Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στρωστες σωστα

Ναι σιγουρα 5 φορες φορτιση-αποφορτιση θελει!!

IPhone 15 Pro 

Καλησπερα παιδια.

Ξερετε αν κυκλοφορουν για την κινηταρα μας hands free αλλα οχι σαν δικα του?

Εννοω τα ακουστικακια να ειναι στρογγυλα ωστε να εφαρμοζουν ωραια μεσα στο αυτι.

Τα δικα του, οταν τα φοραω νιωθω οτι θα πεσουν κ οτι δεν κανουν καλη εφαρμογη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπερα παιδια.

Ξερετε αν κυκλοφορουν για την κινηταρα μας hands free αλλα οχι σαν δικα του?

Εννοω τα ακουστικακια να ειναι στρογγυλα ωστε να εφαρμοζουν ωραια μεσα στο αυτι.

Τα δικα του, οταν τα φοραω νιωθω οτι θα πεσουν κ οτι δεν κανουν καλη εφαρμογη.

εγώ έχω παρει αυτά και είναι super

https://www.meelec.com/ProductDetails.asp?ProductCode=EP-CC51P-WT-MEE

που και που τα βγάζουν με πολύ καλή έκπτωση 50%.

Μια αρκετά καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται για micro sdhc 32gb στα 28€.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569457

Γειά σας

Την Τετάρτη πήρα αυτην την κάρτα 32g στα 28€ από προσφορά που μου ήρθε στο mail

Χθες πέρασα ότι είχα από την προηγούμενη 8άρα κάρτα μου στην 32 και μετέφερα όλες τις εφαρμογές που είχα κάπου 135 από την μνήμη τηλεφώνου να αποθηκευτούν στην κάρτα.

Κάνοντας επανεκκίνηση είδα πως το κινητό κόλλαγε και ενω ήθελα να μπω ίντερνετ με το που πατούσα να μπω τότε κόλλαγε το κινητό και έκανε επανεκκίνηση.Αυτό το έκανε για 4-5 φορές και μετά ξεκόλλησε.Αν και είχε ζεσταθεί πολύ μπο πίσω η συσκευή και μου έφαγε και 10% μπαταρία μετά ξεκόλλησε.Σήμερα πάλι τα ίδια.

Τι να κάνω,να παω πάλι τις εφαρμογές από την κάρτα στο τηλέφωνο για να μην ζορίζεται η δεν αντέχει η κάρτα όλα αυτα και κολλάει?

Καταρχην για πιο λογο μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης;; τα 2gb που εχει το κινητο δεν σου φτανουν για εφαρμογες; ειναι class 4, που σημαινει οτι δεν ειναι και πολυ γρηγορη, γιαυτο ζοριζεται το κινητο και ζεσταινεται κλπ οπως λες.. μετεφερε τες στο τηλεφωνο, δεν υπαρχει λογο.. εγω με 220 εφαρμογες εχω 800mb ελευθερα.. και αναθεμα αν τις χρειαζομαι και τις 220! Χαχα

Send from Galaxy sII :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει προβλημα αν φορτιζω τις anker με τον original φορτιστη.(βαριεμαι αυτο το βαλε βγαλε σινεχεια)

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα ρε μάγκες!

σκέφτομαι να κάνω μια αγορά μιας micro sd (32GB η και 64GB αν σηκώνει) και έχω ψηλομπερδευτεί :wacko:,

τελικά παίζει η δεν παίζει ρολο η class τις κάρτας στο κινητό??

θα το επηρεάζει πραγματικά στην ανάγνωση τον εφαρμογών,αρχείων,κλπ κλπ??

πείτε καμια εμπειρία μπας και αποφασίσω τελικά γιατί η 8άρα που έχω δεν με φτάνει :D

και οι προτάσεις δεκτες :)

ευχαριστώ

καλησπέρα ρε μάγκες!

σκέφτομαι να κάνω μια αγορά μιας micro sd (32GB η και 64GB αν σηκώνει) και έχω ψηλομπερδευτεί :wacko:,

τελικά παίζει η δεν παίζει ρολο η class τις κάρτας στο κινητό??

θα το επηρεάζει πραγματικά στην ανάγνωση τον εφαρμογών,αρχείων,κλπ κλπ??

πείτε καμια εμπειρία μπας και αποφασίσω τελικά γιατί η 8άρα που έχω δεν με φτάνει :D

και οι προτάσεις δεκτες :)

ευχαριστώ

64gb την σηκωνει μια χαρα αλλα δεν ξερω αν εχεις να διαθεσεις τοσα χρηματα.. ειναι ακριβες ακομη..

http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/sandisk-ultra-microsdxc-card

την εχω βρει και σε πιο φτηνη, νομιζω, αλλα δεν εχω το link τωρα στη δουλεια. θα κανω edit το μεσημερι να το προσθεσω.

ναι το class παιζει ρολο, και σπουδαιο μαλιστα.. οσο πιο μεγαλο το class τοσο πιο γρηγορα γινεται εγγραφη στηην καρτα.

προτιμησε class 4 (sandisk) η class 6+ για αλλη μαρκα.. και παντα καποια επωνημη.. sandisk, toshiba, transcend κλπ..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

64gb την σηκωνει μια χαρα αλλα δεν ξερω αν εχεις να διαθεσεις τοσα χρηματα.. ειναι ακριβες ακομη..

http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/sandisk-ultra-microsdxc-card

την εχω βρει και σε πιο φτηνη, νομιζω, αλλα δεν εχω το link τωρα στη δουλεια. θα κανω edit το μεσημερι να το προσθεσω.

ναι το class παιζει ρολο, και σπουδαιο μαλιστα.. οσο πιο μεγαλο το class τοσο πιο γρηγορα γινεται εγγραφη στηην καρτα.

προτιμησε class 4 (sandisk) η class 6+ για αλλη μαρκα.. και παντα καποια επωνημη.. sandisk, toshiba, transcend κλπ..

Από όσο έχω διαβάσει, το όριο για sdcard σε smartphone είναι class 6.

Από εκεί και πάνω δε παρατηρείται καμιά διάφορα στη ταχύτητα της κάρτας.

Έχω κάποια links που εξηγούν το παραπάνω, αλλά δε τα έχω πρόχειρα στη δουλειά.

Προσωπικά έχω μια Samsung class 10, και όσα τεστ κι αν έχω κάνει, δε μου δίνει καλύτερα αποτελέσματα από μια class 6.

Άρα η προσωπική μου άποψη, μια επώνυμη class 6 είναι ότι καλύτερο.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εχεις δίκιο είναι πολύ ακριβές ακόμη οι 64αρες.200 euro δεν δίνω για μνήμη, αν και με μια έρευνα που έκανα την συγκεκριμένη μπορείς να την βρείς σε ελληνικό site στα 100 euro http://www.skroutz.gr/s/387819/Sandisk-Mobile-Ultra-microSDXC-64GB.html?keyphrase=micro+sd+64gb

(φαντάζομαι σε κάποιο ξένο μπορεί να πετύχεις και καμία καλύτερη προσφορα).

αλλα και πολλά είναι για την σημερινή εποχή, με βλέπω λοιπόν να καταλήγω σε κάποια ποιο μικρή εκτος πάλι αν πετύχω καμια σε πραγματικά πολύ καλή προσφορά.:)

Από όσο έχω διαβάσει, το όριο για sdcard σε smartphone είναι class 6.

Από εκεί και πάνω δε παρατηρείται καμιά διάφορα στη ταχύτητα της κάρτας.

Έχω κάποια links που εξηγούν το παραπάνω, αλλά δε τα έχω πρόχειρα στη δουλειά.

Προσωπικά έχω μια Samsung class 10, και όσα τεστ κι αν έχω κάνει, δε μου δίνει καλύτερα αποτελέσματα από μια class 6.

Άρα η προσωπική μου άποψη, μια επώνυμη class 6 είναι ότι καλύτερο.

σοβαρά εε!!?? αν μπορείς ανάρτησε τα link να τους ρίξουμε μια ματιά

Παιδιά να τολμήσω να ρωτήσω τι τις κάνετε τόσο μεγάλες κάρτες!?? 16/32gb ? Γιατί εγώ με τα 12 της συσκευής και 8gb σε microsd πασχίζω και πάλι στην μέση είναι! :lol:

Φυσικά αδειάζω συχνά φωτό και βίντεο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή!

Παιδιά να τολμήσω να ρωτήσω τι τις κάνετε τόσο μεγάλες κάρτες!?? 16/32gb ? Γιατί εγώ με τα 12 της συσκευής και 8gb σε microsd πασχίζω και πάλι στην μέση είναι! :lol:

Φυσικά αδειάζω συχνά φωτό και βίντεο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή!

Προσωπικα κατεβαζω ταινιες/σειρες με torrent και τις βλεπω επισης απο τη συσκευη σε διαφορα ταξιδια που κανω...;)

Αλλη μια χρηση ειναι η εγκατασταση διαφορων παιχνιδιων που ''γεμιζουν'' ακομα και 1gb τη καρτα.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικα κατεβαζω ταινιες/σειρες με torrent και τις βλεπω επισης απο τη συσκευη σε διαφορα ταξιδια που κανω...;)

Αλλη μια χρηση ειναι η εγκατασταση διαφορων παιχνιδιων που ''γεμιζουν'' ακομα και 1gb τη καρτα.

Εντάξη και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό (για την δική μου χρήση πάντα) χωρίς αυτό να σημαίνει πως για κάποιον άλλο μπορεί να είναι λίγα ακόμα και τα 32gb. Αυτό που ήθελα να επισημάνω καλό θα είναι να μην έχουμε σε MicroSD δεδομένα που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε, κοινώς δεδομένα που δεν τα έχουμε backup κάπου.

Εντάξη και πάλι μου φαίνεται υπερβολικό (για την δική μου χρήση πάντα) χωρίς αυτό να σημαίνει πως για κάποιον άλλο μπορεί να είναι λίγα ακόμα και τα 32gb. Αυτό που ήθελα να επισημάνω καλό θα είναι να μην έχουμε σε MicroSD δεδομένα που δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε, κοινώς δεδομένα που δεν τα έχουμε backup κάπου.

κοιτα θα συμφωνησω ως ενα σημειο.

φωτογραφιες-βιντεο-μουσικη εχω περιπου 6-7gb..

αν σκεφτεις οτι πας πχ μια εκδρομη και τραβας video, σε full αναλυση, 20 λεπτα νομιζω=4gb.. οποτε υπολογισε.. μου εχει τυχη σε μια μερα σκι να τραβηξω 4 βιντεο συνολο 10gb περιπου.. και ας αφησουμε τι σειρες εχω περασει-δει σε ταξιδια με λεοφωριο.. :lol:

απ την αλλη, τεινω να χρησιμοποιω το κινητο περισσοτερο απ το pc, αρα πολλα αρχεια που χρειαζομαι τα εχς στο κινητο και απλα υπαρχουν και σαν Backup στο pc.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω παρατηρήσει τό εξής . Όταν βάλω κάποιο ακουστικό άλλο εκτός από τά γνήσια ακούγεται σάν νά είναι κομμένο τό καλώδιο(κάνει διακοπές ). Σάν νά μήν κάνει καλή επαφή ο ακροδεκτης .Μέ τά γνήσια ακούγεται κανονικά !

Sent from my GT-I9100

Έχω παρατηρήσει τό εξής . Όταν βάλω κάποιο ακουστικό άλλο εκτός από τά γνήσια ακούγεται σάν νά είναι κομμένο τό καλώδιο(κάνει διακοπές ). Σάν νά μήν κάνει καλή επαφή ο ακροδεκτης .Μέ τά γνήσια ακούγεται κανονικά !

Sent from my GT-I9100

Δεν είναι συμβατά όλα τα ακουστικά.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Λοιπόν για θήκη τύπου pouch (πουγκί) παίζουν αυτές http://www.handmadegifts.gr/category/θήκες-κινητών/

Τις φτιάχνει μια φίλη (7€) κατα παραγγελία, κάθεται γάντι στο κινητό μας, (για την ακρίβεια τις φτιάχνει για οποιοδήποτε κινητό) και σίγουρα ΔΕΝ θα τις δείτε να τις έχει κάποιος άλλος :lol: Έχει ανεβάσει λίγα σχέδια και προσεχώς θα βάλει και άλλα. Εγώ έχω την "ζόμπι" και όπου την βγάζω μονοπωλεί το ενδιαφέρον :lol:

Edited by Stinger

Καλησπερα,

Θα ηθελα να αλαξω το πισω καπακι απο το galaxy s2 μου γιατι μου γλιστραει απο πισω στα δαχτυλα και να

βαλω καποιο πιο σαγρε.

εχετε καποιο να προτεινετε απο ebay η και απο οπουδηποτε αλλου?

:)

Καλησπερα,

Θα ηθελα να αλαξω το πισω καπακι απο το galaxy s2 μου γιατι μου γλιστραει απο πισω στα δαχτυλα και να

βαλω καποιο πιο σαγρε.

εχετε καποιο να προτεινετε απο ebay η και απο οπουδηποτε αλλου?

:)

κοιτα εδω http://www.alibaba.com/showroom/battery-cover-for-samsung-galaxy-s2.htm

και εδω http://www.amazon.co.uk/SAMSUNG-GALAXY-S2-BATTERY-COVER/dp/B005GQIMUS

μηπως και παρεις ιδεες

Samsung galaxy s21+

παιδια το διαβαζα παλια το thread,τοτε μονο ποντικι ασυρματο δουλευε.

μπορειτε να μου προτεινετε τα χρειαζουμενα για να το συνδεω με την tv? ,

-bluetooth mouse

-bluetooth keyboard ,http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Bluetooth-Keyboard-Apple-iPhone-Phone-PDA-PC-Nokia-Ipad-Android-/220920264049?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item336fdfb571#ht_5080wt_1396

-καλωδιο για συνδεση με tv(hdmi),http://www.ebay.co.uk/itm/Original-MHL-Micro-USB-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-i9100-S3-/130659286885?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6be67f65#ht_6103wt_1163,πολυ φθηνο για αυθεντικο,αλλα εχει τη συσκευασια της σαμσουγκ,χμμμ

απο ebay θα βολευε,αλλα οποια φθηνα ξερετε πως δουλευουν ,μου κανουν:)

ποντικι και πληκτρολογιο ασυρματα ,δουλευουνε μαζι??:confused:,ή χρειαζεται το ενα να ναι με usb-στικακι??

edit θα λειπω μερες εκτος αθηνας και το λαπτοπ χαλασε,οποτε πρεπει να περνανε οι νυχτες καπως,βοηθηστε!!

ευχαριστω παιδια:)

(στοκ κινητο,τελευταια επισημη ρομ,2.3.4 )

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Βασικά το παραπάνω δεν είναι καλώδιο hdmi, είναι αντάπτορας απ'την usb της συσκευής σε hdmi έξοδο.

Με την ευκαιρία, υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζεις έξοδο hdmi, έχεις ενωμένο πληκτρολόγιο πάνω και να φορτίζει ταυτόχρονα; Π.χ. με την σύνδεση του καλωδίου που λέει ο από πάνω στην έξοδο κάποιου dock που συνδέει και φορτιστή πάνω

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)