Jump to content

Blackberry PlayBook

Te_salat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια , πουλαμε ή περιμενουμε τελικα update?

Και ποιος να το αγοράσει...δυστυχώς μέχρι να δώσουν αναβάθμιση θα πρέπει να μας αναβαθμισουν CPU & RAM. Κρίμα:wacko: γιατί όταν βγήκε ήταν όντως πολύ μπροστά.

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

bad news! κριμα γιατι ηταν αξιολογο αλλα δεν νομιζω οτι θα δωσουν αναβαθμιση πια...

samsung ποιο φιλε progressive?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μάλλον πουλάμε,φίλε...Εγώ ήδη πήρα το samsung που έβγαλαν προσφορά τώρα στα 160...Δεν λέει χωρίς skype...και γενικότερα χωρίς σοβαρές αναβαθμίσεις...Έχει πόσο καιρό που στο blackberry world δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο...Μακάρι να τη δώσουν την αναβάθμιση αλλά σε λίγο θα κλείσουμε δυο χρόνια περιμένοντας...Γιατί και η 2 που έδωσαν πέρσι τον Φεβρουάριο ήταν πρόχειρη και υποτίθεται θα έβγαζαν αναβάθμιση.Μετά είπαν για την 10, μετά τα μάσησαν λίγο...άντε να δούμε...

Αν το πουλήσεις, στειλε μου pm, ξέρω κόσμο που ενδιαφέρεται.

BlackBerry Passport and a Playbook

bad news! κριμα γιατι ηταν αξιολογο αλλα δεν νομιζω οτι θα δωσουν αναβαθμιση πια...

samsung ποιο φιλε progressive?

το samsung galaxy tab2 7 wifi. 160 το πουλανε διαφοροι. αν και ακουγεται οτι θα ερθει σε καλη τιμη το 3. Δεν κολλαει αν και καμια σχεση η ποιοτητα κατασκευης.σαν να ειναι ψευτικο μετα το playbook!απλα νομιζω οτι το λειτουργικο ειναι πολυ καλυτερο πλεον...

τουλαχιστον θα μπορουσανε να βρουν μια καλυτερη δικαιολογια

Σιγά σιγά έρχεται το τέλος...όχι μόνο για το playbook αλλά και για τις επόμενες συσκευές της Blackberry για smartphones & tablets. Προσωπικά σκεφτόμουν την αγορά Ζ10 αλλά τώρα με την καμία...Γιατί ίσως την ίδια τύχη συναντήσουν πολλές συσκευές της. Κρίμα. Οπότε ξεπούλαμε.........

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

καλες πωλησεις παιδια.....thread closed!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Σιγά σιγά έρχεται το τέλος...όχι μόνο για το playbook αλλά και για τις επόμενες συσκευές της Blackberry για smartphones & tablets. Προσωπικά σκεφτόμουν την αγορά Ζ10 αλλά τώρα με την καμία...Γιατί ίσως την ίδια τύχη συναντήσουν πολλές συσκευές της. Κρίμα. Οπότε ξεπούλαμε.........

και εμενα μαρεσουν οι νεες συσκευες της και με εχουν βαλει σε σκεψεις για ενδεχομενη αγορα.. ειδικα το z10. αλλα μετα απο αυτο ισως χασει γενικα απο τον κοσμο που την ακολουθουσε μιας και δεν ειναι τοσο μεγαλη πια στο να μπορει να "γραψει" "αναιμακτα" αρκετους καταναλωτες-χρηστες.. οποτε ισως οπως λες να πεσει τελικα..

τελος παντων.. μαλλον σε δυο πραγματα μπορουμε να ελπιζουμε μιας και εγω δεν θα το πουλησω γιατι κανει καλα τι δουλεια του, απλα θα ηθελα παραπανω πραγματα, αφου τα υποσχεθηκαν αρχικα κιολας.

1.ανοιγμα (απο την εταιρια) η σπασιμο του bootloader μπας και του περασουμε android

η

2. αφου τρεχει το bb10 dev alpha edition μηπως και η κοινοτητα κανει αργοτερα κανενα μαγικο..

How to install BB10 to your BlackBerry PlayBook

Edited by Dark_ds

150 euros ειναι καλα για το 64αρι?

150 euros ειναι καλα για το 64αρι?

πολλά είναι

100 είναι η καλύτερη τιμή...

Ξενέρωμα χωρίς ΒΒ10, μάλλον λόγω RAM αφού όλα τα κινητά της έχουν 2GB RAM.

αλλά μην ξεχνάτε είναι μία ταμπλέτα που κάνει την δουλειά της.....τουλάχτιστον εγώ αυτά που θέλω τα κάνω.....

Φυσικά με τα κολλήματά της.....

πολλά είναι

100 είναι η καλύτερη τιμή...

Ξενέρωμα χωρίς ΒΒ10, μάλλον λόγω RAM αφού όλα τα κινητά της έχουν 2GB RAM.

αλλά μην ξεχνάτε είναι μία ταμπλέτα που κάνει την δουλειά της.....τουλάχτιστον εγώ αυτά που θέλω τα κάνω.....

Φυσικά με τα κολλήματά της.....

100? το κρατω τοτε εστω με αυτα που εμεινε...

• 2 weeks later...

φίλος ενδιαφέρεται για το 64άρι. Για να διαβάζει ebooks, skype ιντερνετ, όχι παιχνίδια

1) Να το πάρει; Αν όχι τί να πάρει

2) Από που να το πάρει;

Edited by aegeanblue

1. οχι skype. Δεν υποστηρίζεται. Όλα τα άλλα τα κάνει μια χαρά.

2. Από όπου το βρει φθηνότερα.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

φίλος ενδιαφέρεται για το 64άρι. Για να διαβάζει ebooks, skype ιντερνετ, όχι παιχνίδια

1) Να το πάρει; Αν όχι τί να πάρει

2) Από που να το πάρει;

1. ας παρει καμια ταμπλετουλα 7-8" android

2. απο αγγελια μεταχειρισμενο , νομιζω εχει μια νεα τωρα στις αγγελιες με 140 ευρω

• 1 month later...
Καλησπερα το εχω βρει στα 80 ευρω το 16ρι αξιζει η αγορα του η οχι?Περνει εφαρμογες απο android?Ειναι καλο ταμπλετ?Δεν υποστηριζει ουτε σκυπε?Τι υποστηριζει τοτε?

Δεν θα στο προτείνα....Αν και καλή τιμή. Πέρνει εύκολα αρκετές εφαρμογές android αλλά πολλές φορές με διάφορα bugs. Εγω το δικό μου δεν το χρησιμοποιώ καν! Ίσως να το χρησιμοοιήσεις λίγο στην αρχή αλλά μετά θα το φάει το σκοτάδι της ντουλάπας....Καλύτερα κάποιο φθηνό tablet android

Δεν θα στο προτείνα....Αν και καλή τιμή. Πέρνει εύκολα αρκετές εφαρμογές android αλλά πολλές φορές με διάφορα bugs. Εγω το δικό μου δεν το χρησιμοποιώ καν! Ίσως να το χρησιμοοιήσεις λίγο στην αρχή αλλά μετά θα το φάει το σκοτάδι της ντουλάπας....Καλύτερα κάποιο φθηνό tablet android

Σευχαριστω παρα πολυ μαλλον με εσωσες απο μια λανθασμενη αγορα απο το λιγο που μπορεσα να διαβασω...

Διαφωνώ προσωπικά, με την παραπάνω προσέγγιση.

• 1 month later...
έχει δοκιμάσει κανέις να ''τρέξει'' την android εφαρμογή του skype? λειτουργεί?
Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

έχει δοκιμάσει κανέις να ''τρέξει'' την android εφαρμογή του skype? λειτουργεί?

όχι δεν λειτουργεί

• 1 month later...
καλημερα! εχει χαλασει η usb θυρα στο ταμπλετακι μου. εχετε καποια ιδε πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο και προς τον υπολογιστη με αλλον τροπο? προς το παρον τα αρχεια του ταμπλετ τα ανεβαζω στο box για να τα παρω στο pc. αλλα δεν εχω βρει τροπο να στελνω τις ταινιες που θελω στο ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

καλημερα! εχει χαλασει η usb θυρα στο ταμπλετακι μου. εχετε καποια ιδε πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο και προς τον υπολογιστη με αλλον τροπο? προς το παρον τα αρχεια του ταμπλετ τα ανεβαζω στο box για να τα παρω στο pc. αλλα δεν εχω βρει τροπο να στελνω τις ταινιες που θελω στο ταμπλετ. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Τι εννοείς χάλασε ; μήπως δεν κουμπώνει το καλώδιο micro usb?

ειναι συνηθισμενο προβλημα στο playbook και πρεπει να το προσεχετε. χαλαει πολυ ευκολα η θυρα. και μετα ουτε φορτιζει απο εκει ουτε τιποτα! αναγκαστηκα να αγορασω ταχυφορτιστη...και τωρα ψαχνω λυση για μεταφορα αρχειων...