Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας εγώ ξέρω :)

Λοιπόν κάτι πρέπει να κάνουνε αλλιώς μαζί με τα 600 ευρώ πρέπει να τους λέμε και ευχαριστω που μας επέτρεψαν να το αγοράσουμε.

Κείμενο διαμαρτυρίας όπως είπαμε εγώ περιμένω.

Μην είμαστε κορόιδα παιδιά.

Εγώ ούτως η άλλως και τους 2 γαλαξίες τους αγόρασα και ήξερα ακριβώς τι να περιμένω. Έχω προτείνει και άλλη φορά να φτιάξει κάποιος μια φόρμα με τα παράπονα και να την συνυπογράψουμε.

Αν την φτιάξει κάποιος, έχει καλώς. Αν δεν την φτιάξει, πάλι έχει καλώς.

Αν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με Odin και παράλληλα να έχει την τελευταία αναβάθμιση κακώς αγόρασε Ελληνικό sgs2.

:offtopic:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει βάλει κανείς αυτό το apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 που βελτιώνει την camera?

φιλε το εχω βαλει εγω και ειναι μια χαρα βασικα ο ηχος εγγράφεις γίνεται πολύ

καλύτερος:D

αφου δοκιμασα σχεδον οποια διαθεσιμη rom υπαρχει για το θηριο μας:) καταληγω τελικα σε μια..Villain Rom,μακραν η καλυτερη,πιο αξιοπιστη με παρα πολυ καλη υποστηριξη απο τον dev..

βαζοντας δε την τελευταια εκδοση (1.2) η μπαταρια εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο (οχι οτι ειχα και ιδιαιτερο προβλημα) και διαθετει σχεδον ολα τα τελευταια tweaks που κυκλοφορουν...

εγκαθιστωντας και την εφαρμογη villain tweaks,μπορεις να επιλεξεις ποιο tweak θα κανεις install και ποιο οχι,απευθειας απο τη συσκευη (και αυτο ειναι τελειο)

Τελος,οσοι εχουν το CF root απο chainfire και διαθετουν την εκδοση CWM 4.0 μπορουν να φλασαρουν τη rom μεσω του CWM...(επισης τελειο)

μετα το περασμα της rom και αφου περασα τα προτεινομενα το κινητο μου ειναι τωρα σε:

PDA: Ι9100ΧWKF1

PHONE: I9100XXKE7

CSC: I9100XEUKD1

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

αφου δοκιμασα σχεδον οποια διαθεσιμη rom υπαρχει για το θηριο μας:) καταληγω τελικα σε μια..Villain Rom,μακραν η καλυτερη,πιο αξιοπιστη με παρα πολυ καλη υποστηριξη απο τον dev..

βαζοντας δε την τελευταια εκδοση (1.2) η μπαταρια εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο (οχι οτι ειχα και ιδιαιτερο προβλημα) και διαθετει σχεδον ολα τα τελευταια tweaks που κυκλοφορουν...

εγκαθιστωντας και την εφαρμογη villain tweaks,μπορεις να επιλεξεις ποιο tweak θα κανεις install και ποιο οχι,απευθειας απο τη συσκευη (και αυτο ειναι τελειο)

Τελος,οσοι εχουν το CF root απο chainfire και διαθετουν την εκδοση CWM 4.0 μπορουν να φλασαρουν τη rom μεσω του CWM...(επισης τελειο)

μετα το περασμα της rom και αφου περασα τα προτεινομενα το κινητο μου ειναι τωρα σε:

Ποση Ram εχεις ελευθερη σε cold boot παρεμπιπτοντως?

Γιατι υποθετω θα εχει πολλες crapps της samsung εκτος, σωστα?

Τις οποιες μπορουμε να τις περασουμε επιλεκτικα αν θελουμε?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ποση Ram εχεις ελευθερη σε cold boot παρεμπιπτοντως?

Γιατι υποθετω θα εχει πολλες crapps της samsung εκτος, σωστα?

Τις οποιες μπορουμε να τις περασουμε επιλεκτικα αν θελουμε?

ξεκιναω με 566..

οχι..η αληθεια ειναι οτι εχει αφησει τη rom οσο πιο κοντα σε stock γινεται..αλλα απο εκει και περα..σου δινει τα tweaks ετοιμα..πχ το mod της καμερας,crt effect κλπ..οσο για τις εφαρμογες οτι δεν ηθελα το αφαιρεσα εγω με το γνωστο,κλασσικο τροπο:)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

δεν είναι αν θέλει κάποιος, εγώ θέλω να βάλω με odin και σε καμία ώρα θα δοκιμάσω για πρώτη φορά να το κάνω αλλά οκ θα τα καταφέρω, το θέμα είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και χτύπα ξύλο αν πάθει κάτι όχι από την αναβάθμιση να δω τι κάνουμε.

Πρώτα θα διαβάσω και σε λίγο θα βάλω.

Και δεν off topic τώρα γιατί το λες δεν ξέρω βελτιώσεις νόμιμα δεν έχουμε και όταν παίζει θέμα εγγύησης να μην το λέμε έτσι απλά.

δεν είναι αν θέλει κάποιος, εγώ θέλω να βάλω με odin και σε καμία ώρα θα δοκιμάσω για πρώτη φορά να το κάνω αλλά οκ θα τα καταφέρω, το θέμα είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και χτύπα ξύλο αν πάθει κάτι όχι από την αναβάθμιση να δω τι κάνουμε.

Πρώτα θα διαβάσω και σε λίγο θα βάλω.

Και δεν off topic τώρα γιατί το λες δεν ξέρω βελτιώσεις νόμιμα δεν έχουμε και όταν παίζει θέμα εγγύησης να μην το λέμε έτσι απλά.

Όπως είπα και πριν, αν θες κινητό εντός εγγύησης και με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση δυστυχώς αγόρασες λάθος κινητό.

Γι'αυτό όμως είμαι εγώ - αλλά και αρκετοί έμπειροι χρήστες - εδώ για να βοηθάω και μες στην βδομάδα θα φτιάξω έναν καλό οδηγό πως να περάσετε ολόκληρο firmware. :)

παιδιά η παρακάτω δεν είναι η ποιο καινούργια official CSC:XEUKD1 (XEU)

XWKE7

Firmware info

PDA:XWKE7

PHONE: XXKE4

CSC:XEUKD1 (XEU)

Build date: 18/05/2011

Όχι, έχει βγει η KF1.

τελικά έβαλα την XWKE7 όλα μια χαρά, δεν έβαλα KF1 γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν είχε ελληνικά, αύριο με βοήθεια!!

μονό ένα χαζό είδα μετά που έβαλα KE7 έσβησα το κινητό και το ξανά άναψα έδωσα το pin αμέσως, και έλεγε ότι εκτελείται σάρωση πολυμέσων μετά κάτι για την SD και εξαφανίστηκαν τα Widget μου και όταν πάτησα να πάω στο menu μου έβγαλε το στρόγγυλο το περίμενε! κάτι κάνω και εκεί έμεινε πάτησα επιστροφή το έσβησα το ξανά άναψα 2 φορές το ίδιο έκανε, 3 φόρα οκ μετά.

τώρα τι ήταν αυτό δεν ξέρω αν το κάνει ξανά θα σας πω!

Σου προτείνω να διαβάσεις το πρώτο ποστ στο παρών νήμα :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

καθε φορα που κατεβαζω αναβαθμηση της rom η καινουρια rom, οταν τελειωνει και μου βγαζει το παραθυρακι να κανω reboot se recovery kai va την flashαρω κανει κανονικα reboot και μετα κολλαει.. Αναγκαστηκα βγαζω τη μπαταρια, και ανοιγω το τηλεφωνο, με πεταει κατευθειαν στη recovery και flashαρει κανονικα.. το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια τι πρεπει να κανω ωστε να απερνεργοποιησω το hsdpa και να εχω μονο 3g?
υπογραφή εκτός ορίων

Και που μπορει να τη βρεί κάποιος?

Υπάρχει κανένας τρόπος να μη μηδενίζεται ο μετρητής (γράφημα) της μπαταριας κάθε φορά που το φορτίζουμε 100%?

παιδια τι πρεπει να κανω ωστε να απερνεργοποιησω το hsdpa και να εχω μονο 3g?

settings --> wireless --> mobile networks --> network mode. :)

καθε φορα που κατεβαζω αναβαθμηση της rom η καινουρια rom, οταν τελειωνει και μου βγαζει το παραθυρακι να κανω reboot se recovery kai va την flashαρω κανει κανονικα reboot και μετα κολλαει.. Αναγκαστηκα βγαζω τη μπαταρια, και ανοιγω το τηλεφωνο, με πεταει κατευθειαν στη recovery και flashαρει κανονικα.. το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Μην χρησιμοποιείς Rom Manager. Σοβαρά. Τόσο δύσκολο είναι να μπεις recovery με τα τρία κουμπάκια; :mad:

Εγώ το παρέλαβα πριν λίγες ώρες και είχε την KE2. Πέρασα την ΚΕ7 και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα νομίζω οτι η ΚΕ2 ήταν ελαφρώς γρηγορότερη σε απόκριση και κάτι ελαφριά lags στο menu δεν τα είχε όπως η ΚΕ7.
to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

Εγώ το παρέλαβα πριν λίγες ώρες και είχε την KE2. Πέρασα την ΚΕ7 και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα νομίζω οτι η ΚΕ2 ήταν ελαφρώς γρηγορότερη σε απόκριση και κάτι ελαφριά lags στο menu δεν τα είχε όπως η ΚΕ7.

Δεν έκατσε καλά η ROM, μιας και πέρασες φαντάζομαι root κάνε το εξής.

Μπες recovery (volume up + home + power , από κλειστό κινητό) και κάνε wipe data/ factory reset και wipe cache.

Μετά θα είσαι οκ, φυσικά θα διαγραφτούν όλες οι εφαρμογές και λοιπές ρυθμίσεις που έχεις κάνει, εκτός από τα αρχεία που έχεις περάσει στο κινητο(mp3 κτλπ).

Μην χρησιμοποιείς Rom Manager. Σοβαρά. Τόσο δύσκολο είναι να μπεις recovery με τα τρία κουμπάκια; :mad:

οχι δεν εινα δυσκολο, απλα ετυχε και το ειχα, και μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει update για την cognition που εχω και να το κατεβασει.. ετσι κ εγινε..

πως μπαινω recovery? γιατι με τα 3 κουμπακια που λες, μου ανοιγει το download mode.. μεχρι τωρα σε recovery μπαινω με reboot to recovery απο το power menu..

ακυρο το βρηκα: vol up+home+power

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έκατσε καλά η ROM, μιας και πέρασες φαντάζομαι root κάνε το εξής.

Μπες recovery (volume up + home + power , από κλειστό κινητό) και κάνε wipe data/ factory reset και wipe cache.

Μετά θα είσαι οκ, φυσικά θα διαγραφτούν όλες οι εφαρμογές και λοιπές ρυθμίσεις που έχεις κάνει, εκτός από τα αρχεία που έχεις περάσει στο κινητο(mp3 κτλπ).

Να σαι καλά! Το έκανα και τώρα είναι μια χαρά!!

to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

settings --> wireless --> mobile networks --> network mode. :)

δεν μιλαω για gsm η WCDMA εγω θελω απο το service menu να απερνεργοποιησω το HSDPA και να εχω μονο το 3g

υπογραφή εκτός ορίων

δεν μιλαω για gsm η WCDMA εγω θελω απο το service menu να απερνεργοποιησω το HSDPA και να εχω μονο το 3g

Απάντησες μόνος σου. :) Θες τον κωδικό για να μπεις στο service menu. :google:

Σχετικά με τον εσωτερικό μετρητή που κάποιοι έχουν πει ότι υπάρχει και μετράει αν έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το jig.

Σύμφωνα με αυτά που μου μετέφερε έγκυρη πηγή αυτό δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο ότι όντως υπάρχει αν και δεν το αποκλείει σαν ενδεχόμενο. Μπορεί όντως να υπάρχει και να μπορούν ίσως να το δουν οι μηχανικοί της Samsung, αλλά αμφιβάλλει πολύ αν είναι σε θέση να διαπιστώσουν κάτι τέτοιο στα κατά τόπους service centers της Samsung. Έχει δει έγγραφα από service center και το μόνο που φαίνεται ότι προβλέπεται στη διαδικασία του service είναι να κοιτάζουν το γνωστό μετρητή που υπάρχει στο download mode. Οπότε ακόμα και αν υπάρχει ο κρυφός μετρητής δεν είναι σε θέση ή δεν προβλέπεται από τη διαδικασία του service να ελέγχουν για κάτι τέτοιο.

Οπότε απ΄όσο κατάλαβα κατά πάσα πιθανότητα κάποιος είναι καλυμμένος με τη χρήση usb jig, χωρίς να χρειάζεται κάτι περαιτέρω.

Εννοείται ότι τα παραπάνω τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, αφού ούτε ο ίδιος που μου τα είπε δεν είναι 100% απολύτως σίγουρος. :)

Edited by karlesg

φιλε η τελευταία ρομ αυτη δεν ειναι??? [ROM] Lite'ning Rom v1.4 XWKF1 - Fast as Lightning η μήπως αυτη δεν εχει ελληνικα??

φιλε η τελευταία ρομ αυτη δεν ειναι??? [ROM] Lite'ning Rom v1.4 XWKF1 - Fast as Lightning η μήπως αυτη δεν εχει ελληνικα??

Αυτή που αναφέρεις είναι custom και όχι επίσημη. Όπως πολύ σωστά είπε η Luciferia η τελευταία είναι η XWKF1. Σκέτη.

http://www.samfirmware.com/apps/auth/login?why=pw&try=1&wp=1&next=WEBPROTECT-i9100.htm Εδώ θα βρεις τις επίσημες, χρειάζεται register φυσικά, κάνε. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...