sakiss Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος να δουλέψουν στη ρομ toy criskelo τα widgets της samsung? Ειδικά το buddies now μου ήταν πολύ χρήσιμο. Για τις stock εφαρμογές ο ιδιος λέει οτι πρέπει να βγάλεις το TW 4.5 και να το γυρισεις σε stock TW. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδια ωραιος ο criskelo γουσταρω πολυ τα εικονιδια του touchwiz που εχει φτιαξει αλλα θα ηθελα κατω στο dock μονο 4 εικονιδια και οχι 5 αμα βαλω τωρα μονο 4 τα εικονιδια ειναι πολυ κολλητα μεταξυ τους. εχει φτιαξει και την εφαρμογη για τα sms και εχουμε 160 χαρακτηρες Τι ακριβώς έχει φτιάξει για τα μηνύματα? Εγώ με το criskelo v10 δε μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες.... Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τι ακριβώς έχει φτιάξει για τα μηνύματα? Εγώ με το criskelo v10 δε μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες.... Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?Με το Gingerbread keyboard δεν έχεις 160 chars, Δοκίμασε το Samsung Keyboard.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?Με το Gingerbread keyboard δεν έχεις 160 chars, Δοκίμασε το Samsung Keyboard.... To Samsung keyboard χρησιμοποιώ. Επιλέγοντας το "GSM Alphabet" όντως στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά πηγαίνουν στον παραλήπτη κινέζικα. Με επιλεγμένα "unicode" και "automatic" σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 To Samsung keyboard χρησιμοποιώ. Επιλέγοντας το "GSM Alphabet" όντως στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά πηγαίνουν στον παραλήπτη κινέζικα. Με επιλεγμένα "unicode" και "automatic" σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες. Ώπα...έχεις δίκιο..ούτε με το Samsung keyboard έχω 160:wacko: Δεν το είχα δοκιμάσει το Samsung(θεώρησα πως παίζει) και εδω και κανα 2 μερες παίζω με το Gingerbread Keyboard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 I9100XXKG5 στο samsfirmware.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αφου εχουμε την 6 την 5 εβγαλαν τωρα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αφου εχουμε την 6 την 5 εβγαλαν τωρα; Έλα μου ντε, οι πρώτες αναφορές ωστόσο αναφέρουν ότι ίσως διορθώνει το wake up lag. ΥΓ. Οσονούπω θα ανεβάσουν και την βραζιλιάνικη KG7. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αφου εχουμε την 6 την 5 εβγαλαν τωρα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αυτες ειναι official build απο την samsung που θα βγουν και στο kies οχι leaked.Η kG5 για πολωνια και η KG7 για βραζιλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Για να χρησιμοποιήσω gtalk video σε KG3 κάνω κάποια πατέντα? Κατεβάζω το google voice , αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην χώρα μου όταν παω να κάνω sign in ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 2 θεματάκια έχω βρει στην ver 10,α) δεν έχουμε 160 SMS β) μεσα στα sms εάν επιλέξεις την Photo απ την επαφή, σου βγάζει κάποιες επιλογες πχ να στείλεις email κτλ...το εικονίδιο του να πάρεις τηλ έχει μια κόκκινη γραμμη..στο XDA λέει ένας να αλλαξω το όνομα στο "dock_com.android.contacts"..αλλα δεν βρίσκω που είναι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδια προσπαθω να βρω το λινγκ για την LeoMar75 Rom XXKGg v2.4 Revolution CORE BASE ODEXED για να την κατεβασω και δεν το βρισκω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Έλα μου ντε, οι πρώτες αναφορές ωστόσο αναφέρουν ότι ίσως διορθώνει το wake up lag. ΥΓ. Οσονούπω θα ανεβάσουν και την βραζιλιάνικη KG7. τι εννοεις wake up lag?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδια προσπαθω να βρω το λινγκ για την LeoMar75 Rom XXKGg v2.4 Revolution CORE BASE ODEXED για να την κατεβασω και δεν το βρισκω... http://leomar75.celogeek.com/ [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δοκειμασε κανεις στην leomar ton ninphetamin 2.0.4???? αν ναι ας μας πει εντυπωσεις.... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δοκειμασε κανεις στην leomar ton ninphetamin 2.0.4???? αν ναι ας μας πει εντυπωσεις.... και αν μπορειτε να μου δωσετε λινγκ για αυτον τον κερνελ New Angelom ThundKernel v16 Ευχαριστω πολυ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 μεσα σε 5 ώρες αναμονή η μπαταρία απο 100% έπεσε στο 85... δεν ξέρω αν φταίει η criskelo η ο κερνελ αλλα προς το παρόν την βγάζω και φλασαρω τη leomar... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 μεσα σε 5 ώρες αναμονή η μπαταρία απο 100% έπεσε στο 85... δεν ξέρω αν φταίει η criskelo η ο κερνελ αλλα προς το παρόν την βγάζω και φλασαρω τη leomar... με την v10 ε'ισαι???? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 με την v10 ε'ισαι???? ναι με τη v10 ήμουν.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 http://leomar75.celogeek.com/ Υπάρχει κανένα mirror? Απο'κει κατεβάζει με 15kb/s. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 ναι με τη v10 ήμουν.... εγω με την v9 και ninp 2.0.4 δεν εχω τέτοιο θέμα...Αν και κορυφη απο πλευρας μπαταριας για μενα ηταν η v7...Απλά απαιχτη... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Υπάρχει κανένα mirror? Απο'κει κατεβάζει με 15kb/s. τώρα μόλις το τσέκαρα και κατεβάζω με 1,8mb [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδια η KG5 ειναι η πρωτη επισημη 2.3.4 ε?? αναρωτιεμαι γιατι αν και επισημη σε αριθμο ειναι πιο πισω απο την KG6 που ειναι leaked... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδια προσπαθω να βρω το λινγκ για την LeoMar75 Rom XXKGg v2.4 Revolution CORE BASE ODEXED για να την κατεβασω και δεν το βρισκω... Κατέβασε το revolution rom application..όλα είναι εκεί...η ρομ οι kernel..όλα...με μια λέξη εκπληκτική rom με φοβερή kitchen εφαρμογή! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Κατέβασε το revolution rom application..όλα είναι εκεί...η ρομ οι kernel..όλα...με μια λέξη εκπληκτική rom με φοβερή kitchen εφαρμογή! Sent from Galaxy! απο μπαταρία πως πάει μέχρι τώρα? ποιον κερνελ έχεις περάσει? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts