alexUnder_dias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 λοιπων ειμαι με criskelo v10 και nimphetamine 2.0.5 μολις εκανα απεγκατασταση το battery monitor widget η μπαταρια μου κραταει με κανονικη χρηση 3 μερες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Καλησπέρα χθες το βράδυ προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μεσώ του ODIN στην 2.3.4 έκδοση. Κατά τη διάρκεια όμως δυστυχώς είχα διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να κλείσει το PC και να διακοπεί η διαδικασία... Αναγκαστικά, μετά από πολλές προσπάθειες μπας και "νιώσει" το κινητό, του έβγαλα την μπαταρία.... Φυσικά το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει πια καθόλου, δεν το διαβάζει το PC και όταν φοράει την μπαταρία ζεσταίνεται πολύ στο σημείο της κάμερας του... Υπάρχει καμία ιδέα για το πως θα σωθεί;;; Ευχάριστω :) εφόσον δεν ανοίγει και δεν το αναγνωρίζει ουτε το pc είναι δύσκολα τα πράγματα...δεν ξέρω αν το usb jig σε βοηθήσει... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 δεν μπαινει σε download mode με τα 3 κουμπιά? αν οχι δοκιμασε usb jig Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Dchris79 Leomar 2.4 οπως ειναι απο την μαμα με Nimphetamine 2.0.2! Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Για δώστε πληροφορίες για cristelov11 καθώς και ποίος κερνελ συνεργαζετε καλύτερα ρε παιδια!... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Για δώστε πληροφορίες για cristelov11 καθώς και ποίος κερνελ συνεργαζετε καλύτερα ρε παιδια!... Sent from my MZ601 Εγω φοραω τον thunderbold by angelom v23 και πηγαινει σφαιρα. Τον εχω στα 1600 και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα bug, or fc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Καλησπέρα χθες το βράδυ προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μεσώ του ODIN στην 2.3.4 έκδοση. Κατά τη διάρκεια όμως δυστυχώς είχα διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να κλείσει το PC και να διακοπεί η διαδικασία... Αναγκαστικά, μετά από πολλές προσπάθειες μπας και "νιώσει" το κινητό, του έβγαλα την μπαταρία.... Φυσικά το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει πια καθόλου, δεν το διαβάζει το PC και όταν φοράει την μπαταρία ζεσταίνεται πολύ στο σημείο της κάμερας του... Υπάρχει καμία ιδέα για το πως θα σωθεί;;; Ευχάριστω :) Πατα volum up , central bottum and power μηπως μπει σε recovery mode. Και κανεις format μεσω zip file Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedrosn Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Πατα volum up , central bottum and power μηπως μπει σε recovery mode. Και κανεις format μεσω zip file Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν κάνει τίποτα ούτε με volum up κτλ. ούτε με volum down κτλ... usb jig δεν έχω... από Τρίτη λογικά... καμιά άλλη ιδέα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Dchris79 Leomar 2.4 οπως ειναι απο την μαμα με Nimphetamine 2.0.2! thanks για την απάντηση..αν και βγήκε leomar 2.5 έτσι δεν είναι ..αλλά θα προτιμήσω το συνδυασμό σου.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Dchris79 Leomar 2.4 οπως ειναι απο την μαμα με Nimphetamine 2.0.2! +1.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δεν κάνει τίποτα ούτε με volum up κτλ. ούτε με volum down κτλ... usb jig δεν έχω... από Τρίτη λογικά... καμιά άλλη ιδέα?? φιλε αν τυχων εισαι απο λαρισα εγω εχω usb jig Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Περιμένετε να βγαλει ο Criskelo καποια εκδοση fix για την v11 (π.χ. v11.1). Εχει καποια θεματάκια, και οχι τπτ παραπάνω ιδιαίτερο απο την 10.1. Οπότε better v10.1 με kernel nimphetamine 2.0.2 or 2.0.4 To παραπάνω διδυμάκι δουλεύει πολύ καλα και σε μπαταρία και σε ταχύτητα :lol::D Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proedrosn Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 φιλε αν τυχων εισαι απο λαρισα εγω εχω usb jig Δυστυχώς Αθήνα... Ευχαριστώ πολύ πάντως :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Περιμένετε να βγαλει ο Criskelo καποια εκδοση fix για την v11 (π.χ. v11.1). Εχει καποια θεματάκια, και οχι τπτ παραπάνω ιδιαίτερο απο την 10.1. Οπότε better v10.1 με kernel nimphetamine 2.0.2 or 2.0.4 To παραπάνω διδυμάκι δουλεύει πολύ καλα και σε μπαταρία και σε ταχύτητα :lol::D φίλε καλός ο criskelo αλλα ο leomar με το kitchen app παίζει μπάλα μόνος του αυτή τη περίοδο... ασε που με λεομαρ και blue theme ειναι σαν να εχεις criskelo και kitchen app σε ενα... ;) Edited August 13, 2011 by parafron4 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εγω φοραω τον thunderbold by angelom v23 και πηγαινει σφαιρα. Τον εχω στα 1600 και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα bug, or fc. Απο μπαταριά πως εισαι??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 φίλε καλός ο criskelo αλλα ο leomar με το kitchen app παίζει μπάλα μόνος του αυτή τη περίοδο... ασε που με λεομαρ και blue theme ειναι σαν να εχεις criskelo και kitchen app σε ενα... ;) +1000 ακριβως η σκεψη μου!! Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 +1000 ακριβως η σκεψη μου!! Κοίταξε η αλήθεια ειναι κάπου στήν μεση...ο λεο μαρ η αλήθεια ειναι οτι έχει ξεφυγει ειδικά με την κουζίνα και τις διαρκεις ενημερώσεις του... Άλλα μέχρι και την προτελευτεα έκδοση του κριστελο(ν10.1) για την τελευτεα δεν έχω άποψη νομίζω πως η κριστελο ήταν και πιο γρηγορη και ειχε και καλύτερη διαχείριση μπαταριάς...Είμαι 3 μέρες με λεο μαρ και angelom v22 και εκτός απο 2—3 εφαρμογές τις κουζίνας που μου δημιούργησε πρόβλημα πάει καλά και η μπαταριά κρατάει 2 μέρες για πλάκα...Θέλω να δοκιμάσω νέο kernel αλλα δεν ξέρω ποιόν...Αν έχετε κατίγκω να προτεινετε θα ήταν χαράς μου...Βασικά λέω να πάω στον v23 η στον luis 12... Sent from my MZ601 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Κοίταξε η αλήθεια ειναι κάπου στήν μεση...ο λεο μαρ η αλήθεια ειναι οτι έχει ξεφυγει ειδικά με την κουζίνα και τις διαρκεις ενημερώσεις του... Άλλα μέχρι και την προτελευτεα έκδοση του κριστελο(ν10.1) για την τελευτεα δεν έχω άποψη νομίζω πως η κριστελο ήταν και πιο γρηγορη και ειχε και καλύτερη διαχείριση μπαταριάς...Είμαι 3 μέρες με λεο μαρ και angelom v22 και εκτός απο 2—3 εφαρμογές τις κουζίνας που μου δημιούργησε πρόβλημα πάει καλά και η μπαταριά κρατάει 2 μέρες για πλάκα...Θέλω να δοκιμάσω νέο kernel αλλα δεν ξέρω ποιόν...Αν έχετε κατίγκω να προτεινετε θα ήταν χαράς μου...Βασικά λέω να πάω στον v23 η στον luis 12... Sent from my MZ601 ρε αδερφέ σε βλέπω τόσο καιρό και την γράφεις crisTelo και εδω και στο xda... crisKelo λεγετε η σουλτανα η ρομ με Κ :) τώρα για τον κερνελ που ρωτάς αν θες δοκίμασε τον speedmod 20... βέβαια δεν είναι οc/uv αλλα διαβάζω καλά λόγια... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Κοίταξε η αλήθεια ειναι κάπου στήν μεση...ο λεο μαρ η αλήθεια ειναι οτι έχει ξεφυγει ειδικά με την κουζίνα και τις διαρκεις ενημερώσεις του... Άλλα μέχρι και την προτελευτεα έκδοση του κριστελο(ν10.1) για την τελευτεα δεν έχω άποψη νομίζω πως η κριστελο ήταν και πιο γρηγορη και ειχε και καλύτερη διαχείριση μπαταριάς...Είμαι 3 μέρες με λεο μαρ και angelom v22 και εκτός απο 2—3 εφαρμογές τις κουζίνας που μου δημιούργησε πρόβλημα πάει καλά και η μπαταριά κρατάει 2 μέρες για πλάκα...Θέλω να δοκιμάσω νέο kernel αλλα δεν ξέρω ποιόν...Αν έχετε κατίγκω να προτεινετε θα ήταν χαράς μου...Βασικά λέω να πάω στον v23 η στον luis 12... Sent from my MZ601 λοιπον και εγω απο criskelo ηρθα αλλα η revolution rom με την υποστηριξη του leomar ειναι σε αλλα επιπεδα.. οχι οτι του criskelo ειχε καποιο θεμα αλλα μ'αρεσει απιστευτα η κουζινοεφαρμογη και το ποσο ευκολα βρισκεις και εγκαθιστας πραγματακια.. 9 στις 10 φορες που θα ανοιξω την kitchen ο leo εχει βαλει και καινουργια features!!! Οσον αφορα τους κερνελ: ο speedmod ειναι πολυ καλος αλλα δεν εχει logs οποτε εχει λιγο περιπετεια, ο lulz ειναι καλος και σταθερος αλλα δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω bln (?) και κατελληξα παλι με με ninphetamine.. Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) φλασαρα την SensatioN ROM 1.3 θα σας πω απο αυριο νεα Edited August 13, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια παρατηρω οτι οταν ανοιγω το gps και στα προγραμματα navigation αλλα και απο το samsungdive στην αρχη μεχρι να λοκαρει βγαζει παντα το σπιτι μου σαν θεση και οχι την θεση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη ... :S και μετα απο μερικα δευτερα βρισκει το στιγμα...υπαρχει καποιο fix? Επισης στο samsung market ελεγε camera firmware upgrade,τι παιζει με αυτο? Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 φλασαρα την SensatioN ROM 1.3 θα σας πω απο αυριο νεα για την ωρα φενεται καλή! πολυ ωραια εμφανιση εχει!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ετοιμασα ελληνική miui 1.8.12.beta για το s2. Link θα δωσω αργότερα γιατι ειμαι στη δουλεια Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Παιδιά εχω stock xxkg6 και στα sms είναι με unicode, όταν γράφω πάνω από 70 χαρακτήρες αντί να το στείλει με sms το στέλνει με mms. Τι κάνω για να μην το κάνει αυτό; Ευχαριστώ!. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Mετα απο αρκετες δοκιμες με leomar και criskelo και οτι αλλο παιζει στο xda αποφασισα και γυρισα σε stock καταστασεις, πολυ καλες οι roms αλλα κατα την γνωμη μου σαν την μαμα δεν βρηκα καποια αλλη που να με ξετρελανει, παντα με προσωπικη γνωμη αφου τις δοκιμασα και τις 2.Να παιξω με καποιον αλλο kernel η να το αφησω ετσι με τον μαμα πως το βλεπετε απο αυτονομια?http://img32.imageshack.us/img32/4363/sc20110814004342.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/9333/sc20110814004353.th.jpghttp://img710.imageshack.us/img710/6894/sc20110814004435.th.jpg Edited August 13, 2011 by giogio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts