gorgiosalon Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Τα εχω προσπαθησει ολα.....Αλλα καπου βρηκα μια λιστα,τι με τι ταιριαζει και παω βαση με αυτην...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307702 Σ'ευχαριστω αγορινα μου tonysac....!!! Παω να το δοκιμασω και αυτο.... Edited August 26, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Τα εχω προσπαθησει ολα.....Αλλα καπου βρηκα μια λιστα,τι με τι ταιριαζει και παω βαση με αυτην...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307702 Έχεις την version pro v2.0; και επίσης όλα τα textures που έχει η εφαρμογή untick; Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Έχεις την version pro v2.0; και επίσης όλα τα textures που έχει η εφαρμογή untick; Sent from Galaxy! Οχι....εχω την free-version......Αυτη που ηταν ενσωματωμενη στην 2.6 rev..... Y.Γ Και που την βρισκω την pro....????? Eλα μου ντεεεεε......:lol: Αυτο δεν μπορεις να μου το γραψεις εδω....:X:!: Παω για ψαξιδι παλι....:lol: Edited August 26, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Οχι....εχω την free-version......Αυτη που ηταν ενσωματωμενη στην 2.6 rev...... Δοκίμασε στο market "tegra games" και κατέβασε το galaxy on fire 2 να δεις αν παίζει.. Edit Στο market πάντως είναι και η pro! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Xμμμ εβαλα τωρα απο την revolution App το Criskelo Theme, και οταν ανοιγω την εφαρμογη Theme Settings μου κανει fc. Ideas? Edit: Clear Data απο τα Settings και εστρωσε :) Νεο Edit: Στην εφαρμογη ειδα πως αλλαζεις εικονιδια κλπ για τα sliders. ΑΛΛΑ πως βγαζεις τελειως τα μεσαια πχ? Kι αλλο Edit: To βρηκα κι αυτο. Οταν πας να επιλεξεις ποια εφαρμογη θελεις να ανοιγει κατα το slide, αν πατησεις το menu σου λεει Ν/Α οποτε βγαινει και το slide. Edited August 26, 2011 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δοκίμασε στο market "tegra games" και κατέβασε το galaxy on fire 2 να δεις αν παίζει.. Edit Στο market πάντως είναι και η pro! Sent from Galaxy! Φιλε Αντωνη.....Tωρα σε επιασα...!!! (προσπαθουσα να βρω την Chainfire 3D pro διχως να κανω το paid) γιατι μου την εβγαζε 2,99 και λεω ψαξε λιγο...Καπου θα την βρεις freee...) και τωρα ειμαι Ο.Κ. Να εισαι καλα σε Ευχαριστω....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Xμμμ εβαλα τωρα απο την revolution App το Criskelo Theme, και οταν ανοιγω την εφαρμογη Theme Settings μου κανει fc. Ideas? Edit: Clear Data απο τα Settings και εστρωσε :) Νεο Edit: Στην εφαρμογη ειδα πως αλλαζεις εικονιδια κλπ για τα sliders. ΑΛΛΑ πως βγαζεις τελειως τα μεσαια πχ? Kι αλλο Edit: To βρηκα κι αυτο. Οταν πας να επιλεξεις ποια εφαρμογη θελεις να ανοιγει κατα το slide, αν πατησεις το menu σου λεει Ν/Α οποτε βγαινει και το slide. για πες πως αλλαζεις εικονιδια??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Φιλε Αντωνη.....Tωρα σε επιασα...!!! (προσπαθουσα να βρω την Chainfire 3D pro διχως να κανω το paid) γιατι μου την εβγαζε 2,99 και λεω ψαξε λιγο...Καπου θα την βρεις freee...) και τωρα ειμαι Ο.Κ. Να εισαι καλα σε Ευχαριστω....!!!! Ok καλή διασκέδαση λοιπόν lol Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 για πες πως αλλαζεις εικονιδια??? Aνοιξε την εφαρμογη και long press δαχτυλο εκει που λεει (πχ) Phone top left shortcut. ;) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Περασα το τελευταιο thunderbold http://forum.hdblog.it/f393/%5Bkernel%5D-thunderbolt-kernel-2-0-update-25-08-a-43605/ Θα σας πω εντυπωσεις αυριο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπερα σε ολους...!!! Με -2.6 revoloution + Jeffrey-SpeedFrey- ειμαι και εγω....++++ πολυ ικανοποιημενος....!!!!! Αλλα ενω εχω κανει τα παντα με -Chainfire 3D- εχοντας -installarei- και τα αρχεια .zip....(libGLEMU_NVIDIA.zip / libGLEMU_POWERVR.zip / libGLEMU_QUALCOMM.zip) μεσω Chainfire 3D... To -Τegra zone- οταν παω δηθεν να κανω < Get it now > σε ενα game.....ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ... NoN-Tegra device detected....... Μηπως δεν κανω κατι καλα...??? Το εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει...??? καποια προταση.....?? σου προτεινω να τα κατεβασεις ξεχωριστα απο το market και οχι απο το tegra zone και θα δεις οτι θα παιξουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια καλησπερα , ειμουν ηδη ροοτ και ηθελα να περασω cf-root για να βαλω κουστομ ρομ το θεμα ειναι ομως οτι ενω ακολουθησα κανονικα την διαδικασια και μου ειπε οτι ολα ενταξει περαστηκε , οταν παταω vol down κεντρικο και power button δεν με βγαζει στο cwm αλλα στη γνωστη οθονη downloading , τι μπορει να εγινε ?? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Ισως ειμαι offtopic αλλα παιδια εχω παθει πλακα με την επισημη εφαρμογη της F1 για android. Δεν ξερω αν την εχετε υποψη αλλα ειναι τρελα αν εισαι οπαδος της F1... βλεπω το Free Practise3 απο το κινητο τωρα (δεν εχει εικονα μην ψαρωνετε TV το βλεπω στο SkySport) αλλα ειναι τελειο τι να πω δοκιμαστε το. http://www.filesonic.gr/file/1249108494 Edit: Ωπα υπαρχει θεμα.. δεν μπορω να την κλεισω με κανενα τροπο Edit2: Κατεβασα το Quick Exit απο Market και την κλεινω κανονικα πλεον... ουφ Edited August 27, 2011 by BlueChris There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια επειδη ειμαι διακοπες εχω μεινει πισω ποιος ειναι ο καλυτερος kernel σε ταχυτητα και μπαταρια; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια καλησπερα , ειμουν ηδη ροοτ και ηθελα να περασω cf-root για να βαλω κουστομ ρομ το θεμα ειναι ομως οτι ενω ακολουθησα κανονικα την διαδικασια και μου ειπε οτι ολα ενταξει περαστηκε , οταν παταω vol down κεντρικο και power button δεν με βγαζει στο cwm αλλα στη γνωστη οθονη downloading , τι μπορει να εγινε ?? φιλε επειδη δεν ειναι vol down alla vol up!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Σωστος πολυ σωστος , αλλα δυστηχως δεν μου βγαζει το cwm αλλα το μενου της sammy αρα να υποθεσω οτι καπου στραβωσε το περασμα ?? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Σωστος πολυ σωστος , αλλα δυστηχως δεν μου βγαζει το cwm αλλα το μενου της sammy αρα να υποθεσω οτι καπου στραβωσε το περασμα ?? φιλε μηπως κανεις την διαδικασια για το θαυμαστικο αν ναι μην το κανεις φλασαρε απο την αρχη με οdin και θα εισαι οκ!!!!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ενταξει ολα καλα με αυτο περασα κανονικα την λεομαρ , αλλα το θεμα ειναι οτι δν εχω προσβαση στο μαρκετ , μηπως να κανω wipe ολα και μετα να ξαναπερασω την λεομαρ απο πανω ?? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ενταξει ολα καλα με αυτο περασα κανονικα την λεομαρ , αλλα το θεμα ειναι οτι δν εχω προσβαση στο μαρκετ , μηπως να κανω wipe ολα και μετα να ξαναπερασω την λεομαρ απο πανω ?? Wipe/ cache/ davlic το περνάς και εισαι οκ.... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπέρα... Αν και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος με την αυτονομία του SGII, ομολογώ ότι αν μπορώ να έχω ακόμα περισσότερη δεν θα πω όχι. Οπότε ερωτώ, πώς μπορώ να φλασάρω το Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 στο κινητό μου. Με το Odin και αν ναι, υπάρχει κάποιο guide? Να πω ότι είμαι rooted με "stock" rom (Έκδοση Φάσματος: I9100XXKE7 και Αρ. Κατασκευής: Gingerbread.XWKF3). Είναι εφικτό να το κάνω, ή μήπως παίζει θέμα συμβατότητας με το εν λόγω configuration? Επίσης, η αλλαγή kernel επιφέρει "format" στα δεδομένα? Ευχαριστώ CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπερα φιλοι μολις απεκτησα τον αντικαταστατη του i9020 μου,και διαβαζοντας βλεπω τι χρειαζεσαι odin kies και λοιπα περιτα ως τωρα με το nexus,με cf-root και flashαρισμα απο clk δεν τα αποφευγουμε ολα αυτα; [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 φλασαρεις το cf-root απο το odin και μετα κανεις εγκατασταση απο cwm(clk) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπέρα... Αν και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος με την αυτονομία του SGII, ομολογώ ότι αν μπορώ να έχω ακόμα περισσότερη δεν θα πω όχι. Οπότε ερωτώ, πώς μπορώ να φλασάρω το Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 στο κινητό μου. Με το Odin και αν ναι, υπάρχει κάποιο guide? Να πω ότι είμαι rooted με "stock" rom (Έκδοση Φάσματος: I9100XXKE7 και Αρ. Κατασκευής: Gingerbread.XWKF3). Είναι εφικτό να το κάνω, ή μήπως παίζει θέμα συμβατότητας με το εν λόγω configuration? Επίσης, η αλλαγή kernel επιφέρει "format" στα δεδομένα? Ευχαριστώ Μην ασχοληθείς, οι πιθανότητες για αυξημένη απόδοση της μπαταρίας είναι .. ελάχιστες. Από προσωπική πείρα, όσο χρησιμοποιείς το κινητό (ανοιχτή οθόνη, mails, social κτλπ) η διάρκεια δεν αλλάζει. Καλησπερα φιλοι μολις απεκτησα τον αντικαταστατη του i9020 μου,και διαβαζοντας βλεπω τι χρειαζεσαι odin kies και λοιπα περιτα ως τωρα με το nexus,με cf-root και flashαρισμα απο clk δεν τα αποφευγουμε ολα αυτα; Το Odin δεν αποφεύγεται. Αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος «ξεκλειδώματος» του κινητού. Afaik, αυτό γίνεται γιατί δεν έχει βρεθεί άλλο exploit για root access. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπέρα... Αν και δηλώνω πολύ ικανοποιημένος με την αυτονομία του SGII, ομολογώ ότι αν μπορώ να έχω ακόμα περισσότερη δεν θα πω όχι. Οπότε ερωτώ, πώς μπορώ να φλασάρω το Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 στο κινητό μου. Με το Odin και αν ναι, υπάρχει κάποιο guide? Να πω ότι είμαι rooted με "stock" rom (Έκδοση Φάσματος: I9100XXKE7 και Αρ. Κατασκευής: Gingerbread.XWKF3). Είναι εφικτό να το κάνω, ή μήπως παίζει θέμα συμβατότητας με το εν λόγω configuration? Επίσης, η αλλαγή kernel επιφέρει "format" στα δεδομένα? Ευχαριστώ Πιο πισω εχουν ποσταρει τα παιδια το λινγκ για τον 3.0.0 jeffrey...τον περνας με cwm...ειναι zip Sent from my Desire HD Kαινουργιο υλικό στήνει κουζίνα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Μην ασχοληθείς, οι πιθανότητες για αυξημένη απόδοση της μπαταρίας είναι .. ελάχιστες. Από προσωπική πείρα, όσο χρησιμοποιείς το κινητό (ανοιχτή οθόνη, mails, social κτλπ) η διάρκεια δεν αλλάζει. Το παραπάνω πρέπει να μπει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στο πρώτο post. Είναι γεγονός, ότι και να κάνουμε, όποιον kernel και να βάλουμε, από την στιγμή που ανοίγουμε το κινητό πάντα θα καίει μπαταρία..το έχω ξαναπεί..σταματήστε να αγχώνεστε με την μπαταρία στο φινάλε πάρτε μια δεύτερη ή ένα φορτιστή και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το κινητό μας! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts