Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τον 2.0.5 σαν να πηγαίνει πιο μπόμπα το κινητο ή ιδεα μου ειναι! :D

Χα χα... Φίλε το κινητό έχει γίνει μπόμπα ούτως η άλλως με τις τελευταίες ρομς. Κ η μπαταρία κη θερμοκρασία κ όλα φτιάχτηκαν. Έχουμε μαματο κινητό. ΔΕ βρίσκω κάτι να μη μου αρέσει. Το παραμικρό. Προχτές είχα μαζέψει καμιά δεκαριά πιτσιρίκια στην πλατεία, τα τράβαγε η οθοναρα κ ήχος. Κ η μπαταρία κράταγε γερά, απορούσαν οι φίλοι πως βάσταγε κ εγώ είχα χάσει δέκα τις εκατό με τρέλα παιχνίδια! Ήθελα να τα πω... Τα κατορθώματα!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Με τον 2.0.5 σαν να πηγαίνει πιο μπόμπα το κινητο ή ιδεα μου ειναι! :D

Και από που τον περνάτε παιδιά? CWM??? Νεότερη 'εκδοση του CWM που μπορώ να βρώ γιατί εμένα εχει ακόμη τη 4,0,0,2...

Χα χα... Φίλε το κινητό έχει γίνει μπόμπα ούτως η άλλως με τις τελευταίες ρομς. Κ η μπαταρία κη θερμοκρασία κ όλα φτιάχτηκαν. Έχουμε μαματο κινητό. ΔΕ βρίσκω κάτι να μη μου αρέσει. Το παραμικρό. Προχτές είχα μαζέψει καμιά δεκαριά πιτσιρίκια στην πλατεία, τα τράβαγε η οθοναρα κ ήχος. Κ η μπαταρία κράταγε γερά, απορούσαν οι φίλοι πως βάσταγε κ εγώ είχα χάσει δέκα τις εκατό με τρέλα παιχνίδια! Ήθελα να τα πω...

+1000 @ μαματο κινητό :D

Συμφώνω μαζί σου!

Ξαναλέω είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρ με το Set cpu!

Πραγματικά το χω καταευχαριστηθεί!! :up:

Και από που τον περνάτε παιδιά? CWM??? Νεότερη 'εκδοση του CWM που μπορώ να βρώ γιατί εμένα εχει ακόμη τη 4,0,0,2...

Αύτη την έκδοση έχω και εγώ φίλε, βαλε το κιν σε cwm recovery mode και κανε flash το zip!

Απο themes που δοκίμασα το blackbluetheme for Criskeloromv10 δεν μου αρέσει.....πολυ πιο καλό είναι το Galaxyblue (γούστα είναι αυτα) :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

+1000 @ μαματο κινητό :D

Συμφώνω μαζί σου!

Ξαναλέω είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρ με το Set cpu!

Πραγματικά το χω καταευχαριστηθεί!! :up:

Για γραψε καμια ρυθμιση στο set cpu να δοκιμασουμε.

Για γραψε καμια ρυθμιση στο set cpu να δοκιμασουμε.

Δεν έχω φτιάξει κάποιο profile.

Το χω βάλει on demand.

Δοκιμασε το και συ και πες μου!:)

Καληνύχτα παίδες!

Εβαλα και γω χθες την Criskelo μιας και ήμουν τις τελευταίες μερες με την Cognition 1.30 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Έπαθα ναυτία με τα γραφικά και την ταχύτητα. Σα να λειτουργεί το κινητό 5 φορές πιο γρήγορα.... Μου άρεσε πολυ... Η εφαρμογή Alarms Solo που έχει σε τι διαφέρει από τη μαμίσια?????

Με τη μπαταρία στη 10 υπάρχεί όντως πρόβλημα? Το έχει ελεγξει κανένας?

Εβαλα και γω χθες την Criskelo μιας και ήμουν τις τελευταίες μερες με την Cognition 1.30 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Έπαθα ναυτία με τα γραφικά και την ταχύτητα. Σα να λειτουργεί το κινητό 5 φορές πιο γρήγορα.... Μου άρεσε πολυ... Η εφαρμογή Alarms Solo που έχει σε τι διαφέρει από τη μαμίσια?????

Θέλει στρώσιμο η μπαταρία μερικούς κύκλους...

• Administrators
Θέλει στρώσιμο η μπαταρία μερικούς κύκλους...

Στην αρχή της λειτουργίας της συσκευής αυτό... όχι μετά από κάθε rom.

Modpic.gif

Στην αρχή της λειτουργίας της συσκευής αυτό... όχι μετά από κάθε rom.

Και εγώ αυτό ξέρω.... Σε κάθε rom φαίνεται από την αρχή.

Κριμα γιατι πραγματικα το BLN ειναι το μοναδικο feature που νοσταλγω απο το SGS μου. Αλλα υπομονη.

Επειδη το εψαξες, να υποθεσω πως ακομα κι ετσι η καταναλωση ειναι μικροτερη απο αυτη του No Led που τοσο αντιπαθω (αλλα ειναι αναγκαιο κακο)?

Μετά το update η λογική λέει ότι είναι καλύτερα με το BLN. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος διαθέτει το χρόνο, να δοκιμάσει να αφήσει πχ 1 ώρα ενεργό και 1 ώρα ανενεργό το noled και μετά αφού απεγκαταστήσει το noled να αφήσει 1 ώρα ενεργό και 1 ώρα ανενεργό το BLN και να μας πει εντυπώσεις...

Ναι σωστο αλλα δεν ισχυει για την Pro version αφου εκει εχεις δυνατοτητα να ρυθμισεις για ποση ωρα μενει ενεργο το BLN.

Και μιας και το θιζαμε το θεμα του BLN στην Pro εκδοση εχει ρυθμιση για την ειδοποιηση σε κλησεις και δουλευει μια χαρα.

το κακό είναι ότι ακόμα κι έτσι για όση ώρα θα είναι ενεργό το BLN, είτε είναι στατικό είτε αναβοσβήνει, το κινητό θα παραμένει κι αυτό σε ενεργή κατάσταση. Αυτό ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του καθενός μπορεί να είναι από μερικά λεπτά ως και μερικές ώρες. Αν κάποιος το ρυθμίσει να σταματάει μόνο του μετά από πολύ μικρό διάστημα, χάνει τη χρηστικότητα και το νόημά της η όλη λειτουργία.

Edited by karlesg

Εκανες λαθος.

Ο ιδιος αναφερει πως υπαρχει περιπτωση να κολλησεις σε μαυρη οθονη μετα την εγκατασταση καποιου mod. Η λυση ειναι ενα απλο restart. ;)

Σωστός..επίσης αν αλλάξετε kernel μέσω της εφαρμογής θέλει υπομονή για να μπει γιατί κάνει by default wipe cache και dalvik (υπόψη αυτή την στιγμή ο lulz kernel θέλει cwm κλασικό για να μπει, έχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής ο dev προσπαθεί να το διορθώσει αυτή την στιγμή)

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Σωστός..επίσης αν αλλάξετε kernel μέσω της εφαρμογής θέλει υπομονή για να μπει γιατί κάνει by default wipe cache και dalvik (υπόψη αυτή την στιγμή ο lulz kernel θέλει cwm κλασικό για να μπει, έχει πρόβλημα μέσω της εφαρμογής ο dev προσπαθεί να το διορθώσει αυτή την στιγμή)

Sent from Galaxy!

καλημερα

διαβαζα τωρα για τη λεομαρ

μια ερωτηση εγω που δε θελω τη βαση του αλλα τη βαση που εχω(στοκ ρομ αφαιρεμενα τα διαφορα αχρηστα)μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη μονο για τις μοντες της?

καλημερα

διαβαζα τωρα για τη λεομαρ

μια ερωτηση εγω που δε θελω τη βαση του αλλα τη βαση που εχω(στοκ ρομ αφαιρεμενα τα διαφορα αχρηστα)μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη μονο για τις μοντες της?

Μπα δεν νομίζω να γίνεται..σε προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής γίνονταν τώρα μου φαίνεται το κλείδωσε..κάνε όμως ένα backup και δοκίμασε..ποτέ δεν ξέρεις..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Δεύτερη μέρα σήμερα με Criskelo v10 + nimphetamine 2.0.5 + calibration battery , και η ρομ πετάει. Από θέμα μπαταρίας απο οτι βλέπω πάει καλά.

Σε 3 ώρες κλειστό το κινητό έφαγε 1% μπαταρίας.

Σε χρήση ειναι οκ η χρήση της μπαταρίας, αν όχι τέλεια.

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

πολυ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας τελικά με τη leomar σε σχέση με criskelo...

είδα μεγάλη διαφορά και σε αναμονή και σε χρήση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πολυ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας τελικά με τη leomar σε σχέση με criskelo...

είδα μεγάλη διαφορά και σε αναμονή και σε χρήση...

Απο την αλλη (μιας και εχω δουλεψει και τις δυο) πολυ καλυτερο σημα WiFi με την Criskelo αλλα και λιγο πιο γρηγορη η Criskelo απο την Leomar.......

Σε δουλεια να βρισκομαστε....

Πιο γρηγορα αλλαζουμε Rom απο τα ρουχα που φοραμε.....:lol::lol::lol:

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εγώ είμαι τόσο ευχαριστημένος με την Criskelo 7. 1που δεν κάνω προς το παρών ούτε αναβάθμιση. Η ρομ είναι απίστευτη. Όχι μόνο εφέ αλλά και ουσία, έχει δε, εξαιρετικό ασύρματο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Απο την αλλη (μιας και εχω δουλεψει και τις δυο) πολυ καλυτερο σημα WiFi με την Criskelo αλλα και λιγο πιο γρηγορη η Criskelo απο την Leomar.......

Σε δουλεια να βρισκομαστε....

Πιο γρηγορα αλλαζουμε Rom απο τα ρουχα που φοραμε.....:lol::lol::lol:

Ναι!!! :lol:

Εγώ σήμερα κατάφερα να παίξει το openvpn και πρέπει να ομολογήσω πως είμαι :D !

Και εγώ αυτό ξέρω.... Σε κάθε rom φαίνεται από την αρχή.

βοηθά όμως το calibration battery.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...