nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Εβαλα και εγω την 10.2 χθες βραδυ. Την πατησα γιατι δεν προσεξα οτι πρεπει να μπει με το lagfix on, και μου κολλησε στο boot. Μπηκα recovery, εβαλα on το lagfix και ξανα παλι την 10.2 Τελικα ετρεξε, ολα οκ, αν εξαιρεσεις το ηλιθιο mod που εχουν κανει στο boot (αν ξερει καποιος πως βαζουμε το στοκ ας το αναφερει). Στα προβληματα αναφερω τον απαραδεκτο browser (απ οτι καταλαβα ολες οι πειραγμενες jvq εχουν προβλημα), αναγκαστηκα εβαλα opera. Ολα οκ εκει. Σχετικα με το gps το δοκιμασα λιγο στο αυτοκινητο, δεν μου λοκαρε... Επισης σημερα το μεσημερι εφαγε το πρωτο reboot. Ηρθε ειδοποιηση στο tweetcaster για καποια tweets και οταν πατησα το notification εκανε reboot. Στα θετικα αναφερω πως το τηλεφωνο παει σαν δεμονισμενο. Τοσο γρηγορο δεν το εχω δει ποτε. Quadrant 2300 μετα το restore ολων των προγραμματων μου... Edit: ξεχασα να αναφερω οτι καθε φορα που μπουταρει το κινητο ακουγετε μια φωνη που λεει: welcome to Darky's Rom 10.2 Extreme Edition..... αλλη καγκουρια απο κει... αν καποιος διαβασε πως απενεργοποιειτε ας το αναφερει για βγάλεις το bootanimation διέγραψε το bootanimation.zip απο το /system/media. Για το boot sound, κατέβασε το sgs tools, έχει μια επιλογή modify boot sound shutdown sound (κάπως έτσι), στο bootsound επέλεγε no bootsound. Browser μαπα κλασικά (δεν με ενδιαφέρει, δουλεύω οπερα). Περασα τώρα και gto rc1 και νιώθω καλύτερα από θέμα ραμ. Lancer Pro και ειμαι ευχαριστημενος.. για την ram θα συμφωνησω τρωει πολυ αλλα δεν μου δημιουργει προβληματα.. για ολα αυτα που λες δεν ανοιγω τοσα πολλα! Ναι, αλλά εγώ σου λέω οτι έχει προβλήματα ο tw4 κι εσύ μου λες ότι δεν εχεις πρόβλημα ενώ έχεις launcher pro..! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Νικο ευχαριστω, θα τα δοκιμασω αυτα που προτεινεις, αλλα δεν λεω για το bootanimation, αλλα για το startup screen που εβγαλαν το brand της samsung και εβαλαν το κακογουστο πρασινο Darky's Rom powered by DarkCore (καπως ετσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 εγώ είχα (και πολύ πιθανό να έχω ακόμα) ένα θεματάκι με το μαρκετ.. δεν μου έβγαζε τις εφαρμογές που ήθελαν ενημέρωση, δεν τις εμφάνιζε καν στις εφαρμογές μου κι αναγκάστηκα να τις αναζητήσω ώστε να κάνω την ενημέρωση.. παρατήρησε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με το καινούριο μαρκετ; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 εγώ είχα (και πολύ πιθανό να έχω ακόμα) ένα θεματάκι με το μαρκετ.. δεν μου έβγαζε τις εφαρμογές που ήθελαν ενημέρωση, δεν τις εμφάνιζε καν στις εφαρμογές μου κι αναγκάστηκα να τις αναζητήσω ώστε να κάνω την ενημέρωση.. παρατήρησε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με το καινούριο μαρκετ; Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στο μάρκετ και wipe cache, dalvik cache απο cwm. Το συνάντησα αυτο το πρόβλημα στο νεο μαρκετ, σε ένα ζτε που φλασαρω απο ένα φιλο. Νικο ευχαριστω, θα τα δοκιμασω αυτα που προτεινεις, αλλα δεν λεω για το bootanimation, αλλα για το startup screen που εβγαλαν το brand της samsung και εβαλαν το κακογουστο πρασινο Darky's Rom powered by DarkCore (καπως ετσι) Δεν ξέρω από που το βγάζεις αυτό φίλε μου. είναι kernel animation. Εγώ που πέρασα gto, έχω το δικό του τώρα (το αγαπημένο μου «ultimate kernel» :p ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Αυτο με το market το επαθα κι εγω. Οταν μου εκανε restore το mybackup στο τελος ανεφερε οτι δεν βρηκε τα market links παρ οτι τα ειχε στο backup. Δυστυχως το market δεν εχει σχεδον τιποτα στα installed applications. Και δε νομιζω πως μπορει να φτιαξει με wipe αυτο. Νικο τα καταφερα με τα υπολοιπα, μονο η πρωτη οθονη μου εμεινε... Απο kernel ποιο προτεινεις που να δουλευει καλα με την 10.2 και να μην τροποποιει το Bootscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Αυτο με το market το επαθα κι εγω. Οταν μου εκανε restore το mybackup στο τελος ανεφερε οτι δεν βρηκε τα market links παρ οτι τα ειχε στο backup. Δυστυχως το market δεν εχει σχεδον τιποτα στα installed applications. Και δε νομιζω πως μπορει να φτιαξει με wipe αυτο. Νικο τα καταφερα με τα υπολοιπα, μονο η πρωτη οθονη μου εμεινε... Απο kernel ποιο προτεινεις που να δουλευει καλα με την 10.2 και να μην τροποποιει το Bootscreen? Damian gto ginger kernel rc1. Αυτος μετα το startup screen βγάζει για λίγο ένα δικό του που λέει ultimate kernel (γαμάτο :p ). αν τον περάσεις φρόντισε να μην έχεις bootanimation (custom, το μαμησιο με το S δεν ενοχλεί.) Και φρόντισε να βγάλεις το λαγκφιξ του dark core απο το cwm (voodoo-disable lagfix, disable system lagfix) πριν περάσεις οποιοδήποτε αλλο κερνελ. για να βρεις το φορουμ του damian, googlαρε: damiangto.emc Edit: το κινητό πλέον με gto δουλεύει όπως πρέπει! Τελικά ο tw4 εκανε την ζημιά στη ρομ. μην τον χρησιμοποιείτε! :) Quadrant με τον gto κλασικά στα 3300 (είμαι στα 1200mhz πάντα, χωρίς να βάλω stagefright, χωρίς να βγάλω το journal! :) ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Μαλλον εχω καποιο θεμα... Οπως ειπα ειχα 2300 οταν εβαλα την 10.2 και εκανα restore τα apps μου. Μετα απο λιγο χρηση αρχισαν τα κοληματακια και επεσα σε 1860. Εβγαλα το lagfix και φλασαρα με odin to GTO 2.2 RC1. Τωρα επεσα στα 1450 και το κινητο ειναι οντως πιο αργο! Τι εχω κανει λαθος? :O edit: Εξ αρχης χρησιμοποιο τον ginger lancher της 10.2 edit2: Τωρα που το ξανατρεξα (μετα απο 1 ωρα) μου εδωσε 1892...και δευτερο run... 2098 Edited July 24, 2011 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 εκανα μια βολτα με το gps (AURA) και φρικαρα ενω βρισκει την θεση κατευθειαν με το που κουνιεσε την χανει κατευθειαν.. το προσεξε κανεις?? παλυ με το gps aids θα δωσουμε λυση??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Μαλλον εχω καποιο θεμα... Οπως ειπα ειχα 2300 οταν εβαλα την 10.2 και εκανα restore τα apps μου. Μετα απο λιγο χρηση αρχισαν τα κοληματακια και επεσα σε 1860. Εβγαλα το lagfix και φλασαρα με odin to GTO 2.2 RC1. Τωρα επεσα στα 1450 και το κινητο ειναι οντως πιο αργο! Τι εχω κανει λαθος? :O edit: Εξ αρχης χρησιμοποιο τον ginger lancher της 10.2 edit2: Τωρα που το ξανατρεξα (μετα απο 1 ωρα) μου εδωσε 1892...και δευτερο run... 2098 Πέρασες τον κερνελ που είναι για 2.3.4 η τον παλιό για 2.3.3; Περνας τον rc1 που είναι εδώ damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=7&t=285&sid=227925218631e2e7383f99138b6e7788 λαγκφιξ βάζεις εγκαθιστώντας την εφαρμογή ext4 του chainfire (απλά πατάς convert to ext4) που θα βρεις εδώ damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=7&t=144 (το cf-root-ext4-v1.3-addon.zip είναι) Κοίτα αν έχεις το σωστο κερνελ,περνα την εφαρμογή και κάνε εχτ4, μετά κάνε από cwm wipe cache και wipe dalvik cache. Αν θέλεις να κάνεις overclock (εγώ είμαι πάντα στα 1200 όπως είπα και πριν) σου λέει το πως ο damian. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Αυτον τον kernel εβαλα! Εβαλα και το αλλο αρχειο που μου δινεις, αλλα μου πεταει μηνυμα οτι δεν ανιχνευσε CF-Root kernel. Παρ ολα αυτα μου δινει την επιλογη για convert... προχωρω κανονικα? edit: Το ετρεξα και ο Θεος βοηθος! edit2: Απο τοτε που εκανα τα wipes ειχα αρκετες καθυστερισεις. Μετα απο καποια reboots εχω λιγοτερες, αλλα εχω καποιες σποραδικες. Quadrand 1o εχω στα 2200 (περιμενω να τελειωσουν ολα και μετα κανω) και 2ο στα 3000+. Δε καταλαβαινω γτ μολις κανω ενα quadrant το τηλεφωνο ξεμπουκωνει. Το βλεπω και στην αισθηση αυτο, δεν το συμπεραινω απ τους αριθμους μονο. Νικο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!! Edited July 24, 2011 by Theo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Αυτον τον kernel εβαλα! Εβαλα και το αλλο αρχειο που μου δινεις, αλλα μου πεταει μηνυμα οτι δεν ανιχνευσε CF-Root kernel. Παρ ολα αυτα μου δινει την επιλογη για convert... προχωρω κανονικα? edit: Το ετρεξα και ο Θεος βοηθος! edit2: Απο τοτε που εκανα τα wipes ειχα αρκετες καθυστερισεις. Μετα απο καποια reboots εχω λιγοτερες, αλλα εχω καποιες σποραδικες. Quadrand 1o εχω στα 2200 (περιμενω να τελειωσουν ολα και μετα κανω) και 2ο στα 3000+. Δε καταλαβαινω γτ μολις κανω ενα quadrant το τηλεφωνο ξεμπουκωνει. Το βλεπω και στην αισθηση αυτο, δεν το συμπεραινω απ τους αριθμους μονο. Νικο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!! Ναι η εφαρμογή βγάζει μήνυμα ότι είναι για cf-root αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να σου πω την αλήθεια φίλε, κι εγώ όταν βαράω το πρώτο quadrant, λέω ότι το ξεμπουκωνω! :lol:! Ούτε καν πατάω να δω το πρώτο σκορ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 για βγάλεις το bootanimation διέγραψε το bootanimation.zip απο το /system/media. Για το boot sound, κατέβασε το sgs tools, έχει μια επιλογή modify boot sound shutdown sound (κάπως έτσι), στο bootsound επέλεγε no bootsound. Browser μαπα κλασικά (δεν με ενδιαφέρει, δουλεύω οπερα). Περασα τώρα και gto rc1 και νιώθω καλύτερα από θέμα ραμ. Ναι, αλλά εγώ σου λέω οτι έχει προβλήματα ο tw4 κι εσύ μου λες ότι δεν εχεις πρόβλημα ενώ έχεις launcher pro..! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk το τρεχω σε tw4 αλλα δεν βρισκω καποιο προβλημα εκτος οτι οταν το ανοιγω κανει λιγα λέπτα να φορτωσει τις εφαρμογες.. τι προβλημα διαπίστωσες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 το τρεχω σε tw4 αλλα δεν βρισκω καποιο προβλημα εκτος οτι οταν το ανοιγω κανει λιγα λέπτα να φορτωσει τις εφαρμογες.. τι προβλημα διαπίστωσες;; freeze και reboots οπως οι περισσοτεροι μονταρισμενοι tw4,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) freeze και reboots οπως οι περισσοτεροι μονταρισμενοι tw4,5 Φιλε μου δεν ειδα κατι τετοιο μεχρι τωρα.. ελ[ιζω να μην δω..:X παιδια πολυ μπαταρια καταπίνει.. και ετσι οπως παει η δεη θα μας βαλουνε τεκμηριο χαχαχαχα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 13, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Καλησπερα παιδια..εχω την darky rom 10.1 με 2.3.3 jvo και kernel dark core 2.4 (2.6.35.7-i9000xwjvh)...εχει βγει κατι καλυτερο?ειδε οτι βγηκε η 10.2...ειναι καλυτερη?πως μπορω να την περασω(οδηγος εγκαταστασης υπαρχει?)επισης απο custom rom η darky rom ειναι η καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 αφου εχεις dark core 2.4 γιατι δεν βαζεις τον τελευταιo dark core?Eπισης μπορεις να αλλαξεις και κερνελ Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 εχω γρψει εδω και μερες(ειναι το τελευταιο παστ μου sto thread που λες)και δν εχει απαντησει κανεις..για αυτο υπεθεσα μηπως απαντησει κανεις εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 εχω γρψει εδω και μερες(ειναι το τελευταιο παστ μου sto thread που λες)και δν εχει απαντησει κανεις..για αυτο υπεθεσα μηπως απαντησει κανεις εδω... με την κάρτα sim έκανες δουλειά τελικά φίλε; την άλλαξες ; Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια..εχω την darky rom 10.1 με 2.3.3 jvo και kernel dark core 2.4 (2.6.35.7-i9000xwjvh)...εχει βγει κατι καλυτερο?ειδε οτι βγηκε η 10.2...ειναι καλυτερη?πως μπορω να την περασω(οδηγος εγκαταστασης υπαρχει?)επισης απο custom rom η darky rom ειναι η καλυτερη? Οχι δεν αξίζει ούτε ο dark core ουτε κάποια darky 10.x. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εχω γρψει εδω και μερες(ειναι το τελευταιο παστ μου sto thread που λες)και δν εχει απαντησει κανεις..για αυτο υπεθεσα μηπως απαντησει κανεις εδω... περνα jvr και semaphore 1.5. Αν δεν σε ευχαριστήσει περνα μια custom με base jvr Sent from my GT-I9000 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 13, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) με την κάρτα sim έκανες δουλειά τελικά φίλε; την άλλαξες ; απο τριτη θα παω να βγαλω αλλη!!!! Οχι δεν αξίζει ούτε ο dark core ουτε κάποια darky 10.x. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. την εχεις δοκιμασει την darky rom?δν εισαι ευχαριστημενος?τι μου προτεινεις δηλαδη να βαλω για να ειναι πιο γρηγορο το κινητο και καλυτερο? Edited August 14, 2011 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Οχι δεν αξίζει ούτε ο dark core ουτε κάποια darky 10.x. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. την εχεις δοκιμασει την darky rom?δν εισαι ευχαριστημενος?τι μου προτεινεις δηλαδη να βαλω για να ειναι πιο γρηγορο το κινητο και καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 την εχεις δοκιμασει την darky rom?δν εισαι ευχαριστημενος?τι μου προτεινεις δηλαδη να βαλω για να ειναι πιο γρηγορο το κινητο και καλυτερο? Φυσικά! Πως αλλιώς θα είχα άποψη; :) Προτείνω cm7 η στοκ jvr η juwe 5.3 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 για να βγαλω την darky και να κανω disable to lagfix?τπτ αλλο πριν ξεκινησω το φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 για να βγαλω την darky και να κανω disable to lagfix?τπτ αλλο πριν ξεκινησω το φλασαρισμα? Πρώτα κάνε wipe,μετα μπες cwm-voodoo- και πατα disable lagfix και disable system lagfix.μετα πίσω και reboot. Πέρασε την jvr μετα με odin με 512 pit και repartition. Μετά περνα ένα κερνελ της επιλογής (συνιστώ semaphore 1.5 χωρίς vodoo color)σου για να έχεις cwm. Κάνε wipe data,cache, dalvik cache. Θα έχεις ένα καθαρό τηλέφωνο και είσαι έτοιμος να περάσεις οτι θέλεις. ( άρχισε το motogp! Τα λέμε σε λίγο!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εγω ειχα δοκιμασει μια περιοδο την darky 10.2 ressurection που την φλασαρεις μεσω odin και ηταν πολυ καλη δοκιμασε την .βεβαια την cyanogen δεν την αλλαζω με τιποτα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts