισα :p )

Ερχομαστε στην πρωτη απορια τωρα. Το bridge νομιζω γενικα εχω καταλαβει πως δουλευει, κατεβασα ηδη την εφαρμογη στο κινητο. Στα σχετικα αρθρα λεει οτι κινητο και tablet πρεπει να ειναι συνδεδεμενα μεσω bluetooth. Αυτο δε ριχνει πολυ τις μπαταριες τους; Συνδεση μεσω καλωδιου δε γινεται;

Σας ευχαριστω!

Καλησπερα?καλημερα σε ολους!

Παρηγγειλα πριν λιγο Playbook στα 64MB (μου πηρε λιγο, αλλα το αποφασισα :p )

Ερχομαστε στην πρωτη απορια τωρα. Το bridge νομιζω γενικα εχω καταλαβει πως δουλευει, κατεβασα ηδη την εφαρμογη στο κινητο. Στα σχετικα αρθρα λεει οτι κινητο και tablet πρεπει να ειναι συνδεδεμενα μεσω bluetooth. Αυτο δε ριχνει πολυ τις μπαταριες τους; Συνδεση μεσω καλωδιου δε γινεται;

Σας ευχαριστω!

Δεν ειχα παρατηρησει καποια σημαντικη μειωση μπαταριας οταν επαιζα με αυτο τον συνδυασμο. Σιγουρα παντως οταν πηγαινα σε επαγγελματικες παρουσιασεις τα ειχα και τα 2 πληρως φορτισμενα.

Με καλωδιο δεν γινεται συνδεση

Rapid Charger έχεις χρησιμοποιήσει? Στις περισσότερες φορές φταίει το micro usb. Με την μαγνητική επαφή που χρησιμοποιεί (3 pins) ο rapid charger λύνεται το πρόβλημα. Είχα προβλήματα φόρτισης πρόσφατα. Αγόρασα ένα rapid charger και τώρα μια χαρά.

Μάλλον είναι η τελευταία μου ελπίδα...αλλά δυστυχώς χρειάζομαι το playbook τη Δευτέρα και σε ελληνικά καταστήματα δεν βρήσκω τον rapid... Αν ξέρετε κανένα κατάστημα ή έστω και για μεταχειρισμένο Θεσ/νίκη μου λέτε. Ευχαριστώ πολύ

τι ειναι αυτο φιλε? δωσε φωτα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τι ειναι αυτο φιλε? δωσε φωτα

Πρόκειται για ταχυφορτιστή ο οποίος συνδέται μαγνητικά με τις 3 ακίδες δεξιά απο το Micro usb. Το φορτίζει πλήρως σε 2μιση ώρες.

Σε αυτό το βίντεο γίνεται μία παρουσίαση:

Εγώ έχω αγοράσει αυτόν: http://www.amazon.com/Blackberry-Rapid-Travel-Charger-Playbook/dp/B004XBZ728

Απο Ελληνικά μαγαζιά δεν βρήκα κάτι. Το ebay είναι γεμάτο. Οι τιμές παίζουν γύρω στα 25 ευρώ.

Πρόκειται για ταχυφορτιστή ο οποίος συνδέται μαγνητικά με τις 3 ακίδες δεξιά απο το Micro usb. Το φορτίζει πλήρως σε 2μιση ώρες.

Σε αυτό το βίντεο γίνεται μία παρουσίαση:

Εγώ έχω αγοράσει αυτόν: http://www.amazon.com/Blackberry-Rapid-Travel-Charger-Playbook/dp/B004XBZ728

Απο Ελληνικά μαγαζιά δεν βρήκα κάτι. Το ebay είναι γεμάτο. Οι τιμές παίζουν γύρω στα 25 ευρώ.

ωραιος! σε ευχαριστω πολυ!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Καλημερα! Παω να παραλαβω! :-D

Διαβασα σε καποιο forum οτι φορτιζει μονο ανοιχτο, όχι κλειστο. Οταν το παρω δεν πρεπει να κανει πληρη φορτιση κλειστο; θα το ανοιξω πρωτα;

Διαβασα σε καποιο forum οτι φορτιζει μονο ανοιχτο, όχι κλειστο. Οταν το παρω δεν πρεπει να κανει πληρη φορτιση κλειστο; θα το ανοιξω πρωτα;

Καλό θα ήταν να μην το αφήσεις να ξεφορτίσεις τελείως. Όσο αναφορά για την πρώτη φόρτιση, τίποτα το ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου. Απλά στην πρίζα ανοικτό ή κλειστό όπως επιθυμείς μέχρι να φορτίσει τελείως. Προτείνω την αγορά ταχυφορτιστή (δες παραπάνω ποστ) σαν πρώτη προτεραιότητα απο αξεσουάρ και καμιά προσευχή να πάρουμε την 10. :rolleyes: Καλορίζικο...

Φορτίζει κανονικά και κλειστό

"There's a story still unread"

Δεν είμαι κάτοχος playbook αλλά πρέπει να γίνω άμεσα μιας και κυκλοφόρησε η φήμη ότι σε μερικές εβδομάδες το bb10 θα έρθει και στο pb. Expansys ή σκρουτζομάγαζα λέτε ;

Δεν είμαι κάτοχος playbook αλλά πρέπει να γίνω άμεσα μιας και κυκλοφόρησε η φήμη ότι σε μερικές εβδομάδες το bb10 θα έρθει και στο pb. Expansys ή σκρουτζομάγαζα λέτε ;

Αν ήμουν σίγουρος ότι θα πάρει την 10, τότε θα αγόραζα σίγουρα την έκδοση Wifi + 4G LTE 64GB ( με καλύτερα specs απο το απλό εννοείται). Όπου το βρείς φθηνότερο, μια ματιά που έριξα για το 4G σε ελληνικό μαγαζί είναι πανάκριβο.

Καλημερα σε ολους! Σας γραφω απο το καινουριο μου παιχνιδι :D

Δεν εχω προλαβει ακομα να το χρησιμοποιησω πολυ, οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα. Απο τα μεχρι τωρα μπορω να πω οτι εχει η οθονη εχει το ιδανικο μεγεθος και βιντεακια που δοκιμασα παιζουν μια χαρα. Στο bridge οταν χρησιμοποιω το κινητο σαν τηλεκοντρολ η αποκριση δεν ειναι συνεχης και με χαλαει λιγο που δεν μπορω να γραψω ελληνικα χρησιμοποιωντας το qwerty πληκτρολογιο του κινητου (εκτος αν υπαρχει σχετικη ρυθμιση και δεν την εχω βρει ακομα)

Για τους φιλους που ρωτανε πιο πανω πώς μπορουν να γραψουν ελληνικα με το playbook, στις ρυθμισεις το πληκτρολογιο πρεπει να ειναι στο αυτοματο, οχι στο qwerty (δε θυμαμαι αν εχει απαντηθει)

Παιδιά, όπως και σε αρκετούς άλλους χρήστες που γνωρίζω έτσι και σε μένα σταματησε ο συγχρονισμός του calendar μεταξυ smartphone bb και playbook για λογαριασμό Google (gmail ).

Μιλάω για την native εφαρμογή του calendar, και οχι φυσικά μεσω bb bridge που φυσικά δουλεύει άψογα.

Αν κάποιος έχει λύσει αυτό το πρόβλημα, παρακαλώ για τη βοήθειά του.

Ευχαριστώ

BlackBerry Passport and a Playbook

• 3 weeks later...
καλημερα παιδια , πουλαμε ή περιμενουμε τελικα update?

Μάλλον πουλάμε,φίλε...Εγώ ήδη πήρα το samsung που έβγαλαν προσφορά τώρα στα 160...Δεν λέει χωρίς skype...και γενικότερα χωρίς σοβαρές αναβαθμίσεις...Έχει πόσο καιρό που στο blackberry world δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο...Μακάρι να τη δώσουν την αναβάθμιση αλλά σε λίγο θα κλείσουμε δυο χρόνια περιμένοντας...Γιατί και η 2 που έδωσαν πέρσι τον Φεβρουάριο ήταν πρόχειρη και υποτίθεται θα έβγαζαν αναβάθμιση.Μετά είπαν για την 10, μετά τα μάσησαν λίγο...άντε να δούμε...