Darth_kospo Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 PDA - 1) CODE PHONE - 6) MODEM CSC - 4) MULTI-CSC Από τα άλλα δεν θα χρειαστείς τίποτα. Στο Odin ! Δεν θα τικάρεις, ούτε θα ξετικάρεις τίποτα εσύ ! Θα το αφήσεις έτσι όπως είναι με τις default επιλογές. Μπαίνεις σε download mode, το συνδέεις στον Pc , πατάς start και τέλος. Μόλις τελειώσει η διαδικασία και κάνει restart είσαι έτοιμος. Ξεσυνδέεις και είσαι κομπλέ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδια καποιος οδηγος βημα προς βημα για εμας τους ασχετους να μπουμε στο κλιμα,για να αναβαθμισουμε την ROM υπαρχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Τσέκαρε στη πρώτη σελίδα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Παιδια, θα επαναφερω την ερωτηση γιατι ειναι επειγον. Εχει εγκατασταστησει καποιος αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251688 και υπαρχει επιλογη για μονιμη απενεργοποιηση του noise reduction (του δευτερου μικροφωνου, επιλογη που δινεται σε καθε κληση αλλα δεν αποθηκευεται μονιμα με το "μαμισιο" firmware). Αν οχι, αν γνωριζει καποιος ποια ρομ παρεχει τη σχετικη επιλογη θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω. Υ.Γ. Αν μπορεις καποιος να δοκιμασει αμεσα αυτο το tip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251922 και να μου πει αν παιζει θα με διεκολυνε πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Παιδια, θα επαναφερω την ερωτηση γιατι ειναι επειγον. Εχει εγκατασταστησει καποιος αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251688 και υπαρχει επιλογη για μονιμη απενεργοποιηση του noise reduction (του δευτερου μικροφωνου, επιλογη που δινεται σε καθε κληση αλλα δεν αποθηκευεται μονιμα με το "μαμισιο" firmware). Αν οχι, αν γνωριζει καποιος ποια ρομ παρεχει τη σχετικη επιλογη θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω. Υ.Γ. Αν μπορεις καποιος να δοκιμασει αμεσα αυτο το tip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251922 και να μου πει αν παιζει θα με διεκολυνε πολυ. update: Θα αντικατασταθει η συσκευη το απογευμα, γιατι κατα τα φαινομενα ειναι ενα απο τα θεματα που μαστιζουν το S2 (κι ας ασχολουνται ολοι με θερμοκρασιες και ροζ κηλιδες και λοιπες ομορφιες. Ειναι το δευτερο S2 που περναει απο τα χερια μου κι εχει προβλημα με τη μαγνητικη θωρακιση)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Παιδια καποιος οδηγος βημα προς βημα για εμας τους ασχετους να μπουμε στο κλιμα,για να αναβαθμισουμε την ROM υπαρχει; Εναν οδηγο πως να βαζουμε τις custom rom,και πως δουλευει το rom manager και τελος πως περνουμε back up με το titaniun.συγγνωμη ειμαι ασχετος αλλα πρεπει να μπω και εγω στο κλιμα...Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) update: Θα αντικατασταθει η συσκευη το απογευμα, γιατι κατα τα φαινομενα ειναι ενα απο τα θεματα που μαστιζουν το S2 (κι ας ασχολουνται ολοι με θερμοκρασιες και ροζ κηλιδες και λοιπες ομορφιες. Ειναι το δευτερο S2 που περναει απο τα χερια μου κι εχει προβλημα με τη μαγνητικη θωρακιση)... Αν ο λόγος που θες απενεργοποιημένο το noise reduction είναι η χαμηλή ένταση μικροφώνου, τότε μπορείς να κοιτάξεις την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος στο λινκ που λέει fix for low microphone volume και μάλλον το ζήτημα σου θα λυθεί. Συγκεκριμένα είναι αυτό: http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ -edit επίσης νομίζω ότι πήρε το μάτι μου ότι ο Leomar θα βάλει στην κουζίνα μελλοντικά και το mod για μόνιμη απενεργοποίηση του noise reduction Όσο για τις θερμοκρασιοροζοκίτρινες "ομορφιές" νομίζω σε μια συσκευή 500 ευρώ ο κάθε αγοραστής έχει το δικαίωμα να θεωρεί αυτός τι πρόβλημα είναι σημαντικό και τι όχι κατά την κρίση του. Κι εφόσον υπάρχουν αυτές οι "ομορφιές" που ανέφερες σε μια συσκευή των 500 ευρώ, δεν το θεωρώ παράλογο που κάποιος ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, κάθε άλλο μάλιστα. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και όπως είναι λογικό κρίνει διαφορετικά τι είναι και τι δεν είναι σημαντικό γι' αυτόν. :) Edited September 15, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 update: Θα αντικατασταθει η συσκευη το απογευμα, γιατι κατα τα φαινομενα ειναι ενα απο τα θεματα που μαστιζουν το S2 (κι ας ασχολουνται ολοι με θερμοκρασιες και ροζ κηλιδες και λοιπες ομορφιες. Θα το αγνοήσω γιατί με ενόχλησε κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ειπώθηκε κ απλά ελπίζω το επόμενο να δουλεψει σωστά κ να μην σου ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα. Εμένα όπως κ στους υπόποιπους δεν έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα, πλήρωσα 600euro για να το αποκτήσω κ θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ με τις λοιπές ομορφιές κ χαρές που μπορεί να μου προσφέρει.. πες το ανούσιο hobby. Έτυχε να προσπαθήσει κανένας να περάσει CRT on στη leomar ? Deodexed δεν είναι η έκδοση 2.6?? Νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου στο xda forum μονο του αλλά δεν θυμάμαι που.. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Θα το αγνοήσω γιατί με ενόχλησε κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ειπώθηκε κ απλά ελπίζω το επόμενο να δουλεψει σωστά κ να μην σου ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα. Εμένα όπως κ στους υπόποιπους δεν έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα, πλήρωσα 600euro για να το αποκτήσω κ θα μου επιτρέψεις να ασχοληθώ με τις λοιπές ομορφιές κ χαρές που μπορεί να μου προσφέρει.. πες το ανούσιο hobby. Έτυχε να προσπαθήσει κανένας να περάσει CRT on στη leomar ? Deodexed δεν είναι η έκδοση 2.6?? Νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου στο xda forum μονο του αλλά δεν θυμάμαι που.. Deodexed είναι η έκδοση και το CRT είναι ενσωματωμένο..δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523 Επίσης να πω οτι δεν προκύπτει απο πουθενά οτι η θωράκιση που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι το πρόβλημα που ''μαστίζει'' το S2...Κάθε άλλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Deodexed είναι η έκδοση και το CRT είναι ενσωματωμένο..δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523 Για το CRT On μιλάω όχι για το CRT Off ;-) Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Αν ο λόγος που θες απενεργοποιημένο το noise reduction είναι η χαμηλή ένταση μικροφώνου, τότε μπορείς να κοιτάξεις την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος στο λινκ που λέει fix for low microphone volume και μάλλον το ζήτημα σου θα λυθεί. Συγκεκριμένα είναι αυτό: http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ -edit επίσης νομίζω ότι πήρε το μάτι μου ότι ο Leomar θα βάλει στην κουζίνα μελλοντικά και το mod για μόνιμη απενεργοποίηση του noise reduction Όσο για τις θερμοκρασιοροζοκίτρινες "ομορφιές" νομίζω σε μια συσκευή 500 ευρώ ο κάθε αγοραστής έχει το δικαίωμα να θεωρεί αυτός τι πρόβλημα είναι σημαντικό και τι όχι κατά την κρίση του. Κι εφόσον υπάρχουν αυτές οι "ομορφιές" που ανέφερες σε μια συσκευή των 500 ευρώ, δεν το θεωρώ παράλογο που κάποιος ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, κάθε άλλο μάλιστα. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και όπως είναι λογικό κρίνει διαφορετικά τι είναι και τι δεν είναι σημαντικό γι' αυτόν. :) Παιδια δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλλω κανεναν, ουτε φυσικα να θεωρησω τα λοιπα προβληματα αναξια σχολιασμου, αλλα ουτε αναξιο σχολιασμου μπορω να αφησω το γεγονος οτι ολοι ασχολουμαστε με το πως θα διορθωσουμε την καμερα (που στην τελικη ειναι απο τις καλυτερες της αγορας εστω και με τα μικροπροβληματακια που προεκυψαν στην πορεια), αλλα δεν εχω δει κανενα να θιξει το θεμα οτι η υποθεση τηλεφωνικη συνομιλια ΔΕΝ ειναι ιδανικη στο γαλαξια. 2 (+1 φιλου) συσκευες στις 10 (μαζι με αυτες φιλων) που περασαν απο τα χερια μου με προβλημα σε αυτο τον τομεα, ειναι μεγαλο ποσοστο. Αλλα και στις υπολοιπες δυστυχως παρατηρησα οτι το μικροφωνο ΔΕΝ αποδιδει σωστα τη φωνη του κατοχου, δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Για οποιον εχει μεγαλη εμπειρια απο κινητα θα διαπιστωσει κατευθειαν οτι η πιστοτητα του ηχου στο μικροφωνο (κι οχι στο ακουστικο, οπου -οπως παντα - οι κορεατες εχουν τον πρωτο λογο) δεν ειναι αυτη που θα επρεπε να ειναι. Μπασος ηχος, χαμηλης εντασης, που απο S2 σε S2 διαφερει, προβληματα echo και γενικα οχι η ιδανικη ποιοτητα ηχου που φτανει στην αλλη ακρη. Ειναι μεγαλη η κουβεντα, αλλα τα βασικοτερα προβληματα στο S2 ειναι η μαγνητικη θωρακιση και το Noise reduction, που μονο σαν Noise production δουλευει στην πραγματικοτητα, μαζι φυσικα με τη ληψη WiFi και η υπερμετρη αυξηση της θερμοκρασιας κι η μικρη χρωματικη αλλοιωση στις φωτο σε λευκο φωντο. Ευχαριστω για τη βοηθεια σου (τον οδηγο για την αυξηση της εντασης τον ειχα δοκιμασει στην αρχη, αλλα αφενος οι ρυθμισεις δε διατηρουνται μετα απο επανεκκινηση της συσκευης, αφετερου δεν ελυναν το προβλημα του echo στο συνομιλητη μου) - αντικατασταθηκε η συσκευη αμεσα και τωρα πλεον ειμαι αισιως στο 5ο S2 που δοκιμαζω κι ελπιζω να το χαρω κι αυτο οπως κι εσεις που με μερακι ασχολειστε στα νηματα του φορουμ... @ Sofos_5 Δεν υπαρχουν ανουσια hobby. Ειναι μεγαλη "επιτυχια" να εχεις καταφερει να βρεις κατι που σε ευχαριστει στον ελευθερο σου χρονο κι αυτο μετραει. Το ιδιο εχω κανει κι εγω με την υποθεση κινητα τηλεφωνα και σπαταλαω σε παρεμφερεις δραστηριοτητες τον ελεθερο μου χρονο (φλασαρισματα, δοκιμες κλπ). Edited September 15, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Είσαι σίγουρος ότι σου στέλνουν διαφορετική συσκευή κ όχι απλα μετά απο format κ ένα πρόχειρο έλεγχο την ίδια ? Είχα τέτοιο θέμα με τη Nokia αρκετές φορές.. Edit: Τώρα είδα ότι γενικά όντως ασχολείσαι με το όλο θέμα οπότε φυσικά κ θα το έχεις ψάξει.. ειλικρινά μακάρι να ξεμπερδέψεις κ να το ευχαριστηθείς. 10 άτομα πάντως κ στο κύκλο σου κιόλας είναι όντως μεγάλο ποσοστό.. μήπως συγκεκριμένη παρτίδα που ήρθε στη πόλη σας έβγαλε το πρόβλημα? Edited September 15, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Είσαι σίγουρος ότι σου στέλνουν διαφορετική συσκευή κ όχι απλα μετά απο format κ ένα πρόχειρο έλεγχο την ίδια ? Είχα τέτοιο θέμα με τη Nokia αρκετές φορές.. Edit: Τώρα είδα ότι γενικά όντως ασχολείσαι με το όλο θέμα οπότε φυσικά κ θα το έχεις ψάξει.. ειλικρινά μακάρι να ξεμπερδέψεις κ να το ευχαριστηθείς. 10 άτομα πάντως κ στο κύκλο σου κιόλας είναι όντως μεγάλο ποσοστό.. μήπως συγκεκριμένη παρτίδα που ήρθε στη πόλη σας έβγαλε το πρόβλημα? Πραγματικα, εχω σπαταλησει πολυ χρονο και φαια ουσια στα ρημαδια και ολο και κατι στραβο εντοπιζω σε διαφορα brands, συσκευες κλπ. Στην προκειμενη, δυστυχως εχω καταληξει οτι το S2 δεν συγκαταλεγεται στα ποιοτικα κινητα αναφορικα με το μικροφωνο του. Δεν ειναι θεμα παρτιδας σιγουρα, γιατι αυτα τα 10 κινητα τα εχω δοκιμασει (τα 4 εξ'αυτων δικα μου) σε διαφορετικες χρονικες περιοδους, με αλλες ROMs, απο διαφορετικα καταστηματα κλπ κλπ Παντως με αυτο που πηρα τωρα (αντικατασταση με σφραγισμενο παντα) ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, αλλα οχι οσο θελω για το κομματι της τηλεφωνικης συνομιλιας. Θα παιξω και με την κουζινα του Leomar τωρα, να δουμε που εχουμε φτασει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) παιδιά έβαλα τη λέομαρ, αλλά όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει ένα θαυμαστικό κίτρινο σε τρίγωνο μέσα. μετά ανοίγει κανονικά. γιατί το κάνει αυτό? και επισης δεν υπάρχει το social hub εικονίδιο όπως και το game hub. και το facebook. και όταν πατάω να κάνω λογαριασμό email μου βγάζει ότι δεν είμαι εγγεγραμένος χρήστης του social hub, αποδέχομαι τους όρους και με ξαναπετάει πίσω στα στοιχεία email..... Edited September 15, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) παιδιά έβαλα τη λέομαρ, αλλά όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει ένα θαυμαστικό κίτρινο σε τρίγωνο μέσα. μετά ανοίγει κανονικά. γιατί το κάνει αυτό? και επισης δεν υπάρχει το social hub εικονίδιο όπως και το game hub. και όταν πατάω να κάνω λογαριασμό email μου βγάζει ότι δεν είμαι εγγεγραμένος χρήστης του social hub, αποδέχομαι τους όρους και με ξαναπετάει πίσω στα στοιχεία email..... Επειδή κάνοντας root στο κινητό βγαίνεις εκτός εγγύησης κ δεν φοράς το original λογισμικό. Λύση : εδω Γράφει στη μέση της σελίδας " - Πως να βγάλεις το κίτρινο θαυμαστικό που βγαίνει όταν ανοίγει το κινητό. " Edit : Μάλλον έβαλες τη leomar, για να τα περάσεις ξανά όλα (όσα ανέφερες) κάνε εγκατάσταση τη Revolution Κithchen που έχει στη σελίδα του στο xda forum κ κατέβασε απο εκεί ότι απο αυτά θές στην επιλογή widgets/apps. Flashare τα με cwm κ είσαι έτοιμος. Γενικώς εγω κατέβασα κ το Revolution Theme v3 κ το έχω λατρέψει. Όσον αφορά το mail μην επιλέγεις Windows Live Mail αλλά γενικώς mail ή windows live αλλα μην το βάζεις σαν "κυρίως" λογαριασμό ? κάτι απο τα 2 είχα κάνει κ έπιασε, Edit2 : Γνωρίζει κανείς γιατί όταν κλείνω το wifi το σήμα ξαναγίνεται γκρί στο Revolution theme ? Κ παίζει να έχει κανένας περασμένο κ το CRT "ON" στο κινητό του? Edited September 15, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Όσο για τα Social Hub κτλ, θα πρέπει να κατεβάσεις/φλασάρεις τα Samsung Apps ή όπως το γράφει στην RevolutionROM kitchen εφαρμογή που σου επιτρέπει να παραμετροποιήσεις την LeoMar rom γιατί ο LeoMar τα έχει βγάλει τα stock Samsung Apps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Λάθος μήνυμα. Edited September 15, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Συγγνώμη λάθος, σβήστε το μήνυμα. Sorry κοιμάμαι όρθιος σήμερα, τέρμα κουρασμένος απτη δουλεια. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) ok λύθηκε το πρόβλημα του email μέσω kitchen. τώρα το κινητό βέβαια γράφει ότι έχω XXKH3 από όταν έβαλα το λεομαρ και δεν βλέπω να υπάρχει insecure kernel για αυτό. παλαιότερα όταν ήταν stock είχα το XWKF3. μήπως αν κατέβασα κάποιο κέρνελ από αυτά που έχει το πρόγραμμα kitchen plus (και πιο είναι καλύτερο να βάλω?) να φύγει το κίτρινο θαυμαστικό στο boot? αυτό που είχα κάνει πρώτα είναι root το stock kernel με cf-root, και μετά αφού έκανα full wipe/cache, έβαλα τη λεομάρ. Edited September 15, 2011 by hackfree technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 ok λύθηκε το πρόβλημα του email μέσω kitchen. τώρα το κινητό βέβαια γράφει ότι έχω XXKH3 από όταν έβαλα το λεομαρ και δεν βλέπω να υπάρχει insecure kernel για αυτό. παλαιότερα όταν ήταν stock είχα το XWKF3. μήπως αν κατέβασα κάποιο κέρνελ από αυτά που έχει το πρόγραμμα kitchen plus (και πιο είναι καλύτερο να βάλω?) να φύγει το κίτρινο θαυμαστικό στο boot? αυτό που είχα κάνει πρώτα είναι root το stock kernel με cf-root, και μετά αφού έκανα full wipe/cache, έβαλα τη λεομάρ. μη βγαλεις το θαυμαστικο...θα χασεις το cwm...αστο ετσι δεν υπαρχει προβλημα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Σελιδα 427. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 έλεγα να βάλω το Jeffrey-SpeedFrey 3.0 αν βέβαια η μπαταρία έχει τόσο μεγάλη διαφορά... η κουζίνα δεν το έχει όμως, βλέπω κάτι speedmod t39, lulz kernel v13, ninphetamine v2.1.3.... τώρα τι να βάλω χμμμμ technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Πριν κανεις οτιδηποτε κανε ενα backup με το cwm για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.. Επισης δεν ειναι καθε kernel συμβατο ;-) ψαξτο λιγο μονος κ σιγουρα θα βρεις καποιο να ταιριαζει περισσοτερο στις δικες σου αναγκες Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Έχει δει κανείς την καινούργια skyrom 9; Έρχεται με κουζίνα ακριβώς σαν τη καινούργια του leomar, και μάλιστα μαζί με την ρομ, δεν την βάζεις μετά....τι ακριβώς παίζει άγνωστο....ποιος αντέγραψε ποιον. Πάντως η ρομ του πετάει, πολύ καλή.... Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Εχεις link για τη kitchen? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts