tifoso_111 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει η kitchen app του Leomar στην ρομ του Criskelo?? Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 εχω προβλημα με καποια παιχνιδια HD ξεκινανε κανονικα και μετα κολλανε και δεν δειχνει σωστα τα γραφικα....μηπως ξερετε τι φταιει???εχω δοκιμασει μερικες ρομ και παλι τα ιδια οποιος ξερει ας βοηθησει!! :cold: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Πωπω εχουμε καταστραφει!!χαχα Leo rom δεν εχω βαλει ποτε,ειναι ιδια διαδικασια οπως με cristelo? Cwm mode και flash? Εαν θες στειλε link για την rom! Μεγαλη διαφορα απ την v10 cristelo? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι η ίδια διαδικασία είναι... λειτουργικά είναι ίδια πάνω κάτω...σταθερές και η δυο γρήγορες και χωρίς τα samsung apps... το κακό με την v10 είναι οτι εγώ είχα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας γιαυτό και την έβγαλα... http://qa.celogeek.com/android/mirrors/galaxys2/leomar75 εχω προβλημα με καποια παιχνιδια HD ξεκινανε κανονικα και μετα κολλανε και δεν δειχνει σωστα τα γραφικα....μηπως ξερετε τι φταιει???εχω δοκιμασει μερικες ρομ και παλι τα ιδια οποιος ξερει ας βοηθησει!! :cold: μήπως γιατί δεν είναι συμβατά με το s2? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλησπέρα! Επειδή έχω να ασχοληθώ καμιά βδομάδα με xda, ποιες είναι οι trendy ROMs που παίζουνε; Είμαι με cognition 1.3.1. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Η kg5 εχει βγει στο kies; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλησπέρα! Επειδή έχω να ασχοληθώ καμιά βδομάδα με xda, ποιες είναι οι trendy ROMs που παίζουνε; Είμαι με cognition 1.3.1. Αλεκο βαλε Leomar's! Ενταξει, ο τυπος εχει κανει τελεια δουλεια με την revolution app του ε, ο,τι νεο tweak, theme κλπ βγει το πεταει μεσα στο καπακι ομως. Αλλαζεις kernel κλπ απο μεσα κ.ο.κ. Και η CrisKelo ακουγεται πολυ, δεν την εχω τσεκαρει προσωπικα ομως. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 ναι η ίδια διαδικασία είναι... λειτουργικά είναι ίδια πάνω κάτω...σταθερές και η δυο γρήγορες και χωρίς τα samsung apps... το κακό με την v10 είναι οτι εγώ είχα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας γιαυτό και την έβγαλα... http://qa.celogeek.com/android/mirrors/galaxys2/leomar75 μήπως γιατί δεν είναι συμβατά με το s2? Φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Το διαβασα οτι ειχες μεγαλη καταναλωση. το μεσημερι εβαλα το set cpu και ειδα μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο. Sms160 greek εχεις? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 μήπως γιατί δεν είναι συμβατά με το s2? οχι συμβατα ειναι πχ nova 2 hd,spiderman hd kai splinter cell hd...σε σας παιζουν κανονικα αυτα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αλεκο βαλε Leomar's! Ενταξει, ο τυπος εχει κανει τελεια δουλεια με την revolution app του ε, ο,τι νεο tweak, theme κλπ βγει το πεταει μεσα στο καπακι ομως. Αλλαζεις kernel κλπ απο μεσα κ.ο.κ. Και η CrisKelo ακουγεται πολυ, δεν την εχω τσεκαρει προσωπικα ομως. Ναι, κάτι είχε πάρει το μάτι μου. Θα σε εμπιστευτώ Πέτρο. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καλησπέρα! Επειδή έχω να ασχοληθώ καμιά βδομάδα με xda, ποιες είναι οι trendy ROMs που παίζουνε; Είμαι με cognition 1.3.1. η περιμένεις τη cognition 1.40 η αλλιώς βάλε του leomar... Φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Το διαβασα οτι ειχες μεγαλη καταναλωση. το μεσημερι εβαλα το set cpu και ειδα μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο. Sms160 greek εχεις? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk για 160 δεν ξέρω γιατί όσα μηνύματα στέλνω είναι σε greeklish όπως και η επαφές μου :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 η περιμένεις τη cognition 1.40 η αλλιώς βάλε του leomar... για 160 δεν ξέρω γιατί όσα μηνύματα στέλνω είναι σε greeklish όπως και η επαφές μου :) Κι εγω μια απ τα ιδια :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Για όσους έχουν Cognition, έχει αναφερθεί από ορισμένους ότι το camera.apk έχει κάποιο trojan, οπότε καλό θα ήταν αν τρέχετε Cognition, να κατεβάσετε το Lookout από το Market, να κάνετε ένα scan και αν αναφερθεί trojan, κάντε freeze το camera.apk από το Titanium. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16290533#post16290533 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 η περιμένεις τη cognition 1.40 η αλλιώς βάλε του leomar... για 160 δεν ξέρω γιατί όσα μηνύματα στέλνω είναι σε greeklish όπως και η επαφές μου :) 160 char στα μηνύματα δεν έχει. Το τσέκαρα πριν λίγο. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Η υλοποίηση του BLN στο SGS2 δεν είναι ακόμα η βέλτιστη δυνατή. Για να δουλέψει δεν αφήνει γενικά το κινητό να πέσει στην κατάσταση βαθύ ύπνου. Παρόλο που με το νέο update από τον creams βελτιώνεται η κατάσταση αφού μετά το τέλος της ειδοποίησης αφήνει το κινητό να κοιμηθεί, κάτι που δεν έκανε πριν, ακόμα δεν είναι απολύτως σωστή. Αν κάποιος αφήσει δηλαδή πολύ ώρα ενεργή την ειδοποίηση του BLN για αυτή την ώρα θα έχει όλη τη συσκευή του σε ενεργή κατάσταση. Η λύση με τη νέα έκδοση είναι κάποια στιγμή να ρυθμίσει να σταματήσει την ειδοποίηση, που για μένα δεν είναι απόλυτα σωστή αφού λογικά κάποιος θα θέλει να έχει bln για αρκετή ώρα και όχι για μικρό διάστημα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16285024&postcount=140 http://creamsnexus.blogspot.com/ Αυτό το νέο update θα ενσωματωθεί και στον επόμενο ninphetamine 2.0.5 και φαντάζομαι σιγά σιγά και σε όλους τους υπόλοιπους kernels. Πάντως το BLN στο SGS2 θέλει δουλειά και ψάξιμο ακόμα από τους devs, για μια 100% σωστή υλοποίηση... Υ.Γ. άσχετο, αλλά υπάρχει αποκλειστικό θέμα στο XDA ή κάπου αλλού για τον kernel του Αngelom; Ό,τι πληροφορίες βρίσκω είναι σε θέματα διάφορων roms... Ναι σωστο αλλα δεν ισχυει για την Pro version αφου εκει εχεις δυνατοτητα να ρυθμισεις για ποση ωρα μενει ενεργο το BLN. Και μιας και το θιζαμε το θεμα του BLN στην Pro εκδοση εχει ρυθμιση για την ειδοποιηση σε κλησεις και δουλευει μια χαρα. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 καλυτερο σημα στο wifi εχει η criskelo απο την leomar εβαλα απο το revolution pack την εφαρμογη για τον καιρο και δεν ξενινουσε μετα το κινητο και πηγα και hard reset το εχει παθει κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει η kitchen app του Leomar στην ρομ του Criskelo?? δεν δουλευει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 καλυτερο σημα στο wifi εχει η criskelo απο την leomar εβαλα απο το revolution pack την εφαρμογη για τον καιρο και δεν ξενινουσε μετα το κινητο και πηγα και hard reset το εχει παθει κανεις αλλος? Εκανες λαθος. Ο ιδιος αναφερει πως υπαρχει περιπτωση να κολλησεις σε μαυρη οθονη μετα την εγκατασταση καποιου mod. Η λυση ειναι ενα απλο restart. ;) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εκανες λαθος. Ο ιδιος αναφερει πως υπαρχει περιπτωση να κολλησεις σε μαυρη οθονη μετα την εγκατασταση καποιου mod. Η λυση ειναι ενα απλο restart. ;) ευχαριστω για την πληροφορια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Πάντως εγώ θα μείνω με criskelo παιδιά. Μου έχει αλλάξει την αίσθηση του κινητού. ίσως με την v10 να άλλαξε κάτι με τη μπαταρία άλλα δεν είναι τραγικό κ ίσως θέλει στρώσιμο. ΔΕ προλάβαμε καν να στρώσουμε την 9... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Πάντως εγώ θα μείνω με criskelo παιδιά. Μου έχει αλλάξει την αίσθηση του κινητού. ίσως με την v10 να άλλαξε κάτι με τη μπαταρία άλλα δεν είναι τραγικό κ ίσως θέλει στρώσιμο. ΔΕ προλάβαμε καν να στρώσουμε την 9... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αν θες κανε ενα τεστ και άλλαξε κερνελ να δεις πως θα πάει... ίσως για τη μπαταρία να φταίει ο κερνελ και όχι η ρομ [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Μπορούμε σε official KF3 να φορτώσουμε custom kernel και μόνο? πχ ninphetamine. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 αν θες κανε ενα τεστ και άλλαξε κερνελ να δεις πως θα πάει... ίσως για τη μπαταρία να φταίει ο κερνελ και όχι η ρομ Προτείνεις κάποιον; αν μπορείς δώσε link Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Προτείνεις κάποιον; αν μπορείς δώσε link Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αυτον... Ninphetamine version 2.0.5 Release Edition [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 εχει καταφέρει κανεις να φορτόσει τον driver που εχουν βγαλει στο xda για να κανουμε mount NTFS εξωτερικό δίσκο η NTFS φορμαρισμένη SD-card? δοκιμασα την διαδικασια απο 3-4 διαφορετικες ROMS, και σε ολες μολις χτυπάω την εντολή insmod ntfs.ko απο terminal ,για να φορτωσει το module, μου πεταει σφάλμα invalid argument. :( τι μπορει να φταίει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 αυτον... Ninphetamine version 2.0.5 Release Edition ευχαριστω! criskelo Θεος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts