Jump to content

Blackberry PlayBook

Te_salat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,προκειται να μου το κανουν δωρο και απο οσο διαβασα μεχρι στιγμης υπαρχουν ελλειψεις σε εφαρμογες,οπως σκαιπ κλπ.διαβασα επισης οτι υπαρχει τροπος για προσβαση στις εφαρμογες του αντροιντ.αν γινει αυτο η προσβαση ειναι κανονικα σαν να εχω ενα αντροιντ η με περιορισμους,δλδ να μπορω να κατεβαζω ελαχιστα πραγματα; επισης απο οτι καταλαβα περιμενουμε την αναβαθμιση β10,ωστοσο αυτη εχει ανακοινωθει; και αν ναι για ποτε;ειμαι τελειως ασχετος απο blackberry και το λογισμικο τους για αυτο ρωταω,να ξερω..

Καλησπέρα, ναι skype ακόμα δεν. Εχει βεβαιως το video chat αλλά ειναι μονο μεταξύ συσκευων bb playbook. Android apps μπορεί. Το λογισμικό του 10 το περιμένουμε όλοι. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία.

Σαν συσκευή ειναι εξαιρετικής κατασκευής. Έχει πολύ καλο browsing ,multitasking, syncs.

Απο εφαρμογές εμένα προσωπικά με εχει υπερκαλυψει. Στα συν ειναι η τιμή του.

Σαν επαγγελματικο εργαλείο, εγω και αλλοι γνωστοι μου δεν το αλλαζουμε με τίποτα.

Τώρα εγω θα σου πρότεινα να δεις πρώτα τι χρειάζεσαι εσυ (πχ μεγεθος οθονης), για τι δουλειά συγκεκριμένα (χρειάζεσαι αυριο skype?) και μετά τα ξαναλέμε.

Γενικά το playbook ειναι πολυ καλο ταμπλετ.

BlackBerry Passport and a Playbook

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το whatsapp δουλευει μια χαρα. Απλα πρεπει να κανεις ενεργοποιηση απο κινητο, και στο μνμ που σου ερχεται με τον κωδικο το βαζεις στο playbook.

Μου ηρθε μια αναβαθμιση, 133 mb, εσας τπτ??

Edit: http://crackberry.com/blackberry-playbook-os-2101526-now-available

Φίλε, μόλις κατέβασα το whats app στο κινητό μου android...Δουλεύει μια χαρά αλλά κωδικό ακόμη δεν παρέλαβα...Όσον αφορά το Playbook, μπαίνω στο http://www.whatsapp.com και δεν βλέπω πως θα μπορούσα να συνδεθώ από εκεί...Μπορείς να γίνεις ακόμη πιο συγκεκριμένος στο τί πρέπει να κάνω? Χίλια ευχαριστώ...

με αφορμη το μηνυμα σου progressive..

περιμενω πως και πως ειδοποιηση για το θεμα εδω που καποιος θα γραψει

Βγηκε το BB 10 update για το playbook!!!

καημος μεγαλος :p

μακαρι να μην μας ξεχασει η rim

Μόνο που αν το ενεργοποιησεις στο PlayBook, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο κινητό και αυτό είναι χειρότερο.
"There's a story still unread"

Λοιπόν το whatsapp δουλεύει όπως σε κάθε smartphone. Δηλαδή κάθε smartphone σηκώνει ένα λογαριασμό. Άρα αν το έχετε στο κινητό δεν μπορείτε να το έχετε στο tablet και τούμπαλιν.

Εγώ πάντως για να το ενεργοποιήσω, το εγκατέστησα στο PlayBook και όταν μου ζήτησε κινητό, έβαλα ένα άλλο κινητό, μου ήρθε το verification code στο κινητό και το έβαλα στο tablet.

Λοιπόν το whatsapp δουλεύει όπως σε κάθε smartphone. Δηλαδή κάθε smartphone σηκώνει ένα λογαριασμό. Άρα αν το έχετε στο κινητό δεν μπορείτε να το έχετε στο tablet και τούμπαλιν.

Εγώ πάντως για να το ενεργοποιήσω, το εγκατέστησα στο PlayBook και όταν μου ζήτησε κινητό, έβαλα ένα άλλο κινητό, μου ήρθε το verification code στο κινητό και το έβαλα στο tablet.

Καλημέρα,

Πώς το εγκατέστησες? Μπορείς να μου στείλεις κανένα αρχείο ή να μας δώσεις κάποιο link? Από την ιστοσελίδα δεν μ αφήνει να κατεβάσω τίποτα.Λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή...

Επίσης γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να έχουμε πλοήγηση στο αυτοκίνητο με το playbook, έστω και με πληρωμή? ή είναι απαγορευτικό το ότι δεν έχει 3G; Αν ναι, μπορεί να γίνει μόνο με sideloading?

• 3 weeks later...
υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό?
Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό?

ειχα διαβασει καπου για αρχες Ιουνιου αλλα εκτος απο την καθυστερηση θα ειναι περιπου στο 80% των δυνατοτητων του..

βεβαια και αυτο πιστευω ειναι αρκετο , μονο το πληθος των αλλαγων και των πολυ περισσοτερων εφαρμογων που θα εχει φτανουν

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ειχα διαβασει καπου για αρχες Ιουνιου αλλα εκτος απο την καθυστερηση θα ειναι περιπου στο 80% των δυνατοτητων του..

βεβαια και αυτο πιστευω ειναι αρκετο , μονο το πληθος των αλλαγων και των πολυ περισσοτερων εφαρμογων που θα εχει φτανουν

Πολύ δύσκολο για το καλοκαίρι. Εγώ το περιμένω Σεπτέμβριο - Νοέμβριο - ΑΝ τελικά ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ το playbook. Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες παίζει τελικά να μην πάρει καμία αναβάθμιση

Edited by DuAl_SuN

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Πολύ δύσκολο για το καλοκαίρι. Εγώ το περιμένω Σεπτέμβριο - Νοέμβριο - ΑΝ τελικά ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ το playbook. Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες παίζει τελικά να μην πάρει καμία αναβάθμιση

Που το διάβασες αυτό; Link;

πάντως στο Twitter για playbook, τουιταραν οτι θα αναβαθμιστεί.

Πάνω που έλεγα να το πουλήσω ...δεν φορτίζει! Δεν έχει κλείσει απο μπαταρία κλπ...απλά δεν φορτίζει. Γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζάκι που να ασχολέιται με τέτοιες περιπτώσεις? ( υποψιάζομαι την υποδοχή πάνω στο tablet ότι έχει χαλαρώσει..) Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι μαζί του είναι η αναβάθμιση που συνεχώς λένε...να βάλουμε κανα skype επιτέλους....
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Μου το έκανε και εμένα μια φορά. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ, μου φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνεις ένα Hard restart η κάτι τέτοιο.

http://www.digitallife.gr/skype-rolling-outlook-com-integration-35215

Καλημερα! Λέτε απο καλοκαιρι να εχουμε skype με την παραπανω διαδικασια?

Που το διάβασες αυτό; Link;

Ψάξε στα Forum του Crackberry . Επίσης κοίτα και τις νέες δηλώσεις του Thorsten εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363218

Προσωπικά δεν βλέπω να παίρνει αναβάθμιση και μάλλον θα πρέπει να ψάξω να το πουλήσω για να πάρω κανα Android 7άρι .

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• 2 weeks later...
Εγινε το event σημερα, δεν ειπαν τπτ για playbook ετσι?? δεν μας βλεπω να παιρνουμε update...

Για να σας κάνω την καρδιά περιβόλι:

http://www.t3.com/news/blackberry-playbook-not-getting-blackberry-10-update

όπως όλοι καταλαβαίνουμε ... τα PB θα τα φάει η μαρμάγκα.

Όπως είναι τώρα το playbook είναι τέλειως άχρηστο για τον μέσο χρήστη. Προσωπική μου γνώμη όντας κάτοχος blackberry συσκευών ανάμεσα σε όλες και το playbook. Και εντάξει οι χρήστες που το αγοράσαν γύρω στα 150 ευρώ οκ...ανάλογα με τα specs του μια χαρά, έλα ντε και τα κοροιδα που σκάσαμε 350 + και να μην έχουμε ούτε skype! Και η τελευτάια κινεζία με android κάνει πολύ περισσότερα ( οι χρήστες με bb smartphone είναι σε καλύτερη μοίρα). Και σίγουρα δεν μπορείς να το πουλήσεις κιόλας. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία :rolleyes:
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Ακριβώς, τουλάχιστον το αγόρασα 80 ευρώ και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Μόνη ελπίδα όπως διάβασα σε κάτι φόρουμ είναι να καταφέρουν να το κάνουν root. Αλλιώς κεριά στην εκκλησία μπας και...

Γιατί είναι παντελώς άχρηστο για ενα μέσο χρήστη ; επειδη δεν παίρνει ακόμα skype;

Γιατί είναι παντελώς άχρηστο για ενα μέσο χρήστη ; επειδη δεν παίρνει ακόμα skype;

Αν αυτό το ακόμα έχει πάρει 2 χρόνια + εεε τότε ναι...Το ότι πήρε πάνω απο 1 χρόνο να πάρει αναβάθμιση να εμφανίζεται το mail σε portrait ? Το ότι στην αρχή πριν την έκδοση 2.0 δεν είχε native mail app....! το ότι δεν είχε καν ελληνικά στην αρχή...:wacko: . Και το μοναδικό ίσως ταμπλετ με απουσία app twitter. Αυτά τα ολίγα. Και όλο και κάποιος θα θυμηθεί και άλλα. Πιστεύω ότι περιέγραψα τον μέσο χρήστη, αυτόν που πάει ένα διήμερo - τριήμερο και αναγκάζεται να κουβαλάει το λαπτοπ του μόνο και μόνο για skype. :X

Αν αυτό το ακόμα έχει πάρει 2 χρόνια + εεε τότε ναι...Το ότι πήρε πάνω απο 1 χρόνο να πάρει αναβάθμιση να εμφανίζεται το mail σε portrait ? Το ότι στην αρχή πριν την έκδοση 2.0 δεν είχε native mail app....! το ότι δεν είχε καν ελληνικά στην αρχή...:wacko: . Και το μοναδικό ίσως ταμπλετ με απουσία app twitter. Αυτά τα ολίγα. Και όλο και κάποιος θα θυμηθεί και άλλα. Πιστεύω ότι περιέγραψα τον μέσο χρήστη, αυτόν που πάει ένα διήμερo - τριήμερο και αναγκάζεται να κουβαλάει το λαπτοπ του μόνο και μόνο για skype. :X

Για να συνοψίσω. Σήμερα ΟΛΑ τα παραπάνω το playbook τα κανει μια χαρα, ΕΚΤΟΣ του skype. Για το twitter δεν εχεις δίκιο. Κανε ενα κοπο και κατεβασε το blaq.

Θα σημφωνησω με την αγανάκτηση σου οσον αφορά την αναμονή για τις αναβαθμίσεις. Αλλά βαλε οτι πλεον ολα τα παραπανω πλεον γίνονται, βαλε τις android εφαρμογες που πλεον παιρνει, βαλε την ποιότητα bb, βαλε ολα τα θετικά χαρακτηριστικά που εχουμε αναλύσει τοσες φορές και τελος δες και την τιμη αγοράς.

Επιμένεις οτι ειναι ειναι παντελώς άχρηστο για ενα μεσο χρήστη ;

Τελος, Προσωπικά δεν ακουσα οτι δεν θα αναβαθμιστεί σε 10. Αν καποιος εχει επίσημη ανακοίνωση ας την αναρτήσει.