agekalp Δημ. June 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 δυστυχως ουτε μεσω browser παιζουν σε εμενα. Τουλαχιστον αν μπορουσα να τα δω απο εκει δεν θα με πειραζε. Μαλλον θα επιστρεψω στη μαμα ρομ. Παντως πολυ καλη προσπαθεια παιδια τα υπολοιπα που δοκιμασα δουλευουν πολυ καλα και γρηγορα. Εχεις εγκαταστησει τον flash 10.3 και δε στα παιζει? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εχω την 17 του Paul με bake από την σελίδα του ως συνδρομητής εκεί και δεν εχω αυτό το πρόβλημα..... Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ναι εβαλα και το 10.3 αλλα εξακολουθει να μην παιζει κανενα βιντεακι flash απο πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλησπερα παιδια Kαι εγω σκεφτομαι για αγορα του LG 2x απλα με κρατα πισω το προβλημα που εχουν αντιμετωπισει χιλιαδες χρηστες με τα διαφορα reboots. H ερωτηση μου ειναι αν με αυτη την ROM ειχε καποιος θεμα με αυτα τα reboots. Δηλ ειτε αν εγινε πιο unstable η συσκευη με την εγκατασταση της, ειτε αν ειχε προβληματα πριν και με αυτη την ROM λυθηκαν. Συγχαρητηρια για την δουλεια σας Νομιζω οτι ημουν απο τους πιο ταλαιπωρημένους με reboots. Με το 05 baseband και το fr18 modaco ρομ που εχει καινουριο ριλ λύθηκε το προβλημα οποτε θεωρω οτι η συσκευή ειναι ασφαλης αγορα. Την fusion δεν την εχω δοκιμασει αλλα αφου ειναι βασισμενη στην modaco δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα Κανα video απο την ρομ θα ανεβασει κανας χρηστης? ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts