theoas Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ξερετε που μπορω να βρω spare body parts? εψαξα ebay αλλα δεν βρηκα κατι ψαχνω για front cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Αγαπητέ μου την βάση δεν την χρησιμοποιούμε κατ' αυτόν τον τροπο. Δηλαδή να βγάζεις την συσκευη καθε φορά που σε καλούν. Σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα αφου οσπαται η πρόσοχη σου όταν προσπαθείς να το αφαιρέσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις καποιο ΒΤ ακουστικό. Εγω το συνδέσω μέσω ΒΤ με το στερεοφωνικο του αυτοκινήτου και παράλληλα το έχω να φορτιζει. Το δοκίμασα στο ακόμα ζεστό Cairo. Δεν έχει κανένα πρόβλημα έχοντας αφήσει αρκετές ωρες το αυτοκίνητο στον ήλιο. Προϋπόθεση η επιφάνεια του ταμπλό να μην ειναι πολυ σαγρε και να έχει καθαριστεί καλα πριν απο την πρώτη τοποθέτηση. Αν υπάρχουν υπολείμματα απο τα διάφορα σπρέι γυαλισματος που χρησιμοποιούμε, πιθανώς να ξεκολλήσει. Στο τζαμί δεν έχει ανάγκη. Η καλυτερη θέση ειναι σε σημείο που το φθάνει ο αέρας απο το αρκοντισιον ώστε να διατηρείται ψυχρό το καλοκαίρι. Ομολογώ ότι έχεις δίκιο φίλε μου. Ποιος μπορεί να προτείνει κάποιο καλό blue tooth για τη συσκευή μας; (ο βλάκας όταν αγόρασα το αμάξι επέλεξα να μην δώσω ακόμη 500€ για να μου το βάλουν. Κρίση...) Τελικά αγόρασα αυτό: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170700921170 Edited October 23, 2011 by Idomeneas80 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ομολογώ ότι έχεις δίκιο φίλε μου. Ποιος μπορεί να προτείνει κάποιο καλό blue tooth για τη συσκευή μας; (ο βλάκας όταν αγόρασα το αμάξι επέλεξα να μην δώσω ακόμη 500€ για να μου το βάλουν. Κρίση...) Αν δεν χρησιμοποιείς ΒΤ ακουστικό εκτός του αυτοκινήτου, θα σου πρότεινα εφόσον δεν έχεις καποιο καλο car stereo, αντι για ΒΤ ακουστικό να αγοράσεις ένα στερεοφωνικο αυτοκινήτου με ΒΤ. Θα σε βολέψει πολυ και θα μπορείς να ακούς ταυτόχρονα την μουσική που έχεις στο κινητό. Εγω σε συνάρτηση με το car widget pro ακούω μουσική αποκλειστικά απο το εκάστοτε κινητό μου. Έχω πολυ καλυτερη διαχείριση απ ότι να ακούω μέσω της USB του στερεοφωνικου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 παιδια εμεις που εχουμε την μεγαλη μπαταρια ποιες θηκες μας κανουν? αυτη η θηκη βγανει και για την μεγαλη μπαταρια? http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-MESH-VENT-CASE-COVER-/150628864793?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item23122e1319 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Αν δεν χρησιμοποιείς ΒΤ ακουστικό εκτός του αυτοκινήτου, θα σου πρότεινα εφόσον δεν έχεις καποιο καλο car stereo, αντι για ΒΤ ακουστικό να αγοράσεις ένα στερεοφωνικο αυτοκινήτου με ΒΤ. Θα σε βολέψει πολυ και θα μπορείς να ακούς ταυτόχρονα την μουσική που έχεις στο κινητό. Εγω σε συνάρτηση με το car widget pro ακούω μουσική αποκλειστικά απο το εκάστοτε κινητό μου. Έχω πολυ καλυτερη διαχείριση απ ότι να ακούω μέσω της USB του στερεοφωνικου. Το ταμπλό στο αυτοκίνητό μου (Opel Insignia) είναι έτσι κατασκευασμένο που δε νομίζω να μπορεί να μπει στερεοφωνικό. Φυσικά αν δεν το ψάξω δε μπορώ να είμαι σίγουρος. Θα κάνω ένα κόπο να πάω σε κατάλληλο μαγαζί και να πάρω και ιδέες!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 σε review στο xda για τη μπαταραια ελεγε οτι οι mesh δεν ταιριαζουν...δυστυχως...και εγω αυτη εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω thread ποιες θήκες ταιριάζουν και ποιες οχι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Το ταμπλό στο αυτοκίνητό μου (Opel Insignia) είναι έτσι κατασκευασμένο που δε νομίζω να μπορεί να μπει στερεοφωνικό. Φυσικά αν δεν το ψάξω δε μπορώ να είμαι σίγουρος. Θα κάνω ένα κόπο να πάω σε κατάλληλο μαγαζί και να πάρω και ιδέες!! Και γιατί δεν παίρνεις ένα απλό bluetooth να το έχεις στο αμάξι και να το ανοίγεις μόλις μπεις μέσα; Εγώ παρότι έχω αυτοκίνητο με bluetooth on board χρησιμοποιώ και στο αυτοκίνητο το μικρό bluetooth που χρησιμοποι'ω γενικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Και γιατί δεν παίρνεις ένα απλό bluetooth να το έχεις στο αμάξι και να το ανοίγεις μόλις μπεις μέσα; Εγώ παρότι έχω αυτοκίνητο με bluetooth on board χρησιμοποιώ και στο αυτοκίνητο το μικρό bluetooth που χρησιμοποι'ω γενικά. Για πιο λόγο δεν χρησιμοποιείς του αυτοκινήτου? Με το car widget, όταν συνδεω τον φορτιστή του αυτοκινήτου, ανοίγει αυτόματα το ΒΤ και ενεργοποιούνται οι προεπιλεγμενες ρυθμίσεις. Όλα αυτα γίνονται ακαριαία καθε φορα που μπαίνεις και βγαίνεις. Μάλιστα υπάρχει ρύθμιση που κλείνει αυτόματα το BT στο τηλέφωνο όταν αφαιρεθεί το καλώδιο της φόρτισης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Έχει βρει κάποιος φορτιστεί αυτοκινητου που να μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνο κατά την διάρκεια πλοήγησης? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Έχει βρει κάποιος φορτιστεί αυτοκινητου που να μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνο κατά την διάρκεια πλοήγησης? Έχω ένα γνήσιο ΝΟΚΙΑ το φορτιζει αλλα πιο αργά. Όταν παίζω μουσική μέσω ΒΤ και έχοντας συνεχώς ανοικτή την οθόνη το φορτιζει πιο γρήγορα. Στην πλοήγηση σε διαδρομή μισής ώρας θα πάρεις 3-5% Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Έχω ένα γνήσιο ΝΟΚΙΑ το φορτιζει αλλα πιο αργά. Όταν παίζω μουσική μέσω ΒΤ και έχοντας συνεχώς ανοικτή την οθόνη το φορτιζει πιο γρήγορα. Στην πλοήγηση σε διαδρομή μισής ώρας θα πάρεις 3-5% Με τι εφαρμογή κανεις πλοήγηση?Για το s2 μιλάμε έτσι? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ειναι σε ολες τις ρομ,digital clock, accuweather Sent from my GT-I9100 using Tapatalk το ειχα βαλει το accuweather και δεν ηταν το ιδιο με το αρχικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Με τι εφαρμογή κανεις πλοήγηση?Για το s2 μιλάμε έτσι? Με το NDrive. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 το ειχα βαλει το accuweather και δεν ηταν το ιδιο με το αρχικο! Ελληνικά έχει ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Για πιο λόγο δεν χρησιμοποιείς του αυτοκινήτου? Με το car widget, όταν συνδεω τον φορτιστή του αυτοκινήτου, ανοίγει αυτόματα το ΒΤ και ενεργοποιούνται οι προεπιλεγμενες ρυθμίσεις. Όλα αυτα γίνονται ακαριαία καθε φορα που μπαίνεις και βγαίνεις. Μάλιστα υπάρχει ρύθμιση που κλείνει αυτόματα το BT στο τηλέφωνο όταν αφαιρεθεί το καλώδιο της φόρτισης. Το ξέρω αλλά το κινητό το έχω τρελάνει στα φλασαρίσματα :D και θέλει ρύθμιση κάθε φορά το bluetooth του αυτοκινήτου και επειδή βαριέμαι κάθε φορά να κάνω το ίδιο........ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/220720453722?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Το χτύπησα πριν λίγο. Φτηνό και χρήσιμο νομίζω! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την αυθεντική 2000 μπαταρία? όπου κοιτάω λέει ότι είναι εκτός αποθέματος Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) δεν θα το παρω γιατι ισως δεν κανει μου παν οτι ψηφιακο σημα σε αναλογικο που χει η ΤV μου δεν περναει χωρης converter με σκετο καλωδιο και ρωτησα για converter και εχει 75 ευρω. Ισχυει κατι τετοιο αν ξερει κανεις ??? Ναι όντως έτσι είναι! Μου διέφυγε αυτό εντελώς. Δεν το σκέφτηκα καθόλου από βιασύνη...!!! Ψηφιακό σε αναλογικό δε γίνεται μόνο με καλώδιο! :wacko: Μλκια σου είπα! :O Οπότε θέλεις και converter... και να ξέρεις ότι και converter να πάρεις το τελικό αποτέλεσμα ίσως είναι χαμηλής ποιότητας και κατώτερο του αναμενομένου. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ανάλογα την ποιότητα του converter να σε χαλάσει πολύ αυτό που θα δεις... ειδικά σε κλασσικό composite video output που το θες εσύ και όχι σε component. Οπότε ή αλλάζεις τηλεόραση ή δίνεις τα λεφτά για converter και ρισκάρεις πάρα πολύ με το θέμα ποιότητας εικόνας. Αν αποφασίσεις να πάρεις converter καλό είναι να τους πεις να κάνεις μια δοκιμή πρώτα σε κάποια τηλεόραση. Edited October 24, 2011 by karlesg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δοκίμασα την τελευταία έκδοση τού igo χθές μέ τον φωρτιστη 2100mah πού έχω αλλά πάλι μού κατεβεναι η μπαταρία . Δύστυχος ενώ έχω βρεί λύση γιά την θερμοκρασία δέν μπορώ νά βρώ φωρτιστη νά φορτίζει τό τηλέφωνο κατά την πλοήγηση μέ τό igo . Τελευταία προσπάθεια πού κάνω είναι ότι περιμένω νά μού έρθει ένα καλώδιο χρυσό από usb σέ μίνι usb.Από εκεί καί πέρα εάν κάποιος έχει κάτι νά προτείνει άς μάς πεί γιατί έχω κουραστεί νά ψάχνω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το μόνο πρόγραμα πλοήγησης που δεν ανέβαζε θερμοκρασία και το δούλευα χωρίς φορτιστή (Θεσ/νικη-Ορεστιάδα 75% μπαταρία) ήταν το sygic όμως μετά την αναβάθμιση σε 2.3.4 μου κολάει- λαγκάρει όποια έκδοση και αν δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Mπορει καποιος να προτειμνει ακουστικα για το Galaxy s ii?Σκεφτομαι τα a-jays 4 αλαλ δενα ξερω αν ειναι πληρως συμβατα με αυτο..Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Δοκίμασα την τελευταία έκδοση τού igo χθές μέ τον φωρτιστη 2100mah πού έχω αλλά πάλι μού κατεβεναι η μπαταρία . Δύστυχος ενώ έχω βρεί λύση γιά την θερμοκρασία δέν μπορώ νά βρώ φωρτιστη νά φορτίζει τό τηλέφωνο κατά την πλοήγηση μέ τό igo . Τελευταία προσπάθεια πού κάνω είναι ότι περιμένω νά μού έρθει ένα καλώδιο χρυσό από usb σέ μίνι usb.Από εκεί καί πέρα εάν κάποιος έχει κάτι νά προτείνει άς μάς πεί γιατί έχω κουραστεί νά ψάχνω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νομίζω πως ειναι και θέμα φορτιστή. Τόσα χρόνια έχω δοκιμασει πολλούς και διάφορους. Οι φτηνοί ότι και να γράφουν ειναι για τα μπάζα. Για το iPhone παιδευομουν με κάποιους των 5 -10€ και δεν εκανα τίποτα. Έδωσα 25 για ένα Griffin και τελείωσε το θέμα. Το κινητο φορτιζε ότι και να εκανα. Μετα όσο είχα το HD2 πάλι δεν εκανα τίποτα όσπου αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ γνήσιο και παρ όλο που ειναι 1000λιάρης δεν έχω πρόβλημα. Πάντως απο την εμπειρία μου, ειναι κρίμα να χρησιμοποιεί κάποιος το smartphone για πλοήγηση επι σταθερής βάσης, δηλαδη καθημερινά η για μεγάλα ταξίδια. Δεν έχει περασει ούτε μια συσκευη απο τα χέρια μου που να μην ζεστενεται στην πλοήγηση. Αναγκαστικά λοιπον πάμε για τοποθέτηση κοντά στον αεραγωγο του αρκοντισιον. Το οποίο αν κτυπά κατευθείαν στην πλάτη του κινητού, ειναι δυνατόν να δημιουργήσει υγρασία και μετα όταν μας απορρίψουν την εγγύηση θα διερωτουμαστε πως πήρε υγρασία. Το ίδιο κακό του κάνει όταν το βαριά ο ήλιος στο μπαμπριζ. Το χρησιμοποιω σαν GPS μόνο για έκτακτες περιπτώσεις. Έχω ένα φθηνιαρικο gps 5" και κάνω την δουλεια μου όταν το χρειάζομαι πραγματικά. Edited October 25, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Νομίζω πως ειναι και θέμα φορτιστή. Τόσα χρόνια έχω δοκιμασει πολλούς και διάφορους. Οι φτηνοί ότι και να γράφουν ειναι για τα μπάζα. Για το iPhone παιδευομουν με κάποιους των 5 -10€ και δεν εκανα τίποτα. Έδωσα 25 για ένα Griffin και τελείωσε το θέμα. Το κινητο φορτιζε ότι και να εκανα. Μετα όσο είχα το HD2 πάλι δεν εκανα τίποτα όσπου αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ γνήσιο και παρ όλο που ειναι 1000λιάρης δεν έχω πρόβλημα. Πάντως απο την εμπειρία μου, ειναι κρίμα να χρησιμοποιεί κάποιος το smartphone για πλοήγηση επι σταθερής βάσης, δηλαδη καθημερινά η για μεγάλα ταξίδια. Δεν έχει περασει ούτε μια συσκευη απο τα χέρια μου που να μην ζεστενεται στην πλοήγηση. Αναγκαστικά λοιπον πάμε για τοποθέτηση κοντά στον αεραγωγο του αρκοντισιον. Το οποίο αν κτυπά κατευθείαν στην πλάτη του κινητού, ειναι δυνατόν να δημιουργήσει υγρασία και μετα όταν μας απορρίψουν την εγγύηση θα διερωτουμαστε πως πήρε υγρασία. Το ίδιο κακό του κάνει όταν το βαριά ο ήλιος στο μπαμπριζ. Το χρησιμοποιω σαν GPS μόνο για έκτακτες περιπτώσεις. Έχω ένα φθηνιαρικο gps 5" και κάνω την δουλεια μου όταν το χρειάζομαι πραγματικά. Σύμφωνο σε όλα εκτος του κλιματιστικού.Το κλιματιστικό ξηραίνει την ατμόσφαιρα(αφαιρεί υγρασία). Τελικά μου φαίνεται για μικρό διαδρομές μέσα στην πολύ θα έχω το κινητό και για ταξίδια το παλιό καλο gps... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σύμφωνο σε όλα εκτος του κλιματιστικού.Το κλιματιστικό ξηραίνει την ατμόσφαιρα(αφαιρεί υγρασία). Τελικά μου φαίνεται για μικρό διαδρομές μέσα στην πολύ θα έχω το κινητό και για ταξίδια το παλιό καλο gps... Καμια φορα κλεινω τις κεντρικές θυριδες για να μην με χτυπά κατευθείαν. Αν ειναι βράδυ σχηματίζεται υγρασία στο ταμπλό ακριβώς πάνω απο τις θυρίδες επειδη δεν ο παγωμένος αέρας δεν βγαίνει έξω αλλα χτυπα εκει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts