Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει τρόπος να δουλέψουν στη ρομ toy criskelo τα widgets της samsung?

Ειδικά το buddies now μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Για τις stock εφαρμογές ο ιδιος λέει οτι πρέπει να βγάλεις το TW 4.5 και να το γυρισεις σε stock TW.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ωραιος ο criskelo γουσταρω πολυ τα εικονιδια του touchwiz που εχει φτιαξει αλλα θα ηθελα κατω στο dock μονο 4 εικονιδια και οχι 5 αμα βαλω τωρα μονο 4 τα εικονιδια ειναι πολυ κολλητα μεταξυ τους. εχει φτιαξει και την εφαρμογη για τα sms και εχουμε 160 χαρακτηρες

Τι ακριβώς έχει φτιάξει για τα μηνύματα? Εγώ με το criskelo v10 δε μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες....

Phantom Of The Opera

Τι ακριβώς έχει φτιάξει για τα μηνύματα? Εγώ με το criskelo v10 δε μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες....

Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?Με το Gingerbread keyboard δεν έχεις 160 chars, Δοκίμασε το Samsung Keyboard....

Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?Με το Gingerbread keyboard δεν έχεις 160 chars, Δοκίμασε το Samsung Keyboard....

To Samsung keyboard χρησιμοποιώ. Επιλέγοντας το "GSM Alphabet" όντως στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά πηγαίνουν στον παραλήπτη κινέζικα. Με επιλεγμένα "unicode" και "automatic" σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες.

Phantom Of The Opera

To Samsung keyboard χρησιμοποιώ. Επιλέγοντας το "GSM Alphabet" όντως στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά πηγαίνουν στον παραλήπτη κινέζικα. Με επιλεγμένα "unicode" και "automatic" σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες.

Ώπα...έχεις δίκιο..ούτε με το Samsung keyboard έχω 160:wacko:

Δεν το είχα δοκιμάσει το Samsung(θεώρησα πως παίζει) και εδω και κανα 2 μερες παίζω με το Gingerbread Keyboard

• Administrators
Αφου εχουμε την 6 την 5 εβγαλαν τωρα;

Έλα μου ντε, οι πρώτες αναφορές ωστόσο αναφέρουν ότι ίσως διορθώνει το wake up lag.

ΥΓ. Οσονούπω θα ανεβάσουν και την βραζιλιάνικη KG7.

Modpic.gif

Αφου εχουμε την 6 την 5 εβγαλαν τωρα;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αυτες ειναι official build απο την samsung που θα βγουν και στο kies οχι leaked.Η kG5 για πολωνια και η KG7 για βραζιλια.

Για να χρησιμοποιήσω gtalk video σε KG3 κάνω κάποια πατέντα? Κατεβάζω το google voice , αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην χώρα μου όταν παω να κάνω sign in ...

2 θεματάκια έχω βρει στην ver 10,α) δεν έχουμε 160 SMS β) μεσα στα sms εάν επιλέξεις την Photo απ την επαφή, σου βγάζει κάποιες επιλογες πχ να στείλεις email κτλ...το εικονίδιο του να πάρεις τηλ έχει μια κόκκινη γραμμη..στο XDA λέει ένας να αλλαξω το όνομα στο "dock_com.android.contacts"..αλλα δεν βρίσκω που είναι..

Ρε παιδια προσπαθω να βρω το λινγκ για την LeoMar75 Rom XXKGg v2.4 Revolution CORE BASE ODEXED για να την κατεβασω και δεν το βρισκω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έλα μου ντε, οι πρώτες αναφορές ωστόσο αναφέρουν ότι ίσως διορθώνει το wake up lag.

ΥΓ. Οσονούπω θα ανεβάσουν και την βραζιλιάνικη KG7.

τι εννοεις wake up lag??

Ρε παιδια προσπαθω να βρω το λινγκ για την LeoMar75 Rom XXKGg v2.4 Revolution CORE BASE ODEXED για να την κατεβασω και δεν το βρισκω...

http://leomar75.celogeek.com/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δοκειμασε κανεις στην leomar ton ninphetamin 2.0.4????

αν ναι ας μας πει εντυπωσεις....

Δοκειμασε κανεις στην leomar ton ninphetamin 2.0.4????

αν ναι ας μας πει εντυπωσεις....

και αν μπορειτε να μου δωσετε λινγκ για αυτον τον κερνελ New Angelom ThundKernel v16

Ευχαριστω πολυ...

μεσα σε 5 ώρες αναμονή η μπαταρία απο 100% έπεσε στο 85...

δεν ξέρω αν φταίει η criskelo η ο κερνελ αλλα προς το παρόν την βγάζω και φλασαρω τη leomar...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μεσα σε 5 ώρες αναμονή η μπαταρία απο 100% έπεσε στο 85...

δεν ξέρω αν φταίει η criskelo η ο κερνελ αλλα προς το παρόν την βγάζω και φλασαρω τη leomar...

με την v10 ε'ισαι????

ναι με τη v10 ήμουν....

εγω με την v9 και ninp 2.0.4 δεν εχω τέτοιο θέμα...Αν και κορυφη απο πλευρας μπαταριας για μενα ηταν η v7...Απλά απαιχτη...

Υπάρχει κανένα mirror? Απο'κει κατεβάζει με 15kb/s.

τώρα μόλις το τσέκαρα και κατεβάζω με 1,8mb

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια η KG5 ειναι η πρωτη επισημη 2.3.4 ε?? αναρωτιεμαι γιατι αν και επισημη σε αριθμο ειναι πιο πισω απο την KG6 που ειναι leaked...

Κατέβασε το revolution rom application..όλα είναι εκεί...η ρομ οι kernel..όλα...με μια λέξη εκπληκτική rom με φοβερή kitchen εφαρμογή!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Κατέβασε το revolution rom application..όλα είναι εκεί...η ρομ οι kernel..όλα...με μια λέξη εκπληκτική rom με φοβερή kitchen εφαρμογή!

Sent from Galaxy!

απο μπαταρία πως πάει μέχρι τώρα?

ποιον κερνελ έχεις περάσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...