mol Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 γνώμη μου είναι να δεις το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook? Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπαινει ο τονισμός στις λέξεις κανοντας typing, sto playbook? Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν που θέλεις να τονισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο δε σε βγάζει επιλογές για τονούμενα γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 είναι να πάρω και εγώ ένα μεταχειρισμένο παιχνίδια στο facebook μπορεί να παίξει? η λαγκαρη όπως το netbook μου και τα παίζει οριακά δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 δεν παίζει καν τα παιχνίδια να φανταστώ ε? Δοκιμασα τωρα το sims.ενω φορτωσε κουνιεται τραγικα αργα οποτε δεν μπορεις να παιξεις.. Δες εδω ομως διαφορα ενδιαφεροντα πραγματα για flash games και αλλα http://forums.crackberry.com/playbook-apps-games-f243/your-playbook-max-web-apps-629856/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Εξαρταται φιλε μου τι το θελεις. Εγω που δεν το χρησιμοποιω σαν media player εχω ατελειωτο χωρο κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5 ευχαριστώ για την απάντηση γνώμη μου είναι να δεις το 32αρι μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί αν δεν το κατάλαβα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 κρίνω από τα κινητά για αυτό ρωτάω με το κινητό που έχω στα 16 έχω ελεύθερο κάπου στα 4,5 ευχαριστώ για την απάντηση μάλλον εκεί θα πάω διότι βλέποντας πλέον τις τιμές δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στο θέμα παιχνιδιών θα ήθελα να μάθω χωρίς να παίζω καν παιχνίδια τι εννοεί ο φίλος που λέει παίζει δεν παίζει δηλαδή να φόρτωση άλλο παιχνίδι εκτός από αυτά που υπάρχουν στο μαγαζί αν δεν το κατάλαβα :O εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον παίζει αυτά που έχει στο μαγαζί αλλά αν θέλεις να φυτεύεις τουλίπες στο face τύπου farm vile δεν γίνετε θα δει κάποιος να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ok αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να μην παίζει παιχνίδια του μαγαζιού σε όλα τα μαγαζιά άντε να λένε ότι δεν τρέχει από μια συσκευή και κάτω ας μας εξηγήσει ο ίδιος αν θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα, μου έχει εμφανιστεί το εξής θέμα στο video chat. Από ενα συγκεκριμένο playbook οταν μου κάνει κλήση, δεν μου εμφανίζεται το παράθυρο για να κάνω αποδοχή της κλήσης. Ναι, εχω ενεργοποιημενο το recieved calls, ναι ακούω να χτυπάει κανονικά, ναι εγώ καλω κανονικά πισω σε αυτό το ταμπλετ και βεβαίως δεν εχω το ιδιο πρόβλημα με άλλο playbook. Περίεργο ε; Καμία ιδέα ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSxx Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 εχουμε κανενα νεο με την αναβαθμιση σε 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Υπαρχουν κατι φημες για μια Lite εκδοση του 10 τον Ιουνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Διαβασα οτι το Blackberry World εφτασε/ξεπερασε τις 100.000 εφαρμογες...Στο playbook δεν τις βλεπουμε;Γιατι οταν ανοιγω το world στοιχημα να'ναι 50-60 εφαρμογες...Επι πληρωμη και μη.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Διαβασα οτι το Blackberry World εφτασε/ξεπερασε τις 100.000 εφαρμογες...Στο playbook δεν τις βλεπουμε;Γιατι οταν ανοιγω το world στοιχημα να'ναι 50-60 εφαρμογες...Επι πληρωμη και μη.. Όχι δεν τις βλέπουμε γιατί το BlackBerry 10 δεν έχει έρθει στο PlayBook ακόμη...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Μπήκα στον πειρασμό να γράψω. Είχα ξαναγράψει κατά την αγορά μου. Πριν 2 χρόνια περίπου ίσως ήταν διαφορετικός ο ανταγωνισμός. Τωρά απλά έχει μέινει πολύ πίσω..το android Κινητό μου μου φάινεται κατά πολύ πιο γρήγορο και ξεκούραστο. Ειδικά αυτό το παραμύθι με το 10 έχει καταντήσει ανέκδοτο. Να μην μιλήσουμε για skype.:X . Τρώει πολλά κολλήματα , το restart takes forever και πολλά άλλα καλούδια. Ο browser είναι απλά για παιδιά του δημοτικού ειδικά που δεν υπάρχει επιλογή να ανοίγουν σε καρτέλες στο παρασκήνιο! Γελοίο και μίζερο! Δεν είναι πρόθεση μου να κράξω απλά να παραθέσω μία απόψη ανάμεσα σε αγωνιώδη ερωτήματα συμφορουμητών περί ενημερώσεων app world και λοιπά. Τέλος αν είχα τη δυνατότητα να το αντικαταστήσω άμεσα θα το έκανα με κλειστά μάτια και ούτε καν θα το πούλαγα θα το χάριζα. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Φίλε jopilot, σίγουρα για το playbook γράφεις ; Το browser το έχουμε δει, χρησιμοποιησει πολλά παιδιά και μας άρεσε (και εχουμε τελιωσει το δημοτικό πολλα χρόνια πριν). "καρτέλες στο παρασκήνιο ", βεβαιως ανοίγουν. Το restart ειλικρινά δεν αργεί. Αλλά και ας πουμε οτι αργεί 30 δευτερα παραπανω από κάποιο αλλο ταμπλετ των 600 ευρω. Δεν με χαλαει καθόλου. Κολλήματα το δικο μου δεν τρώει. Μόνο μια φορα με τον συγχρονισμό του calendar. Για το μονο που θα συμφωνήσω μαζι σου ειναι για το 10. Ωφειλει η blackberry να ειχε αναβαθμισει την ταμπλέτα ταχυστα. Ετσι ειναι ο ανταγωνισμός και το θέλουμε ολοι οι χρήστες. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να απαντήσω μόνο στο σημείο με τον browser. Δεν ανέφερα ότι δεν υπάρχει πλοήγηση με καρτέλες αλλά απλά όταν επιλέγεις να ανοίξεις εναν σύνδεσμο σε νέα καρτέλα σε κατευθύνει κατευθείαν στην καρτέλα. Δηλαδή αν επιλέξεις να ανοίξεις 5 καρτέλες πρεπεις να κάνεις 5 φορές μπροστά πίσω για να γυρίσεις στην αρχική σελίδα. Είναι λίγο κουραστικό. Για όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά υποκειμενικό. Μπορεί κάποιος να είναι απόλυτα ευχαριστημένο και είναι αυτονόητα σεβαστό. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ακόμη και με τη 2.0 μοιάζει με το 10 στο χειρισμό αν μέχρι τον Ιούνιο πλέον δώσει την αναβάθμιση στο playbook θα έχει όλη την άνεση να βγάλει και νέο μοντέλο πάντως εκτός των εφαρμογών για το τάμπλετ δεν έχω παράπονο αν και πλέον με την πόρτα στις android εφαρμογές έχεις αρκετές επιλογές εγώ έχω πλέον google map και δεν τρώω το κόλλημα με τους χάρτες της RIM που δεν έβρισκε ούτε το στίγμα (το ίδιο έχω και στο Ζ10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημερα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς δουλεύει το gps στο playbook? Υποθέτω πως δεν θα χρειάζεται wifi. Φιλε esykas εχεις καταφερει να κανεις πλοήγηση? Το χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο? Επίσης έχω θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών. Δεν μπορώ να συγχρονίσω και έχει παραμείνει στις καταχωρησεις που πηρε την πρωτη φορα.που το ενεργοποιησα. Καμια ιδεα τι μπορει να κανω λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Καλημερα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς δουλεύει το gps στο playbook? Υποθέτω πως δεν θα χρειάζεται wifi. Φιλε esykas εχεις καταφερει να κανεις πλοήγηση? Το χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο? Επίσης έχω θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών. Δεν μπορώ να συγχρονίσω και έχει παραμείνει στις καταχωρησεις που πηρε την πρωτη φορα.που το ενεργοποιησα. Καμια ιδεα τι μπορει να κανω λαθος? Ευχαριστω εκ των προτερων......................... δεν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο αλλά για το gps το έχει ενεργοποιημένο από τις υπηρεσίες τοποθεσίας εγώ ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ http://www.berryreview.com/2013/03/14/new-to-sideloading-let-us-help-you-out/ για να περάσω το google map μετά βγήκα σε ανοιχτό σημείο και σε λίγο χρόνο έβγαλε τη θέση μου μετά από αυτό δεν μου παρουσίασε ξανά πρόβλημα στο λοκάρισμα της θέσης,ούτε με τους χάρτες της RIM έκανα δουλειά μόνο με τον πρώτο τρόπο δηλαδή βάζοντας στον chrome ένα add on έκανα δουλειά με τον παρακάτω που σου δίνω είχα πρόβλημα αλλά δουλεύω με mac κοίταξε με ποιό από όλους θα κάνεις δουλειά πάντως γίνετε εδώ έχει τον τρόπο που δεν μπόρεσα να εφαρμόσω αλλά ''εύρισκα τις εφαρμογές'' http://apps.goodereader.com/playbook/playbook-android-apps/?did=177 και εδώ εφαρμογές http://apps.goodereader.com/playbook/playbook-android-apps/ Edited March 26, 2013 by esykas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μπήκα στον πειρασμό να γράψω. Είχα ξαναγράψει κατά την αγορά μου. Πριν 2 χρόνια περίπου ίσως ήταν διαφορετικός ο ανταγωνισμός. Τωρά απλά έχει μέινει πολύ πίσω..το android Κινητό μου μου φάινεται κατά πολύ πιο γρήγορο και ξεκούραστο. Ειδικά αυτό το παραμύθι με το 10 έχει καταντήσει ανέκδοτο. Να μην μιλήσουμε για skype.:X . Τρώει πολλά κολλήματα , το restart takes forever και πολλά άλλα καλούδια. Ο browser είναι απλά για παιδιά του δημοτικού ειδικά που δεν υπάρχει επιλογή να ανοίγουν σε καρτέλες στο παρασκήνιο! Γελοίο και μίζερο! Δεν είναι πρόθεση μου να κράξω απλά να παραθέσω μία απόψη ανάμεσα σε αγωνιώδη ερωτήματα συμφορουμητών περί ενημερώσεων app world και λοιπά. Τέλος αν είχα τη δυνατότητα να το αντικαταστήσω άμεσα θα το έκανα με κλειστά μάτια και ούτε καν θα το πούλαγα θα το χάριζα. Εμενα παλι το ταμπλετ μου φαινεται φανταστικο. Ανεξαρτητως τιμης, μια και το πηρα μεταχειρισμενο κατω απο 100 ευρω. Δεν μου κανει καθολου κολληματα, ειναι απιστευτα γρηγορο ενω δεν εχω προβληματα ουτε απο τις android apps. Επειδη εχω δουλεψει με android tablets αντιστοιχης κατηγοριας (μονοπυρηνα/διπυρηνα) ειναι απειρως πιο γρηγορο και ομαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Είτε με google maps είτε με της ΒΒ, έχω πρόβλημα με το GPS. Ακόμα και σε ανοιχτό σημείο να είμαι, δε βρίσκει την τοποθεσία, τη στιγμή που το κινητό-ΒΒ πιάνει ακόμα κι σε κλειστούς χώρους. Δεν ξέρω τι φταιει... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλησπέρα παιδιά, είδα σε ενα tweet οτι ετοιμάζεται το playbook L. γνωρίζετε κάτι ; Μονο μην μας κανουν καμια στραβή και δεν αναβαθμιζεται το υπαρχον pb σε os10... Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 και μένα έχει πάρει το μάτι μου για κατασκευή τάμπλετ σε κανέναν δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη βέβαια για το τι είναι το πρέπον και τι όχι καλό θα ήταν να βγεί τώρα για το υπάρχον playbook και ΟΤΑΝ!!!!!!! φτιάξουν το καινούργιο τα λέμε:) http://www.tweaktown.com/news/24797/three_new_blackberry_devices_coming_in_2013_according_to_a_leaked_bb_roadmap/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 καλησπερα,προκειται να μου το κανουν δωρο και απο οσο διαβασα μεχρι στιγμης υπαρχουν ελλειψεις σε εφαρμογες,οπως σκαιπ κλπ.διαβασα επισης οτι υπαρχει τροπος για προσβαση στις εφαρμογες του αντροιντ.αν γινει αυτο η προσβαση ειναι κανονικα σαν να εχω ενα αντροιντ η με περιορισμους,δλδ να μπορω να κατεβαζω ελαχιστα πραγματα; επισης απο οτι καταλαβα περιμενουμε την αναβαθμιση β10,ωστοσο αυτη εχει ανακοινωθει; και αν ναι για ποτε;ειμαι τελειως ασχετος απο blackberry και το λογισμικο τους για αυτο ρωταω,να ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts