Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Λογικό είναι. Αν με ένα mouse συνδεδεμένο χωρίς usb hub δουλεύει κανονικά είσαι οκ. γιατι? αφου το κινητο αναγνωριζει και το usb hub. το στικακι μου δουλευει και μεσα απτο usb hub!γιατι οχι και το mouse.. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 >Σημερα την πετυχα ψαχνοντας για κατι αλλο.. μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.. :lol::lol: Sandisk Ultra 32GB Class 6 Micro SDHC (MicroSD) Bi Coloured Memory Card Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 >Σημερα την πετυχα ψαχνοντας για κατι αλλο.. μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.. :lol::lol: Sandisk Ultra 32GB Class 6 Micro SDHC (MicroSD) Bi Coloured Memory Card Δεν είμαι σίγουρος για το αν αξίζει σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δεν είμαι σίγουρος για το αν αξίζει σε αυτή την τιμή. Κοιτα, εγω που εχω την αντιστοιχη mobile ultra σε 16gb, την ειχα παρει 55E και ειναι κορυφαια απο αποψη ταχυτητας, την εχω καταυχαριστηθει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/TV-AV-Out-Cable-Samsung-i9000-i8510-Galaxy-S-/280656813192?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item4158731c88#ht_989wt_913 To εχει κανεις ?? κανει για το S II ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 προς ενημερωση σας, μπορειτε να συνδεσετε το s2 με οθονη υπολογιστη. Απλα στην ακρη το hdmi βαζετε εναν hdmi to dvi convertor ..το δοκιμασα και δουλευει. Απλα με τον connector αυτον στην ιδια οθονη σηκωνει μικροτερη αναλυση. Με το hdmi δουλευει στα 1080p με το dvi 720p. Αισθητικα μικρη η διαφορα. Παντως ακομα περιμενω μηπως κανεις εχει εμπειρια με το hdmi της mhl να μου πει εαν συνδεοντας το στην οθονη του κοβει το ασυρματο δικτυο... Ειναι εκνευριστικο! Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/TV-AV-Out-Cable-Samsung-i9000-i8510-Galaxy-S-/280656813192?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item4158731c88#ht_989wt_913 To εχει κανεις ?? κανει για το S II ? Αυτο δεν δουλευει, αρα λογικα ουτε και αυτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 οποτε τι μπορουμε να βρουμε για συνδεση με TV , γιατι ομως να μην δουλευει του Galaxy S στο S II ? χχμμμ , ισως παρω το HDΜΙ adapter , αλλα καλο ηταν αν εχει δοκιμασει κανεις το cable να μας πει , γιατι ειναι και πολυ φτηνο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 οποτε τι μπορουμε να βρουμε για συνδεση με TV , γιατι ομως να μην δουλευει του Galaxy S στο S II ? χχμμμ , ισως παρω το HDΜΙ adapter , αλλα καλο ηταν αν εχει δοκιμασει κανεις το cable να μας πει , γιατι ειναι και πολυ φτηνο !! δεν ειναι θεμα ακριβο/φθηνο μονο. συγκρινεις 2 τελειως διαφορετικα πραγματα!! το ενα καλωδιο βγαζει χαλια ποιοτητες και για απλες-παλιες τηλεορασεις και το αλλο μπορεις να το συνδεσεις σε ολες τις νεες τηλεορασεις και οθονες υπολογιστων! αμα το αγορασεις στειλε μου να μου πεις εαν οταν συνδεεις το hdmi εαν μετα σου δουλευει το wifi . προτινω να αγορασεις το αυθεντικο παντως.εγω εχω της mhl που κοστησε 20 euro Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Παντως ακομα περιμενω μηπως κανεις εχει εμπειρια με το hdmi της mhl να μου πει εαν συνδεοντας το στην οθονη του κοβει το ασυρματο δικτυο... Ειναι εκνευριστικο! όχι φίλε μου.Το δοκίμασα και το wiFi δεν κόβεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) όχι φίλε μου.Το δοκίμασα και το wiFi δεν κόβεται. με τι καλωδιο??αυθεντικο η της mhl??επισης χωρις φορτιστη λειτουργει?γιατι εγω αν δεν βαλω φορτιστη δεν δειχνει τπτ Edited August 13, 2011 by Dj_Blade Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 με τι καλωδιο??αυθεντικο η της mhl??επισης χωρις φορτιστη λειτουργει?γιατι εγω αν δεν βαλω φορτιστη δεν δειχνει τπτ της ΜΗL, και αν και δεν το γράφει πουθενά,χωρίς να εχεις συνδεδεμένο τον φορτιστή,δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 της ΜΗL, και αν και δεν το γράφει πουθενά,χωρίς να εχεις συνδεδεμένο τον φορτιστή,δεν δουλεύει. αρα τελικα εκανα χαζομαρα και δεν πηρα το αυθεντικο.μαλλον αυτο φταιει για ολα. αντε παιδια,πωλειται καλωδιο 15 ευρω Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 αρα τελικα εκανα χαζομαρα και δεν πηρα το αυθεντικο.μαλλον αυτο φταιει για ολα. αντε παιδια,πωλειται καλωδιο 15 ευρω Κάτι δεν εχω καταλάβει... Το καλώδια σύνδεσης μέσω hdmi που είχα βρεί εγώ για συνδέσω την τηλεόραση με το τηλέφωνο ήταν 2. Της Samsung και αυτό: http://www.mobilefun.co.uk/bizlink-mhl-to-hdmi-tv-out-adapter-black-p29839.htm Εσύ ποιό έχεις αγοράσει και από που? Πάντως από όπου και να το αγόρασες,στείλε τους ένα email για επιστροφή ή αντικατάσταση. Πρόσφατα αγόρασα 3 φορτιστές αυτοκινήτου για το S2 από το ebay που έγραφαν επάνω Samsung.Κανένας από τους 3 δεν κούμπωνε καλά στο κινητό με αποτέλεσμα να πρέπει να κρατάς το τηλέφωνο σε μια συγκεκριμένη θέση για να φορτίζει. Ο...Κινέζος μου έκανε refund και μου είπε να κρατήσω και τους φορτιστές οι οποίοι βέβαια μου ειναι άχρηστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Κάτι δεν εχω καταλάβει... Το καλώδια σύνδεσης μέσω hdmi που είχα βρεί εγώ για συνδέσω την τηλεόραση με το τηλέφωνο ήταν 2. Της Samsung και αυτό: http://www.mobilefun.co.uk/bizlink-mhl-to-hdmi-tv-out-adapter-black-p29839.htm Εσύ ποιό έχεις αγοράσει και από που? εγω εχω της bizlink. θα παω να το επιστρεψω αν ειναι και να παρω αλλο το ιδιο δεν νομιζω να εχει το αυθεντικο. Αν το εχει θα το παρω να τελειωνω. της samsung δουλευει και χωρις φορτιστη? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή, αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας. Θα ήθελα σπό κάποιον που την έχει μια πρόταση για θήκη που να αγκαλιάζει όλο το κινητό αλλά όσο το δυνατόν πιο λεπτη ώστε να μην δίνει επιπλέον όγκο στο κινητό. Κατά προτίμηση σπό το eBay. co. UK ή από ελληνικό site. Ευχαριστώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κάτι τέτοιο εννοείς? http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-i9100-Galaxy-S2-II-ZENUS-Leather-Case-Cover-/320705927204?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item76c04a3455 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κάτι τέτοιο εννοείς? http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-i9100-Galaxy-S2-II-ZENUS-Leather-Case-Cover-/320705927204?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item76c04a3455 Κάτι σε σιλικόνη και σαφώς φθηνότερο εννοούσα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Παρακολουθώ το νήμα από την αρχή, αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας. Θα ήθελα σπό κάποιον που την έχει μια πρόταση για θήκη που να αγκαλιάζει όλο το κινητό αλλά όσο το δυνατόν πιο λεπτη ώστε να μην δίνει επιπλέον όγκο στο κινητό. Κατά προτίμηση σπό το eBay. co. UK ή από ελληνικό site. Ευχαριστώ. τσέκαρε κ εδώ αν θες.. http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1944 λετε να εχω θεμα με το wifi με την συγκεκριμενη?? Edited August 15, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Που μπορούμε να βρούμε καλώδια micro-usb με μήκος τουλάχιστον στο 1,80? Τα θέλω για να φορτίζω το κινητό μεσω ενός usb φορτιστή αυτοκινήτου. Είχα πάρει κάποιο από το Μουλτιράμα αλλά δεν εφαρμόζει καλά στο κινητό και έτσι μου ήταν άχρηστο. Edited August 16, 2011 by iganiats Aντι micro έγραψα mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 είδα αναλυτικό review της στο xda και δεν ανεφερε τίποτα τέτοιο.γιατί να έχεις?πλαστική είναι ή τελος πάντων ότι υλικό είναι αυτο, όχι αλουμινο τετοια.. που δεν ξερω αν και αντες εχουν θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 είδα αναλυτικό review της στο xda και δεν ανεφερε τίποτα τέτοιο.γιατί να έχεις?πλαστική είναι ή τελος πάντων ότι υλικό είναι αυτο, όχι αλουμινο τετοια.. που δεν ξερω αν και αντες εχουν θεμα.. νασε καλα...το τσέκαρα κ εγώ κ είδα και βίντεο...αρκετά καλή φαίνεται και προφυλάσσει και την κάμερα οταν το αφήνεις με την πλάτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αυτο το κανουν πολλες,ακομη και μια φθηνη που εχω παρει_εχω δωσει link κανα δυο σελιδες πισω_. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Κάτι σε σιλικόνη και σαφώς φθηνότερο εννοούσα. http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Gel-TPU-Cover-Case-SAMSUNG-GALAXY-S2-S-2-II-I9100-/200632495879?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2eb6a0ef07 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180701999118&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3197wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 εγω εχω της bizlink. θα παω να το επιστρεψω αν ειναι και να παρω αλλο το ιδιο δεν νομιζω να εχει το αυθεντικο. Αν το εχει θα το παρω να τελειωνω. της samsung δουλευει και χωρις φορτιστη? Tης BizLink ειναι και το δικό μου και το αγόρασα από το κατάστημα που γράφει το λινκ που παρέθεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts