Lagoudisio Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 για το Kies δεν γνωριζω το swype επρεπε να ειχε ελληνικα κανονικα αν δεν κανω λαθος μαλλον κατι δεν εκανες σωστα? κανε wipe data και ξαναδοκιμασε κανε ολη τη διαδικασια βημα βημα τους φακελους στην sd δεν τους σβηνει το wipe, πρεπει να κανεις format την εσωτερικη sd για να σβηστουν ολα Το μονο που εχει ελληνικη γλωσσα ειναι το gingerbread keyboard. Το swype και το samsung keypad δεν εχουν. Τουλαχιστον μηπως ξερεις πως μπορω να περασω μονος μου το αρχειο με της επαφες μου απο το pc στο κινητο? Wipe data κανω απο το Darky Configurator η απο το recovery? Μπορω να ξαναφλασαρω την rom η πρεπει να την βγαλω πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το μονο που εχει ελληνικη γλωσσα ειναι το gingerbread keyboard. Το swype και το samsung keypad δεν εχουν. Τουλαχιστον μηπως ξερεις πως μπορω να περασω μονος μου το αρχειο με της επαφες μου απο το pc στο κινητο? Wipe data κανω απο το Darky Configurator η απο το recovery? Μπορω να ξαναφλασαρω την rom η πρεπει να την βγαλω πρωτα? για τις επαφες δεν γνωριζω θα σε συμβουλευα να τις ανεβασεις στο gmail, οπου με ενα κουμπακι τις επαναφερεις με οποια ρομ και να εισαι γηργορα και ευκολα wipe data εννοω απο recovery περνα την παλι απο την αρχη με τις οδηγιες για το πληκτρολογιο δεν παιρνω ορκο οτι θα εχει ελληνικα αλλα σε ολες τις αλλες ρομ ειχε ελληνικα, οποτε μου εκανε εντυπωση και να μην εχει ελληνικα στο swype μπορεις να βαλεις αμα διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 για τις επαφες δεν γνωριζω θα σε συμβουλευα να τις ανεβασεις στο gmail, οπου με ενα κουμπακι τις επαναφερεις με οποια ρομ και να εισαι γηργορα και ευκολα wipe data εννοω απο recovery περνα την παλι απο την αρχη με τις οδηγιες για το πληκτρολογιο δεν παιρνω ορκο οτι θα εχει ελληνικα αλλα σε ολες τις αλλες ρομ ειχε ελληνικα, οποτε μου εκανε εντυπωση και να μην εχει ελληνικα στο swype μπορεις να βαλεις αμα διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες Τελικα δεν πρεπει να εχει γινει κατι λαθος. Εδω λεει οτι τα πρασινα εικονιδια και τα fonts δεν χρησιμοποιουντε πια. Αρα ειμαι ενταξει. Μονο το ελληνικο swype να βαλω και να βρω ενα τροπο να περασω τις επαφες μου. The following options are still showing in the configurator (not for long hopefully) but aren't part of v10.1 anymore. This means that nothing will change wether you select them or not: - circle - green settings - ad-hoc (brings instability) - gallery lockscreen fix - extra fonts (brings instability) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanjos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παλικάρια μια ερώτηση ,στην αρχή λες να φλασάρουμε μια στοκ ρομ,εγώ που το αγόρασα καινούριο έχει μέσα την 2.1,χρειάζεται να φλασάρω απο πάνω άλλη στοκ ή να πάω κατευθείαν στην ficeto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 δοκιμασε να βαλεις στο kies την επιλογη να ανοιγει αυτοματα με το που συνδε8ει η συσκευη, σε εμενα δουλεψε οταν ειχα ενα τετοιο προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα!Δοκιμασα να περασω χτες το nfs shift στην ρομ την συγκεκριμένη που μιλάμε.το παιχνίδι δεν μου παίζει.Γινεται Install κανονικα και όταν πάω να παίξω με πετάει έξω.Δοκίμασα κιαλες εκδοσεις του ιδiου παιχνιδιου και εχω το ιδιο πρόβλημα.Εριξα μια ματια στο google και βρηκα κάποιος που εχει το ιδιο προβλημα και του παν οτι σε στοκ ρομ παιζει κανονικα.Το θεμα ειναι αν υπαρχει κάποιο fix να παιζει στου darky? Καποια αλλα παιχνιδια με αμαξια μου παίζουν κανονικά Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια λιγη βοηθεια. Χθες πριν πεσω για υπνο(γυρω στις 4 το πρωι) αφησα το κινητο με μιση μπαταρια. Σημερα ξυπναω (γυρω στις 3) και το βρισκω κειστο. Το ανοιγω, στα μηδεν η μπαταρια. Τι προβλημα εχει?:cry: (Ασχετο, αλλα το προβλημα που ειχα με το skies ηταν τελικα οτι ειχα βαλει το κινητο σε debugging mode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια λιγη βοηθεια. Χθες πριν πεσω για υπνο(γυρω στις 4 το πρωι) αφησα το κινητο με μιση μπαταρια. Σημερα ξυπναω (γυρω στις 3) και το βρισκω κειστο. Το ανοιγω, στα μηδεν η μπαταρια. Τι προβλημα εχει?:cry: (Ασχετο, αλλα το προβλημα που ειχα με το skies ηταν τελικα οτι ειχα βαλει το κινητο σε debugging mode) Ειναι το γνωστο θεμα/bug που εχει η gingerbread οταν καποιες φορες δεν καταφερνει να απενεργοποιησει εφαρμογες και μπαινει σε ενα φαυλο κυκλο προσπαθωντας να τις κλεισει. Ετσι ρουφαει τη μπαταρια. Εχει αναφερθει πολλες φορες και για ολες τις gingerbread rom. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ειναι το γνωστο θεμα/bug που εχει η gingerbread οταν καποιες φορες δεν καταφερνει να απενεργοποιησει εφαρμογες και μπαινει σε ενα φαυλο κυκλο προσπαθωντας να τις κλεισει. Ετσι ρουφαει τη μπαταρια. Εχει αναφερθει πολλες φορες και για ολες τις gingerbread rom. Δεν υπαρχει λυση γι'αυτο το bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν υπαρχει λυση γι'αυτο το bug? Να περιμενουμε καινουρια εκδοση 2.3.4:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μου φενεται οτι θα αφησω τις customιες και θα παω πισω στην stock...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μου φενεται οτι θα αφησω τις customιες και θα παω πισω στην stock...:p Αν ειναι για αυτο το bug, οπως σου ειπα ειναι θεμα της gingerbread και οχι της custom. Πιθανον να το συναντησεις και στην στοκ δηλαδη, αν κι εμενα μου εχει συμβει μονο μια φορα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αν ειναι για αυτο το bug, οπως σου ειπα ειναι θεμα της gingerbread και οχι της custom. Πιθανον να το συναντησεις και στην στοκ δηλαδη, αν κι εμενα μου εχει συμβει μονο μια φορα. Λεγοντας stock εννοουσα αυτη που ειχε το κινητο(froyo 2.2.1).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αν ειναι για αυτο το bug, οπως σου ειπα ειναι θεμα της gingerbread και οχι της custom. Πιθανον να το συναντησεις και στην στοκ δηλαδη, αν κι εμενα μου εχει συμβει μονο μια φορα. Παναγιωτη, δεν μου εχει συμβει ακομη κατι τετοιο παρα μονο μια φορα που το φορτιζα κλειστο περιπου 3μισι ωρες κι οταν το ανοιξα μου εδειχνε 88%μπαταρια...εχει καμια σχεση με αυτο; Αν και κλειστο οπως ειπα, αναρωτιεμαι που καταναλωθηκαν τα 12% :wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παναγιωτη, δεν μου εχει συμβει ακομη κατι τετοιο παρα μονο μια φορα που το φορτιζα κλειστο περιπου 3μισι ωρες κι οταν το ανοιξα μου εδειχνε 88%μπαταρια...εχει καμια σχεση με αυτο; Αν και κλειστο οπως ειπα, αναρωτιεμαι που καταναλωθηκαν τα 12% :wacko: Οχι Ηρακλη δεν μιλαω γιαυτο, μιλαω για αυτο που εχει αναφερθει αρκετες φορες, οτι οταν μπαινει δηλαδη το κινητο σε idle κατασταση, αντι να αδρανοποιηθει προσπαθει να κλεισει εφαρμογες και τρωει σκαλωμα με αποτελεσμα να τρωει τη μπαταρια σαν τρελο. Αυτο εγινε και σε εμενα μια νυχτα που το αφησα φουλ και οταν ξυπνησα ειχε 22%. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Οχι Ηρακλη δεν μιλαω γιαυτο, μιλαω για αυτο που εχει αναφερθει αρκετες φορες, οτι οταν μπαινει δηλαδη το κινητο σε idle κατασταση, αντι να αδρανοποιηθει προσπαθει να κλεισει εφαρμογες και τρωει σκαλωμα με αποτελεσμα να τρωει τη μπαταρια σαν τρελο. Αυτο εγινε και σε εμενα μια νυχτα που το αφησα φουλ και οταν ξυπνησα ειχε 22%. Αυτό πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ούτε μια φορά. Όταν είναι idle μάλιστα το κινητό η μπαταρία πέφτει ελάχιστα, αν το αφήσω idle έτσι βλέπω να κρατάει πάνω από 4 μέρες. Νομίζω έχει να κάνει με συγκεκριμένες κακογραμμένες εφαρμογές, ή άσχημα περασμένη rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αυτό πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ούτε μια φορά. Όταν είναι idle μάλιστα το κινητό η μπαταρία πέφτει ελάχιστα, αν το αφήσω idle έτσι βλέπω να κρατάει πάνω από 4 μέρες. Νομίζω έχει να κάνει με συγκεκριμένες κακογραμμένες εφαρμογές, ή άσχημα περασμένη rom. Το ιδιο και σε μενα οσο καιρο ειμαι με την JVO. Μου εχει τυχει ομως το ρουφηγμα και με την JVH και με την simply που ειχα και βασιζοταν στην JVH. Νομιζω πανως οτι εχουν αναφερθει και περιπτωσεις με JVO. Η darkys παντως αφου ειναι βασισμενη σε JVH πιθανον να το κανει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αυτό πάντως εμένα δε μου έχει τύχει ούτε μια φορά. Όταν είναι idle μάλιστα το κινητό η μπαταρία πέφτει ελάχιστα, αν το αφήσω idle έτσι βλέπω να κρατάει πάνω από 4 μέρες. Νομίζω έχει να κάνει με συγκεκριμένες κακογραμμένες εφαρμογές, ή άσχημα περασμένη rom. Ακριβως ετσι πιστευω κι εγω πως ειναι Αλεξ, σε καμια ρομ μεχρι τωρα δεν μου εχει συμβει, κανοντας βεβαια παντοτε clean install. Επομενως, ισως να εχει τη σημασια του. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εγώ το είχα παρατηρήσει σε jvb πάντως, μία φορά μου είχε συμβεί :D Νομίζω τα έχω δει όλα τα κουφά πλέον. Anyways, τρέχω την light έκδοση της Darky 10.1 με τον τελευταίο dark core 2.6 και είμαι ικανοποιημένος. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον Kernel από τι έχω καταλάβει. Αυτά! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ΠΑιδια καλησπέρα.Σήμερα αποφάσισα να περάσω mkv αρχείο να δω αν παίζει.Ομως το βιντεο παίζει χωρις ήχο.δοκίμασα διαφορους players και κατάφερα να παίξω με ήχο αλλα η εικονα φριζαρε καπως και έβγαζε τετραγωνάκια καμιά φορά.είναι προβλημα της ρομ η είναι κατι αλλο; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanjos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 την πέρασα τελικά την darky's v10.1 αλλα νομίζω πως έχω ενα πρόβλημα,το κινητό είναι πολύ ζεστό ,επειδή το αγόρασα χτες και δεν έχω πολύ εμπειρία με το κινητό δεν ξέρω αν είναι έτσι ,αλλα δεν νομίζω γιατί πήγα να πάρω τηλ και κάικε το αυτί μου ... εσάς είναι νορμάλ απο θερμοκρασία το κινητό με την συγκεκριμένη rom? το lagfix μπαίνει αυτόματα με την darkys? δλδ αν θέλω να παω στην stock πρέπει να αφαιρέσω το lagfix και πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παίδες έχω αυτήν..... http://www.ok365.gr/darky.png αξίζει να κάνω αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παίδες έχω αυτήν..... http://www.ok365.gr/darky.png αξίζει να κάνω αναβάθμιση; Ε.. Ναι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τα Windows 7 (x64) έχουνε λυσσάξει να ΜΗΝ αναγνορίζουνε το κινητό όταν είναι σε download mode ακόμα και με καινούριους drivers. Το odin στον κόσμο του..δεν βλέπει τίποτα...καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τα Windows 7 (x64) έχουνε λυσσάξει να ΜΗΝ αναγνορίζουνε το κινητό όταν είναι σε download mode ακόμα και με καινούριους drivers. Το odin στον κόσμο του..δεν βλέπει τίποτα...καμιά ιδέα; Για αυτο δεν το βλεπει το odin. Εχεις εγκατεστημενο το kies...;εγω απο τοτε που το εβαλα, δεν εχω πλεον προβλημα με τους drives (για αυτο το εχω μονο)...το βλεπει μια χαρα το κινητο το PC :) Υ.Γ εχω βεβαια xp εαν αυτο παιζει σημασια. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts