vasilis69 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ξερει κανεις φιλος καμια καλη βαση για αυτοκινητο....γιατι η γνησια...ενω ειναι ωραια,δεν θελει να φορας θηκη....και ειδικα την tough της case mate που φοραω στο δικο μου sg2...ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 αυτο φανταζομαι το καταλαβαινεις απο τα "αστερακια" που εχει πανω αριστερα ετσι δεν ειναι....?:) Δίπλα από το όνομα έχει σε παρένθεση έναν αριθμό που αντιπροσωπεύει το σύνολο των αξιολογήσεων. Πάτησε το για να δεις αναλυτικά τα στατιστικά των αξιολογήσεων του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristossl Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0607971&catid=100504 υποστηριζει και microUSB On-The-Go ή ειναι απλως για να συνδεεις το κινητο με το pc ; Δηλαδη αν συνδεσω ενα φλασακι επάνω του θα το διαβάσει; Α και κατι ακόμα το φλασακι πρεπει να ειναι σε NTFS ή FAT32 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0607971&catid=100504 υποστηριζει και microUSB On-The-Go ή ειναι απλως για να συνδεεις το κινητο με το pc ; Δηλαδη αν συνδεσω ενα φλασακι επάνω του θα το διαβάσει; Α και κατι ακόμα το φλασακι πρεπει να ειναι σε NTFS ή FAT32 ; λογικα αφου δεν γραφει usb on the go δεν πρεπει να δουλευει. εκτος αν εχουν κανει λαλακια και δεν το εχουν γραψει. fat32 προς το παρον.. λενε οτι συντομα θα υποστηριζει και ntfs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ξερει κανεις φιλος καμια καλη βαση για αυτοκινητο....γιατι η γνησια...ενω ειναι ωραια,δεν θελει να φορας θηκη....και ειδικα την tough της case mate που φοραω στο δικο μου sg2...ευχαριστω . Καλησπέρα.. Δες εδώ. Από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Car-Kits.htm Την πήρα πριν απο ένα χρόνο και, κρατάει γερά το κινητό (το έχω με την ίδια θήκη που έχεις), η βεντούζα του είναι από καλό υλικό. Όταν πήρα κάτι από ebay ξεράθηκε το πλαστικό της βεντούζας και τα υπόλοιπα πλαστικά μέρη δεν ήταν καλά. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0607971&catid=100504 υποστηριζει και microUSB On-The-Go ή ειναι απλως για να συνδεεις το κινητο με το pc ; Δηλαδη αν συνδεσω ενα φλασακι επάνω του θα το διαβάσει; Α και κατι ακόμα το φλασακι πρεπει να ειναι σε NTFS ή FAT32 ; Πως γίνεται να υποστηρίζει φλασάκι; Αφού αυτό το καλώδιο ΜΠΑΙΝΕΙ σε θύρα usb... θα πρέπει να το σπάσεις για να βάλεις flashaki.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristossl Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 φιλε μου αν προσεξεις η μια του ακρη ειναι microusb και η αλλη υποδοχή (θυληκο) για usb. Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται οπως το βλεπω. Εκει έλεγα μηπως μπορει να μπει το φλασακι. Δεν λεει πουθενα οτι υποστηριζει microusb on the go αλλά δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στις περιγραφες του multirama γιαυτο και ρωτησα αν το γνωριζει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καλησπέρα.. Δες εδώ. Από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Car-Kits.htm Την πήρα πριν απο ένα χρόνο και, κρατάει γερά το κινητό (το έχω με την ίδια θήκη που έχεις), η βεντούζα του είναι από καλό υλικό. Όταν πήρα κάτι από ebay ξεράθηκε το πλαστικό της βεντούζας και τα υπόλοιπα πλαστικά μέρη δεν ήταν καλά. ευχαριστω φιλε,αλλα πια ακριβως εχεις παρει? αν μπορεις στειλε το λινκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ευχαριστω φιλε,αλλα πια ακριβως εχεις παρει? αν μπορεις στειλε το λινκ :) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/Support-Stands/Herbert-Richter-Auto-Car-Mount-Tower-System-Micro-Global-9-1671.htm kai http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/Support-Stands/Herbert-Richter-Auto-Universal-H-R-Mini-Pda-Gripper-59-89Mm-25310.htm μαζι κάνουν σετ. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 μαγκες ξερετε κανενα καταστημα στη θεσσαλονικη που να μπορω να βρω ανταπτορακι usb-otg και καλωδιο hdmi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επειδή την Τριτη θα κάνω ένα ταξιδι και θα χρειαστώ ένα φορτηστη αυτοκινητου για το sgs2. Θα χρησιμοποιησω πολυ το gps. Ποιος φορτηστης είναι συμβατός? Επειδή βιάζομαι , θέλω κάτι από φυσικό κατάστημά επαρχειας. Πχ multirama, public, κοτσοβολος. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 μαγκες ξερετε κανενα καταστημα στη θεσσαλονικη που να μπορω να βρω ανταπτορακι usb-otg και καλωδιο hdmi? εγω το πηρΑ απο εδω δεν ξερω αν εχει καταστημα θεσ/νικη αλλα σιγουρα το στελνει με courier/ελτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 εγω το πηρΑ απο εδω δεν ξερω αν εχει καταστημα θεσ/νικη αλλα σιγουρα το στελνει με courier/ελτα το ξερω αυτο αλλα ειναι μαμακια να αγορασω κατι με 7 ευρω και να δωσω αλλα 7 σε εξοδα αποστολης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επειδή την Τριτη θα κάνω ένα ταξιδι και θα χρειαστώ ένα φορτηστη αυτοκινητου για το sgs2. Θα χρησιμοποιησω πολυ το gps. Ποιος φορτηστης είναι συμβατός? Επειδή βιάζομαι , θέλω κάτι από φυσικό κατάστημά επαρχειας. Πχ multirama, public, κοτσοβολος. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι? Thanks. http://www.extreme-mobile.gr/c.Fortistes-Aytokinitou-Car-Charger.28310.html εχει διαφορους Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Επειδή την Τριτη θα κάνω ένα ταξιδι και θα χρειαστώ ένα φορτηστη αυτοκινητου για το sgs2. Θα χρησιμοποιησω πολυ το gps. Ποιος φορτηστης είναι συμβατός? Επειδή βιάζομαι , θέλω κάτι από φυσικό κατάστημά επαρχειας. Πχ multirama, public, κοτσοβολος. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι? Thanks. εγω θα σου προτεινα απο multirama ενα φορτηστη που ειχα παρει, που διαθετει 2 θυρες usb πανω στα 10 ευρω. μαρκα δεν θυμαμαι( τον εχω στο αμαξι). βγαζει 1Α, και με εχει βολεψει αφου μπορω να φορτιζω και 2 πραγματα ταθτοχρονα αν χρειαστει. edit: αυτος ειναι το ξερω αυτο αλλα ειναι μαμακια να αγορασω κατι με 7 ευρω και να δωσω αλλα 7 σε εξοδα αποστολης... 10 ευρω θα σου παει, σιγουρα πιο ακριβο αλλα αν δεν βρεις.. ισως ειναι μονοδρομος.. Edited June 30, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Τι φορτηστη αυτοκινητου να παρω? Από καποιο φυσικό μαγαζι, multirama public κωτσοβολο κλπ. Επειδή θα κάνω ένα ταξίδι και δεν προλαβαίνω να παραγγέλνω από αλλού. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 10 ευρω θα σου παει, σιγουρα πιο ακριβο αλλα αν δεν βρεις.. ισως ειναι μονοδρομος.. νασε καλα φιλε θα το κοιταξω...εσυ αγορασες μονο το usb otg η και hdmi adaptor? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 νασε καλα φιλε θα το κοιταξω...εσυ αγορασες μονο το usb otg η και hdmi adaptor? μονο το usb otg.. δεν εχω τηλεοραση με hdmi οποτε.. αχρηστο προς το παρον για μενα το hdmi adaptor.. ασε που παιζω τα παντα μεσω dlna.. ουτε καλωδια ουτε τιποτα! :lol::lol: Τι φορτηστη αυτοκινητου να παρω? Από καποιο φυσικό μαγαζι, multirama public κωτσοβολο κλπ. Επειδή θα κάνω ένα ταξίδι και δεν προλαβαίνω να παραγγέλνω από αλλού. Thanks. Σου απαντησα απο πανω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ωπ! φιλέ emperor δεν ειχα δει τη απάντηση. Thanks. Αν και ο συγκεκριμένος που γράφεις, λέει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελιάς, και αν δεν το βρω ετοιμοπαραδοτο, δεν προλαβαίνω.. Γενικά αν ξέρει κανεις τι παίζει με τους φορτηστες? Πως ξέρουμε αν κάνει κάποιος? Περα από το βισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ωπ! φιλέ emperor δεν ειχα δει τη απάντηση. Thanks. Αν και ο συγκεκριμένος που γράφεις, λέει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελιάς, και αν δεν το βρω ετοιμοπαραδοτο, δεν προλαβαίνω.. Γενικά αν ξέρει κανεις τι παίζει με τους φορτηστες? Πως ξέρουμε αν κάνει κάποιος? Περα από το βισμα. http://www.extreme-mobile.gr/p.Belkin-universal-Micro-Auto-Charger-USB-12V-Fortistis-aytokinitou-universal.409308.html εγω εχω παρει αυτον εδω. μου εχει βγει παρα πολυ καλος. ειναι 1000mah τον εχω ενω εχω πλοηγηση και μου φορτιζει κιολας. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ωπ! φιλέ emperor δεν ειχα δει τη απάντηση. Thanks. Αν και ο συγκεκριμένος που γράφεις, λέει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελιάς, και αν δεν το βρω ετοιμοπαραδοτο, δεν προλαβαίνω.. Γενικά αν ξέρει κανεις τι παίζει με τους φορτηστες? Πως ξέρουμε αν κάνει κάποιος? Περα από το βισμα. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να βγαζει 5v. απο κει και περα αν πληρη αυτη την προδιαγραφη θα κανει. επισης, οσα περισσοτερα A βγαζει τοσο πιο γρηγορα φορτιζει. αν δηλαδη βγαζει 0.5 Α θα φορτιζει αλλα αργα, δηλαδη με gps ανοιχτο θα παιρνει 5% καθε τεταρτο περιπου. με 1Α φορτιζει μια χαρα! ρωτησε το, δεν ξερω για διαθεσιμοτητα. γενικα παντως αν πας σε ενα καταστημα κοιτα για microUsB 1A εξοδο 5v εξοδο και θα εισαι οκ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 ηρθε η θηκουλα κ μενα σημερα , πως σας φαινεται? ειμαι πολυ ικανοποιημενος glossy επιφανεια κουμπωνει ακριβως κ δεν δινει εξτρα ογκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 ηρθε η θηκουλα κ μενα σημερα , πως σας φαινεται? ειμαι πολυ ικανοποιημενος glossy επιφανεια κουμπωνει ακριβως κ δεν δινει εξτρα ογκο φιλε δωσε ενα Link καθως και ονομα της θηκης και τιμη? Σε αλλα χρωματα βγαινει? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 ηρθε η θηκουλα κ μενα σημερα , πως σας φαινεται? ειμαι πολυ ικανοποιημενος glossy επιφανεια κουμπωνει ακριβως κ δεν δινει εξτρα ογκο Φίλε ωραία αλλά νομίζω ότι δίνει λίγο έξτρα όγκο. Πως είναι στο χέρι χάνεται τελείως η φοβερή αίσθηση που σου δίνει το S2 όταν το κρατάς; Screen protector πήρες; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 φιλε δωσε ενα Link καθως και ονομα της θηκης και τιμη? Σε αλλα χρωματα βγαινει? Φίλε ωραία αλλά νομίζω ότι δίνει λίγο έξτρα όγκο. Πως είναι στο χέρι χάνεται τελείως η φοβερή αίσθηση που σου δίνει το S2 όταν το κρατάς; Screen protector πήρες; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140562154386&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αυτη η θηκη ειναι , οπως βλεπετε βγαινει σε αλλα χρωματακια ωραια , περιπου 9 ευρω πηγε , κομπλε δε δινει ογκο καθολου,κ επισης δεν εχω θεμα με τη θερμοκρασια που καποιες φορες δε μπορουσες να το κρατησεις ειμαι της αποψης για πληρη προστασια κ μπροστα αλλα ολες αυτες γινονται χαλια οι δερματινες με τα νερα απο καφετεριες κ λοιπα ,οποτε απο χειμωνα κατι τετοιο ακρως καλοκαιρινα χρωματα παντως οι θηκουλες χτυπαει σε ολους ωραια οταν την ειδαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts