Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.hdblog.it/f393/%5Bkernel%5D%5B02-09%5D-thunderbolt-kernel-2-4-a-43605/

Δοκιμαστε τον ειναι ο thunderbold@angelom2.4.

ειναι οτι πιο γρηγορο και σμουθ εχω βαλει μεχρι στιγμης.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

εχω βαλει την XXKG6 , μπορω να τον περασω? το αλλο αρχειο (το μικρο) το Patch.BNL τι ακριβως κανει ?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες με cognition s2 v1.42 σκέφτηκα να βάλω leomar. Κατέβασα το revolution rom απο το market. Τι κάνω μετά;

Πας στο application και πατώντας κάτω αριστερό πλήκτρο κάνεις enable το beta, και μετά download and instal rom...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Exω καταλαβει καλα τι παιζει μιας και ειχα iphone 4 και το ειχα κανει jailbrake!Απλα δεν ξερω το πως να το κανω και το πως ακριβως θα ηταν πιο σωστο να γινει!Οσο να καθισω να διαβασω 270 σελιδες δεν ειναι και οτι πιο ευκολο!Οι περισσοτερες δεν λενε πραγματα που με προβληματιζουν και για να βρω αυτο που θελω θελει παρααα πολυ χρονο..Ενω εδω με μια ερωτησουλα λυνονται ολα...Σας ευχαριστω παραα πολυ παντως για τις απαντησεις σας και ελπιζω να τα λεμε συχνα!

Φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος να ρωτάς απλώς αυτό που είπα είναι πως πριν επιχειρήσεις κάτι πρέπει να έχεις λάβει καλή γνώση. Εγώ πχ που είχα καλή γνώση του android επειδή είχα desire που το είχα τρελάνει στο φλασαρισμα πριν κάνω ρουτ το s 2 παρακολουθούσα το νημα για τουλάχιστον ένα μήνα πριν το επιχειρήσω.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Thanks! Μετά θα με βάλει σε CVM mode? θα πρέπει να κάνω όλα τα wipe?

Ναι θα πάει σε recovery..λόγω του ότι έρχεσαι από άλλη rom ναι κάνε όλα τα wipe

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Παιδιά έχω κάνει ήδη το τηλέφωνο roοt, έχω το titanium backup και θέλω να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές όπως είναι ΟΛΕΣ οι φωνητικές εντολές που έχει η samsung, μια που δουλεύουν μόνο με σύνδεση ίντερνετ (έτσι δεν είναι;;), από ότι κατάλαβα. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω;;;

Το παρακάτω κάνει αυτή τη δουλειά ή μου αρκεί το titanium και με ποιο τρόπο μπορώ;

https://market.android.com/details?id=zsj.android.uninstall&feature=related_apps

Σου αρκεί το titanium.. Βρίσκεις στη λίστα των εφαρμογών αυτή που θέλεις να παγώσεις, την πιέζεις και από το μενού επιλέγεις διακοπή.. Ετοιμος! :)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το TITANIUM BACKUP PRO, αλλά δεν μπορώ να βρω την οθόνη που δείχνει στο androidmarket όπου έχει την εντολή freeze για να επιλέξω να παγώσω τα προγράμματα που θέλω. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω τα παρακάτω. Πρώτα έβαλα αυτό....

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result

...και μετά το πλήρωσα και έβαλα το Pro, το οποίο το γράφει όταν το ανοίγω.

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackupPro&feature=more_from_developer

Έκανα αναβάθμιση, καθώς και στο super user, αλλά freeze εντολή δεν μπορώ να βρω. To μόνο που βρίσκω τις εφαρμογές είναι στα αντίγραφα ασφαλείας, όπου εκεί αν κρατήσω πατημένη μια εφαρμογή μου βγάζει ανάμεσα στις διάφορες επιλογές και το ''force close app'', αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με το freeze. Τις εφαρμογές του τηλεφώνου δεν μπορώ να τις βρω από πουθενά αλλού!:O

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Οταν μπαίνεις στο πρόγραμμα σου γράφει οτι έχεις την έκδοση donate?

Ναι και μου λέει και ευχαριστώ!!!

Στο πάνω μέρος της οθόνης έχω 3 επιλογες: ''ΣΥΝΟΨΗ''-''ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ'' & ''ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ''

Στο μενού έχω 6 επιλογές, ''Υπόμνημα''-''Φίλτρα''-''Ανανέωση καταλόγου εφαρμογών*''-''Μαζική λειτουργία''-''Προτιμήσεις''-''Περισσότερα''

*'Οταν το πατώ απλά μου λέει πόσες εφαρμογές έχω και δεν τις βγάζει.

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ναι και μου λέει και ευχαριστώ!!!

Στο πάνω μέρος της οθόνης έχω 3 επιλογες: ''ΣΥΝΟΨΗ''-''ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ'' & ''ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ''

Στο μενού έχω 6 επιλογές, ''Υπόμνημα''-''Φίλτρα''-''Ανανέωση καταλόγου εφαρμογών*''-''Μαζική λειτουργία''-''Προτιμήσεις''-''Περισσότερα''

*'Οταν το πατώ απλά μου λέει πόσες εφαρμογές έχω και δεν τις βγάζει.

Στο "αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά" σου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις, όταν πατάς την εφαρμογή που θες να παγώσεις δεν έχει την επιλογή "διακοπή"?

Στο "αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά" σου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις, όταν πατάς την εφαρμογή που θες να παγώσεις δεν έχει την επιλογή "διακοπή"?

Όχι. Έχει το force close app και ''Επιβολή αφαίρεσης εφαρμογής (με το recovery exploit)...

Όχι. Έχει το force close app και ''Επιβολή αφαίρεσης εφαρμογής (με το recovery exploit)...

Το έχεις αγορασμένο ή σπασμένο? Και μένα μου έκανε κατι κουλά όταν το είχα σπασμένο.

Εμένα δεν έχεις αυτές τις επιλογές όταν πατάω πάνω σε μια εφαρμογή, εχει "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας", "διακοπη", Απεγκατάσταση", "Εκτέλεση εφαρμογής", "Εκκαθάριση δεδομένων" και "Επαναφορά" - "Διαγραφή" όταν έχω πάρει backup.

Ποιά έκδοση έχεις? Η τελευταία είναι η 4.2.1

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω Leo 2.6 με ninph. 2.1.3. Το προβλημά που έχω είναι ότι δε μπορώ να ρυθμίσω τις επιλογές κλειδώματος οθόνης. To JKay μου κάνει όλο Fc και το EDT Tweaks δε μου δίνει δυνατότητα επιλογής του'Lock Screnn Options'. Τι να φταίει άραγε?????

Το έχεις αγορασμένο ή σπασμένο? Και μένα μου έκανε κατι κουλά όταν το είχα σπασμένο.

Εμένα δεν έχεις αυτές τις επιλογές όταν πατάω πάνω σε μια εφαρμογή, εχει "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας", "διακοπη", Απεγκατάσταση", "Εκτέλεση εφαρμογής", "Εκκαθάριση δεδομένων" και "Επαναφορά" - "Διαγραφή" όταν έχω πάρει backup.

Ποιά έκδοση έχεις? Η τελευταία είναι η 4.2.1

Το έχω αγοράσει κανονικά από την πρώτη στιγμή. Η έκδοση που έχω είναι η 4.2.1

Μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση και νατο περάσω πάλι;

Παράξενα πράγματα!

Σε ευχαριστώ όπως και να έχει!

Edited by topet

γεια σας παλι απο μενα sorry που σας κοβω την συζητηση με μια τοσο απλη ερωτηση αλλα δεν μπορω να συνδεσω το κιν. με το pc μεσω usb η εστω ενα φλασακι. κοιταξα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα και δεν μου εμφανιζει καν το σηματακι του usb πανω στην γωνια οταν συνδεεται το καλωδιο (εννοειται οτι ειναι σαν να μην υπαρχει) αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του..δεν γινεται κατι τοσο απλο να κατανταει τοσο περιπλοκο. (ειναι η πρωτη φορα που εχω android μετα απο χρονια με symbian και ακομα ψαχνομαι λιγο με το τηλ και τις ρυθμισεις του )

Το έχω αγοράσει κανονικά από την πρώτη στιγμή. Η έκδοση που έχω είναι η 4.2.1

Μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση και να περάσω πάλι;

Παράξενα πράγματα!

Σε ευχαριστώ όπως και να έχει!

Κάνε απεγκατάσταση και πέρασε το πάλι, έτσι κι αλλιώς οτι αγοράζεις δεν χάνεται. Περίεργο πάντως

γεια σας παλι απο μενα sorry που σας κοβω την συζητηση με μια τοσο απλη ερωτηση αλλα δεν μπορω να συνδεσω το κιν. με το pc μεσω usb η εστω ενα φλασακι. κοιταξα τις ρυθμισεις αλλα τιποτα και δεν μου εμφανιζει καν το σηματακι του usb πανω στην γωνια οταν συνδεεται το καλωδιο (εννοειται οτι ειναι σαν να μην υπαρχει) αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του..δεν γινεται κατι τοσο απλο να κατανταει τοσο περιπλοκο. (ειναι η πρωτη φορα που εχω android μετα απο χρονια με symbian και ακομα ψαχνομαι λιγο με το τηλ και τις ρυθμισεις του )

Για πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη και κλίκαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων. Σύνδεσε το και λογικά είσαι οκ

Edited by Dimitriss19

κατεβασε στο pc το kies...ουσιαστικα θελεις τους driver οποτε κατεβασε το kies και μετα κλειστο...

Sent from my GT-I9100

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κάνε απεγκατάσταση και πέρασε το πάλι, έτσι κι αλλιώς οτι αγοράζεις δεν χάνεται. Περίεργο πάντως

Το έκανα, αλλά έπρεπε να εγκαταστήσω από ότι είδα και την απλή έκδοση. Δυστυχώς και πάλι κάνει τα ίδια!:confused:

Το έκανα, αλλά έπρεπε να εγκαταστήσω από ότι είδα και την απλή έκδοση. Δυστυχώς και πάλι κάνει τα ίδια!:confused:

Μα χρειάζεται και η απλή εφαρμογή, το pro ουσιαστικά το κατεβάζεις για να την ξεκλειδώσεις. Δεν είχες κατεβάσει και το free?

Μετα απο 12 ωρες πραγματικο λιωσιμο bluetooth ανοικτο. Και αλλα πολλα ειμαι στο 44%. thunderbold2.4

http://img853.imageshack.us/img853/6877/screenshot6or.png

Shot at 2011-09-03

http://img220.imageshack.us/img220/969/screenshot4cx.png

Shot at 2011-09-03

http://img220.imageshack.us/img220/2621/leomar26thunderboldbyan.png

Shot at 2011-09-03

Edited by baggelisrouk

heeeeelp !!!! πριν λιγο εγκατεστησα το kernel αυτο -> http://forum.hdblog.it/f393/%5Bkernel%5D-ninphetamine-2-1-2-%5Bnuovi-codici-sorgente%5D-43461/

Με το που συνδεσα το S II με το PC πηγε να ξαναεγκαταστησει του drivers αλλα δεν μπορει , κανει failed .

Δεν συνδεεται το S II με το Pc , και οταν ανοιγω το kies μου πεταει σφαλμα "Επανασυνδεστε την συσκευη σε λειτουργεια Samsung Kies (PC Studio) . H τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το Kies"

Τι φταιει ??? το kernel που εβαλα??? μηπως δεν ειναι συμβατο με την XXKG6 που εχω?

Να βαλώ αλλο kernel? π.χ.απο εδω να διαλεξω το stock kernel για την KG6?????? ->http://forum.hdblog.it/f393/%5Bwiki%5D-samsung-galaxy-s2-guide-rom-kernel-ecc-43252/#post394508

help !!

Μετα απο 12 ωρες πραγματικο λιωσιμο bluetooth ανοικτο. Και αλλα πολλα ειμαι στο 44%. thunderbold2.4

http://img853.imageshack.us/img853/6877/screenshot6or.png

Shot at 2011-09-03

http://img220.imageshack.us/img220/969/screenshot4cx.png

Shot at 2011-09-03

http://img220.imageshack.us/img220/2621/leomar26thunderboldbyan.png

Shot at 2011-09-03

Φίλε, το πρόγραμμα που φαίνεται στην φώτο να κάνεις τις συγκριτικές μετρήσεις, ποιό είναι;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...