Sol_Ballads Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Νομίζω λέει να φορτιζει μονο στο φορτιστή της, ή κανω λαθος? Και εγώ τις έξτρα μπαταρίες μου μόνο στο φορτιστή τους τις φορτίζω πάντως :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Νομίζω λέει να φορτιζει μονο στο φορτιστή της, ή κανω λαθος? Κάνεις λάθος ;) Και εγώ τις έξτρα μπαταρίες μου μόνο στο φορτιστή τους τις φορτίζω πάντως :) Γιατί? :rolleyes: Στο 2μηνο που κλείνω με Anker έχω να πω πως είναι άψογη και δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά (εκτός της διάρκειας) από την original. Έχει γίνει η κύρια μπαταρία μου και την φορτίζω μονίμως στο τηλέφωνο. Γενικός κανόνας, στο 90% των περιπτώσεων ο κακός φορτιστής μας κάνει την ζημιά, όχι η κακή μπαταρία ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ευχαριστώ πολύ τοτε Θα την φορτιζω οσο μπορω πανω στο κινητό Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αν καποιος παραγγηλει απο εξω καμια μεγαλητερη μπαταρια για το κιν και ειναι απο αθηνα(νεα σμυρνη μενω εγω) ας μου πει γιατι εγω δεν το κατεχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Η anker πάλι διαθέσιμη στα 25$ με τα έξοδα αποστολής. 2τμχ + φορτιστής http://www.ebay.com/itm/320727566649?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Η anker πάλι διαθέσιμη στα 25$ με τα έξοδα αποστολής. 2τμχ + φορτιστής http://www.ebay.com/itm/320727566649?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 φιλε ειναι πιο μεγαλη απο την original??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 φιλε ειναι πιο μεγαλη απο την original??? Αν εννοείς σε διαστάσεις, όχι είναι η ίδια :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν εννοείς σε διαστάσεις, όχι είναι η ίδια :) ευχαρηστω!!ειδα κ καποια videakia sto youtube kai οντως ειναι ιδιο μεγεθος!!Τωρα με το θεμα της μπριζας τι γινετεαι δεν δινει καποιο ανταπτορα για 220 volt Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υπαρχει καποιος που να εχει την θηκη sgp neo hybrid; Αν ναι, ας μας πει αν η σιλικονη στο πισω μερος του κινητου ειναι ενταξει. Διαβαζω στους xda πως πολλοι ειχαν προβλημα, τους ξεχειλωνε-σακουλιαζει το πισω μερος απο τις θερμοκρασιες που πιανει καποιες φορες το κινητο μας! Αν καποιο μελος γνωριζει ας δωσει καποιες πληροφοριες για το συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υπαρχει καποιος που να εχει την θηκη sgp neo hybrid; Αν ναι, ας μας πει αν η σιλικονη στο πισω μερος του κινητου ειναι ενταξει. Διαβαζω στους xda πως πολλοι ειχαν προβλημα, τους ξεχειλωνε-σακουλιαζει το πισω μερος απο τις θερμοκρασιες που πιανει καποιες φορες το κινητο μας! Αν καποιο μελος γνωριζει ας δωσει καποιες πληροφοριες για το συγκεκριμενο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3874465#post3874465 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Δίνω μία SGP WHITE Neo Hybrid EX καινούρια.. θα μείνω με το pouch μόνιμα πλέον Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Οποτε οπως κατσει απ' οτι καταλαβα! Αναλογα ποσο τυχερος εισαι! Και την παραγγειλα χθες απο amazon στα 24€. Ειδα και την sgp linear αλλα ο τροπος που κουμπωνουν τα κομματια μεταξυ τους κατα την συναρμολογηση της θηκης με το κινητο μου φανηκε καπως οχι τοσο δεμενος! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 SGP screen protector απο που ειναι καλυτερα να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ευχαρηστω!!ειδα κ καποια videakia sto youtube kai οντως ειναι ιδιο μεγεθος!!Τωρα με το θεμα της μπριζας τι γινετεαι δεν δινει καποιο ανταπτορα για 220 volt δεν δίνει, αγοράζεις εσύ, δεν είναι ακριβός. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=us+to+eu+adapter&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 δεν δίνει, αγοράζεις εσύ, δεν είναι ακριβός. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=us+to+eu+adapter&_sacat=See-All-Categories σευχαρηστω πολυ φιλε μου!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παρελαβα την sgp neo hybrid, μπορω να πω πως ειναι η καλυτερη θηκη που εχω χρησιμοποιησει στο galaxy, χωρις να προσθετη πολυ ογκο παρεχει ικανοποιητικη προστασια και καλη αισθηση στο χερι. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αν πατε στο κατάστημα της e -click στο Γαλατσι θα βρειτε φοβερή ποικιλία απο Sgp case neo hybrid. ΚΑΙ σχετικα φτηνοτερες απ το ebay εγω την κιτρινη την πηρα 17€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 απο ebay http://www.ebay.com/itm/SGP-Neo-Hybrid-Series-Samsung-Galaxy-S2-S-2-II-i9100-Dante-Red-Case-Cover-/200673885250?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb9187c42 sta 8 ευρω τελεια την εχω μια εβδομαδα! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Αν πατε στο κατάστημα της e -click στο Γαλατσι θα βρειτε φοβερή ποικιλία απο Sgp case neo hybrid. ΚΑΙ σχετικα φτηνοτερες απ το ebay εγω την κιτρινη την πηρα 17€ Έψαξα στο κατάστημα και δεν βρήκα τίποτα σε SGP Neo Hybrid.... Μήπως αγόρασες αυτή? (δεν είναι η Neo Hybrid πάντως...;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Έψαξα στο κατάστημα και δεν βρήκα τίποτα σε SGP Neo Hybrid.... Μήπως αγόρασες αυτή? (δεν είναι η Neo Hybrid πάντως...;)) Δυστυχώς δεν τα βάζουνε ολα στο site;).Γι αυτό είπα όποιος μπορεί να περάσει απο το κατάστημα:)Και στο Γαλάτσι εχει τα περισσότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ρε οαιδια αυτη τι λεει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=36758 απο ελληνικο μαγαζι ειναι, παιζει να ναι μουφα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και για τους φιλαθλους http://www.greenteam.gr/44309006-samsung-galaxy-s-ii.html Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ρε οαιδια αυτη τι λεει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=36758 απο ελληνικο μαγαζι ειναι, παιζει να ναι μουφα? Δε θα έβαζα κάτι που δεν είναι προϊόν της Samsung ειδικά όσον αφορά την μπαταρία Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 παιδια 3η μερα με την ανκερ 1900 mah κ δεν λει να τελειωσει πραγματικα παρα πολυ καλη..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δε θα έβαζα κάτι που δεν είναι προϊόν της Samsung ειδικά όσον αφορά την μπαταρία Ψάξε με keyword Anker στο παρόν νήμα και στο νήμα με τις μπαταρίες και μετά ξανασκέψου εάν βάλεις κάποιο μη samsung αξεσουάρ η όχι. παιδια 3η μερα με την ανκερ 1900 mah κ δεν λει να τελειωσει πραγματικα παρα πολυ καλη..... ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts