parafron4 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Το ίδιο και εγώ..όχι δεν πιάνει με νέες ρυθμίσεις..το δοκίμασα.. Sent from Galaxy! εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα με το data...μια χαρά συνδέετε... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Χμμ, τι εννοείς; Δεν τις κάνεις Unfreeze από εκεί, μόνο από πρόγραμμα τρίτου όπως πχ το Titanium backup pro. @tonysac Κάποια εφαρμογή την έκανε τη "δουλειά" , είτε την έβγαλε ο dev είτε την έβγαλες εσύ. Ή απλά δεν έκατσε καλά η ROM. Μάλλον..θα ξαναδοκιμάσω αύριο Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Kg6...Ηρθε από τον darky...ερχεται συντομα από τον κορυφαίο cristelo end leomar... Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Kg6...Ηρθε από τον darky...ερχεται συντομα από τον κορυφαίο cristelo end leomar... Sent from my MZ601 using Tapatalk Γίνονται αναφορές για διόρθωση του lag του browser..μακάρι.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εχω περασει την kg6 την stock και εχω παρατηρησει κατι θεματακια π.χ μπορει αμα σκρολαρο στο μενου να παρουσιασει λιγο lag ή οταν φτιαχνω φακελο και ριχνω εφαρμογες σε αυτον παλι να παρουσιασει lag ή αμα θελω να παρω μια εφαρμογη απο μια σελιδα και να την παω σε αλλη σελιδα..σας συμβαινει και εσας?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ρε παιδιά γιατί δεν έχω mobile data με την criskelo .Δεν μπορώ να ανοίξω το mobile internet με τίποτα. Μήπως πρέπει να βάλω νέες APN ρυθμίσεις; Έχω COSMOTE. Το βρήκα.Έφταιγε το 3g-g widget.:blink: Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Χαιρεται! Εχω XWKF3 root με CFROOT. O ποιο σωστος τροπος για να περασω την ρομ του criskelo και να κρατήσω τα ήδη υπάρχοντα προγραμματα και ρυθμίσεις, ποιος ειναι !? Δεν υπάρχει σωστός τρόπος για κάτι τέτοιο. Όταν πας σε εντελώς διαφορετικές rom καλό είναι να στήνεις τη rom από την αρχή. Παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις ένα backup με το Titanium backup και να επαναφέρεις μετά τις εφαρμογές σου και τα data σου τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το βρήκα.Έφταιγε το 3g-g widget.:blink: Χμμ..εγώ δεν έχω τέτοιο widget.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδια δεν φταει το συγκεκριμενο widget για αυτη την δουλεια πρεπει να εχουμε μονο ενα widget στο κινητο αν εχουμε πανω απο ενα υπαρχει προβλημα ο τροπος που δουλευουν αυτα ειναι οτι αλλαζουν ονομα στο APN στο κινητο και ετσι ανοιγουν-κλεινουν τα δεδομενα εαν λοιπον βαλουμε πανω απο ενα και τα ανοιγοκλεισουμε και απο τα 2 τοτε στο APN προστειθεται διαφοροι χαρακτηρες πατοντας λοιπον μετα καποιο για να ανοιξουμε τα δεδομενα αυτα δεν ανοιγουν γιατι παραμενουν κλειστα και απο το αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Χμμ..εγώ δεν έχω τέτοιο widget.. Sent from Galaxy! Με cosmote και εγω προβλημα με το ιντερνετ δεν εχω κανενα!περιεργο..εχεις ψαξει τα παντα? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Με cosmote και εγω προβλημα με το ιντερνετ δεν εχω κανενα!περιεργο..εχεις ψαξει τα παντα? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι, μάλλον είναι αυτό που λέει ο saliez, στραβόκατσε η rom..τώρα είμαι σε leomar, και όλα δουλεύουν καλά, έβαλα και το blue theme του criskelo μήπως και την ζημιά την έκανε αυτό αλλά όχι πάλι όλα δουλεύουν..θα μείνω τώρα με leomar μιας και όλα δουλεύουν καλά και βλέπουμε..επίσης όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω τα πάντα όλα δουλεύουν και στις δύο rom..τώρα δοκιμάζω το tweaks app του criskelo για να αλλάξω χρώμα στο ρολόι και δουλεύει μια χαρά, όπως έκανε και το revolution app του leomar στην criskelo όπου και έβαλα τον dialer..αδελφές rom.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εχω περασει την kg6 την stock και εχω παρατηρησει κατι θεματακια π.χ μπορει αμα σκρολαρο στο μενου να παρουσιασει λιγο lag ή οταν φτιαχνω φακελο και ριχνω εφαρμογες σε αυτον παλι να παρουσιασει lag ή αμα θελω να παρω μια εφαρμογη απο μια σελιδα και να την παω σε αλλη σελιδα..σας συμβαινει και εσας??Mπα μια χαρα ρολαρει.Factory data reset δεν εκανες πριν φλασαρεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδια δεν φταει το συγκεκριμενο widget για αυτη την δουλεια πρεπει να εχουμε μονο ενα widget στο κινητο αν εχουμε πανω απο ενα υπαρχει προβλημα ο τροπος που δουλευουν αυτα ειναι οτι αλλαζουν ονομα στο APN στο κινητο και ετσι ανοιγουν-κλεινουν τα δεδομενα εαν λοιπον βαλουμε πανω απο ενα και τα ανοιγοκλεισουμε και απο τα 2 τοτε στο APN προστειθεται διαφοροι χαρακτηρες πατοντας λοιπον μετα καποιο για να ανοιξουμε τα δεδομενα αυτα δεν ανοιγουν γιατι παραμενουν κλειστα και απο το αλλο Το widget αυτό δεν ρυθμίζει data ,γι αυτό παραξενεύτηκα απλά σε πάει στο μενού του κινητού και επιλέγεις αν θα έχεις μόνο 3g ή απλό g ή αυτόματο. Τέλος πάντων ,όλα καλά γιατί απ ότι φαίνεται η ρόμ εκτός από εφέ έχει και ουσία. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Mπα μια χαρα ρολαρει.Factory data reset δεν εκανες πριν φλασαρεις? εκανα μετα το φλασαρισμα εννοειται οπως παντα... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 η KG6 πως τα παει παιδιά? να παω απο την kg3 σε αυτή? το cf-root δουλεύει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 φιλε μου αφου εισαι root, back up κανεις με το titanium backup (το καλυτερο εργαλειο για αυτη τη δουλεια κατ'εμε).. Οσο για τη cyanomod7 εφοαον εγκαθιστας custom rom εννοειται οτι κανεις wipe data για να την περασεις.. Πρεπει να επιλεξω ΟΛΑ για backup? Και αυτα με κοκκινο , ολα του συστηματος δηλαδη η οχι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Λοιπον μετα απο 2 μερες με cristelo v7.1 ειμαι στο 62% στην μπαταρια...με νορμαλ χρηση βεβαια...μια ωρα τηλεφωνα κανα μισαωρο ιντερνετ καμια δεκαρια μηνυματα και 5-6 email...να πω επισης οτι 2-8 το βραδυ μπαινει σε air mode... Το δουλευω 200-1600 on demant με blutouth παντα ανοικτω... Δεν παιζετε η ρομ...Μπραβω στον cristelo... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εβαλα criskelo και στο Market μου βγαζει το μηνυμα "Για την ενεργοποίηση του market απαιτούνται δεδομένα φόντου." τι πρεπει να κανω ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δεν υπάρχει σωστός τρόπος για κάτι τέτοιο. Όταν πας σε εντελώς διαφορετικές rom καλό είναι να στήνεις τη rom από την αρχή. Παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις ένα backup με το Titanium backup και να επαναφέρεις μετά τις εφαρμογές σου και τα data σου τουλάχιστον. Thanks Τα βήματα δεν πολυκαταλαβαινω .. πρωτα factory reset μετα wipe dalvik etc και μετα την rom ? Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εβαλα criskelo και στο Market μου βγαζει το μηνυμα "Για την ενεργοποίηση του market απαιτούνται δεδομένα φόντου." τι πρεπει να κανω ??? Μενου/ρυθμισεις/λογ και συνχρονισμος/ και τικαρεις τις δυο επιλογες που εχει... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μενου/ρυθμισεις/λογ και συνχρονισμος/ και τικαρεις τις δυο επιλογες που εχει... Sent from my Desire HD using Tapatalk Η πρώτη μόνο είναι αρκετή... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εκανα εγκατασταση το τιτανιουμ απο το μαρκετ για να κανω restore τα backup αλλα δεν το εμφανιζει πουθενα στις εφαρμογες ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) 2η μέρα με τη criskelo rom. Αναγκαστηκα χτες να ξαναφλασαρω γιατί έπρεπε να περάσω μέσα στη rom το ελληνικό swype. Η rom είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή. Ερώτηση: Να βάλω το Setcpu Η δεν χρειάζεται ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited August 1, 2011 by Darth_kospo Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δεν χρειάζεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 όλα καλα με την Criskelo, μόνο το calendar widget δεν μου παίζει, έχει βρει κανείς λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts