Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ακριβως παιχτηκε με την κουζινα του leomar.Εγω πχ που την εχω πληρωσει μεσα απ το market την εφαρμογη που θα την βρω αν ξαναφλασαρω κ κανω wipe;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πάρης......

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ακριβως παιχτηκε με την κουζινα του leomar.Εγω πχ που την εχω πληρωσει μεσα απ το market την εφαρμογη που θα την βρω αν ξαναφλασαρω κ κανω wipe;

Στο 2ο post του στο αναλογο thread του τη v.1.0.3.

Παει αυτη στο market μας αφησε..

Το κειμενο που εστειλε ο Leo στην καταραμενη τη Google..

Dear Sirs, I am a developer that has been trying to contact you in any possible way, i opened ticket, i filled up the form for developers, but nothing i haven't received any reply from so far! You are causing me lots of trouble and i am very frustaded about your behaviour! The bad thing is that people are still able to purchase my application and straight after they can't download because they get a messagge saying "Application Removed" My email account is full of request for people that claim a refound because your fault! If you decided to remove my application and suspend my account without any prior notification at least you can completely remove my application from Market! That's is very unfair from your side! Following you will find my last email i sent to Google Market Support. "I already explained what's my situation when i filled up the ticket form for this enquiry #872729941 In addition i have already read everything and there is nothing to read, because it's just your lack in replying the big issue here! I got my publisher account suspended without any prior notification or email therefore i can't reply to the Android Market suspension notification email! I cannot find out WHICH content rules I have violated and even if i violated some rules there will be a good IDEA to know it in order to find a solution to this matter! This issue is causing me lots of trouble with user that already payed for my app! The thing that i can not understand is why every published apps have been removed from Market? Looking forward to your reply! Thanks in advance! Rgds, Leonardo"Post reply

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κειμενο που εστειλε ο Leo στην καταραμενη τη Google..

Dear Sirs, I am a developer that has been trying to contact you in any possible way, i opened ticket, i filled up the form for developers, but nothing i haven't received any reply from so far! You are causing me lots of trouble and i am very frustaded about your behaviour! The bad thing is that people are still able to purchase my application and straight after they can't download because they get a messagge saying "Application Removed" My email account is full of request for people that claim a refound because your fault! If you decided to remove my application and suspend my account without any prior notification at least you can completely remove my application from Market! That's is very unfair from your side! Following you will find my last email i sent to Google Market Support. "I already explained what's my situation when i filled up the ticket form for this enquiry #872729941 In addition i have already read everything and there is nothing to read, because it's just your lack in replying the big issue here! I got my publisher account suspended without any prior notification or email therefore i can't reply to the Android Market suspension notification email! I cannot find out WHICH content rules I have violated and even if i violated some rules there will be a good IDEA to know it in order to find a solution to this matter! This issue is causing me lots of trouble with user that already payed for my app! The thing that i can not understand is why every published apps have been removed from Market? Looking forward to your reply! Thanks in advance! Rgds, Leonardo"Post reply

Η εφαρμογή kitchenpro του λεομαρ δουλεύει και σε criskelo rom άψογα και σου φλασάρει ότι θες απο τη λίστα .Μόλις τη δοκίμασα.

Υ.Γ Απαράδεκτο να σβήνεται έτσι ο λογαριασμός ενός developer και να μένει ξεκρέμαστος προσπαθώντας να επικοινωνήσει.

Το φοβερό είναι ότι μπορείς να αγοράσεις την εφαρμογή αλλά αυτή δεν κατεβαίνει ποτέ.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι συγνωμη εκανα λαθος.Δεν το κανει εγκατασταση το κινητο και μου βγαζει μνμ οτι υπαρχει καποιο προβλημα με την αναλυση του πακετου.Ξερει κανεις κατι γι'αυτο;

Και σε μενα το ιδιο γινεται. Δεν ξερω τι συμβαινει. Εγω ειχα προβλημα και με την παλια kitchen. Εχω Leomar75 v. 2.6 την οποια φλαρασα απο recovery σε .zip αρχειο. Στη συνεχεια εγκατεστησα απο μαρκετ την παλια Kitchen αλλα οταν π.χ. πηγαινα στο μενου της "flash kernels" μου εβγαζε πολυ λιγοτερες επιλογες σε σχεση με μια αλλη συσκευη φιλου μου που φοραει την ιδια παλια kitchen v. 2.0 και την ιδια εκδοση της leomar. Στο δικο του δινει πολλες επιλογες οπως για παραδειγμα στον kernel speedmod του δινει την επιλογη να φλασαρει την τελευταια εκδοση Τ39 ενω εμενα οχι. Δε θυμαμαι ποια μου δινει εμενα, μονο καποια παλαιοτερη εκδοση.... Μετα εγω κατεβασα σε zip τον speedmod kernel τελευταια εκδοση (Τ39) αλλα οταν προσπαθησα να τον φλασαρω απο recovery δε γινοταν.. Σταματουσε η εγκατασταση. Ανοιγε το πακετο και μετα ελεγε aborted... Τωρα το φιλαρακι μου κατεβασε τη νεα kitchen και την εγκατεστησα κανονικα μ' ολες τις επιλογες. Εμενα δε γινεται εγκατασταση και βγαζει μηνυμα "προβλημα με την αναλυση του πακετου". Γιατι συμβαινει αυτο ρε παιδια? Δυο συσκευες με την ιδια rom.. Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω τη φλασαρα απο recovery και το φιλαρακι απο την παλια kitchen.

Εχει κανεις προβλημα με το gps του ειτε πριν ειτε μετα τη leomar rom? Κ αν ναι πως το διορθωσε? Γιατι δεν φαινεται να lockarei το δικο μου χωρις υποστηριξη δικτυου..

Καλησπέρα παιδιά ,εγώ πάντως μόλις κατέβασα την v2.6 και το κιτσεν apk από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523 κανονικά χωρίς πληρωμή ,χωρίς τίποτα....:)

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Καλησπέρα και από μενα! Επειδή το καινούργιο μάρκετ μου σπάει τα νεύρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φλασαρω το παλιό και να μην του επιτρέψω να κάνει αναβάθμιση στο καινούργιο???

Είμαι με leomar 2.6..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από μενα! Επειδή το καινούργιο μάρκετ μου σπάει τα νεύρα, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φλασαρω το παλιό και να μην του επιτρέψω να κάνει αναβάθμιση στο καινούργιο???

Είμαι με leomar 2.6..

νομιζω πως αν περασεις το παλιο μαρκετ και μετα διαγράψεις το market updater.apk απο το system>app θα δουλεψει...δεν το εχω δοκιμασει και δεν κοβω και το κεφαλι μου οτι θα πετυχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

νομιζω πως αν περασεις το παλιο μαρκετ και μετα διαγράψεις το market updater.apk απο το system>app θα δουλεψει...δεν το εχω δοκιμασει και δεν κοβω και το κεφαλι μου οτι θα πετυχει...

Ευχαριστω parafron! Θα το δοκιμάσω και θα δούμε..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά ποιες kernel έχετε δοκιμάσει με την leomar? εγώ δουλεύω την ragemod U1, σε συνδυασμό με setcpu, δουλεύει πολύ καλά και δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία. η μπαταρία διαρκεί όπως η stock δεν βλέπω καμιά εμφανή διαφορά. αυτή τη jeffrey 3 που γράφεται μερικοί, την υποστηρίζει η leomar? με setcpu δουλεύει η είναι μόνο προρυθμισμένα τα volt/ταχύτητα?

επίσης δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, στο setcpu, έβαλα όταν μπαίνει σε sleep το κινητό να τρέχει στα 200mhz, με τα χαμηλότερα volt που μπορούσα να ρυθμίσω από το πρόγραμμα (800 mv current/ 800 mv saved). δεν κόλλησε το κινητό η τίποτα τέτοιο. μήπως δεν χρειάζεται το προφίλ αυτό? δηλαδή μπαίνει αυτόματα στο ποιο χαμηλό?

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Από το πρωί είμαι με Criskelo και nimph 2.1.3 την οποία έβαλα πάνω από τη Λέομαρ με jefrey που είχα πριν .

Κατά τη γνώμη μου η διαφορά υπέρ του πρώτου συνδυασμού είναι εμφανέστατη .Δεν ξέρω που οφείλεται ακριβώς.Πιθανώς στον Κερνελ.

πάντως ο πρώτος συνδυασμός είναι σαφώς πιο smooth και γρήγορος.

Και όπως είπα η κουζίνα του Λέομαρ δουλεύει και στον Κρίσκελο.

Παιδιά έχει πειράξει κανείς στο SetCPU τα voltages για undervolting; Τα χαμήλωσα αρκετά και επειδή δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με kernel panic ή force close αναρωτιέμαι αν λειτουργεί σωστά(επειδή τα χαμήλωσα αρκετά).

Παιδιά έχει πειράξει κανείς στο SetCPU τα voltages για undervolting; Τα χαμήλωσα αρκετά και επειδή δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με kernel panic ή force close αναρωτιέμαι αν λειτουργεί σωστά(επειδή τα χαμήλωσα αρκετά).

εσυ θα το κρινεις αν λειτουργει σωστα η οχι...αν δεν εχεις fc και reboots τοτε εισαι κομπλε....

καπου στο xda υπαρχει κατι σαν οδηγος για το undervolting...ψαξε ειναι αρκετα χρησιμος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Από το πρωί είμαι με Criskelo και nimph 2.1.3 την οποία έβαλα πάνω από τη Λέομαρ με jefrey που είχα πριν .

Κατά τη γνώμη μου η διαφορά υπέρ του πρώτου συνδυασμού είναι εμφανέστατη .Δεν ξέρω που οφείλεται ακριβώς.Πιθανώς στον Κερνελ.

πάντως ο πρώτος συνδυασμός είναι σαφώς πιο smooth και γρήγορος.

Και όπως είπα η κουζίνα του Λέομαρ δουλεύει και στον Κρίσκελο.

Οντως ετσι ειναι.Κ για μενα αυτος ειναι μακραν ο καλυτερος συνδιασμος ειδικα σε θεμα αποδοσης μπαταριας.Τον ειχα κανει κ παλιοτερα κ ο μονος λογος που ξαναφλασαρα σε leomar ηταν μονο για χαρη της κουζινας του leo που πλεον χαρην της απολυτης συμβατοτητας με την rom του criskelo δεν ειχα κανενα λογω να μην ξαναγυρισω στον προαναφερθεν συνδιασμο.

Πλεον με τρελο σκισιμο το s2 κραταει το λιγοτερο 3 κ κατι μερες βλεποντας οτι σε deep sleep απο βραδις με wifi on κ κλειστο συγχρονισμο μεσα σε 11 ωρες δεν ειχε χασει καμια μοναδα ενω με leomar σε 11 περιπου ωρες ειχε χασει 6 μοναδες κρατοντας με την ιδια χρηση 1 μερα κ 2 ωρες.

Απ την αλλη ειχα δει ενα screenshot που ειχε ποσταρει ο parafron με leo-ninpho 2.1.3 .αν θυμαμαι καλα που εδειχνε 7 ημερες κ κατι χωρις πολυ χρηση πραγμα αδιανοητο κ παλι να κραταει τοσο.

Ισως να κουμπωσε καλα στην συσκευη του.

Πάρης......

Καλησπερα..μπορω να εχω ενα link για την criskelo?ευχαριστω.Τωρα εχω leo με jeffrey...αν βαλω crisckelo με nymph θα δω διαφορα στην μπαταρια?.ευχαριστω...

Καλησπερα..μπορω να εχω ενα link για την criskelo?ευχαριστω.Τωρα εχω leo με jeffrey...αν βαλω crisckelo με nymph θα δω διαφορα στην μπαταρια?.ευχαριστω...

Εδώ ειναι η Criskelo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836

Τον nynphetamine εχει στην τελευταια εκδοση V19.

Τωρα για την μπαταρία ειναι αναλογα με την χρηση που κανεις, αλλα γενικα εγω εχω δει βελτιωση

Επειδή λέω και εγώ να την δοκιμάσω για να δω διαφορές με LeoMar, τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρω όλες τις εφαρμογές και τα data μετά το νέο φλασάρισμα; Edited by Zenor

Επειδή λέω και εγώ να την δοκιμάσω για να δω διαφορές με LeoMar, τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρω όλες τις εφαρμογές και τα data μετά το νέο φλασάρισμα;

back up με το titanium πρωτα και μετα τα επαναφερεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

back up με το titanium πρωτα και μετα τα επαναφερεις..

Ωραία πάω στο titanium backup πατάω Batch και τι να επιλέξω; "Δημιουργία backup όλων τον εφαρμογών χρήστη + συστήματος"; Εκεί βρίσκει και τις περισσότερες επιλογές, αλλά όταν πατάω Εκτέλεση δεν κάνει τίποτα, απλά με πάει πίσω στην λίστα των εφαρμογών.

Ωραία πάω στο titanium backup πατάω Batch και τι να επιλέξω; "Δημιουργία backup όλων τον εφαρμογών χρήστη + συστήματος"; Εκεί βρίσκει και τις περισσότερες επιλογές, αλλά όταν πατάω Εκτέλεση δεν κάνει τίποτα, απλά με πάει πίσω στην λίστα των εφαρμογών.

δεν το εχω το συγκεκριμενο προγραμμα οποτε δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες....παντως ειναι το καλυτερο...

:!:μην παρεις backup τις εφαργογες συστηματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω καταλαβει καλα ρε παιδια. Εχω την leo και δεν εχω κανενα προβλημα με nymph 2.1.5. Ποια η διαφορα του jeffrey που λενε μερικοι; ταχυτητα η μπαταρια;

Οντως ετσι ειναι.Κ για μενα αυτος ειναι μακραν ο καλυτερος συνδιασμος ειδικα σε θεμα αποδοσης μπαταριας.Τον ειχα κανει κ παλιοτερα κ ο μονος λογος που ξαναφλασαρα σε leomar ηταν μονο για χαρη της κουζινας του leo που πλεον χαρην της απολυτης συμβατοτητας με την rom του criskelo δεν ειχα κανενα λογω να μην ξαναγυρισω στον προαναφερθεν συνδιασμο.

Πλεον με τρελο σκισιμο το s2 κραταει το λιγοτερο 3 κ κατι μερες βλεποντας οτι σε deep sleep απο βραδις με wifi on κ κλειστο συγχρονισμο μεσα σε 11 ωρες δεν ειχε χασει καμια μοναδα ενω με leomar σε 11 περιπου ωρες ειχε χασει 6 μοναδες κρατοντας με την ιδια χρηση 1 μερα κ 2 ωρες.

Απ την αλλη ειχα δει ενα screenshot που ειχε ποσταρει ο parafron με leo-ninpho 2.1.3 .αν θυμαμαι καλα που εδειχνε 7 ημερες κ κατι χωρις πολυ χρηση πραγμα αδιανοητο κ παλι να κραταει τοσο.

Ισως να κουμπωσε καλα στην συσκευη του.

Δεν εννοούσα καθόλου τη μπαταρία.Δεν πρόλαβα άλλωστε αλλά ούτε και με πολυενδιαφέρει.

Εννοούσα την ταχύτητα και την ομαλότητα στην ανταπόκριση.

Ίσως όμως και ο συνδυασμός Λέομαρ και nimph να είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...