Prattein_Aloga Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μην το βάλετε ακόμα...έχει πρόβλημα ! Sent from Galaxy! Tελικα υπαρχει οντως προβλημα Αντωνη? Ή διορθωθηκε? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Tελικα υπαρχει οντως προβλημα Αντωνη? Ή διορθωθηκε? Το διόρθωσε ο Leo και το ξανα ανεβασε... Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Tελικα υπαρχει οντως προβλημα Αντωνη? Ή διορθωθηκε? Όχι τώρα διορθώθηκε..όλα οκ Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Τι θερμοκρασιες φτανει το κινητο σας οταν το φορτιζετε; Χωρις να κανετε τιποτα αλλο,απλα φορτιση..Μονο με ninmph kernels ειναι μεχρι 45 βαθμους,με οποιον αλλον δοκιμασα ξεπερναει τους 52+με ανησυχησε.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Τι θερμοκρασιες φτανει το κινητο σας οταν το φορτιζετε; Χωρις να κανετε τιποτα αλλο,απλα φορτιση..Μονο με ninmph kernels ειναι μεχρι 45 βαθμους,με οποιον αλλον δοκιμασα ξεπερναει τους 52+με ανησυχησε.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk με ninph μεχρι 41 πιάνω το πολυ... το 52 ειναι οντος λιγο υπερβολικο...μηπως τρεχει τιποτα απο πισω? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 με ninph μεχρι 41 πιάνω το πολυ... το 52 ειναι οντος λιγο υπερβολικο...μηπως τρεχει τιποτα απο πισω? Τι να σου πω..εβαλα και task manager για να δω,εκανα και τερματισμο σε οσα ασχετα ετρεχαν αλλα μια απο τα ιδια...το ιδιο συνεβαινε και πριν με leomar+τωρα με criskelo... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 με ninph μεχρι 41 πιάνω το πολυ... το 52 ειναι οντος λιγο υπερβολικο...μηπως τρεχει τιποτα απο πισω? Εμένα σε φόρτιση πάει χωρίς να το πειράζω max 37 (criskelo-ninpho 2.1.3).Αν ασχοληθώ με το γαλαξία πάνω στην ώρα φορτισης τότε πάει max 42. Ενοοώ browsing κ.τ.λ 52 πάει πολύ νομίζω ποτέ δέν έχω δεί τέτοια θερμοκρασία με καμία απ της επιλογές (rom-kernel) που έχω κάνει..... Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Παντως εμενα δεν μου εμφανιζει τις φωτο των θεματων στην kitchen ;Εσας; Το διόρθωσε ο Leo και το ξανα ανεβασε... Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εμένα σε φόρτιση πάει χωρίς να το πειράζω max 37 (criskelo-ninpho 2.1.3).Αν ασχοληθώ με το γαλαξία πάνω στην ώρα φορτισης τότε πάει max 42. Ενοοώ browsing κ.τ.λ 52 πάει πολύ νομίζω ποτέ δέν έχω δεί τέτοια θερμοκρασία με καμία απ της επιλογές (rom-kernel) που έχω κάνει..... εισαι σίγουρος οτι κατα την φορτίσει κανεις browsing( κ.τ.λ τι εννοείς ???)και σου παει η θερμοκρασια μονο 42 και μαχ κιόλας!!!!εμενα χωρις να το πειράζω οταν ειναι στην φόρτιση παει 41 με 42 μαχ οπως και στους περισσότερους πιστευω!!εσυ η μας δουλεύεις φιλε η εισαι πολυ κολοφαρδος!!!!!φιλικα παντα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 εισαι σίγουρος οτι κατα την φορτίσει κανεις browsing( κ.τ.λ τι εννοείς ???)και σου παει η θερμοκρασια μονο 42 και μαχ κιόλας!!!!εμενα χωρις να το πειράζω οταν ειναι στην φόρτιση παει 41 με 42 μαχ οπως και στους περισσότερους πιστευω!!εσυ η μας δουλεύεις φιλε η εισαι πολυ κολοφαρδος!!!!!φιλικα παντα:) κ εγώ αν το φορτίζω σε δωμάτιο με air/c πιανω 35 max [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ρε παιδιά συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί/ απαντηθεί ξανά αλλά έχω κάτι θέματα με το μόντεμ που χρησιμοποιώ τώρα (XKH3) και με cosmote.. Έχει τεσταρει κανείς τα μόντεμ να μου πει τι θα μπορώ να φλασαρω για να το διορθώσω..? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Κυριοι παρτε ενα πραγματικα πολυ ομορφο-διαφορετικο θεμα για τον γαλαξια μας, δοκιμασμενο απο μενα και ολα οκ! http://www.htcmania.com/showthread.php?t=230627 Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Κυριοι παρτε ενα πραγματικα πολυ ομορφο-διαφορετικο θεμα για τον γαλαξια μας, δοκιμασμενο απο μενα και ολα οκ! http://www.htcmania.com/showthread.php?t=230627 Δεν δίνεις και το λινκ για κατέβασμα γιατί σπό Ισπανικα δεν κατεχω . Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Δεν δίνεις και το λινκ για κατέβασμα γιατί σπό Ισπανικα δεν κατεχω . Εδώ είσαι: http://www.multiupload.com/7EYLMPJEOM Ωραίο theme αλλά δεν μου αρέσουν τόσο τα statusbar icons :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εδώ είσαι: http://www.multiupload.com/7EYLMPJEOM Ωραίο theme αλλά δεν μου αρέσουν τόσο τα statusbar icons :p Και για εγκατασταση τι κανουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Το περνάς στο κινητό και φλασάρεις το zip με CWM Recovery. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Το περνάς στο κινητό και φλασάρεις το zip με CWM Recovery.Και αν δεν μας αρεσει πως βγαινει,χαζορωταω και 'γω γιατι δεν εχω εγκαταστησει εκτος απο kitchen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Και αν δεν μας αρεσει πως βγαινει,χαζορωταω και 'γω γιατι δεν εχω εγκαταστησει εκτος απο kitchen. αν δεν σαρεσει περνα απο kitchen το stock... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 δοκίμασε κανείς την alienware v7? ακούω καλά λόγια... technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Κυριοι παρτε ενα πραγματικα πολυ ομορφο-διαφορετικο θεμα για τον γαλαξια μας, δοκιμασμενο απο μενα και ολα οκ! http://www.htcmania.com/showthread.php?t=230627 Ειναι συμβατό με JKay? Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Universal λέει, οπότε λογικά κάνει για όλες τις roms. Το JKay theme δεν είναι και αυτό; Τι εννοείς συμβατό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 παω να περασω το καινουργιο θεμα gingerway του λεομαρ αλλα μου κολλαει στο recovery. εχεις αλλος κανεις το ιδιο προβλημα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν κολλαει,αλλα κανει πολυυυυυ βρα για να εγκατασταθει...εγω χθες το περασα (ειναι και παρα πολυ ωραιο σαν theme)αλλα εκανε 400 χρονια..ειχα αρχισει και ανησυχουσα!περασε το και πηγαινε φτιαξε κανα καφε,μεχρι να γυρισεις θα το εχει περασει :-) Sent from Super Wow GalaxyII Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Δεν κολλαει,αλλα κανει πολυυυυυ βρα για να εγκατασταθει...εγω χθες το περασα (ειναι και παρα πολυ ωραιο σαν theme)αλλα εκανε 400 χρονια..ειχα αρχισει και ανησυχουσα!περασε το και πηγαινε φτιαξε κανα καφε,μεχρι να γυρισεις θα το εχει περασει :-) Sent from Super Wow GalaxyII Ακόμα εδώ Luciferia? Είχα τόσο καιρό να δω post σου που νόμιζα ότι άλλαξες κινητό :P Αφού είναι τόσο ωραίο αυτό το theme λέω να το δοκιμάσω και εγώ.. Καμιά βοήθεια σχετικά με το ποιο μόντεμ σας δουλεύει καλύτερα σε cosmote? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Δεν κολλαει,αλλα κανει πολυυυυυ βρα για να εγκατασταθει...εγω χθες το περασα (ειναι και παρα πολυ ωραιο σαν theme)αλλα εκανε 400 χρονια..ειχα αρχισει και ανησυχουσα!περασε το και πηγαινε φτιαξε κανα καφε,μεχρι να γυρισεις θα το εχει περασει :-) Sent from Super Wow GalaxyII να το περασω τοτε το βραδυ πριν πεσω για υπνο. μεχρι το πρωι που θα ξυπνησω να ειναι οκ. :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 να το περασω τοτε το βραδυ πριν πεσω για υπνο. μεχρι το πρωι που θα ξυπνησω να ειναι οκ. :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μόλις το πέρασα.. Είναι πολύ ωραίο.. Ειχα περασει πρώτα το revolution theme και μετά φλασαρα αυτο για να εχω 9 εικονιδια στo notification bar.. (FYI) : Έκανε περίπου 3 λεπτά να εγκατασταθεί.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts