manwlis77 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 βαλε smooth calendar απο το market τελειο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ!καλο είναι! Της Samsung μου αρέσει γτ βάζω τον μήνα όλο edit:όσο το φέρνω στα μέτρα μου...θα έλεγα πολυ καλο!! thanks και πάλι Edited August 1, 2011 by AlexS3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εκανα εγκατασταση το τιτανιουμ απο το μαρκετ για να κανω restore τα backup αλλα δεν το εμφανιζει πουθενα στις εφαρμογες ... ok το εφτιαξα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 εχω περασει την kg6 την stock και εχω παρατηρησει κατι θεματακια π.χ μπορει αμα σκρολαρο στο μενου να παρουσιασει λιγο lag ή οταν φτιαχνω φακελο και ριχνω εφαρμογες σε αυτον παλι να παρουσιασει lag ή αμα θελω να παρω μια εφαρμογη απο μια σελιδα και να την παω σε αλλη σελιδα..σας συμβαινει και εσας?? δεν ξερω μηπως κανει αυτα τα κολπα γιατι εκανα ροοτ βαζοντας το cf root της kg3 και υστερα ξαναπερασα τον κερνελ της kg6..παιζει ρολο μηπως?? γιατι τωρα εβαλα το cf root της kg6 και δεν εχω παρατηρησει να μου κανει κατι μεχρι στιγμης... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 βγηκε cf root για kg6 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 post 5 Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 το περασα και ολα καλά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Περασα την XXΚG6 και το talk δεν εμφανιζει καμερα οσοι την εχετε περασει εμφανιζει κανονικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπερα παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω mms χωρις να χρεωνομαι με mobile internet της cosmote;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Δοκιμασε κανεις την DARKY'S KG6??????? Περνας πρώτα την base rom μαζι με το modem ταυτοχρονα? Το deodexer ή το odexer περνας μετα το format? Edited August 1, 2011 by baggelisrouk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Έβγαλε και ο criskelo.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπερα παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω mms χωρις να χρεωνομαι με mobile internet της cosmote;;; ??? Υπάρχει τέτοια δυαντότητα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Έβγαλε και ο criskelo.. Sent from Galaxy! μόλις ξεκίνησα το φλασαρισμα... δυστυχώς το blue theme δεν δουλεύει με την v8 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Καινούργιο KIES 2.02.11071_128. Πολλά ... hotfix! Επίσης απο την KG3 και μετά το κινητό δεν εμφανίζει το MTP spalsh screen όταν συνδέεσαι στο KIES όπως παλια, είναι μόνιμα στην μπάρα notifications. KG3 με nimp 2.0.2 και μέχρι στιγμής απο μπαταρία 1% την ώρα. Ώρα για KG6... Edited August 1, 2011 by dLazaros edit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Να υποθεσω οτι και τα 2 δεν ειναι επισημες αναβαθμισεις ε; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Να υποθεσω οτι και τα 2 δεν ειναι επισημες αναβαθμισεις ε; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk οχι ουτε η kg3 ουτε η kg6!! Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Να υποθεσω οτι και τα 2 δεν ειναι επισημες αναβαθμισεις ε; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Επίσημη Ελληνική μέχρι στιγμής απο όσο ξέρω είναι μόνο η ΚΕ2 με την ΚF3 να έχει ελληνικά. Απλά πιστεύω οτι άλλαξαν τον τροπο συμπεριφοράς με το KIES. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εχουμε μελλον ακομα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εχουμε μελλον ακομα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk γιατι το λες αυτο?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εχω θεμα με το setcpu μετα το φλασαρισμα την crickelo v8 Μου βγαζει αλλες συχνοτητες και δεν εμφανιζει undervolt. Εκανα ξανα εγκατασταση αλλα τα ιδια. Καμια ιδέα????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Γυπηρχαν φημες για τελος του μηνα για 2.3.4 τωρα αυτες λενε για αυγουστο καποια στιγμη. Πιστευω οτι θα αργησουν ακομα. Βεβαια, καθε φορα που δινουν καποιο update το κινητο γινεται καλυτερο, αλλα αυτο με τα ακουστικα κατα τη διαρκεια της κλησης ακονα να το φτιαξουν... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παίδες οποίος εβαλε την καινουργια ρομ CriskeloRomGSGII.v8.zip ας μας πει της εντυπώσεις αξίζει το φλασαρισμα η ειναι το ίδιο!!!γιατί με το ζόρι κρατιεμαι να μην την φλασαρο:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παίδες οποίος εβαλε την καινουργια ρομ CriskeloRomGSGII.v8.zip ας μας πει της εντυπώσεις αξίζει το φλασαρισμα η ειναι το ίδιο!!!γιατί με το ζόρι κρατιεμαι να μην την φλασαρο:lol: Μια χαρα ειναι. Εχει το παλιο market. Αλλα δεν μου παιζει το setcpu και το απεγκατεστησα. Κατα τα αλλα οπως την ηξερες το ιδιο εφε και γρηγορη μπαταρια δεν εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Aυριο θα φλασαρω την LeoMar75_Revolution_Core_Base_XXKG3. Ερωτηση. Εχει τα ελληνικα Apn ή να παρω μπακαπ πρωτα? Επισης, αν κι εχω αποφασισει να βαλω την παραπανω, μιλατε διαρκως για Criskelo και για τα εφε του και με βαζετε σε εξτρα σκεψεις :lol: Υπαρχει κανενα βιντεο να δω τι παιζει? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εχω θεμα με το setcpu μετα το φλασαρισμα την crickelo v8 Μου βγαζει αλλες συχνοτητες και δεν εμφανιζει undervolt. Εκανα ξανα εγκατασταση αλλα τα ιδια. Καμια ιδέα????? ο κερνελ που εχει η v8 δεν ειναι ov/uv γιαυτο... παίδες οποίος εβαλε την καινουργια ρομ CriskeloRomGSGII.v8.zip ας μας πει της εντυπώσεις αξίζει το φλασαρισμα η ειναι το ίδιο!!!γιατί με το ζόρι κρατιεμαι να μην την φλασαρο:lol: μια χαρα ειναι αλλα με ξενερωσε το οτι δεν λειτουργουν καποια widgets [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 επειδή νέος με τον γαλαξία και διαβάζω καλά λόγια και για τις 2 : Lite'ning Rom που όπου νανε βγαίνει v5.0 based on XXKG6 ή criskelo v8.1 ? δεν λέει να το αφήσω με την μαμά rom παρόλο που δεν μου έχει κάνει τίποτα ( εκτός το ροζ στην κάμερα ) και η μπαταρία κρατεί μια χαρά ( φτου-φτου). εεεεε ποια από τις 2 ??? "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts