Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor.415406.html

πηρα το σαββατο αυτο το καλωδιο , ειναι το γνησιο και δουλευει αψογα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελευταίες μέρες η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα.

Σήμερα σε 5 ωρες στην δουλεια απο το 100 έπεσε στο 70 σε 4-5 ωρες χωρις να το δουλέψω καθολου.

Εντάξει τις τελευταιες μερες το εχω λιωσει με κατι παιχνιδια αλλα παλι δεν εξηγειται η πτωση της μπαταρίας.

Νομίζω δεν δικαιολογείται κινητο αξιας 600€ να έχει τέτοια μπαταρία.

Σε τέτοια περιπτωση δεν ξερω καλύπτεται η μπαταρια από την εγγύηση ξέρουμε?

Θέλω να παρω και μια για καβαντζα αλλα ετσι όπως παει αυτή σε μερικές μέρες θα τα φτύσει εντελώς.

Τώρα για άλλη μπαταρία δεν ξέρω τι να διαλέξω Ebay ή γνήσια.

• Administrators
Τελευταίες μέρες η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα.

Κάποια εφαρμογή/ρύθμιση ευθύνεται. Σε κανονικές συνθήκες δεν είναι λογική η κατανάλωση που αναφέρεις.

Modpic.gif

Κάποια εφαρμογή/ρύθμιση ευθύνεται. Σε κανονικές συνθήκες δεν είναι λογική η κατανάλωση που αναφέρεις.

Δεν νομιζω γιατί τα έχω απενεργοποιημένα όλα, GPS, Bluetooth, Wi-Fi κτλ.

Την φωτεινότητα την εχω πολύ χαμηλα επισης

• Administrators
Δεν νομιζω γιατί τα έχω απενεργοποιημένα όλα, GPS, Bluetooth, Wi-Fi κτλ.

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρω παραπάνω. Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είμαι πεπεισμένος ότι η αυτονομία θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Modpic.gif

Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρω παραπάνω. Αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είμαι πεπεισμένος ότι η αυτονομία θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Mε την επαναφορά δεν χάνω τιποτα σημαντικό ε?

Μόνο ρυθμισεις οθονης, ηχου κτλ ετσι?

Και θυμισε μου λιγο απο που το κανεις αυτο αν μπορεις

• Administrators

Με την επαναφορά χάνεις τα πάντα... επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση.

Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Modpic.gif

Με την επαναφορά χάνεις τα πάντα... επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση.

Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Α αυτό εννοείς.

Και λογικά θα πρέπει να κάνω backup μόνο τις επαφες και όχι τις ρυθμίσεις

Να σου πω την αλήθεια βαριεμαι να τα ξαναπερνάω όλα ξανα.

Οι εφαρμογές με τον συγχρονισμο ξαναγινονται αυτόματα εγκατάσταση ή πρέπει να τις κάνουμε πάλι εμείς?

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.

Είχα κάνει αναβάθμιση με μια ενημερωση του λογισμικού μεσω ΚΙΕS.

Στις πληροφορίες η Εκδοση Βασικού Φάσματος είναι Ι9100ΧΧΚΕ7,

Εκδοση Kernel 2.6.35.7-I900XWKF3-CL276555 root@DELL101 #2 kai

Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XWKF3.

Aυτή είναι η τελευταία έκδοση?

Το ρωτάω γιατί σε ένα φίλο μου που έκανε χειροκίνητη εγκατάσταση έλεγε άλλα.

Εμένα το έκανε αυτόματα το Kies mόλις σύνδεσα το κινητό με το PC

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor.415406.html

Όταν συνδέεις το τηλέφωνο με την τιβι μέσω αυτού του καλωδίου, το κινητό φορτίζει;;;

Θυμάμαι πως διάβαζα πριν κάποιο καιρό ότι η mhl συνδεση με hdmi σε κάτι υστερεί... και πρέπει να ήταν ότι δε φορτίζει... ίσως κάνω λάθος..

Αν θυμάται κάποιος ας διευκρινήσει.

Ευχαριστώ.

Όταν συνδέεις το τηλέφωνο με την τιβι μέσω αυτού του καλωδίου, το κινητό φορτίζει;;;

Θυμάμαι πως διάβαζα πριν κάποιο καιρό ότι η mhl συνδεση με hdmi σε κάτι υστερεί... και πρέπει να ήταν ότι δε φορτίζει... ίσως κάνω λάθος..

Αν θυμάται κάποιος ας διευκρινήσει.

Ευχαριστώ.

το ''μειονεκτημα '' του ειναι οτι πρεπει να εχεις συνδεδεμενο και το φορτιστη επανω.

Αφού ο mhl ανταπτορας μπαίνει στην microUsb του κινητου, πως θα το συνδέσω και με τον φορτιστή ταυτόχρονα;;

Επίσης, αφού μου εξηγήσεις πως θα συνδεθεί η τροφοδοσία, εννοείς ότι η τροφοδοσία πρέπει να είναι οπωσδήποτε συνδεδεμένη;;

Δηλαδή δε γίνεται να συνδέσω το κινητό απλά με την τιβί;; Κι ας μη φορτίζει...

Edited by nonoif

Αφού ο mhl ανταπτορας μπαίνει στην microUsb του κινητου, πως θα το συνδέσω και με τον φορτιστή ταυτόχρονα;;

Επίσης, αφού μου εξηγήσεις πως θα συνδεθεί η τροφοδοσία, εννοείς ότι η τροφοδοσία πρέπει να είναι οπωσδήποτε συνδεδεμένη;;

Δηλαδή δε γίνεται να συνδέσω το κινητό απλά με την τιβί;; Κι ας μη φορτίζει...

ο ανταπτορας εχει και 2η θυρα microusb για να συνδεεις τον φορτιστη.πρεπει να εχεις συνεχεια το φορτιστη επανω.

παιδια τι λετε για αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170659104126&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_4417wt_902 ???

3500 mAh + καπακι για ουτε 8 ευρω...για δευτερη μπαταρια ειναι οτι πρεπει.σημερα μου ηρθε.θα την δοκιμασω και θα σας πω.(να γνωριζετε ειναι αρκετα χοντρη)

Μόλις το παράλαβα κι εγώ απ'το ίδιο κατάστημα και μου ήρθε στα Χανιά την αμέσως επόμενη μέρα απ'την παραγγελία, εντυπώσεις το απόγευμα που θα το δοκιμάσω..:p

ο ανταπτορας εχει και 2η θυρα microusb για να συνδεεις τον φορτιστη.πρεπει να εχεις συνεχεια το φορτιστη επανω.

Επανέρχομαι... Βρήκα σήμερα εδώ το παρακάτω:

The MHL link not only can output video and audio, but MHL-enabled HDTV sets are also capable of supplying the portable playing device with constant 5V, 500mA current so that you can charge your battery while you watching a video on the big screen.

Άρα αν και η τιβί μας υποστηρίζει MHL τότε δε χρειάζεται να συνδέω τον φορτιστή αλλά μόνο το κινητό στην τιβί, σωστά;;

Η MHL είσοδος της τιβί με τι μοιάζει;; με hdmi, με usb, με microUsb, με κάτι άλλο..;;

Σκέφτομαι ότι θα φτάσουμε στο τέλος να κουβαλάμε 20 διαφορετικά καλώδια μαζί μας..

παιδια τι λετε για αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170659104126&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_4417wt_902 ???

3500 mAh + καπακι για ουτε 8 ευρω...για δευτερη μπαταρια ειναι οτι πρεπει.σημερα μου ηρθε.θα την δοκιμασω και θα σας πω.(να γνωριζετε ειναι αρκετα χοντρη)

Το κινητό με αυτήν δεν γίνεται αρκετά πιο χοντρό και πιο βαρύ?

Άσε που δεν ξέρω αν ταιριάζουν και οι θηκες μετα

• Administrators
Το κινητό με αυτήν δεν γίνεται αρκετά πιο χοντρό και πιο βαρύ?

Αναπόφευκτα.

Άσε που δεν ξέρω αν ταιριάζουν και οι θηκες μετα

Δεν θα ταιριάζουν.

Modpic.gif

Μόλις πριν λίγο αφαίρεσα την zagg screen protector μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν είχα προσέξει κάποια σχόλια κάποιων που κατέχουν το θέμα σχετικά με τα protectors που χρησιμοποιούν λιπαντική ουσία. Την πάτησα 2η φορά. Την πρώτη είχα βάλει κάποια άλλη εξίσου ακριβή ίδιας φιλοσοφίας (Skinomi TechSkin) . Αποτυχία και οι 2. Στην αίσθηση, στα χρώματα και (περίεργο γιατί) στο κόψιμο, αφού έχαναν (η zagg λιγότερο) από τις σωστές διαστάσεις. Τώρα έβαλα μία που ήταν μαζί με την case mate θήκη. Μια χαρά τουλάχιστον στις 2 πρώτες προϋποθέσεις, στο κόψιμο πάσχει και αυτή.

Αν κάποιος προχωρήσει στην αγορά αυτού εδώ: Samsung GALAXY S2 i9100 SCREEN PROTECTOR SGP GLAS ας ενημερώσει για εντυπώσεις..

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Μόλις πριν λίγο αφαίρεσα την zagg screen protector μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν είχα προσέξει κάποια σχόλια κάποιων που κατέχουν το θέμα σχετικά με τα protectors που χρησιμοποιούν λιπαντική ουσία. Την πάτησα 2η φορά. Την πρώτη είχα βάλει κάποια άλλη εξίσου ακριβή ίδιας φιλοσοφίας (Skinomi TechSkin) . Αποτυχία και οι 2. Στην αίσθηση, στα χρώματα και (περίεργο γιατί) στο κόψιμο, αφού έχαναν (η zagg λιγότερο) από τις σωστές διαστάσεις. Τώρα έβαλα μία που ήταν μαζί με την case mate θήκη. Μια χαρά τουλάχιστον στις 2 πρώτες προϋποθέσεις, στο κόψιμο πάσχει και αυτή.

Αν κάποιος προχωρήσει στην αγορά αυτού εδώ: Samsung GALAXY S2 i9100 SCREEN PROTECTOR SGP GLAS ας ενημερώσει για εντυπώσεις..

Εγώ παιδιά πάντως βλέπω ότι τα screen protectors πιο πολύ μπελας είναι. Μια δεν ταιριάζουν μια κολλάνε και στο τέλος τέλος δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα ιδίως στα κινητά με gorilla glass.

Εκτός βέβαια αν δουλεύεις οικοδομή.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ παιδιά πάντως βλέπω ότι τα screen protectors πιο πολύ μπελας είναι. Μια δεν ταιριάζουν μια κολλάνε και στο τέλος τέλος δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα ιδίως στα κινητά με gorilla glass.

Εκτός βέβαια αν δουλεύεις οικοδομή.

Παρόλο που έδωσα αρκετά μέχρι να καταφέρω να κολλήσω σώστα το δικό μου μάλλον θα συμφωνήσω. Χαλάει λίγο η αίσθηση της αφής πάνω στην οθόνη και με ψιλοενοχλεί στη χρήση, όταν θα καταστραφεί το συγκεκριμένο protector το πιθανότερο είναι οτι θα το αφήσω γυμνό, με λίγη προσοχή δεν θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω..:)

Δειτε αυτην την θηκη ,μολις την παρελαβα ειναι ιδια με την αυθεντικη της samsung και λεπτη φοβερη!,!!!

http://www.netimes.com/shop/air-mesh-back-cover-for-samsung-galaxy-s-ii-i9100-p-3282.html?cPath=87_800

Επισης το usb on the go τελειο Το χρησιμοποιησα και ειναι αψογο.

http://www.netimes.com/shop/micro-usb-host-otg-adapter-cable-p-3395.html?cPath=87_800

Και τελος τα προστατευτικα οθονης τα πηρα δεκαδα μονο οκτω ευρω ολα οποτε χαλασα τεσσερα μεχρι να πετυχω χωρις φουσκαλα ή κατι αλλο αλλα δεν βαριεσαι ειναι παμφθηνα ολα αξιοπιστα με μεταφορικα τεσσεραμιση ευρω και με προπληρωμενη πιστωτικη μεσω paypal πληρωμενα .σε δεκα εργασιμες σπιτι μου.το μονο που δεν εμπιστευομαι ειναι οι μπαταριες.:)Σιγα μην πληρωνω εδω καταστημα δεκαπεντε ευρω με τα μεταφορικα μονο ενα καλδιο usb on the go

απο αμερικη τα εφερες αυτα;επισης μπορεις να δοκιμασεις στο usb on the go να συνδεσεις με usb hub πληκτρολογιο και ποντικι;

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor.415406.htmlπηρα το σαββατο αυτο το καλωδιο , ειναι το γνησιο και δουλευει αψογα.

Όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα το παράλαβα κι εγώ κι αφού έταξα εντυπώσεις μετά την πρώτη δοκιμή..:p

Λοιπόν το καλώδιο είναι και κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Βασικά ήμουν ιδιαίτερα ζεστός στο να το αγοράσω, αμέσως μετά την πρώτη δοκιμή όμως κατάλαβα ότι μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω και πολύ.. απ'τη στιγμή που δεν ασχολούμαι να περνάω ταινίες στο κινητό (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) μάλλον άχρηστο θα μου είναι και πιθανόν σε πολλούς από εσάς.. Άντε να το βάλεις να κάνει αναπαραγωγή μερικών κομματιών σε καμμία μάζωξη στο σπίτι, να δεις με φίλους στην TV τις φωτογραφίες που τραβήξατε στην εκδρομή, να μπεις λίγο στο νετ και να δουλεύεις μέσα απ'τη 40άρα.. σε αρκετά παιχνίδια δεν βολεύει μιας και χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη του κινητού για να πατάς τα κατάλληλα πλήκτρα.. γενικά κάνεις πράγματα που στα περισσότερα από αυτά αν έχεις το pc δίπλα σου, μάλλον πιο βολικό θα σου έρθει απ'το να συνδέσεις τόσα καλώδια στην πρίζα, TV και κινητό..

Προσωπική μου γνώμη, αν δεν βάζετε ταινίες στο τηλέφωνο μην το πάρετε καθόλου. Εκτός κι αν η θέση του pc στο σπίτι σας δεν βολεύει και τόσο στο να μοιράζεστε διάφορα αρχεία του τηλεφώνου σας με φίλους. Για προσωπική σας χρήση υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι..:)

Κάτι ακόμα, απ'τη στιγμή που έγινε η σύνδεση, η μπαταρία του κινητού -όπως ήταν λογικό αφού μπαίνει κι ο φορτιστής στη μέση- έδειξε να φορτίζει κανονικά, μετά από μια ώρα σύνδεσης με την τηλεόραση όμως και αφού αποσύνδεσα τα καλώδια, η στάθμη της μπαταρίας παρέμεινε στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με όταν τα σύνδεσα. Εκτός κι αν όλα αυτά που έκανα στο τηλέφωνο τσεκάροντάς το στην τηλεόραση ουσιαστικά την εξαντλούσαν τόσο πολύ που δεν προλάβαινε να φορτίσει. Σε έλεγχο που έκανα πάντως στο widget της μπαταρίας (Χρήση Μπαταρίας) έλεγε πάνω πάνω "2η μέρα κλπ κλπ", όσο διάστημα πέρασε δηλαδή απ'την τελευταία κανονική φόρτιση του κινητού με τον φορτιστή απ'ευθείας από την πρίζα. Δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό.. ίσως επειδή το widget ανανεώνει τις πληροφορίες που δίνει μόνο όταν γίνει πλήρης φόρτιση αλλά αυτό δεν το γνωρίζω.

Edited by makis206

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)